تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 48 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 473

نام تاپيک: ✔ وضعیت خوابگاه دانشگاه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کاشان چجوریاس وضعیتش؟ همچنین اراک...
    Last edited by mghaffari49; 16-08-2011 at 11:07.

داره خودمونی میشه javskatolbashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد خوابگاه(یا خود دانشگاه خواجه نصیر) چیزی میدونه؟چطوریه که میگن دانشکده هاش جدان؟(توچند صفحه قبل هم یه چیزهیی بود ولی کافی نبود!)

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

کاشان چجوریاس وضعیتش؟ همچنین اراک...
    کاشان که به روزانه ها خوابگاه میده البته سال به سال وضعیت خوابگاهتون بهتر میشه
    دانشجوهای شبانه هم که خوابگاه خودگردان هست
    درکل کاشان وضعیت خوابگاهش متوسط روبه پایینه (اینطوری که من از دوستام شنیدم)
    البته خوابگاههای کل کشور همینطوره نوساز بینشون کم هست و اون نوساز ها ترم بالایی ها و ارشدی ها اشغالش می کنن

4. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من نكاتي رو كه توي دفترچه در مورد خوابگاه نوشته زياد جدي نگيريد،من از مشاور تحصيلي پرسيدم گفت خوابگاه ميدن
    وضعيت خوابگاها رو هم بايد از دانشجوهاي اون دانشگاه بپرسيد .. مثلا من از يه دانشجوي داشكده فني مهندسي گلپايگان پرسيدم گفت خوابگاهش تو دانشگاه بود و خيلي هم عالي بود!!

6. 2 کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد خوابگاه(یا خود دانشگاه خواجه نصیر) چیزی میدونه؟چطوریه که میگن دانشکده هاش جدان؟(توچند صفحه قبل هم یه چیزهیی بود ولی کافی نبود!)
    دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از دانشکده های مختلفی تشکیل شده که هر کدوم در نقطه ای از تهران واقع شدن
    دلیل این موضوع هم این است که قبلا هر دانشکده از یه دانشگاه یا خودش مستقلا مرکز آموزش عالی بوده که بعدا همش شدن دانشکده های دانشگاه خواجه نصیر.
    اینم از ویکی پدیا در مورد تجمیع دانشگاه :
    نقل قول نوشته شده توسط ویکیپدیا
    دانشکده های دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در سطح شهر تهران پراکنده اند، و این مشکلات زیادی را برای دانشجویان دانشگاه ایجاد می کند و هزینه بالایی را برای دانشگاه دارد. ومتاسفانه یکی از نکات منفی دانشگاه همین پراکندگی دانشگاه های آن در سطح شهر تهران می باشد. به گفته دکتر قاسمی ریاست وقت دانشگاه، تجمیع دانشگاه امری ۲۰ ساله است. وی همچنین ۵ مکان پیشنهادی جهت تجمیع دانشگاه را اعلام کرد: منطقه۲۲(غرب تهران مابین تهران و کرج)، شهرک امید( حوالی میدان امید، از زمینهای وزارت دفاع)، کوی فراز( شمال تهران بین درکه و سعادت آباد)، دانشکده هوافضا و دانشگاه آب و برق شهید عباسپور(خاک سفید).
    البته خب خیلی دانشگاه خوبیه و این نقطه ضعف رو با اون سطح بالاش می پوشونه. ضمنا دانشکده برقش سابقه 80 ساله داره!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دليل اصلي اينكه پسرا و دخترا به فساد كشيده بشن دور بودن از محل سكونتشون نيست،الان كسايي هستند كه توي شهر خودشون با حضور مامي و باباشون همه كاري ميكنند اما اين مسله ميتونه كمك كنه كه اين فسادا خيلي بيشتر بشه ،اصلا بايد كاري كنند كه هيچ دانشجويي تحت هيچ شرايطي بيرون از محل سكونتش تحصيل نكنه بايد تبعيض استادي رو بردارن،مثلا من خودم اصلا راضي نبودم كه شهراي اطرافو بزنم اما مجبورم ،خب وقتي ي دختر 18 ساله بره تو يه شهر ديگه ،تنها ،خب مجبور ميشه كارايي رو كه نبايد بكنه رو بكنه ديگه!!!!!!!!نه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    البته من اينجور نيستما فقط مثال بود!!!!!

