همون صحنه که مسی باید اخراج میشد هم به نفع اینتر بود دیگه؟!اخراجش تو برگشتم تاثیر میذاشت
همون صحنه که مسی باید اخراج میشد هم به نفع اینتر بود دیگه؟!اخراجش تو برگشتم تاثیر میذاشت
بیخیال کلا توی لیگ اروپا در حق تیمهای جلو بارسلونا ظلم شده
دو نمونه کاملا بارزش
1-فینال ارسنال - بارسلونا
2-چلسی - بارسلونا که جفتشون نامردی بود
همون شبی که بازی تموم شد، من هم فکر می کردم آفساید نیست:
ولی وقتی گل و دانلود کردم و دیدم به این نتیجه رسیدم که پیکه یه تن جلونر بود و موافق نظر سایر دوستان شدم که تو همون تاپیک گل رو آفساید میدونستند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد دوست عزیز! کل کل ها انجام شده و رفته! اینجا کسی کل کل پارسال رو انجام نداده!
ضمنا ممنون که بنده رو خالی بند خطاب کردید!![]()
آخه این رو دیگه واسه چی؟ این رو از کجا اوردی؟1-فینال ارسنال - بارسلونا
لابد به خاطر اینکه گل لودویک ژولی حساب نشد و ینس لمن اخراج شد ...نه!
دوستان دیگه اگر کینه ای یا زخمی از بارسا دارید بیاین بگید نذارید یه وقت روی دلتون بمونه ها!
خوشم میاد....این عملکرد خوب بارسا بوده که اینجور تیم های مقابل آتیشی هستن.....امسال هم آتیش می زنیم!
الوووووووووووو 125.......![]()
اره ...عملکرد بسیار عالی تیم بارسا جلوی چلسی که با عملکرد بسیار خوبه داور همراه بود![]()
بله
داور این بازی احتمالا از قرصای روان گردان استفاده کرده بود ( از میشل پلاتینی گرفته بوده) به خاطر همین عملکرد خیلی چشمگیری داشت
امیدوارم امسال این امثال پلاتینی قهرمانی رو به تیم های محبوب خودشون تقدیم نکنن و حق تیم هایی مثل چلسی رو نخورن
حتی پارسال هم حق چلسی جلوی اینتر خورده شد...
نمیدونم ولی به هر حال من صحنه رو نگه هم داشتم ولی پیکه یا دقیقا برابر بود یا حتی یه کم عقب تر هم بود
بعدشم خواهش میکنم وظیفه بودش![]()
پاک شود........
من در زمینه لیون هیچی ندارم بگم جز اینکه بی نهایت خوشحالم که باهاش نخوردیم!: دی(البته اینطوری ممکنه تو حذفی بخوریم بهش و دوباره...! البته امسال خوزه رو داریم!)جدا سرگروه بهتر گیرتون میومد؟ گربه سیاهتون Lyon رو که نمیخواستید؟
پلاتینی تو انتخاب برترینای اروپا (با رای دیگران!) به اندازه کافی بهمون حال داد. مثل گروه پارسالمون که فراتر از مرگ بود. اونم همزمان با رقابت استثنایی در لالیگا. تازه فهمیدیم همگروهیمون 4 بازیکن برتر اروپا در پستای مختلف رو هم داشته.
نیمه پر لیوان رو ببینید. خیالتون راحت شد که یکهشتم حداقل به میلان نمیخورید. ما بخت روبرو شدن با پاناتینایکوس در مرحله حذفی رو از دست دادیم. دی
من یه سوال ساده دارم در مورد برترین ها...
بارسا پارسال قهرمان لالیگا شد...تیم شما کامل تر و بازیکناش بهتر بودن یا بازیکنا رئال؟! جواب فک کنم مشخصه! در مورد اروپا هم همینطور!
ضمن اینکه سزار-مایکون-اشنایدر، به نظر من میتونن نامزد بهترین بازیکن سال اروپا هم بشن و یکیشون هم باید انتخاب شه!
الان با این حرفا چی رو میخوای ثابت کنی ؟ ما داریم میگیم داوری ، تو داری این حرفای بی ارزش رو میزنی
هر تیمی یه شروعی داره و یه پایانی......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)