تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 21 از 23 اولاول ... 1117181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ta hala bode ke yeki 107 hezar keshvari bashe va riyazi mahz ghabol she
    اصلا رتبه ی کشوری ملاک نیست و باید رتبه در سهمیه رو بررسی کرد .. رتبه ی منطقه ایشون چند بوده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

17‏ هزار منطقه 3
    ریاضی محض شهر خودم قبول میشم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

17‏ هزار منطقه 3
    ریاضی محض شهر خودم قبول میشم؟
    شهرتون کجاست؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بهبهان
    جندی شاپور دزفولم زدم
    شبانه و روزانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جواب نمیدین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دلیل اینکه دیر جواب دادم این بود که خودم نمیدونستم و خواستم با یکی از دوستان که تو منطقه 3 فعالیت میکنه تماس بگیرم و بپرسم که متاسفانه ایشون در دسترس نبودند .. بنده اطلاعی ندارم که با اون رتبه تو منطقه ی 3 میشه جندی شاپور قبول شد یا نه .. جای شما بودم از مشاوری که توی شهر خودتونه یا از یک دبیر با سابقه تو شهر خودتون میپرسیدم.. البته دیگه دیره واسه این کار چون امشب نتیجه ها میاد .. انشالله اون چیزی پیش بیاد که خیر شما توش هست.
    شاد و پیروز باشید

7. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مهندس دیگه نمیای؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام پترس جان .. چرا نیام؟؟ هر روز سر میزنم اما سوالی پرسیده نشده و چند تا پست هم واسه زبان آماده کردم اما حس کردم الان بچه ها درس نمیخونند و تا اول مهر زیاد تو درس خوندن جدی نیستند و گذاشتم تو مهر پست رو بفرستم..
    شما هر سوالی داشتید من در خدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام

مهندس یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم نظرتون رو بگید

واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم

واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.

واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .

حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .

یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام

مهندس یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم نظرتون رو بگید

واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم

واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.

واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .

حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .

یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید
    اشتباه خیلی بزرگی رو داری مرتکب میشی.. دوست خوبم کنکور پروسه 2 ساله نیست یا مثلا چند ساله .. اینطور نیست که یکی 3 سال تصمیم بگیره بمونه پشت کنکور و بعد 3 سال رتبه ی 1 بشه... شما پیش رو حتما حتما ثبت نام کن .. حتما حتما.. بنده الان بعد چند روز برگشتم تهران و یکم خسته هستم .. چند ساعت بعد میام جوابتون رو میدم.. شاد و پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •