وااااااااااای ....سپاهان در دقیقه ی 94 گل برتری رو زد ....خدارو شکر![]()
وااااااااااای ....سپاهان در دقیقه ی 94 گل برتری رو زد ....خدارو شکر![]()
تو روحش !
استقلال هم که از در و دیوار شانس میاورد باید میباخت بد هم میباخت ...
بازی استقلال تو استودیو بودم من ، جاتون خالی ، چقدر افاضلی رو اذیت کردیم !![]()
باهاش بین نیمه بحث راه انداختیم در مورد فوتبال ایران ، حرف های خیلی جالبی زد
......پرسپولیسی هستی ؟
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا......خوش به حالت یعنی تلویزیون بودی
....
لپ های افاضلی رو نکشیدی؟![]()
دايي: حال كه حقانيتم ثابت شد به فيفا شكايت ميكنم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حالا كه مردم به حقانيت من پي بردند همانطور كه گفتم به فيفا شكايت ميكنم.
علي دايي پس از تمرين امروز اظهار داشت: خوشبختانه پس از پيروزي مقابل راه آهن تمرينات بسيار خوبي را دنبال كرديم؛ اما متاسفانه 3 بازيكن مصدوم داريم كه تا فردا تكليف آنها براي حضور در بازي مشخص ميشود.
وي افزود: خوشبختانه كريم باقري به تركيب 18 نفره ما برگشت و ما از اين بابت مشكلي نداريم. وي پس از مصدوميتش تمرين بسيار خوب و با انگيزهاي انجام داد و با صلاحديد كادر فني در بازي مقابل شاهين بوشهر به ميدان ميرود.
دايي ادامه داد: ما تمام سعي و تلاش خودمان را انجام ميدهيم كه بازي به بازي بهتر باشيم و امتيازهاي لازم را براي قهرماني به دست آوريم.
وي در جواب سؤالي كه آيا قصد داريد از فدارسيون فوتبال به فيفا شكايت كنيد يا خير گفت: مطمئن باشيد با توجه به اينكه روز اول نيز گفتم علي رغم اينكه دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد و در مملكت خودم اين مشكل حل شود ميخواهم به فيفا شكايت كنم.
وي افزود: حالا كه مردم به تمام حقايق پي بردند و حقانيتم به آنها ثابت شد از طريق فيفا حق خودم را دنبال ميكنم و به فيفا شكايت خواهم كرد.
دايي خاطرنشان كرد: من از قبل وكيل بين المللي داشتم. در ايران پيش بين كارهاي من را انجام ميدهد و يك وكيل بين المللي هم دارم كه در روزهاي آينده كارهاي اداري ام را انجام ميدهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عابر بانک در بن بست حواشی
در حالی که از گوشه و کنار اخباری درباره حضور احتمالی کریمی در پرسپولیس به گوش می رسد، حسین هدایتی قصد دارد هرطور شده مانع از انتقال ستاره شماره 8 به پرسپولیس شود.
شنیده می شود امشب مصطفی آجورلو از سمت خود استعفا خواهد داد تا از بین مهریزی و واعظ آشتیانی مدیرعامل جدید باشگاه استیل آذین معرفی شود. در این صورت زمینه بازگشت کریمی به تیم متمول تهرانی فراهم خواهد شد اما مشکلات جدید پیش روی این تیم قرار خواهد گرفت.
اختلاف حسین هدایتی و مهریزی بر کسی پوشیده نیست. مشکلات دامنه دار این دو سرانجام موجب جدایی مدیرعامل محبوب جادوگر شد تا مصطفی آجورلو بر صندلی ریاست باشگاه تکیه بزند.
همین اختلاف دیرینه مدیرعاملی مهریزی در استیل آذین را دور از ذهن جلوه می دهد. در حالی که منابع خبری شانس واعظ آشتیانی را برای مدیرعاملی بیشتر می دانند، پالس هایی از سوی حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور دریافت می شود که حکایت از اختلاف آن ها با مدیرعامل سابق استقلال دارد.
آبی پوشان سابق که در پی همین اختلاف از استقلال جدا شدند و پیراهن استیل آذین را به تن کردند، در صورت مدیرعاملی واعظ قید ادامه همکاری با استیل را خواهند زد.
از طرفی با وجود فشار حسین هدایتی و هیئت مدیره، مصطفی آجورلو حاضر نیست از سمت خود استعفا دهد، مگر آنکه حکم اخراج خود را با امضای هدایتی پیش رویش قرار دهند. این اتفاق می تواند یک شکست تبلیغاتی بزرگ برای آبراموویچ وطنی باشد که با سر و صدای فراوان آجورلو را به تشکیلاتش اضافه کرد.
برخی منابع خبری از اردوی استیل آذین خبر می دهند که بزرگان این تیم قصد دارند برای حمایت از کریمی جای خالی او را با دسته گل پر کنند و زیر پیراهن اصلی تیمشان، پیراهن شماره 8 جادوگر را بر تن می کنند. مجموع این اتفاقات موجب دلخوری سرمربی تیم تهرانی شده است.
خبری که نه تکذیب میشود نه تائید! بازگشت کریمی به پرسپولیس با چراغ خاموش!
شنیده میشود علی دایی به کریمی پیشنهاد کرده که به پرسپولیس بیاید اما هنوز این خبر به صورت رسمی از سوی هیچ یک از طرفین این خبر تائید نشده است تا ماجرای بازگشت پرسپولیس به عنوان یکی از شایعات جنجالی در رسانههای خبری مطرح شود.
به گزارش مرجع خبری علی کریمی بازیکن باشگاه استیل آذین که بعد از یک هفته طوفانی ظاهراً جنگ را از مدیرعامل باشگاه برده است به طور اختصاصی به تمرین مشغول است تا بدنش از فرم خارج نشود.
کریمی بعد از بازی استقلال خود را از دسترس رسانهها دور کرده است و تنها با مالک باشگاه و مهریزی عضو جدید هیات مدیره و مدیرعامل سابق در تماس بوده و در سکوت کامل به زندگی ادامه میدهد.
در این شرایط گفته میشود کریمی که از اتفاقات پیش آمده دلخور است چندان رغبتی به بازگشت ندارد مگر آنکه تغییرات مدنظر او رخ بدهد این بازیکن که برخلاف انتظار با حمایت علی دایی سرمربی پرسپولیس مواجه شده است و از طرف دوستان او پالسهایی برای بازگشت به پرسپولیس دریافت کرده است اما این شایعه هم از آن دسته اخباری است که نمیشود روی صحت و سقم آن نظر قطعی داد.
آدم بی سوادی نبود انصافا ، حرف های خوبی زد که تو تلویزیون و خیلی جاها نمیشه زد ، مافیا فوتبال ایران و دستمزد مربی و بازیکن و ...
لامصب هیکلی هم هست نمیشد باهاش شوخی کرد![]()
البته همیشه این سوال برای من پیش اومده که خود جناب افاضلی از کجای این فوتبال پیداشون شد و شدن آنالیزور تیم ملی؟؟
البته جستجو هم کردم و سوابقی هم پیدا کردم ، تیم U18 پاس یا تیم U21 شهاب زنجان رو قبلا ایشون هدایت نمودن![]()
شايعه در قزوين: دست به يكي بازيكنان به نفع كريمي
از هم گسيختگي باشگاه و حاشيههاي ويرانكننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نميكرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد
سايت گل ـ بعيد است كه حقيقت داشته باشد. وقتي به صادق درودگر سرپرست تيم زنگ ميزنيم و در اينباره سوال ميكنيم با قاطعيت مسأله را انكار ميكند اما مشخص است كه ذهن او هم درگير اين مشكل است برگرديم به اول داستان شايعه چيست؟ شايعه اين است كه بازيكنان كليدي استيل آذين در بازي مقابل پيكان طوري بازي كردند كه تيم ببازد.
اين اتفاقي است كه هيچ دليلي براي اثبات آن وجود ندارد اما آنهايي كه بازي استيل مقابل پيكان را ديدهاند عقيده دارند تا كريمي نباشد آش همين است و كاسه همان! استيل آذين بعد از شروع طوفاني و كسب 7 امتياز حالا از سه بازي بعدي فقط 2 عدد آن را اندوخته است كه 5 امتياز از دست رفته دو بازي آخر كاملا متأثر از ماجراهاي علي كريمي بوده است.
از هم گسيختگي باشگاه و حاشيههاي ويرانكننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نميكرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد و جالب اينكه همه پاسخها حول و حوش بازگشت او بود از اشجاري و مهدويكيا گرفته تا تمباكوويچ و بقيه ...
صادق درودگر در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاديه در بين بازيكنان براي بازگشت كريمي وجود دارد ميگويد:«البته همه دوست دارند كريمي به تيم بازگردد اما چيزي كه مدنظر شماست اتفاق نيفتاده است به نظر من اين يك شكست به موقع بود تا ما به خودمان بياييم. از آن شكستهايي كه خيلي به موقع نصيب ما شد.»
آنچه كه در استيل آذين اتفاق افتاد به سمت و سويي رفت كه حالا همه فراموش كردهاند كه علي كريمي جرقههاي تندي را در مصاحبههاي تند عليه مديرعامل زد. بله، بيتدبيري گاهي مبارزه با بازيكنسالاري را تبديل ميكند به ... همين، خود بازيكنسالاري.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)