تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 44 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 438

نام تاپيک: کلوپ Dell Studio 1558

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگي
    ۲تا عكس براتون ميزارم كه همين ۱ساعت پيش از desktop گرفتم,ميبينيد با اينكه bios و گرافيك آپديته و از برنامه اي كه tanatos عزيز (Driver Genius Professional Edition) گفتن هم استفاده كردم باز هم صفحه شطرنجي شده! 2روزه پيش هم وقتي لپ تاپ رو sleep كردم,دوباره كه خواستم resume كنم,لپ تاپ كار نكرد و صفحه كامل سياه شد كه مجبور شدم restart كنم.
    خلاصه همون طور كه خواستين اطلاع دادم اميدوارم براي شما پيش نياد.
    ميتونم بگم تنها مشكلي كه صد در صد حل شده بزرگ شدن موس بوده
    اگه كسي ميتونه راهنمايي بكنه ممنون ميشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید عکس ها یه کم سنگین باشه!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگي
    ۲تا عكس براتون ميزارم كه همين ۱ساعت پيش از desktop گرفتم,ميبينيد با اينكه bios و گرافيك آپديته و از برنامه اي كه tanatos عزيز (Driver Genius Professional Edition) گفتن هم استفاده كردم باز هم صفحه شطرنجي شده! 2روزه پيش هم وقتي لپ تاپ رو sleep كردم,دوباره كه خواستم resume كنم,لپ تاپ كار نكرد و صفحه كامل سياه شد كه مجبور شدم restart كنم.
    به نظر من مشکل از گرافیکه!
    این درایور ati 5470 برای n5010 هست ببین با لپ تاپت سازگاره اگه نه از سایت amd جدیدترین درایور 5470 رو دانلود و نصب کن ، قبل نصب هم حتما درایور قبلی رو uninstal کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلامی دوباره

دوستان یکی از اساتید فرمودن نباید با لپ تاپ بازی کرد چرا؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من مشکل از گرافیکه!
    این درایور ati 5470 برای n5010 هست ببین با لپ تاپت سازگاره اگه نه از سایت amd جدیدترین درایور 5470 رو دانلود و نصب کن ، قبل نصب هم حتما درایور قبلی رو uninstal کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسي دوست عزيز من جديدترين آپديت رو نصب كردم,فقط اول uninstall نكردم,اين كار واجبه و تاثير داره؟

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام به همگي
    انگار دوباره برگشتیم سر جای اول!
    راسیتش این عکسهایی که گذاشتی یه مشکل جدیده چون این شطرنجی شدن نوعی نیست که من و سایر دوستان ازش صحبت کردیم
    در مورد اون برنامه هم یه توضیح کوچیکی بدم:
    توی اون برنامه یه قسمتی هست به اسم آبدیت درایور که وقتی نوع ویندوزتون رو انتخاب میکنید بسته به همون ویندوز جدیدترین آبدیتهای موجود برای لپ تاپتون رو سرچ میکنه و بهتون نشون میده که میتونید به صورت تک یا کلی آبدیتش کنید.
    والا همون طور که گفتم یه راه حل دیگه هم هست اگر چه سخت ولی یکی از مهندسای دل میگفت عملیه

حالا بقیه ی دوستانی که این آبدیتها رو از گرافیک و بایوس دانلود و نصب کردند لطف کنند وضعیت سیستمشون رو شرح بدن ببینیم چی کاره ایم.
    من که خودم الان نزدیک دو هفته است که مشکلی نداشتم خدا رو شکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

انگار دوباره برگشتیم سر جای اول!
    راسیتش این عکسهایی که گذاشتی یه مشکل جدیده چون این شطرنجی شدن نوعی نیست که من و سایر دوستان ازش صحبت کردیم
    در مورد اون برنامه هم یه توضیح کوچیکی بدم:
    توی اون برنامه یه قسمتی هست به اسم آبدیت درایور که وقتی نوع ویندوزتون رو انتخاب میکنید بسته به همون ویندوز جدیدترین آبدیتهای موجود برای لپ تاپتون رو سرچ میکنه و بهتون نشون میده که میتونید به صورت تک یا کلی آبدیتش کنید.
    والا همون طور که گفتم یه راه حل دیگه هم هست اگر چه سخت ولی یکی از مهندسای دل میگفت عملیه

حالا بقیه ی دوستانی که این آبدیتها رو از گرافیک و بایوس دانلود و نصب کردند لطف کنند وضعیت سیستمشون رو شرح بدن ببینیم چی کاره ایم.
    من که خودم الان نزدیک دو هفته است که مشکلی نداشتم خدا رو شکر.
    سلام
    واقعيت من نوعه ديگه اي از شطرنجي شدن صفحه رو نداشتم,اين مشكل هم از همون اوايل كه لپ تاپ گرفتم بود(تازه هم لپ تاپ رو روشن كرده بودم كه دوباره اين طوري شد,هميشه هم ازكول پد استفاده ميكنم=از داغ كردن كارت گرافيك نيست)
    والا تو اين ۷ماهي كه دارم ازش استفاده ميكنم,اين مشكلات رو باهاش داشتم.
    ۱.بزرگ شدن موس(كه حل شده)
    ۲.سياه شدن يكدفعه صفحه موقع پخش فيلم(ديگه موقع پخش فيلم تكرار نشده اما هنوز هست)
    ۳.يكي ديگه هم داغ كردنه و ايجوري شطرنجي شدن كه هميشه موقع روشن كردن لپ تاپ پيش مياد
    ۴.خيلي dvd-rw ضعيفه,نميدونم چرا!
    باز هم ممنون كه به فكر حل مشكل هستين,Tanatos ميشه اون راه حل رو بگي,شايد كمك كرد. ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در پیوست حرف دوستان گرامی باید عرض کنم این مشکل هنگ کردن برای من هم اتفاق افناده ولی شطرنجی نشده

