تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 298 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گروه D

آلمان

بازی ها:

23 خرداد --- اســترالـیـا --- دوربـــــــــــان
    28 خرداد --- صربسـتان --- بندر الـیـزابت
    2 تــــیــــر ------- غنا ------- ژوهانسبورگ

Fast Facts:

آخرین رنکینگ جهانی: 6
    سرمربی: یوآخیم لو (Joachim Löw) (سومین سال)
    چگونگی راه یابی: صدرنشینی در گروه 4 انتخابی در اروپا
    جام جهانی های قبلی: 16 دوره (شامل: 34، 38، 58، 62، 66، 70، 74، 78، 82، 86، 90، 94، 98، 2002 و 2006)
    قهرمانی: سه دوره شامل 54، 74 و 90
    نایب قهرمانی: 66, 82, 86 و 2002
    بخت قهرمانی: 1 به 12

ترکیب احتمالی:

دروازه بان: مانوئل نوئر (شالکه 04)
    مدافعان: فلیپ لام (بایرن مونیخ)، پر متزساکر (وردربرمن)، توماس هیتزلپرگر (لاتزیو)، جِرومه بوآتِنگ (هامبورگ)
    هافبک ها: مِسوت اوزیل (وردربرمن)، باستین شواین اشتایگر (بایرن مونیخ)، سامی خدیرا (اشتوتگارت)، پیوتر تروچووسکی (هامبورگ)
    مهاجمین: میروسلاو کلوزه (بایرن مونیخ)، لوکاس پودولسکی (اف. سی. کولن)

بازیکنان کلیدی:

میروسلاو کلوزه خودش را در جام جهانی 2006 به خوبی ثابت کرد و با به ثمر رساندن 5 گل کفش طلای رقابت ها را ازآن خود کرد. همچنین برای اینکه ثابت کند آن عنوان بی مورد نبوده است 7 گل هم در رقابت های انتخابی به ثمر رساند. لوکاس پودولسکی نیز زوجی خطرناک در کنار کلوزه است. این دو با هم میتوانند به قوی ترین زوج خط حمله در آفریقای جنوبی تبدیل شوند. پودولسکی در مرحله ی انتخابی 6 گل به ثمر رسانید. او همچنین با بازی خوب خود و همچنین 3 گلی که در آلمان وارد دروازه های حرف کرد, عنوان بهترین بازیکن جوان رقابت های جام جهانی 2006 را ازآن خود کرد.

کاپیتان قدرتمند ژرمن ها، میشائیل بالاک، به دلیل مصدومیتی که از ناحیه ی زانو در فینال جام اتحادیه ی انگلیس برایش بوجود آمد، جام جهانی را از دست داد. سایمون رولفز، هافبک جوان و تاثیر گذار بایرلورکوزن، نیز بدلیل جراحی زانو این تیم را همراهی نخواهد کرد. احتمال می رود که این مصدومیت ها، خط میانی ژرمن ها را با مشکلاتی مواجه کند.

اگر رولفز به موقع آماده نشود, بالاک مجبور میشود هماهنگی ای بین بازی خود و باستین شواین اشتایگر هافبک میانی بایرن مونیخ که کمی جلوتر از او بازی میکند ایجاد کند. این باعث میشود تا جایی هم برای مِسوت اوزیل بال چپ وردربرمن در تیم ملی باز شود.

نکات کلیدی:

آلمان ضربه ی سختی را از خودکشی رابرت اِنکه در نوامبر گذشته خورده است. این دروازه بان با پرتاب خود در جلوی یک قطار تندرو نه تنها هم بازی هایش بلکه مربیان, هماداران و بیشتر از همه افرادی را که منتظر دیدن او به عنوان دروازه بان شماره ی 1 آلمان در جام جهانی بودند را شوکه کرد. اِنکه بعد از مقابله با بیماری افسردگی که در اثر مرگ دختر سه ساله اش به آن دچار شده بود, تصمیم به این کار گرفت.

