تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 288

نام تاپيک: جشنواره تابستان 89 ايرانسل و طرحهاي جديد/تمامی مباحث مربوطه در این تاپیک

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من يه بار بسته 24 ساعت رو زدم اما سر ساعت تموم شد ، البته من 1 گيگ دانلود کردم

اين طرح 3 تومنی محدوديت حجمی 3 گيگ داره ؟ به 700 زنگ نزديد بپرسيد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

یعنی چی؟؟ به این راحتی بزارم پولمو بدزدن؟؟؟

من میخواسم زنگ بزنم اعتراض کنم 700 رو گرفتم دهنم سرویس شد انقدر ماشینه به فارسی و انگلیسی چرند گفت آخرم بعد 5 دقیقه که هی میگفت لطفن منتظر بمانید (تا به اپراتور وصل شه) بی خیال شدم.
    یعنی هیچ جوری نمی تونیم حقمونو بگیریم ؟؟
    بی خیال شی بهتره.چون من 3 بار با خط ثابت بهشون زنگ زدم که مجموعا 30 دقیقه شد و خیلی بیشتر از 1700تومنی شد که ازم دزدیدن.هر بار 6-7 دقیقه منتظر وصل شدن به اپراتور بودم.بار اول کلی با یارو حرف زدم و توضیح دادم یهو قطع شد.بار بعد باز گرفتم و باز توضیح دادم.اولش گفت منتظر باشید.بعد 3-4 دقیقه منتظر بودن گفت طرح بسته افزایشی شما ساعت 9 صبح فعال شده(در حالی که من 11 شب زده بودم و پیام فعال سازی هم اومده بود)خلاصه چیزی گیرمون نیومد.جواب قانع کننده ای هم نگرفتیم.

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

من يه بار بسته 24 ساعت رو زدم اما سر ساعت تموم شد ، البته من 1 گيگ دانلود کردم

اين طرح 3 تومنی محدوديت حجمی 3 گيگ داره ؟ به 700 زنگ نزديد بپرسيد ؟
    تازه یکی از بچه ها همینجا گفته که اون 10 تومنی که 1ماهه ی نا محدوده هم بعد 3 گیگ وصل نمیشه.واسه من که هنوز به 3 گیگ نرسیده اما اگه اینطور باشه همون 24 ساعته به صرفه تره.

3. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من اصلا هیچ کدوم از این مشکل هایی که شما می گید رو نداشتم.

وقتی می گن نامحدود نامحدوده دیگه..یعنی چی بعد 3گیگ وصل نمیشه یا پول کم می کنه؟

این جریان 11 شب تا 8صبح چه صیغه ایه؟ 24 ساعته هم می گیرم تا صبح می ذارم دانلود می کنه

راستی با کارت عابر بانک اقتصاد نوین چه جوری شارژ بخرم؟ تو سایتش داره ولی لود نمیشه
    Last edited by M@hdi-B; 02-07-2010 at 12:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

من اصلا هیچ کدوم از این مشکل هایی که شما می گید رو نداشتم.

وقتی می گن نامحدود نامحدوده دیگه..یعنی چی بعد 3گیگ وصل نمیشه یا پول کم می کنه؟

این جریان 11 شب تا 8صبح چه صیغه ایه؟ 24 ساعته هم می گیرم تا صبح می ذارم دانلود می کنه

راستی با کارت عابر بانک اقتصاد نوین چه جوری شارژ بخرم؟ تو سایتش داره ولی لود نمیشه
    ولله من به این حجم از دانلود نرسیدم.ولی بچه ها تو همین فروم اینارو گفتن.حتی گفتن 24 ساعته هم نامحدود نیست و میشه 1024 مگابایت گرفت.الله اعلم....

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام کمک کنید
    من چطوری میتونم با موبایل و opera mini از هیلتر رد بشم...
    وقتی میخوام با سایت قند شکن وارد یه سایت بشم ...یا اصلا وارد سایت نمیشه یا اگه وارد میشه کنده
    یا اصلا نمیتونه دانلود بکنه واگه دانلود میکنه محدودیت دانلود و فرمت دانلودش هم PHP هست
    دوستان اگه یه سایت قندشکن معرفی کنن که بشه راحت باهاش با opera mini از فیل تر رد شد ممنون میشم
    یا اگه روش بهتری میدونن معرفی کنن که من و دوستان دیگه که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه ..

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من همیشه از این سایت شارژ میگیرم. در ضمن ایمیل هم بدهید یک نسخه از مشخصات اعتبار را برایتان ارسال میکند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه irankingworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نامحدودی در کار نیست . یک ماه چه شبانه چه کامل محدودیت 3 گیگ وجود دارد . برای من که این طور بوده . ظاهرا یکی باید برای ایرانسل واژه نامحدود رو تعریف کنه . اگه بخواهد نامحدود بزاره که باید در وایمکسشو تخته کنه . اخه دیگه کی میره برای 128 با 3 گیگ 12 تومن پول بده . اون وقت 66 تومن هم پول مودم بده !!! . اگه بخواین حساب کنید که روزی 1 هزارتومن بدین و طرح 24 ساعته رو فعال کنید همون نامحدود وایمکس میشه . خیلی جالبه همین چهارشنبه تو بایت نوشته بود اینا اصلا ترافیک براشون هزینه ای نداره و این محدودیت حجم فقط برای سر کیسه کردن ملته .

10. 2 کاربر از irankingworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من طرح یه ماهه ی اینترنت شبانه رو فعال کردم.با وجودیکه اصلا نه زنگ زدم و نه اسمس دادم به کسی و همیشه هم برای احتیاط 11 و 10 دقیقه شب به بعد کانکت شدم بازم از اعتبارم کم شده.
    زنده باد ایرانسل و همراه اول که دزدی بی سر و صدا رو خوب یاد گرفتن از همدیگه.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

محدودیت هم داشته باشه تو یه ماه با این سرعت نمیشه 3 گیگ دانلود کرد.

میشه ها ولی باید 24 ساعته بذاری دانلود کنه که ممکنه گوشی منفجر بشه

13. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

lمن با یه روزش حال می کنم.به جای یه روز 2 تا 2.5 روز وصل میشم!!

البته فیلم دانلود نمی کنم و یه گیگ رو پر نمی کنم.با این حساب نامحدود من میشه10 ماهی تا 15 تومن.البته یه لم کوچیک هم داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •