سلام دوستان
بازی جذاب Gangstar: West Coast Hustle HD برای گوشی ویو 850 منتشر شد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
بازی جذاب Gangstar: West Coast Hustle HD برای گوشی ویو 850 منتشر شد...
لینک نیمه مستقیم تمامی بازی ها روی سرور Enterupload (با قابلیت رزیوم)
سعی می کنم هر چیز جدیدی که میاد -اگه حجم روزانم اجازه بده- اضافه کنم.
نکنه: اونایی که اسمشون دو قسمتیه، قسمت اول برنامه ی اصلی و قسمت دوم برنامه ی میزبانیه که برنامه ی اصلی روش اسپوف شده. اونایی هم که تک اسم هستند تبدیل نشده هستند و می تونید روی هر چیزی می خواید بریزید.
سعی کنید اونایی که تبدیل روشون انجام شده رو دوباره اسپوف نکنید، چون احتمالا با مشکل مواجه می شید.
سلام
دو تا تم زیبا برای ویو
WOWThemes - Frost Day
'Albania' Wave Theme
Last edited by aliugd; 19-11-2010 at 20:49.
سلام
کسی از دوستان میدونه بازیه Everlands رو میشه جایگزین کدوم برنامه کرد ؟
جایگزین shakeme و Owleye کردم نشد .
دوستان یه برنامه خفن هست به نام Snap N' Go که ظاهرا" کارش اینه که میشه از طریق اون محتویات کامپیوتر رو توی گوشی دید(یا یه همچین چیزی) من نصبش کردم ولی ظاهرا" یکم ریزه کاری داره که موفق نشدم از برنامه استفاده کنم. دوستان اگه می تونن نصبش کنن و کارایشو اینجا توضیح بدن.
سلام دوستان
یه سوالی داشتم میشه بازیهای پولی سیستم عامل بادا رو خرید و دانلود کرد؟
به صورت مستقیم از ایران که نمیشه مگر اینکه ویزا کارت یا... داشته باشی
دوربین گوشی رو سمت مانیتور بگیرید و کادر وسط رو روی فایل مورد نظرتون بگیرید... حالا دکمه رو فشار بدید... فایل از طریق وایرلس میاد تو گوشیتون!!!
SnapNGo اساس کارش انتقال فایل و کپی متن بین کامپیوتر و گوشی شماست. بعد از نصب این نرم افزار از طریق لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا وارد حافظه داخلی خود گوشی بشید و فایل sng_setup.exe رو کپی کنید توی کامپیوتر و نصبش کنید.
حالا کافیست نرم افزار هم در گوشی هم در کامپیوتر فعال باشه و البته ارتباط وایرلس دو دستگاه هم برقرار باشه.
نوت پد رو باز کنید و یه متن توش بنویسید! حالا یه قسمتی از متن رو select کنید و دوربین گوشی رو به سمت مانیتور بگیرید و دکمه سمت راستی رو فشار بدید! متن کپی میشه تو گوشی!!!
یا اینکه وارد یک پوشه عکس بشید و دوربین رو روی یکی از عکساتون تنظیم کنید و دکمه رو فشار بدید...
برعکس موارد فوق هم ممکنه اتفاق بیفته! یعنی از گوشی چیزی رو بفرستید به کامپیوتر. اونم از طریق وایرلس! کافیه دکمه بالا سمت چپ رو بزنید تا لیست فایلهای شما رو بیاره. هرکدوم رو خواستید انتخاب کنید و ارسال...
نرم افزار کولاکیه فقط نمیدونم چرا رایگان دادن بیرون؟!!؟
متاسفانه متن فارسی رو نمیتونه کپی بکنه! تو نوت پد تست کردم
سلام دوستان میشه طریقه نصب بازی و برنامه روی ویو رو بگین از ابتدا که کابل وصل میشه.میخوام بدونم بدون جایگزین هم میشه از ابتدا چیزی نصب کرد!ممنون منتظرم
سلام دوست عزیز.
لطفا سوالتو توی کلوپ این گوشی هم مطرح کن تا زودتر جواب بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)