حالا مشکل اصلی ای که در آرایش تیمی ژرمن ها دیده میشود پیدا نشدن یک دروازه بان مطمئن است. در حال حاضر رِنه آدلر دروازه بان جوان بایر لورکوزن میتواند بهترین انتخاب برای پوشیدن دستکش دروازه بانی این تیم باشد. لازم به ذکر است که در دو جام جهانی قبلی ینس لمان و الیور کان موفق شدند که با بازی های خوب خود به ترتیب آلمان را به مقام سوم در 2006 و دوم در 2002 برسانند.

برخلاف دیگر تیم های اروپایی آلمان معمولا نتایج خوبی در جام جهانی های خارج از اروپا گرفته است. مثلا ژرمن ها تابحال دو بار در خارج از قاره به فینال رقابت ها راه رایفته اند که آخرین آنها در جام جهانی 2002 کره و زاپن بوده است.

در کل شاید آلمان استعدادهایی را که در دیگر کشورهای اروپایی وجود دارد نداشته باشد اما به هر حال آنها در سال های اخیر دو مقام نایب قهرمانی سال 2008 اروپا و نایب قهرمانی جام جهانی 2002 و همچنین مقام سوم جام جهانی 2006 را در کارنامه ی خود دارند. همچنین آمار نشان میدهد که ژرمن ها تابحال هیچ گاه در کل 16 دوره ی حضور خود در جام های جهانی در مرحله ی گروهی حذف نشده اند.پس چیز عجیبی نیست اگر فکر کنیم که انها یکی از بهترین مدعیان در آفریقای جنوبی خواهند بود.

بازی کلیدی در گروه:

28 خرداد آلمان - صربستان

بردن صربستان اصلا کار ساده ای نخواهد بود. صدر نشینی در گروهی که در آن فرانسه, رومانی و اتریش بوده اند نشان میدهد که صرب ها حرف آسانی برای ژرمن ها نخواهند بود. یک بدشانسی کوچک در این بازی کافیست تا آلمان ها به قرعه ی بدی در اولین مرحله ی حذفی برخورد کنند. این یعنی فرق بین رویارویی با انگلیس در مرحله ی یک هشتم نهایی و عدم رویارویی با سه شیر.

غیبت میشائیل بالاک، کاپیتان قدرتمند ژرمن ها که به دلیل مصدومیت جام جهانی را از دست داد، ضربه ی بزرگی را به تیم آلمان وارد کرد.

2. 4 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

با سلامی مجدد خدمت آلمانی های محترم.
    خوب بالا خره برای یک باره هم که شده در طول تمام زندگیم،ما هم یک بار اخراج شدیم!!!!!!!!هیچ گاه به یاد ندارم در دوران های (دبستان،راهنمایی،دبیرستان خدمت سربازی،دانشگاه)برای یک بار هم این اتفاق برایم رخ داده باشد. زمانی که متوجه موضوع شدم،برای حدود دو سه ساعت شوکه شده بودم وبسیار عصبانی،اما در طول این24ساعت اتفاقات نادروبسیارجالبی توسایت رخ دادن که هم من رو آرومتر کردن وهم باعث شدن بیشتر به این موضوع فکر کنم.خوب حق باشما دوستان بود نباید جواب پست های؟؟؟؟؟؟؟رو میدادم.حالا موضوع کاملا مشخص و وضح شده است ودیگر برکسی پوشیده نیست،که تو تاپیک تیم(ه ن د و ...)چه خبره؟وچی شده که یک شبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میش ه.از همه جالب تر طرفدارن این تیم هستند،که تا دوروزپیش،بخاطر(انگل یس)و(اسپ انیا)با ما دست به یقه بودند ولی یهو 180درجه تغییر موضع داده وطرفدار تیم (ه ن د و ...)شدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در پایان کلام.....................
    -aminجان امیدوار از دست من دلخور نباشی،سعی میکنم از این به بعد آرامش خودم روحفظ کنم.وباکسی دهن به دهن نشوم.
    خیلی خوشحالم در جریان تیم(ه ن د و ..)جدای از تمام مسائل یک مسئله کاملا واضح وروشن،نمایان بود.واون اینه که طرفداران تیم آلمان محکمترین ومتعصب ترین طرفداران جهان هستند.(خوب حق هم دارن)و تحت هیچ شرایطی تسلیم نمی شوند....چه رسد به اینکه طرفدار تیم دیگری شوند!!!!!!!!!!(زهی خیال باطل)
    از زحمات وتلاش های شما مدیر محترم تشکرمیکنم وامیدوارم دوستان از خود ظرفیت ولیاقت داشتن همچین انجمنی رو نشون بدن.که انشاءالله همین طور هم هست.بغیر چندتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که شما(مدیریت محترم)با درایت خودتون دستشون رو روکردین....

4. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یک عکس ، یک خاطره

مسابقه آلمان و انگلستان در نیمه نهایی جام جهانی 1990 یکی از بازیهای کلاسیک تاریخ جام جهانی است. در این ماراتون فوتبال، دو تیم در پایان 120 دقیقه جدال پایاپای و نفس گیر به تساوی 1-1 رضایت دادند. گل آلمان را اولاف تون در آغاز نیمه دوم و گل انگلستان را گری لینه کر در اواخر نیمه دوم بازی به ثمر رساند. در اواخر وقت اضافی اول بازی، کریس وادل با ضربه ای زیبا، تیر دروازه آلمان را به لرزه درآورد و در نیمه دوم وقت اضافه، شوت گیدو بوخوالد آلمانی به تیر دروازه انگلستان اصابت کرد. کار به ضربات پنالتی کشیده شد. سه پنالتی اول هر دو تیم به ثمر رسید و استوارت پیرس مامور زدن چهارمین ضربه پنالتی انگلستان شد. ضربه پیرس را بودو ایلگنر، دروازه بان آلمان، مهار کرد. پس از به ثمر رسیدن چهارمین پنالتی آلمان، کریس وادل برای زدن آخرین پنالتی انگلیسی ها پشت توپ قرار گرفت. پنالتی وادل باید گل می شد تا انگلستان کماکان برای رسیدن به فینال امید داشته باشد. اما ضربه کریس وادل خوش تکنیک در کمال تعجب با فاصله زیاد از بالای دروازه راهی اوت شد و انگلستان فینال رم را از دست داد. پس از این بازی، یکی از مطبوعات انگلستان در ستون ظنز خود نوشت: توپ شوت شده توسط وادل در پنجمین پنالتی انگلستان، از زمین بازی خارج شده و طبق آخرین اخبار، بپس از خروج از جو زمین، به سرعت در فضا در حال حرکت است!

در عکس، ماتیوس در حال دلداری دادن به کریس وادل مغموم است و پشت سر این دو نفر، بازیکنان آلمان بر روی بودو ایلگنر و احتمالاً اولاف تون، حلقه شادی تشکیل داده اند. برتهولد با شماره 14 و اسپ مایر با شلوار ورزشی آبی رنگ، در حلقه شادی آلمانی ها قابل تشخیص اند.
    امیدوارم دوستان انگلیسی شاکی نشن.فوتباله دیگه یه روز میبری یه روز میبازی......(موفق باشید)

آلمان
    با تمام وجود دوستت
    دارم.

6. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سرمربي پيشين تيم ملي آلمان که در جام جهاني به عنوان مفسر بازيها کار خواهد کرد؛در مصاحبه اي نام هفت تيم ملي که شانس بيشتري براي قهرماني دارند را از ديدگاه خود اعلام کرد.

کلینزمن گفت:اولين تيمی که من هميشه در تمام جامها،طرفدار آن بودم،تيم ملی آلمان است که اين دوره به نظر من تيم بسيار خوبی دارد و مي تواند در فينال جام جهانی حضور پيدا کند اما درباره تيمهای ديگر بايد بگويم که اسپانيا،برزيل،انگلستان،آر ژانتين،هلند و ايتاليا نسبت به بقيه شانس بيشتری برای قهرمانی در جام جهانی را دارند.
    سرمربی پيشين تيم ملی آلمان گفت:البته به نظر من تيم ملی آلمان اگر با يکی از اين تيمها مواجه شود مي تواند آنها را شکست دهد اگرچه تيم بسيار جوانی دارد و اما مي تواند قهرمان اين دوره از رقابتها باشد.