9. این کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دليل اصلي اينكه پسرا و دخترا به فساد كشيده بشن دور بودن از محل سكونتشون نيست،الان كسايي هستند كه توي شهر خودشون با حضور مامي و باباشون همه كاري ميكنند اما اين مسله ميتونه كمك كنه كه اين فسادا خيلي بيشتر بشه ،اصلا بايد كاري كنند كه هيچ دانشجويي تحت هيچ شرايطي بيرون از محل سكونتش تحصيل نكنه بايد تبعيض استادي رو بردارن،مثلا من خودم اصلا راضي نبودم كه شهراي اطرافو بزنم اما مجبورم ،خب وقتي ي دختر 18 ساله بره تو يه شهر ديگه ،تنها ،خب مجبور ميشه كارايي رو كه نبايد بكنه رو بكنه ديگه!!!!!!!!نه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    منم کاملا باهاتون موافقم.
    راستی بچه ها کسی اگه خواست شریف بزنه.اگه از خوابگاهش خوشتون نمیاد.می تونید برید پانسیون های نزدیکش که خیلی از خوابگاه های اونجا سرتره.البته امکاناتش در حد خونه مجردی نیستا!

11. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاشان که به روزانه ها خوابگاه میده البته سال به سال وضعیت خوابگاهتون بهتر میشه
    دانشجوهای شبانه هم که خوابگاه خودگردان هست
    درکل کاشان وضعیت خوابگاهش متوسط روبه پایینه (اینطوری که من از دوستام شنیدم)
    البته خوابگاههای کل کشور همینطوره نوساز بینشون کم هست و اون نوساز ها ترم بالایی ها و ارشدی ها اشغالش می کنن
    توي دفترچه نوشته خوابگاه دانشگاه كاشان محدوديت داره يعني با اساس رتبه خوابگاه ميدن ؟
    البته از نظر شما كه من اجازه ندارم تا سر در دانشگاهم برم چه برسه به خوابگاه!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

توي دفترچه نوشته خوابگاه دانشگاه كاشان محدوديت داره يعني با اساس رتبه خوابگاه ميدن ؟
    البته از نظر شما كه من اجازه ندارم تا سر در دانشگاهم برم چه برسه به خوابگاه!
    به فساد کشیده شدن دانشجو فقط به ظرفیت خود فرد بستگی داره اون کسی هم که میبینید وقتی یه شهر دیگه میره 2روز چشم پدر مادرشو دور میبینه کارای خلاف می کنه مطمئناَ توی شهر خودشم باشه توی موقعیتایی که توی زندگیش پیش میاد به خلاف راه پیدا می کرده .
    همه رو به یه چشم نگاه نکنیم دانشجوهای دختری که دانشگاه ما داشت و خوابگاهی بودن جداَ از نظر درسی و اخلاقی حرف نداشتن ...
    شما جنبه های مثبت زندگی دور از خانواده ببینید ، تجربه های فراموش نشدنی که فقط با زندگی خوابگاهی پیدا می کنه .
    درمورد خوابگاه ببینید تا اونجایی که میدونم دانشگاههایی که امکانات خوابگاهی دارن به تمام روزانه ها تعلق میگیره دانشگاه کاشان هم همینطور .
    دانشگاه یزد و شهرکرد هم برای تمام دانشجوهای روزانه و شبانه خوابگاه وجود داره
    البته ممکنه برای شبانه اولش یکم نه بگن اما وقتی می بینن طرف جا و مکانی نداره ok میدن.

14. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همه ی روزانه ها یه جور نیست شرایطشون.بعضی از روزانه ها تو دفترچه نوشته بود بر اساس رتبه خوابگاه میدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •