سلام چرا سایپا ریو رو اقساطی نمیفروشه مثل پراید و تیبا (میترسه دیگه کسی نخره ازشون پراید و تیبا )
همش پیش فروش
سلام چرا سایپا ریو رو اقساطی نمیفروشه مثل پراید و تیبا (میترسه دیگه کسی نخره ازشون پراید و تیبا )
همش پیش فروش
به دلیل همون مسائل تحریم و اینا ... که خودتونم ازش با خبرین،تولید ریو خیلی پاییه،که البته خوبه چون سطح کیفیش بهتر میمونه
به همین دلیل هم هست که فقط حالت فروش نقدی داره،اونم نه همیشه !
درودبردوستان گلم.شاید فهمیدید قراره قیمت خودروتا30درصدافزایش پیداکنه.دلیلشون هم اینه که چرا دلال سودکنه.ماقیمت پایه بازار میفروشیم.نمیدونم کی قراره با این اوصاف پراید12ملیونی بخره یا ریو رو 15ملیون پول بده.خدابخیرکنه.فقط گفتم تا اگر قراره بخرین زوذتر اقدام کنید.هرجاهستید نفس حق نگهدارتون باشه
دوستان بالاخره امروز ریوی ما تحویل شد.منتها بدون پلاک و پدرم هم زیر بار نرفت و از نمایندگی تحویل نگرفت و گفت هر موقع پلاک اومد اون موقع تحویل میگیرم.فقط یه چیزی رو دراش اون برچسب پلمپ رو نداشت.به نظرتون دودره بازی نمایندگی بوده یا نه؟ چون الان قائمشهر بارونیه فقط جا پای راننده یه خورده کثیف بود.
خدا رو شکر لاستیکاش کره ای بود اونم مارک Komho Powermax STAR که تا به حال این مارک رو تو بازار ندیده بودم.شده مثل مارک لاستیک پرایدمون که سال 79 تحویل گرفته بودیم مارکش Komho powermax II بود که این مارک هم اصلا" تو بازار نبود و خیلی هم با کیفیت و عالی بود.ایشالا اینم همونطوریه.
در مورد قطعات هم،وقتی من کاپوت رو زدم بالا.به جز موتور برف پاکن که آرم سازه گستر رو داشت و شلنگهای کولر هم همینطور و رادیات کولرش رو که دوستان میگفتن ایرانی شده و باطریش که اتمی بود (قبلیا اسیدی بودن) و ایرانی (مارکش رو نمیدونم چی بود.به این خاطر گفتم ایرانی چون آرم "کنترل شد روش داشت") بقیه وسیله هاش تماما" آرم کیا روشون بود حتی درپوش رادیات آب.قاب فیوز های داخل کاپوت و حتی لوله های مربوط به فیلتر هوا که روشون آرم کیا + برچسب با نوشته های عربی و کره ای و انگلیسی بود.
بعد رفتم سراغ تزیینات داخلی و امکاناتی که سایپا حذف کرده ببینین چی کشیدم.موقع ثبت نام وقتی بهشون گفتم پروژکتور دارین گفتن آره.آیینه برقی : آره و..... ولی الان گفتن هیچ کدوم از اینا رو نداریم. ببین که دیگه آدم جوشی میشه (خیلی خیلی نامردن)
دیگه اعصابم خورد شد و وقت کردم دقیق تزیینات داخلیش رو بررسی کنم واومدم خونه.
اول که مبارک باشه
کلا اکثر خودرو ها برچسب پلمب درهاش موقع تست باز میشه
همینطور زمانی که نمایندگی خودرو را تحویل میگیره از شرکت باربری تمام قسمتها را خودش بازدید می کنه که مشکلی نداشته باشه
پس از این بابت مشکلی نیست
فقط بررسی کنید که آیا abs داره یا نه؟ چون خیلی مهم هست
تاجایی که من می دونم ریو آینه برقی نداره
خیلی ممنون.درباره ABS آره داره.چهار کاناله هست.آرم روش هم زده بود MANDO KIA
در مورد آیینه برقی باید بگم چرا.ریو آیینه برقی داره ولی تو ایران بصورت فابریک نصب نشد و از نمایندگی ها خودت باید تهیه کنی.
توليد ريو تا آخر سال متوقف ميشود
معاون مهندسي و كيفيت سايپا با بيان اينكه شركت كيا با نصب ايربگ بر روي ريو موافقت نكرده است، گفت: توليد اين محصول تا پايان سال متوقف خواهد شد.
مرتضي شفيعي در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: طبق برنامه زمانبندي شده، مهلت نصب ايربگ (كيسه هوا) بر روي ريو و همچنين سايپا 131، 141 و 111 به عنوان محصولات خانواده ايكس100 ابتداي آبان ماه تعيين شده است.
وي تصريح كرد: به اين ترتيب تا آبان فرصت داريم كه اقدامات لازم براي نصب ايربگ بر روي اين خودروها را انجام دهيم.