منبعfootball3.ir

---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------

فرانتس بکن‌‌باوئر گفت: با وجود تمام بدبياري‌هاي که بخاطر آسيب ديدگي چند بازيکن بوجود آمد، به تيم جوان يواخيم لو اعتماد و اعتقاد زيادي دارم و گمان مي‌کنم مي‌تواند جزو 4 تيم پاياني جام شود.

اين چهره اسطوره‌‌اي ژرمن‌ها که به عنوان بازيکن و مربي فاتح جام جهاني شده و از سال‌ها قبل عنوان قيصر را در اختيار دارد، گفت: مصدوميت ميشائيل بالاک براي تيم ملي لطمه جدي بود. او بازيکني براي هدايت تيم به شمار مي‌رفت. با اين حال فکر مي‌کنم تيم ملي با چهره جوانش تحت فرماندهي فيليپ لام، باستين شواين اشتايگر و ميروسلاو کلوزه مي‌تواند قدم‌ هاي جدي بردارد.

بکن‌باوئر که تا ژانويه گذشته زمام امور باشگاه بايرن را برعهده داشت، در مورد بخت قهرماني برزيل و اسپانيا گفت: اين دو تيم به خاطر تجربه بيشتر،‌ از تيم آلمان بخت افزون‌تري دارند. البته اين امر منوط به آن است که هر دو در بهترين فرم مطلوب آمادگي خود باشند.

پيکارهاي جام جهاني 2010 از تاريخ 21 خردادماه سال جاري آغاز خواهد شد و آلمان‌ها در گروه چهارم با غنا، استراليا و صربستان رقابت مي‌کنند.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گل دتمار هامان به انگلیس و پیروزی آلمان بر انگلیس در ورزشگاه ویمبلی
    دانلود کنید:

کد:

10. 4 کاربر از ارمغان جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

گل دتمار هامان به انگلیس و پیروزی آلمان بر انگلیس در ورزشگاه ویمبلی
    دانلود کنید:

کد:
    ارمغان جنون جان یاد وخاطر این گل باتمام تفصیلاتش توی ذهن من وتمام هواداران آلمان هست وخواهد بود.
    از زحمتی که کشیدی ممنون.

با افتخار***آلمان***

12. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

Franz Beckenbauer

نام کامل : Franz Anton Beckenbauer
    ملقب به : قیصر Kaiser
    تاریخ تولد : 11 سپتامبر 1945
    محل تولد : مونیخ – آلمان
    قد : 181 سانتیمتر
    وزن در دوران اوج : 75 کیلوگرم
    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :5
    پست های بازی :سوئیپر – دفاع کناری – هافبک دفاعی - هافبک کناری
    ویزگی های بازی : روحیه و قوه فکر بسیار بالا در بازی – تاکتیک پذیری فوق العاده – قدرت بازیسازی - رهبری فوق العاده تیم
    ===============================
    مهمترین افتخارات ملی :

1 قهرمانی جام جهانی 1974
    1 نایب قهرمانی جام جهانی 1966
    1 مقام سوم جام جهانی 1970
    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1972
    1 نایب قهرمانی جام ملتهای اروپا 1976
    مهمترین افتخارات باشگاهی :

3 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با بایرن مونیخ 1976-1975-1974
    4 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1974-1973-1972-1969
    1 قهرمانی بوندسلیگا با هامبورگ 1982
    4 قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ 1971-1969-1967-1966
    1 قهرمانی جام در جام اروپا با بایرن مونیخ 1967
    1 قهرمانی جام بین قاره ای با بایرن مونیخ 1976
    مهمترین افتخارات دوران مربیگری :

1 قهرمانی جام جهانی با تیم ملی آلمان 1990
    1 نایب قهرمانی جام جهانی با تیم ملی آلمان 1986
    1 قهرمانی جام یوفا با بایرن مونیخ 1996
    1 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1994
    ==============================
    مهمترین افتخارات فردی :

