قافلگیر شدیما ... امروز خیابانی روی فاز کارشناسی بود ... اینقدر از پرتغال تعریف کرد که داشتم بالا میاوردم ...... کجای این تیم قویه ...
آقا شیش ماهه هم بدنیا اومده ... تا چهره ی دروگبا رو دید ذوق زده شد و اعلام کرد دروگبا همین الانه الان میاد تو.
قافلگیر شدیما ... امروز خیابانی روی فاز کارشناسی بود ... اینقدر از پرتغال تعریف کرد که داشتم بالا میاوردم ...... کجای این تیم قویه ...
آقا شیش ماهه هم بدنیا اومده ... تا چهره ی دروگبا رو دید ذوق زده شد و اعلام کرد دروگبا همین الانه الان میاد تو.
Last edited by Mohammad Hosseyn; 15-06-2010 at 19:36.
اول بازی که صدای شبکه 1 اومد روی شبکه 3 !!!!!
گلچین سوتی های خیابانی فقط در این بازی :( دقیق نقل قول کردم )
1- توپ از اختیار بازیکنان ساحل عاج رد میشه !
2- اعلام حرکت غیر مستقیم
3- وقتی تعویض میشه انتظار داره همه به دیدنش بیایند ( دکو را می گفت )
4- بازوبند کاپیتانی رونالدو رفته زیر آستینش در حالی که روی ساعدش اومده بود که آستین نداشت !
5- "یک ضربه می توانه کار را تمام کنه ضربه زده میشه ولی کار تمام نمیشه"
6- و الفاظ رکیک هم جالب بود.
7- طبق معمول یک بازیکن با دو اسم صدا میکنه ( کالو و تیننه ) !
8- اگر شما دیدید دروگبا داره گرم میکنه بدونید به بازی خواهد آمد ( خودش کجا می خواست بره ؟! )
9- توپ به هیچ کس نمیرسه جز دفاع تیم پرتغال ، در صورتی که توپ رفت بیرون !
آقای خیابانی من را ببخش !
باجناقشه![]()
وایسید منم بگم ..
تو نیمه ی دوم خیابانی لااقل 12 بار دماغشو پاک کرد صداش تو دماغی شد![]()
راستی بچه ها همونجور که دوستمون گفت یادتون باشه که ساحل عاج در مرکز آسیاست و خط استوا از وسط آسیا میگزره . من چرا احساس آفریقایی بودن میکنم؟! هوا خیلی گرم شدهتا الان فکر میکردم ایران تو آسیاست ، نگو ما تو افریقاییم . بچه ها من میرم فیل شکار کنم
مردیم از خنده ...
مخصوصا اونجا که گفت الفاظ رکیک
تو محوطه جریمه بود که مدافع ساحل عاجل به زیر توپ زد و توپ اومد وسط زمین اقا جوات: توپو به بیرون میزنه
چندتا دیگه سوتی داد که به علت پیری یادم رفت![]()
Last edited by vahid78; 15-06-2010 at 19:41.
خیابانی گفت رونالدو گفته دروگبا بازیکنیه که می تونه سرنوشت این جام رو عوض کنه البته ما حرف اونو تایید نمی کنیم این فقط اظهار نظریه که کریس رونالدو گفته و کرده
جولیو سزار هم یه جا گفت ریکاردو دروازه بان برزیل.(اونجایی که می گفت از توپ انتقاد کردن)
یه چند جا هم یکی دو دقه حرف نزد احتمالاَ دنبال گوشت تو غذاش بوده(دیگه مطمئن شدم اون ملچ مولوچا رو داشته غذا می خورده ایجاد کرده).![]()
Last edited by xerxes again; 15-06-2010 at 19:49.
در این مورد با دیدیه دروگبا هم نظر هستم.
چرا یهو همه ریختن اینجا ؟؟؟؟ یهو شلوغ شد هااااااا
اگر میبینید اینطور میشود اینها همه از برکات وجود جواد جون است هااااا
خدایا هیچ ملتی رو بی جوات نزااااااار ...آمین!
![]()
ماشالا بعد از هر گزارش جواد ، این تاپیک با سرعت 2000 کیلومتر در ثانیه به پستاش اضافه میشه ..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)