شفيعي در پاسخ به اين سؤال كه آيا پلاكگذاري ريو و سايپا 111 همچنان متوقف است يا خير؟ گفت: به ما اعلام كردند كه اين مشكل حل شده ولي اطلاعي ندارم كه پلاكگذاري صورت ميگيرد يا خير.
مدير يكي از نمايندگيهاي سايپا نيز در اين مورد با اشاره به توقف پلاك گذاري ريو، به فارس گفت: در حال حاضر ثبت نام براي فروش ريو از طرف سايپا انجام ميشود ولي شماره گذاري اين خودرو از حدود يك ماه پيش متوقف شده است.
يكي از خريداران ريو نيز در اين مورد به فارس گفت: نمايندگي سايپا با دريافت 7 ميليون تومان، وعده تحويل يك دستگاه ريو در آذر ماه را داده كه با توجه به توقف شمارهگذاري مشخص نيست اين وعده عملي شود يا خير.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------
آخه یکی نیست به اینا بگه که :
آیا "معاون مهندسي و كيفيت سايپا" مطمئنه که کیا با نصب ایربگ موافقت نکرده!!!
آخه شرکتی به این عظمت اونم کیا که روی ریویی که تو ایران هست بصورت فابریک ایربگ داشته و سایپا حذفش کرده الان مخالف نصبش باشه و آبروی خودشو ببره.
جای تعجبه.این سیاست کاری سایپاییهاست که میخوان تیبا رو با افزایش قیمت جایگزین ریو کنن و این ریو رو که اگه قیمت بیش از این بدن طالبش خیلی کم میشه(چون اینا به بهانه ABS یک میلیون کشیدن رو قیمت ماشین وای بحال اینکه بخوان ایربگ هم بندازن)ریو 2010 یا 2011(نمیدونم کدوم مدل) رو وارد بازار کنن نه به قیمت اصلی کیا (ریو 2011 به قیمت اصلی کیا به صورت فول حدود 12.5 میلیون تومن هست اونم برا مشتری).به قیمت خودشونکه حتما" حدود 20 میلیون خواهد بود.
با سلام به همه دوستان.امروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن مشکل پلاک حل شده و بیاین تحویل بگیرین و ما هم رفتیم ولی ماشین ما مشکل عدم تطابق اطلاعات وارده از سایپا با اطلاعات موجود در راهنمایی و رانندگی رو داشت و یه نامه دادن و گفتن شنبه برو راهنمایی و رانندگی و مشکل رو حل کن و پلاک رو تحویل بگیر.
خلاصه ماشینو آوردیم خونه.خداییش خیلی باهاش حال کردم.تو سمند LXسال هم قبلا" نشسته بودم ولی این خیلی نرم بود.سرعت هم نداشتم یعنی دنده 4 50 تا میومدم ولی وقتی یه نیش گاز میدادم تو همون دنده ماشین میپرید.ترمز عالی.کلاچ خیلی نرم.دنده یه خورده سفت جا میرفت.فرمون عالی.کولر عالی.
فقط یه چیزی: حالت عادی که فن بخاری رو روشن میکنی دورش عادیه ولی وقتی کولر رو میزنه دورش بیشتر میشه این طبیعیه؟
Last edited by vahidreza_sh; 30-08-2011 at 14:54.
مبارک باشه
مال ما مدل 87،مردی شده واسه خودش
ایشالله چرخش بچرخه برات
اون زیاد شدن صدای فن موقع کولر کاملا طبیعیه،نگفتی که ABS داره یا نه ؟
ضمنا به فکر باش که یه دست لاستیک و رینگ پهن تر وبلند تر بندازی![]()
خیلی ممنون.
87 که دیگه واقعا" مردی برا خودش.
آره ABS داره چهارکاناله و روشم زده MANDO KIA
راستش من هم تو این فکر بودم که لاستیک و رینگ بگیرم.موقع ثبت نام لاستیکاش ایرانی بود و تا قبل مرداد هم یزد تایر روش بود.پدرم هم قبول کرده بود که برای تعویض لاستیک یکدفعه رینگو هم عوض کنیم تا این حد هم پیش رفتیم که قبل از تحویل ماشین رینگ و لاستیکش رو بگیریم.ولی از وقتی که متوجه شدیم لاستیکاش رو کره ای گذاشتن پدرم گفت نمیخواد عوض کنیم.هر چقدر هم اصرار کردم قبول نکرد.گفت ایشالا برا دفعه بعد که میخوایم لاستیک بگیریم یه دفعه اون موقع رینگ و لاستیک رو عوض کنین.
بدبختی اینه که یه مارکی گذاشتن روش که به هیچ وجه تو بازار نیست.(Kumho Power STAR).شده دقیقا" مثل پراید 79 مون که تحویل گرفته بودیم زیرش لاستیک Kumho Powermax II بود و به هیچ وجه تو بازار نبود و وقتی بعد 4 سال برا تعویضش رفتیم هیچ جا اون مارک رو نداشتن و میگفتن که مدل خیلی خوبیه و فقط هم شرکت وارد میکنه و تو بازار نیست.(با دیدن لاستیک زاپاس میگفتن).اینم شده عین همون.
Last edited by vahidreza_sh; 31-08-2011 at 11:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)