تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 24 اولاول ... 111718192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 232

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 89

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رضايت: ميزان مخاطبان «ماه عسل» با سال‌هاي قبل تفاوتي ندارد

خبرگزاري فارس: قائم مقام رياست شبكه سه سيما در پاسخ به اين سوال كه آيا تغيير مجري بر ميزان مخاطبان برنامه «ماه عسل» تاثير گذاشته؟ گفت: ميزان مخاطبان «ماه عسل» با سال‌هاي قبل تفاوتي ندارد.

هاشم رضايت در پاسخ به سوال خبرنگار راديو و تلويزيون فارس مبني بر اين كه «برخي منتقدان معتقدند تغيير مجري برنامه «ماه عسل» بر ميزان مخاطبان تاثير گذاشته و تعداد آنها را كم كرده است، آيا اين مطلب صحت دارد؟» گفت: در همه برنامه‌هاي تلويزيون و راديو، هر مجري هم منتقد و هم طرفدار دارد.
    وي ادامه داد: رويه اين برنامه هم مثل سال هاي گذشته است و در تماس‌هاي تلفني كه درخصوص «ماه عسل» داشته‌ايم، يكسري نسبت به مجري برنامه انتقاد داشته‌اند و عده‌اي هم از آن طرفداري كرده‌اند.
    رضايت اظهار داشت: برخي مخاطبان هم از انتخاب مهمانان برنامه استقبال كرده‌اند و موضوعات برنامه برايشان بسيار جذاب بوده است. برنامه «ماه عسل» تا الان بيننده زيادي پيدا كرده و مخاطبان خوبي دارد.
    قائم مقام رياست شبكه سه در پاسخ به اين سؤال كه آيا ميزان مخاطبان اين برنامه به اندازه سال‌هاي قبل است يا كاهش داشته؟ تصريح كرد: ما هميشه بعد از ماه رمضان نظرسنجي كامل مي‌كنيم، ولي در نظرسنجي ده روز به ده روز ما ميزان مخاطبان برنامه با سال‌هاي قبلي تفاوتي نداشته است. البته موفقيت برنامه فقط به مجري نيست، بلكه به مهمانان برنامه و صحبت‌هاي آنها هم هست و اگر يك مجري هرقدر هم خوب باشد ولي مهمان برنامه خوب نباشد، فايده‌اي ندارد.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

خبرگزاري فارس: قائم مقام رياست شبكه سه سيما در پاسخ به اين سوال كه آيا تغيير مجري بر ميزان مخاطبان برنامه «ماه عسل» تاثير گذاشته؟ گفت: ميزان مخاطبان «ماه عسل» با سال‌هاي قبل تفاوتي ندارد.

هاشم رضايت در پاسخ به سوال خبرنگار راديو و تلويزيون فارس مبني بر اين كه «برخي منتقدان معتقدند تغيير مجري برنامه «ماه عسل» بر ميزان مخاطبان تاثير گذاشته و تعداد آنها را كم كرده است، آيا اين مطلب صحت دارد؟» گفت: در همه برنامه‌هاي تلويزيون و راديو، هر مجري هم منتقد و هم طرفدار دارد.
    وي ادامه داد: رويه اين برنامه هم مثل سال هاي گذشته است و در تماس‌هاي تلفني كه درخصوص «ماه عسل» داشته‌ايم، يكسري نسبت به مجري برنامه انتقاد داشته‌اند و عده‌اي هم از آن طرفداري كرده‌اند.
    رضايت اظهار داشت: برخي مخاطبان هم از انتخاب مهمانان برنامه استقبال كرده‌اند و موضوعات برنامه برايشان بسيار جذاب بوده است. برنامه «ماه عسل» تا الان بيننده زيادي پيدا كرده و مخاطبان خوبي دارد.
    قائم مقام رياست شبكه سه در پاسخ به اين سؤال كه آيا ميزان مخاطبان اين برنامه به اندازه سال‌هاي قبل است يا كاهش داشته؟ تصريح كرد: ما هميشه بعد از ماه رمضان نظرسنجي كامل مي‌كنيم، ولي در نظرسنجي ده روز به ده روز ما ميزان مخاطبان برنامه با سال‌هاي قبلي تفاوتي نداشته است. البته موفقيت برنامه فقط به مجري نيست، بلكه به مهمانان برنامه و صحبت‌هاي آنها هم هست و اگر يك مجري هرقدر هم خوب باشد ولي مهمان برنامه خوب نباشد، فايده‌اي ندارد.
    به نظر شما شرکت کنندگان توی نظرسنجی اینا کی هستن؟!

