فیناستراید خوبه آدم بدون تجویز پزشک استفاده کنه؟قیمتش چنده؟روزی یه دونه باید خورد؟
فیناستراید خوبه آدم بدون تجویز پزشک استفاده کنه؟قیمتش چنده؟روزی یه دونه باید خورد؟
با تجویز پزشکشم خوب نیست
این دارو تا زمان مصرف ریزش رو تا حدی درمان میکنه بعد از قطع روز از نو روزی از نو در عین حال مصرف طولانی مدتش هم عوارض بدی داره به این حرف ها که این دارو توسط fda و ... تایید شده توجه نکن
همون طور که گفتم پس از قطع حداقل یکسال اثرش می مونه(هم قرص و هم محلول)
بنده تجربش رو دارم.
از اونجا که من روی ریزش خیلی حساس بودم و محلول متاسفانه در اوایل ریزش رو حتی بیشتر هم می کنه من بعد از یک ماه کنار گذاشتمش(هر چند که دکتر برای سه ماه تجویز کرده بود)
من مدت مدیدی هستش که از قرص و محلول استفاده میکنم
مدت درمان فینوپشیا برای اثر گذاری طبق منابع خارجی دوره 1 ساله یا 2 ساله هستش
تیرماه امسال دوره دوساله من تموم شد و مصرف رو قطع کردم،البته مصرف این قرص واسه افراد مجرد توصیه میشه،چون در اس**پ**رم اختلال ایجاد میکنه
این لینکی هم که شما دادین تقریبا نمونش تو ایران پیدا نمیشه
تو ایران 3 تا قرص مو هستش با 3 دوز متفاوت :
1-فیناستراید (ایرانی دوز پایین)
2-فینوپشیا (هندی دوز متوسط و بیشترین استفاده از همین هستش)
3-پروپشیا (دوز بالا،امریکایی،اثرگذاری عالی)اما خیلی توصیه نمیشه چون هرمون های زنانه رو به شدت قوی میکنه،حتی پسر عموی من صداش هم کمی ظریف شده بود !! ولی موها رو خیلی خیلی زیاد و پرپشت میکنه
من خودم از مورد دوم 2 سال استفاده کردم،قیمت هر ورق ار قرصش الان حدود 2800-3000 تومن هستش،که روزی یه دونه هم باید مصرف بشه
فقط یه مورد،چیزی که من از بدن ساز شنیدم وواسه خودم هم تقریبا محسوسه،چون خودمم رزمی کار میکنم
البته باید از دید پزشکی بررسی بشه،این 3 تا قرص چون هرمون های زنانه رو زیاد میکنن،رو نیروی بدنی احتمالا اثر میزارن و به قول معروف گفتنی زور رو کم میکنن،به این فکر کنین و بعد مصرف کنین
پسر عمه ی من بدن سازه،میگفت دوره ای که فینوپشیا مصرف میکرده نیروی عضلانیش خیلی کم شده بوده به نسبت قبل
در مورد قرص هم لینک رو تصحیح می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان من 8 سال استفاده می کنه وهیچ مشکلی نداشته
اما تو بعضی سایت های خارجی دیده شده حتی پس از 6 ماه استفاده عوارض خیلی بدی داشته.
سلام
برای ریزش مو مردانه ارثی در گوشه های پیشانی ماینوکسیدیل خوبه؟
اگه تجربه شخصی خودتون یا اطرافیانتون داشتن میشه بیشتر توضیح بدین , اگه نه که منبعی لینکی؟
بله خوبه به شرطی که دائما مورد استفاده قرار بگیره
دوستان منیزیم برای کاهش فشار خون خوبه
این ماینوکسیدل هم مربوطه به فشار خون هست
من دارم مصرف میکنم ، به نظرتون تداخل ایجاد نمیکنه؟
اصلا این طور نیستش تا زمانی که ماینوکسیدیل رو به طور مرتب روزی 2 بار استفاده کنید جواب میده اما نباید انتظار داشت برای همه تاثیرش به یک صورت باشه
در ضمن در روره ای که از ماینوکسیدیل استفاده میکنید توجه داشته باشید که ممکنه یه مدت خوب جواب بگیرید و یه مدت مثل قبل نباشه و فقط دقت به اعصابتون کنید چون بیشتر شدن ریزش مو با اعصاب رابطه خیلی مستقیمی داره و انتظار نداشته باشید که از ماینوکسیدیل استفاده کنید و از نظر عصبی شرایتطون مناسب نباشه ریزش ادامه داره
اولین کار و مهمترین کاری که قبل از مصرف ماینوکسیدیل میکنید باید روی آرامش اعصاب کار کنید![]()
دوستان به نظر من قبل از استفاده حتما پیش دکتر بروید
در مورد استفاده شامپو بیشتر تجربی هستش و باید دید چه شامپویی با توجه به نوع موهاتون به موهای شما سازگارتر هستش
ممکنه یه شامپویی که همه توصیه به مصرفش کنن روی 2 نفر تاثیر متفاوتی داشته باشه (یعنی با موی یه نفر سازگار نباشه) به من دکتر گفتش از شاپو فیکتوم اکتیو آنتی شوت اسفاده کنم که شاپو خوبی بود و با موهای من سازگار بود که میشه از این شامپو همراه با قطره های مکملش بعد از حمام استفاده کرد الان هم یه مدت از ایروکس استفاده میکنم که اینم بد نیستش ولی قبلی بهتر بود
سوالی که خودم داشتم اینه که اگر تو مصرف ماینوکسیدل کوتاهی بشه مثلا به جای روزی 2 بار روزی 1 بار مصرف شه یا تو 1 هفته کامل 1 روز استفاده نشه چقدر باعث از بین رفتن و ریزش مو میشود ؟
نظرتون در مورد این ماینوکسیدل ساختنی چی هستش که دکتر با توجه به موی شما فرمولش رو میگه ؟
این محلول وقتی روی سر زده میشه روی پوست صورت تاثیر نداره؟ یعنی از طریق جریان خون وارد بشه؟من چون دختر هستم خیلی برام مهمه نکنه یه وقت روی صورت مو در بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)