چندتا سوال دارم از اساتید گرامی

1 میزان نمره به گرافیک من 9/4 هست {آپدیت درایو هم دانلود کرم ولی تغییری حاصل نشد

2 من همیشه وقتی دسترسی به برق دارم وصلش مینم به برق حتی اگه شارژ پر هم باشه از شارزر استفاده میکنم یکی از دوستان گفت عمر باطریت نصف میشه باید باطری رو در بیاری نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در پیوست حرف دوستان گرامی باید عرض کنم این مشکل هنگ کردن برای من هم اتفاق افناده ولی شطرنجی نشده

چندتا سوال دارم از اساتید گرامی

1 میزان نمره به گرافیک من 9/4 هست {آپدیت درایو هم دانلود کرم ولی تغییری حاصل نشد

2 من همیشه وقتی دسترسی به برق دارم وصلش مینم به برق حتی اگه شارژ پر هم باشه از شارزر استفاده میکنم یکی از دوستان گفت عمر باطریت نصف میشه باید باطری رو در بیاری نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    اگه روي desktop كليك راست كنيد و وارد برنامه catalyst بشين يه سري تنظيمات ميبينيد اگه level همه رو بالا بياريد بعد دوباره تست كنيد ميبينيد رتبتون بالا آمده(نيمچه overclock ميكنه,از حداكثر كارايي گرافيك استفاده ميكنه)تو بهتر اجرا شدن بازي هم تاثير داره,اما اگه نياز ندارين برشگردونين به defult
    براي باطري هم اگه فول شارژ باشه وصل كنين به برق كه از باطري استفاده نميكنه(ميببينيد كه چراغ شارژ هم خاموشه)اگه هم نيمه شارژ داشت و خواستين و به برق وصل كنين ميتونين f3 روبزنين وارد تنظيمات باطري ميشه كه تو تب دوم يه تيك هست اگه اونو بزنين باز چراغ شارژ خاموش ميشه و يكسره از برق ميگره نه باطري شارژ ميشه نه ازش استفاده ميشه.
    اصلا باطري رو در نيارين اگه يه دف برق بره به لپ تاپ آسيب ميزنه,اگه لازم هم بشه جابجاش كنين بايد اول خاموش كنين.خلاصه لپ تاپ حالش به باطريشه

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    اگه روي desktop كليك راست كنيد و وارد برنامه catalyst بشين يه سري تنظيمات ميبينيد اگه level همه رو بالا بياريد بعد دوباره تست كنيد ميبينيد رتبتون بالا آمده(نيمچه overclock ميكنه,از حداكثر كارايي گرافيك استفاده ميكنه)تو بهتر اجرا شدن بازي هم تاثير داره,اما اگه نياز ندارين برشگردونين به defult
    براي باطري هم اگه فول شارژ باشه وصل كنين به برق كه از باطري استفاده نميكنه(ميببينيد كه چراغ شارژ هم خاموشه)اگه هم نيمه شارژ داشت و خواستين و به برق وصل كنين ميتونين f3 روبزنين وارد تنظيمات باطري ميشه كه تو تب دوم يه تيك هست اگه اونو بزنين باز چراغ شارژ خاموش ميشه و يكسره از برق ميگره نه باطري شارژ ميشه نه ازش استفاده ميشه.
    اصلا باطري رو در نيارين اگه يه دف برق بره به لپ تاپ آسيب ميزنه,اگه لازم هم بشه جابجاش كنين بايد اول خاموش كنين.خلاصه لپ تاپ حالش به باطريشه

ممنونن

نقطه قوت این لپ تاپ باطریشه واسه همین نگرانش بودم باز هم از راهنماییتون ممنونم

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام
    واقعيت من نوعه ديگه اي از شطرنجي شدن صفحه رو نداشتم,اين مشكل هم از همون اوايل كه لپ تاپ گرفتم بود(تازه هم لپ تاپ رو روشن كرده بودم كه دوباره اين طوري شد,هميشه هم ازكول پد استفاده ميكنم=از داغ كردن كارت گرافيك نيست)
    والا تو اين ۷ماهي كه دارم ازش استفاده ميكنم,اين مشكلات رو باهاش داشتم.
    ۱.بزرگ شدن موس(كه حل شده)
    ۲.سياه شدن يكدفعه صفحه موقع پخش فيلم(ديگه موقع پخش فيلم تكرار نشده اما هنوز هست)
    ۳.يكي ديگه هم داغ كردنه و ايجوري شطرنجي شدن كه هميشه موقع روشن كردن لپ تاپ پيش مياد
    ۴.خيلي dvd-rw ضعيفه,نميدونم چرا!
    باز هم ممنون كه به فكر حل مشكل هستين,Tanatos ميشه اون راه حل رو بگي,شايد كمك كرد. ممنون
    من توصیه میکنم که شما تاچ پدت رو دیسیبل کنی و نتیجه رو ببینی.
    آخه اون راهی که به من توصیه شده خیلی زمانبره.
    به هر حال اگه باز هم مشکل داشتی بگو تا ببینیم چی کار میکنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •