دوست عزیز من این گوشی رو دارم برنامه snaptu رو داخلش بریز و از فیس اون استفاده کن . بدون چیز میره داخل .
دوست عزیز من این گوشی رو دارم برنامه snaptu رو داخلش بریز و از فیس اون استفاده کن . بدون چیز میره داخل .
البته لازم به ذکره که داخل خود گوشی یک pc suite هست و اگر روی کامپیوتر شما pc suite نصب نباشه برای اولین بار که گوشی رو وصل میکنید رو صفحه گوشی مینویسه درحال نصب روی ویندوز اگر دکمه کنسل رو بزنی چند تا گزینه دیگه میاد مثل نصب روی سیسنم عامل مکینتاش ، فایل ترنسفر و اتصال به دستگاه پخش ماشین . اگر هم کنسل رو نزنی شروع میکنه به نصب pc suite روی کامپیوتر شما. البته این pc suite بصورت فشرده است و امکاناتی مثل Synchronisation ، Backup & Restore ، و بخش Editors رو نداره ولی داخل منوهاش گزینه دانلود این امکانات اضافی هست.
دوستان پیغام delivery پیام کوتاه چگونه فعال می شود ؟
به نام خدا
سلام
از این مسیر فعال میشه
منو >> پیام رسانی >> پیام ها >> تنظیم ها >> تنظیم های پیام >> گزارش تحویل >> روشن
به نام خدا
سلام
من دیروز این گوشی رو خریدم ، ولی وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم نرم افزاری نصب نمیشه ! pc suite هم رو کامپیوتر نصب نیست . از سایتش هم دانلود کردم اون هم ارور میده ! نمی دونم چی کار کنم که درست بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
توی ویواز برنامه ی پی سی سوئیت توی مموری کارتش بود. ببینید شاید توی مموری کارتتون باشه
این گوشی مموری کارت نداره
به نام خدا
سلام
بله توی حافظه ی تلفن بود . تنظیماتش مشکل داشت بالاخره درست شد
------
یه سوال :
یه جایی دیدم نوشته بودبزرگوارانی که این گوشی رو دارن . میشه این کد رو تست کنید تو گوشیتون ببینید نسخه ی نرم افزار دوربین رو چی نوشته برای شما ؟با این کدها شما میتونین اطلاعات مهمی در مورد گوشیتون بدست بیارین.همینطور میتونین گوشیتون رو در موقع خرید تست کنین و و تاریخ نصب firm ware و version اون رو ببینید.
برای زدن این کد باید به صفحه ی اصلی گوشیتون برید و کد زیر رو دقیقا وارد کنید:
*>*>>*<
منظور از > کلید چپ و منظور از < کلید راست است .
توجه: كد بالا رو از چپ به راست وارد كنيد.
تو مال من نوشته 3.8 !!!!! یعنی 3.8 مگاپیکسل هست دوربینش ؟
این کد جواب نمیده شما میانبرتون فعاله ؟
^ بله فعاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)