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

به نظر شما شرکت کنندگان توی نظرسنجی اینا کی هستن؟!
    همان هایی که توی مصاحبه های سریال فاصله ها شرکت می کردند !

4. 9 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

و ما هم باور میکنیم همونطور که 63 درصد رو باور کردیم

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

و ما هم باور میکنیم همونطور که 63 درصد رو باور کردیم
    البته که سخته باور کردنش
    ولی به نظرم برنامه کمی داره بهتر میشه
    جوهرچی اوایل خوب نمیتونست برنامه رو جمع کنه .یه جورایی راحت نبود.ولی رفته رفته بهتر شده
    من از ادبیات سخنوریش خوشم میاد .شیرین حرف میزنه

ولی با ای که تو هر برنمه 40 تا مهمون دعوت کنن مخالفم مثل برنامه امشب.مثل اینکه همشون با اتوبوس اومده بودن

7. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جوهرچی: بیننده می‌تواند کانال را عوض کند

قرار بود «فرزاد حسنی» اجرای برنامه ماه عسل شبکه سوم سیما را بر عهده بگیرد اما در روزهایی که «فاصله‌ها» سریال شبانه تلویزیون بود و «فرهاد» یک شخصیت از دست رفته محسوب می‌شد، زمزمه‌هایی بر جایگزینی «حسن جوهرچی» برای اجرای برنامه افطار شبکه سوم سیما به گوش رسید. حالا نیمی از ماه مبارک طی شده و ماه عسل راه خود را طی کرده اما... حوالی ظهر گرم یکی از همین روزها، حسن جوهرچی 42 ساله را در هیاهوی تله فیلم (نیلوفر) به گپ و گفتی نشاندیم تا از دلتنگی‌های ماه عسلی‌مان بگوییم و بپرسیم و او هم هر چه می‌خواهد بگوید.

ماه عسل معمولا برنامه بی حاشیه‌ای نبوده و نیست و ظاهرا قرعه فال جنجال امسالش هم به نام شما افتاد؟

نه. اصلا. از جنجالی بودن سال‌های قبل این برنامه بی اطلاعم اما امسال حاشیه و جنجالی در کار نیست و با آرامش، ماه عسل را پیش می‌بریم.

اما انتخاب و جایگزینی شما در لحظات آخر و جنس اجرای سرد و بی روحتان، نظرات منفی و مخالف مختلفی را برانگیخت.

اگر بیننده از برنامه یا نحوه اجرا راضی نباشد حق دارد کانال را عوض کند.

این را هم می‌دانید که مخاطب، خواه ناخواه اجرای شما را با احسان علیخانی مقایسه می‌کند؟

بیننده مختار است هر کاری دلش می‌خواهد بکند. باید به حق انتخاب مخاطب، احترام بگذاریم.

گویا آدم اهل ریسکی هستید؟

نه. اصلا بحث ریسک نیست. من نقش فرهاد کیان را در مجموعه فاصله‌ها بازی کردم، نقش جذابی که هر بازیگری دوست داشت آن را ایفا کند؛ اما مردم می‌گفتند: آقای جوهرچی، توقع بازی در نقش منفی را از شما نداشتیم. در حالی که در انتها دیدیم فرهاد اصلا منفی نبود. ما اصولا شتابزده قضاوت می‌کنیم حال آن که نتیجه کار را در انتها باید مشاهده کرد.

با این حال به مردم حق می‌دهید حسن جوهرچی را که تا دیروز در نقش خاکستری فرهاد فاصله‌ها دیده‌اند، امروز به عنوان یک مجری ماه رمضانی نپذیرند؟

بله. این حق را برای مخاطب قائل هستم. بیننده می‌تواند هر مجری را بپذیرد یا نپذیرد.

پس پذیرفته شدن از سوی بیننده برایتان مهم نیست؟

من کار خودم را انجام می‌دهم. کاری که به گمانم درست است و دوستش دارم. مخاطب می‌تواند قبول کند یا نکند.

قبول دارید که «هر کسی را بهر کاری ساختند» و حسن جوهرچی بازیگر، نمی‌تواند یک مجری ماه عسلی باشد؟

شما می‌توانید و حق مسلمتان است که به عنوان مخاطب چنین فکر کنید.

