آقا هادی از کجا میتونم دفترچه راهنمای fz-40 رو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینکش رو بذاری ممنون میشم!![]()
آقا هادی از کجا میتونم دفترچه راهنمای فارسی fz-40 رو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینکش رو بذاری ممنون میشم!![]()
ببخشید دوست عزیز ... به خدا نمیدونم چی شد که این پست رو ندیدم ... خلاصه ببخشید دیگه ...
اینم فایل PDF راهنمای فارسی FZ45 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2تا عکس از سر مورچه گذاشتم الان یک عکس از مگس و یک انکبوت که با جزعیات کامل گرفته شده.به نظرم fz100 حالت ماکروی خیلی قوی داره که حتی تو زوم 24x میتونه بازم اینطوری ماکرو عکس بگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرآ پاناسونیک روی عکاسی ماکرو بخصوص تو سری FZ خیلی خوب کار کرده
عکسای خوبی شده با اینکه زاویه زیاد خوبی رو انتخاب نکردی ولی جزییات و شارپنس خوبی داره![]()
Last edited by vvc; 14-11-2010 at 12:57.
این یک سری عکس ازfz100 که با سرعت11 فریم بر ثانیه در سایز اصلی بزرگ گرفته شده
این هم سری عکس با سرعت 40 فریم بر ثانیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک سری عکس که زوم اپتیکال و دیجیتال رو نشون میده که تا 1700mm زوم کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این سری عکس هم تکنیک جدید Zoom intelligent-I-Zoom رو نشون دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم سری تغییر رنگ هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چند تا عکس پاناراماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
ولی من تو این دوربین از حالت ماکروی قوی که داره خیلی بیشتر خوشم اومده
WoW
عجب سایتی بود دمش گرم
این چند تا صفحه شد 23mb
فقط من کاربرد Zoom intelligent-I-Zoom رو نفهمیدم
حیف زبونش فرانسویه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا پاناسونیک تو سری جدیدش سعی کرده بدون کم کردن سایز عکس زوم رو از 24x به32x برسونه با فقط کمی کم شدن از کیفیت عکس.درسته زوم دیجیتال اصلا قابل مقایسه با زوم اپتیکال نیست اما برای کسی که در موارد خاص زوم بالاتر نیاز داشته باشه پاناسونیک سعی کرده تو سری fz جدید تا حد امکان این نیازو تو izoom با کمی افت کیفیت جبران کنه.
اگه اشتباه نکنم قابلیت عکس گرفتن ماکرو به لنز برمیگرده ... حالا با توجه به اینکه لنز FZ40 هم مثه FZ100 هستش احتمالا FZ40 هم بتونه توی زوم اپتیکال بالا اینجوری عکس بندازه ... کسی اطلاعی نداره ؟ ... این سایت واسه FZ40 همچین عکسایی نذاشته ؟ ... من یکم با دوربینم ور رفتم ولی نتونستم...
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
آره ... خیلی باحاله ... FZ40 هم داره ... خیلی به کار میاد و افت کیفیت هم خیلی جزئیه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)