مرد سال فوتبال اروپا 2 بار در سالهای 1972 و 1976
    مرد سال فوتبال آلمان 4 بار 1966 و 1968 و 1974 و 1976
    آمار و ارقام :

کل بازیهای ملی : 103 - کل گلهای زده : 14
    بازی در جام جهانی : 18-گل زده: 5
    تعداد بازی در بایرن مونیخ : 427 -گل زده :60 (1977-1964)
    تعداد بازی در نیویورک جرسی : 105 -گل زده : 19 (1980-1977)
    تعداد بازی در هامبورگ : 28 -گل زده: 0 (1982-1980 )
    تعداد بازی در نیویورک جرسی : 27 -گل زده: 2 ( 1983 )

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """" """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    خصوصیات و افتخارات منحصر به فرد Beckenbauer

- بکن باوئر ابداع کنده پست لیبرو در فوتبال است .

-بکن باوئر در کنار ولفگانگ اووراث همبازی اش در تیم ملی آلمان تنها کسانی هستند كه هر سه مدال جام جهانی را در خانه خود دارند . نقره 1966 - برنز 1970 و طلای 1974

-از سال 1968 بکن باوئر توسط تماشاگران و ر سانه ها قیصر نامیده میشود . در آن سال بایرن مونیخ برای یک بازی دوستانه به وین پایتخت اتریش رفته بود و دریک جلسه بکن باوئر با امپراطور آن زمان اتریش فرانسیس دوم عکسی به یادگار گرفتند و رسانه های اتریشی نوشتند امپراطور در کنار امپراطور فوتبال . از آن به به بعد بکن باوئر همیشه امپراطور یا قیصر نامیده میشد .

- بكن باوئر تنها شخصی است كه هم به عنوان مربی و هم به عنوان بازیكن جام جهانی فوتبال را فتح كرده است .
    -در سال 1999 و در طی یک رای گیری که برگزار شد بکن باوئر پس از کرایف به عنوان بهترین بازیکن قرن اروپا معرفی شد . همچنین در این رای گیری پله به عنوان بهترین بازیکن قرن جهان شناخته شد و کرایف و بکن باوئر نفرات دوم و سوم شدند .

-یک جمله به یاد ماندنی از فرانتز بکن باوئر بعد از قهرمانی در جام جهانی 1974 : او ( کرایف ) بازیکن بهتری بود اما من جام جهانی را بردم .

-بکن باوئر فقط 12 سال مربیگری کرد . او از سال 1984 تا 1990 مربی تیم ملی آلمان بود و در اوج یعنی پس از قهرمان کردن آلمان در جام جهانی 90 از مربیگری تیم ملی کناره گرفت . پس از ان یک سال مربی المپیک مارسی بود ( فصل 1991-1990 ) و پس از ان در دو دوره مربی بایرن شد . دور اول در فصل 1994-1993 و دور دوم فصل 1996-1995 و پس از ان برای همیشه مربیگری را کنار گذاشت
    منبع:persia football

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali.sholug's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    میبیتم که آلمان هم طرفداراش کم نیست من که شخصا 20 ساله طرفدار این تیم هستم

ببینم طرفدارای آلمان برای خودشون گروه دارن ؟ اگه دارن معرفی کنین ما هم عضو بشیم

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

میروسلاو کلوزه با نام اصلی (میروسلاو ماریان کلوزه) در روز نهم ژوئن سال 1978 در (اوپلن) واقع در (سیلسیا)ی لهستان به دنیا آمد. او یک مهاجم آلمانی است که در حال حاضر برای تیم (بایرن مونیخ) و در (بوندسلیگا) بازی می‌‌کند و البته از اعضای مهم تیم ملی فوتبال کشور آلمان نیز می‌‌باشد. کلوزه بهترین گلزن و برنده (کفش طلایی) جام جهانی 2006 آلمان شد. او در آن بازی‌ها پنج گل به ثمر رساند.