اما من نظر حسن جوهرچی را به عنوان مجری این برنامه می‌خواهم.

موافق هر کسی را بهر کاری ساختند نیستم. به نظرم هر مجری و بازیگری توانایی اجرای هر برنامه‌ای را دارد.

حتی به قیمت مخاطب پسند نبودن آن برنامه؟

این نظر شماست که ماه عسل را مخاطب پسند نمی‌دانید. آمار و اطلاعات سازمان بیانگر چیز دیگری است.

پس اصرار دارید بگویید که بین حسن جوهرچی ماه عسل و بیننده‌ها فاصله‌ای نیفتاده است؟

بله. لطف مردم شامل حال من می‌شود و این به خاطر عنایت خداوند است.

اما آمار و نظرسنجی بسیاری از سایت‌ها و خبرگزاری ها بیانگر این فاصله است!

آن آمارها جای خود؛ اما من به کسانی که دوستم دارند فکر می‌کنم نه آنها که از اجرای حسن جوهرچی خوششان نمی‌آید.

با این حساب تکلیف کارشناسان و منتقدان هم مشخص شد!

حساب کارشناسان از مردم جداست. وظیفه آن ها انتقاد و واکاوی است. انشاءالله نظراتشان را به سازمان منتقل کنند تا در سال های بعد، برنامه بهتری ارائه شود.

پس بی‌خیال نقد و نظرات؟

اهمیت چندانی ندارد. من کار خودم را انجام می‌دهم و آن ها هم کار خودشان.

تاثیر هم نمی‌پذیرید؟

اگر در کارم حرفه‌ای باشم نباید از این حرف و حدیث‌ها تاثیر بپذیرم!

بالاخره خوشایندتان باشد یا نباشد، خیلی‌ها از ماه عسل امسال، دلِ خوشی ندارند... حسن جوهرچی مقصر است؟

نه. شاید به ساختار کلی برنامه برگردد که سازمان تعیین کننده آن است.

یعنی معتقدید هیچ تقصیری متوجه شما نیست؟!

بله. چون دارم با تمام توان و انرژی، کارم را انجام می‌دهم.

اما انرژی 42 سالگی! حسن جوهرچی، صفت جوانی را از ماه عسل گرفت!

فکر نمی‌کنم این طور باشد. هنوز جوانان زیادی همراه و مخاطب این برنامه هستند.

خیلی با اطمینان حرف می‌زنید!

صد در صد. چون به کار خودم اطمینان دارم.

هنوز هم نمی خواهید قبول کنید ماه عسل یک انتخاب شتابزده برای حسن جوهرچی بود؟

نه. فکر نمی کنم شتاب زدگی در کار بود. من قبلا هم برنامه‌های زنده زیادی مانند: گلبرگ، قاصدک، صبح تابستان و... اجرا کرده ام. ماه عسل با آن‌ها خیلی فرقی ندارد.

اما حساب ماه عسل و ماه رمضان از سایر برنامه‌ها و زمان‌ها جداست.

ماه عسل یک برنامه گفت و گو محور ویژه افطار است. همین! چه فرقی با دیگر برنامه‌ها دارد؟

پس همین نوع نگاه یکسان شما به اجراهای مختلف، ماه عسل را از گردونه رقابت برنامه‌های افطار ماه رمضانی امسال، خارج کرد؟

ماه عسل قطعا از برنامه شبکه قرآن بهتر است! تازه به نظرم اصلا رقابتی وجود ندارد که ماه عسل خارج از گردونه باشد یا نباشد. این به تنوع برنامه‌های سیما در شبکه‌های گوناگون برمی‌گردد نه رقابت برنامه‌سازان با یکدیگر.

حتی رقابت برای جذب مخاطب را هم منکر می شوید؟

خیالتان راحت؛ هیچ رقابتی در کار نیست حتی برای جذب مخاطب.

پس حتما رفاقت است؟!

بله. دقیقا همین است. زمان پخش سریال فاصله‌ها، خیلی از همکاران مطبوعاتی تان می‌گفتند سریال ما و زیر هشت با یکدیگر در حال رقابت هستند. در صورتی که اصلا چنین نبود. سیروس مقدم، امیرجعفری و... از دوستان ما هستند و هر کدام کار خودمان را انجام می‌دهیم. وظیفه رسانه ساخت برنامه‌های متنوع و گوناگون است تا هر کس بنا به سلیقه خود، آن‌ها را انتخاب و تماشا نماید.

