سلام به همه.من تازه این پست رو دیدم و وقط هم نکردم تمام صفحه ها رو بخونم.
اول باید بگم من خودم با یونیتی کار میکنم.فرق هایی که این دو موتور دارند اول و بیشتر و مهم تر از همه در سیتم رندر اونها هست.
شما اگه یه بازی در یونیتی داشته باشید که فریم ریت اون از 40 پایین تر بیاددیگه بازی کردن عذاب اور میشه.به نوعی فریم ریت میپرونه در حالی که در موتور هایی مثل udk یا cry ممکنه در بعضی بازی ها فریم ریت رو 10 باشه اما ما راحت میتونیم بازی کنیم.
در مورد بعدی نداشتن شیدر نورمال مپ سایه دار در یونتی هستش که در udk وجود داره و کیفیت بازی رو خیلی بالا میبره.
مورد بعدی نبود یک ابزار مثل bsp brush برای طراحی داخلی مرحله در یونیتی هست که در یو دی کا وجود داره.
مورد بعدی سیستم انیمت قدرتمند انریل هست که در یونیتی هم وجود داره ولی خیلی افتضاح ساخته شده و خیلی مشکل داره.البته برای بعضی کارها مناسب هست.
مورد بعدی برنامه نویسی ساده یونیتی هست و قابلیت اضافه کردن ادیتور در یونیتی که فکر کنم در یو دی کا وجود نداره.
مورد بعدی فیزیک تخریب پذیر و انیمت تصویر دوبعدی هست.
مورد بعدی متریال ادیتور خیلی قدرتمند هست که در یونیتی وجود نداره.البته یک شیدر ادیتور ساده داره که واقعا قدرتش در برابر ادیتور udk هیچی نیست.
مورد بعدی نورمال مپ ترین(زمین) هست که در یونیتی وجود نداره اما یکی از کاربر ها ساخته که تنها 4 تا تکسچر نورمال مپ قبول میکنه و تازه شاید بهینه هم نباشه.
تازه در یونیتی امکان بریدن قسمتی از ترین وجود نداره که خیلی بد هستش.
مواردی مثل برتری مه و سیستم ذرات و ... هم وجود دارند.
و یکی از موارد دیگه سیستم شبانه روز هست که واقعا خیلی شاهکار هستش.و در یونیتی وجود نداره و فکر کنم حالا حالا هم نیاد.
اما به علت گستردگی که موتور یو دی کا در ابزار ها داره نیازمنده اینکه در هر زمینه یک متخصص باشه پس برای ساخت بازی هایی با تعداد نفرات زیاد مناسب هست.
در حالی که یونیتی خیلی ساده است.
یونیتی بیشتر ابزار های موجود در udk رو داره ولی به شکل ساده تر.
اصلا اسم یونیتی هم به همین خاطر گرفته شد.
فعلا برای ساخت بازی سطح بالا با یونیتی مشکل فقط پروندن فریم ریت و نبود شیدر نورمال مپ سایه دار هست.که اگه این دو مشکل حل بشه دیگه ساخت بازی های تراز اول دنیا با یونیتی امکان پذیر میشه.