اودر نخستین جام‌جهانی که در آن حضور یافت یعنی در جام‌جهانی سال 2002 به میزبانی کره و ژاپن نیز پنج گل زد بنابراین در کل در این سری بازی‌ها ده گل به نام خود به ثبت رسانده است.
    او نخستین فوتبالیستی است که پس از اتحاد دو آلمان آقای گل جام‌جهانی شده و تنها بازیکنی می‌‌باشد که در دو جام متوالی پنج گل به ثمر رسانده است.
    زندگی
    (میروسلاو کلوزه) در خانواده‌ای ورزشکار پرورش یافت. مادرش باربارا عضو تیم ملی هندبال لهستان (که در 82 بازی ملی حضور داشت) و پدرش (یوزف کلوزه) فوتبالیست بود و به تیم ملی لهستان نیز رسید. در سال 1981 خانواده کلوزه از کشور کمونیست لهستان فرار کردند و ابتدا به فرانسه و سپس در سال 1987 به (کوسل) در آلمان نقل مکان کردند. پدر میروسلاو کلوزه از یک خانواده اصیل آلمانی می‌‌باشد به همین‌خاطر آنها با نام خانوادگی (رشیدلر) در آلمان اقامت گرفتند. کمی پس از سکنی گزیدن در آلمان پدر میروسلاو دوباره نام خود را به کلوزه برگرداند زیرا کلوزه نام فامیل پدربزرگ آلمانی او (اروین کلوزه) بود که در سال 1910 در (سیلسیای علیا) به دنیا آمد. وقتی در مدرسه‌ای در آلمان ثبت‌نام کرد، روزهای سختی را پشت سر می‌‌گذاشت. شروع درس برای او اصلا آسان نبود. میرو‌سلاو هشت ساله که باید در کلاس چهارم درس می‌‌خواند، دو سال عقب رفت و تحصیلات را از کلاس دوم ادامه داد زیرا با زبان و فرهنگ آلمانی آشنایی کافی نداشت. آن روزها، روزهای سختی بودند ولی همین مشکلات در آینده او را قوی‌تر ساخت.
    کلوزه فوتبال را در یک باشگاه روستایی فراگرفت. باشگاهی به نام (بلاباخ دیل‌کوف.) او پس از یک فصل بازی در تیم هومبورگ بدون هیچ مقدمه ای و به سرعت جذب تیم اماتورهای (کایزر سلاترن) شد. او عادت داشت به هنگام بازی هم‌تیمی‌هایش بایستد و تشویق تماشاچیان را تماشا کند. یک سال بعد از ملحق شدن به باشگاه به سرعت ترقی کرد و وارد تیم اول (کایزر سلاترن) شد. او در 67 بازی نخست خود 33 گل زد. تداوم در گل زدن باعث شد اولین کاپ بین‌المللی خود را به دست آورد و در نخستین بازی بین‌المللی در مارس 2001 برابر تیم آلبانی ظاهر شد. در آن بازی آلمان دو بر یک آلبانی را شکست داد و زننده دومین گل آلمان کسی نبود جز میروسلاو کلوزه، در جام‌جهانی 2002 در کره و ژاپن، کلوزه سه شوت خود را روانه دروازه کرد و یکی از برترین‌های آن آقای گل دوم شد. او در سال 2004 با قیمت پنج میلیون یورو به تیم (وردربرمن) انتقال یافت و پس از یک شروع بد در آن تیم، ناگهان سیر صعودی پیمود و به همراه (یوهان میکو) هافبک فرانسوی تیم و (ایوان کلاسنیچ) فوروارد اهل کرواسی یک مثلث قدرتمند حمله تشکیل داده و تاثیرات شگرفی بر روی بازی گذاشتند. این سه در بوندسلیگا پانزده گل به ثمر رساندند. کلوزه با وجود ظاهر نسبتا نحیف، یکی از بهترین سرزنان بوندسلیگاست. او توانایی‌های تکنیکی بسیار بالایی دارد و وقتی پا به توپ شود دیگر کسی حریفش نیست. او در سال 2005 یکی از بهترین فوروارد‌های آلمان و شاید بهترین آنها بود. او دربازی‌های فصل 2005 و 2006 در بیست و شش بازی بیست و پنج گل زد و در به ثمر رسیدن 16 گل دیگر نیز تاثیر غیرمستقیم داشت.