این روزها در ماه عسل، دلتان را به چه خوش کرده اید؟

مردم.

هوای اجرایتان را دارند؟

برخوردشان در کوچه و خیابان، گواه این مدعاست.

و آنها که روی خوش نشان نمی‌دهند؟

این به سلیقه و حق انتخاب طبیعی هر فرد برمی‌گردد. آن ها هم در جای خود برایم محترمند.

فکر می‌کنید برنده بازی اجرای ماه عسل شدید؟

بله. بازی خوبی است چون به مخاطبم احترام می‌گذارم.

ماه عسل امسال هم برنده شد؟

صد درصد. شک نکنید.

از روند گفت و محوری در ماه عسل، دلزده شده‌ایم.

چون مردم ما اهل کلام و گفت و شنود هستند لذا معتقدم برنامه‌های گفت و گو محور هنوز جواب می‌دهند. پیشینه کهن ادبی‌مان هم این را ثابت می‌کند.

حتی مهمان هایتان هم هنوز جواب می‌دهند؟

اتفاقا مهمان‌ها جذاب هستند. همین که از مشاغل مختلف در برنامه حضور پیدا می‌کنند اتفاق خوشایندی است. برای مخاطب، دلنشین است تا از حال و هوای ماه رمضانی یک خلبان همیشه در سفر سر درآورد.

می‌خواهم حرف حساب ماه عسل 89 را از زبان حسن جوهرچی بشنوم.

بهتر است از زبان تهیه کننده‌اش بشنوید!

مشتاقم از زبان مجری‌اش بشنوم!

اگر منظورتان حرف حساب اجرایم در ماه عسل است همین قدر بدانید که دوست داشتم این برنامه را اجرا کنم.

قصه دوست داشتن و خاطرخواهی است؟

نه فقط خاطرخواهی. می‌خواستم تا سال آینده، بیمه باشم.

اجرای ماه عسل را برای حسن جوهرچی یک شانس می‌دانید یا...؟

به چشم شانس به آن نگاه می‌کنم. ماه مبارک رمضان فرصت این شانس را برایم به ارمغان آورد.

بعد از ماه عسل، دَر اجرا را به روی خودتان می‌بندید یا از دَرِ دیگری سر در می‌آورید؟

اگر پیشنهاد خوبی باشد، حتما به آن فکر می‌کنم.

گفت‌وگوی مغرورانه‌ای شد!

نه، اصلا؛ چرا غرور؟ حسن جوهرچی، مخاطبش را عاشقانه دوست دارد و به او عشق می‌ورزد و تمام تلاشم را به کار گرفته‌ام تا لحظات خوب و خوشی را برایشان به وجود آورم. برای سلامتی و عاقبت به خیری همه مردم دعا می‌کنم.

منبع: خبر آنلاین

9. 4 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

مثل این که یک چیزی هم به این آقا بدهکار شدیم ! کاش حالا که مجری شدی 2 تا خط هم از حفظ می گفتی .

یعنی شخصیت واقعی جوهرچی اینه ؟

11. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پورمحمدی در گفتگو با مهر: برنامه "ماه عسل" افت مخاطب نداشته است

مدیر شبکه سه تاکید کرد اعتقادی به افت کیفی برنامه "ماه عسل" با اجرای حسن جوهرچی و ریزش مخاطبان ندارد. علی‌اصغر پورمحمدی مدیر شبکه سه درباره افت مخاطب در برنامه "ماه عسل" با اجرای حسن جوهرچی به خبرنگار مهر گفت: اعتقادی به افت کیفی این برنامه و ریزش مخاطبان آن ندارم. این نظر شماست که اینگونه فکر می‌کنید. تماس‌های مردمی این مسئله را نشان نمی‌دهد.
    برنامه "ماه عسل" چند سال گذشته با اجرای احسان علیخانی و تهیه‌کنندگی پیام ابراهیم‌پور روی آنتن شبکه سه می‌رفت، اما امسال مجری و تهیه‌کننده این برنامه تغییر کرد. برنامه "ماه عسل" امسال به تهیه‌کنندگی سیدعلی احمدی و اجرای حسن جوهرچی از شبکه سه پخش می‌شود.

پروفشنال گل مریم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

چه بد جواب داده انگار دعوا داره

خیلی ازش بدم اومد

14. این کاربر از گل مریم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سوتی جوهر چی :
    توی این لحظات مردم نشتین پای سفره ی هفت سین !

16. 4 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •