حالا ميبينم از امشب . از نظرات كارشناسانم بهره مند شيد![]()
حالا ميبينم از امشب . از نظرات كارشناسانم بهره مند شيد![]()
حرکت رو به جلوی داستان خیلی کند شده...تنها نکته مثبت این چند قسمت بازیه بسیار روونه مهین ترابیه...
![]()
سلام دوستان . با عرض احترام خدمت همه اصفهاني هاي عزيز .
پارسال بوديم اصفهان و درك كرديم . شهر زيبايي بود و خيلي شلوغ همراه با بوق زياد ماشينها . ايني كه ميگم چون بلافاصله بعد از اصفهان شيراز بوديم . اصلا راننده ها اندازه اصفهان بوق نميزدن.
ميبينم كه بحث اصلي دوستان اصفهاني سر لهجه بازيگران هستش . بنظر من انتقادها خيلي زياد شده و اين هم خوبه كه هر چيزي نقد بشه .
هميشه تو تلويزيون يه برنامه ها يا فيلمهايي داريم كه دارند لهجه مردم جنوب (از هرمزگان تا بوشهر و خوزستان) را خيلي ناشيانه صحبت ميكنند .
همه الفاظ و كلمات رو تنها يه ضمه ميگذارند آخرش و صحبت ميكنند در نقش يه آدم جنوبي . اينطوريا نيست البته . چون من هستم ميدونم .
الانم هم دوستان اصفهاني رو همين ناراحت شدن . بنظرم دليل ايني كه تو جنوب هيچ اعتراضي نبوده تابحال اينه كه حداقل من اعتقاد ندارم كه همه بازيگرا بتونند لهجه من رو عين بلبل صحبت كنند .
نقد بكنيد خوبه . فيلم در مسير زاينده رود تو همين قسمتش من همون اندازه ايي كه از بازيهاي بازيگرانش خوشم اومد به همون اندازه از طرز صحبت كردنشون بدم اومد . خيلي ضايع صحبت ميكردن .
منظورم از اين چن كلمهاين بود كه چه خوبه ما همينجا بحث كنيم و آخر به يه جايي برسيم كه آيا اين كارگردانها ميتونند برا اين مشكل كاري بكنند ؟
روند داستان خیلی کند شده
همش دور مساله رضایت می چرخه چند قسمته
من فکر کنم در ادامه مهران متحول بشه و پشیمون بشه و وقتی مهران عوض شد پدر مسعود رضایت میده
همه ی سریال ها وقتی به وسط می رسن همین طوری میشن.درست میشه.
به غیر از این هم نباید فکر کردمن فکر کنم در ادامه مهران متحول بشه و پشیمون بشه و وقتی مهران عوض شد پدر مسعود رضایت میده
ولی من حس میکنم چشم بابای مسعود به مادر مهرانه
همون جا که گفت وقتی این خانوم رو دیدم صدای خش خش رهام کرد
ولی من با کاراکتر برادر بزرگه نمیتونم کنار بیام.چرا ذره ای احساسات نداره
بحث فقط لهجه بازیگرا نیست درسته هر شهری آدم خوبو بد داره ولی وقتی سریالی به عنوان نماینده ای از مردمو شهری نشون داده می شه جای تاسفه من به عنوان یه اصفهانیه اصیل بدور از هر تعصب این سریال مردم اصفهانو بی فرهنگ بد لحن عامی نشون داده جالب اینه که حتی نسل جوون این شهر دیگه لهجه شون اینقدر کمه که قابل تشخیص نیست دوم اینکه آمار بیشترین فروش ماشینهای مدل بالا از اصفهانه بعد چطور یه عده آدم رندی که موتورسوارن رو نشون می دن باید بررسی کرد که این دشمنی از کجا بوده![]()
ای بابا
اصلا اصفهان خوب عالی
تاپیک نقد و بررسی فیلمه نه شهر اصفهان
راستی یه چیز مسخرهههه
هنوز بعد چند قسمت نامزد مسعود رو نشون نداده
حداقل نیومده یکم گریه زاری کنه تو فیلم
دوست عزیز من بررسی کردمباید بررسی کرد که این دشمنی از کجا بوده
این حرفها از منفی نگری شما نشات میگیره
مگه کارگردان یا تهیه کننده یا بازیگرها بیکارن که با شما دشمنی کنن
اصلا این داستان نباید تو اصفهان اتفاق میافتاد
دوستان اصفهانی احساس نمیکنین بیش از حد شورش رو در آوردین ؟! به هر سکانس فیلم باید یه گیری بدین حتما ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)