    کلوزه یکی از اعضای تیم ملی آلمان در جام‌جهانی 2006 بود. اولین بازی تیم کشور آلمان در برابر کاستاریکا، مصادف بود با روز تولد کلوزه. او در این بازی به مناسبت تولدش دو گل به ثمر رساند. کلوزه تاکنون 33 گل ملی را روانه دروازه حریفان خود کرده است و این برابر با تعداد گل‌های ملی (فریتز والتر) فوتبالیست محبوب و الگوی اوست. او هم‌اکنون هفتمین آلمان محسوب می‌‌شود گلزن برتر تاریخ
    کلوزه سرانجام با قراردادی 14 میلیون یورویی و در سال 2007 به بایرن مونیخ پیوست
    کلوزه نجار
    کلوزه در سال 1998 یعنی زمانی که به تیم هومبورگ پیوست دوست داشت در کنار فوتبال یک حرفه هم بیاموز. پدر و مادرش هم در این زمینه به او کمک فکری می‌‌رساندند و مشوق او بودند. بنابراین میروسلاو به کلاس‌های کارآموزی نجاری رفت و این دوره را با موفقیت پشت سرگذاشت. او در این‌باره می‌‌گوید (من به این خاطر نجار شدم که از بلندی نمی‌‌ترسیدم. وقتی روی پاهایم در ارتفاعات بلند مثل شیروانی‌ها می‌‌ایستم احساس امنیت می‌‌کنم.) او پس از پیوستن به تیم کایزرسلاترن این حرفه را کنار گذاشت.
    کلوزه در منطقه زیبای (بلاباخ) خانه‌ای برای خود ساخت. او می‌‌گوید (من از زندگی در محیطی آرام و ساکت در خارج از شهر لذت می‌‌برم.) ولی کلوزه فرصت زیادی برای زندگی در این خانه رویایی ندارد زیرا باید بیشتر وقت خود را در شهر و در کنار هم‌تیمی‌هایش سپری نماید. او تنها در مواقعی خاص و برای استراحت به خانه‌اش در بلاباخ می‌‌رود و اوقاتی را در آن‌جا سر می‌‌کند.
    پدر دوقلوها
    (میروسلاو کلوزه) متاهل است. همسرش (سیلویا) روز سی‌ام ژانویه 2005 در بیمارستان (یوزف) دو پسر دوقلو به دنیا آورد. آن روز این پدر جدید که در پوست خود نمیگنجید به خبرنگاران گفت(ما هیجان‌زده هستیم. فکر می‌‌کنم همه خوشحال هستیم. این بزرگ‌ترین اتفاق زندگی من است. خوشحالم که در کنار سیلویا هستم. این یک لحظه بی‌‌‌نهایت مهم و موثر در زندگی ماست. با تولد این دوقلوهای زیبا یک شب آشفته و پر از نگرانی برای خانواده کلوزه به صبحی شاد و توام با احساس خوشبختی ختم شد.)
    آن شب خاطره جالبی برای میروسلاو به به شمار می‌‌رود. در آن شب به یادماندنی میروسلاو برای تیم وردربرمن و برابر (هانزاروستوک) در حال بازی بوده و سه بر دو از آنها جلو بودند. سیلویا در جایگاه شخصیت‌های استادیوم نشسته بود و همسرش را تشویق می‌‌کرد ولی در اواسط نیمه اول با تعجب دریافت که وضعیت بحرانی است و اطرافیان بلافاصله او را به بیمارستان رساندند.میروسلاو در فاصله بین دو نیمه موضوع را فهمید ولی مجبور بود تا آخر بازی در استادیوم بماند. آن روز میروسلاو کلوزه در حالی که پس از اتمام بازی سعی داشت به سرعت خود را به بیمارستان برساند، مجبور بود هر چند قدم به چند قدم به هواداران پروپاقرصش امضا بدهد. کلوزه و همسرش نام دوقلوهای خود را (لوآن) و (نوآ) گذاشتند. به (لوآن) هنگام تولد دو کیلو و چهارصد گرم و نوا دوو ششصد گرم بودند. بیمارستان یوزف تاکنون محل تولد بسیاری از فرزندان فوتبالیست‌ها بوده است. از جمله این فوتبالیست‌ها (رودی فولر)، (مارکوبود)، (اولیور استرین)، (دیتر ایلتز) و (کلودیو پیزارو) می‌‌باشند.
    کوتاه از کلوزه
    در ژانویه ( 2001یرژیانگل) مربی ‌‌وقت تیم ملی لهستان سفری به آلمان کرد تا کلوزه را که هنوز ملیت لهستانی داشت تشویق به پیوستن به تیم ملی آن کشور کند. ولی کلوزه دعوت او را رد کرده و گفت(من گذرنامه آلمانی دارم و تا وقتی اوضاع به این منوال است فرصت آن را دارم که زیرنظر (رودی فولر) بازی کنم.وقتی کلوزه گل می‌‌زند از خوشحالی پشتک می‌‌زند. او در جام‌جهانی پنج بار این عمل را تکرار کرد و از همان زمان طرفدارانش به او لقب (سالتو کلوزه) یعنی (کلوزه پشتک‌زن) را دادند.
    معروف است که کلوزه بازیکنی منصف است. در فصل بازی‌های 2005، 2006 در مسابقه بین (وردربرمن) و (آرمینیا بیلفیلد) در حالی‌که هر دو تیم صفر - صفر مساوی بودند، داور به خاطر (فول) دروازه‌بان بر روی کلوزه اعلام پنالتی به نفع وردربرمن کرد ولی کلوزه جلو رفت و برای داور توضیح داد دروازه‌بان هیچ (فولی) بر روی او انجام نداده است. غذای مورد علاقه کلوزه شنیسل بوقلمون با سیب‌زمینی سرخ کرده است. او مهم‌ترین گل خود را گلی می‌‌داند که در بازی‌های جام یوفا به تیم (گلاسکو رنجرز) زد و با این گل تیم او یک برهیچ بازی را برد. خانواده برای کلوزه اهمیت زیادی دارد و درباره همه چیز با خانواده‌اش صحبت می‌‌کند.او یک سگ خانگی از نوع سگ‌های پاسبان آلمانی دارد و می‌‌گوید (خودم که خطرناک نیستم، لااقل سگم خطرناک باشد.) نام سگ او (کریش) است.کلوزه عاشق تنیس و تنیس روی میز است و در اوقات فراغت به این ورزش‌های مفرح می‌‌پردازد.از نظر کلوزه بهترین نقطه قوت او بردباری اوست و می‌‌گوید من در اکثر مواقع ساکت می‌‌مانم.او محل تولد خود یعنی شهر زیبای اوپلن در لهستان را خیلی دوست دارد و همیشه میل دارد به آن‌جا برود
    منبع:وبلاگ روح سوارآبی

17. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام
    میبیتم که آلمان هم طرفداراش کم نیست من که شخصا 20 ساله طرفدار این تیم هستم

ببینم طرفدارای آلمان برای خودشون گروه دارن ؟ اگه دارن معرفی کنین ما هم عضو بشیم

ممنون
    اول-خیلی خوش آمدی
    دوم-هیچوقت طرفداران تیمی همچون آلمان کم نیستند.فقط درمحل برگزاری بازیها مادارای یکصدهزار طرفدارهستیم.این نشونه چیه؟فقط محبوبیت همین.تازه اینها غیر از ده هامیلیون طرفدارجهانی آلمانه.
    سوم-جان؟گروه؟هان؟تا حالا که نداشتیم.فکرنکنم هم لازم باشه.(جریان هندونه رو که فهمیدی؟بیخیال گروه واین صحبت هاشو)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •