اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا من تمام مراحل اتصال به اینترنت رو (آزمایش شبکه در منو)ok پاس میکنم ولی هیچ ویجتی باز نمیشود
اینم لینک دانلود
ضمنا من تمام مراحل اتصال به اینترنت رو (آزمایش شبکه در منو)ok پاس میکنم ولی هیچ ویجتی باز نمیشود
با سلام
بالاخره در چند روز پيش يه c650 گرفتيم ظاهر خوبي داره وهنوز چندان كاري باهاش انجام نداديم
اما يه مسئله كه يه مقدار منو ناراحت كرده اين بود كه ديشب يه مسابقه فوتبال باهاش ديدم يكي از تيمها قرمز پوشيده بود ولي يه هاله صورتي انگار دور بازيكنان بود ويه مقداري سايه حركت بازيكنان هم به چشم ميامد و ديگه اينكه انگار گاهي(حتي رو بعضي صحنه هاي تقريبا ساكن) انگار گاهي تصوير يه لرزشهايي داشت نمي دونم جوري بود كه انگار مثلا يه تصوير جدا از يه زمينه اي ديده ميشه يا يه همچين چيزي- ببخشيد من وارد نيستم وخوب توضيح نمي دم- لازم به ذكره كه درمورد اين تصاوير ر-س-ي-و-ر-با فيش RF اگه درست بگم(همون فيش معروف انتن معمولي منظورم هست) به tv متصل بود،يكم با تنظيمات مختلف تصوير هم ور رفتم ولي فرقي نداشت
اساتيد لطفا راهنمايي كنند اشكالي هست يا مورد ديگري است ممنون
دوست عزیز در مورد صحنه های پر تحرک مثل فوتبال اینا همه ال سی دی ها مشکل جاموندن رو دارن.چه این مدل و چه مدل های گرونتر.البته با فعال کردن 100هرتز تا مقداری این مشکل حل میشه.به نظر من کیفیت ورودی به تی وی شما خیلی پایینه.از شبکه های معمولی ایران با آنتن معمولی استفاده میکنید؟؟؟
مطمئنا اگه با یه ورودی بهتر و یه شبکه با کیفیت و با استفاده از کابل کامپونت که تو ر س ی و ر های معمولی هم هست مسابقه فوتبال رو ببینید لذت وصف ناشدنی داره و این مشکلات وجود نخواهد داشت.ولی وقتی شما دارید یه تصویر رو با رزولیشن آنالوگ (که فکر کنم حدود 320 در 240 هست) روی یه تی وی به این بزرگی با رزولیشن 1920در 1080میبینید مطمئنا نتیجه ای بهتر از این نخواهد بود.( و برای همه تی وی ها ناامید کننده به نظر میرسه) همونطور که من با همین تی وی C650 برای دیدن فوتبال از طریف آنالوگ این مشکلاتو دارم.ولی از طریق شبکه های با کیفیت و کابل کامپونت اصلا این مشکلاتو ندارم و خیلی هم باحاله.جام جهانی هم کلی چسپید انگار اونجا بودم.
Last edited by ebi66_boukan; 12-08-2010 at 12:31.
بچه ها من بنابه راهنمایی بچه ها مدل c650 32 میخوام بگیرم ولی چند تا سوال دارم.
اخه این مدل فقط 40 اینچ داره ولی بچه ها گفتن 32 هم داره که من 32 میخوام
کیفیتش نصبت به تلوزیونایه دیگه با شبکه هایه ماهواره و شبکه هایه خود ایران چه طوره؟
هارد 1 tb با فرمت ntfs که فایلاش mkv باشن میتونه پخش کنه؟
زاویه ی دیدش از لحاظ عمودی چه طوریه ؟
مرسی
سلام
منم راستش 32رو نشنيدم ولي اگرم گيرت نيومد بي650 بگير كه تقريبا همونه.
كيفيتش خوبه خصوصا اگه خروجي رسيورت كامپونت يا اچ دي باشه كه فوق العادست.شبكه هاي ايرانم چنگي به دل نميزنه؛آنالوگ همينه؛حالا چه سامسونگ
باشه و چه مدل ديگه.
هارد هم هيچ مشكلي نداره و به راحتي همه رو اجرا ميكنه.
زاويه ديد هم از طرفين تا جايي كه امكانش بوده من نگاه كردم هيچ تفاوتي با حالت مستقيم نداره ولي عمودي رو بايد برم نردبان بزارم تست كنم چون ميزمون هم كوتاه نميشه فهميد اما احتمالا اونم فرقي نداره.
Last edited by ebi66_boukan; 12-08-2010 at 20:57.
مطمئنی؟زاويه ديد هم از طرفين تا جايي كه امكانش بوده من نگاه كردم هيچ تفاوتي با حالت مستقيم نداره ولي عمودي رو بايد برم نردبان بزارم تست كنم چون ميزمون هم كوتاه نميشه فهميد اما احتمالا اونم فرقي نداره.
من خودم b690 دارم یکی از مشکلای اصلیش همین زاویه دیده به نظرم رنگاش نسبتا خوبه و زیاد تغییر نمیکنه ولی کنتراستش بد افت میکنه!
![]()
ولله من تفاوتی رو متوجه نشدم.شاید آنچنان دقت نکردم.تو نور کافی بعید میدونم اختلاف فاحشی باشه.اون جوری که شما چراغارو خاموش کردید x450 هم کم میاره.
![]()
با سلام خدمت دوستان من چند وقته یک 46 اینچ c650خریدم ممکنه راهنمایی نمایید که برای داشتن بهترین تصویر گزینه های مختلف منو را روی چی تنظیم کنم
با تشکر
مبارکه.به نظر همه چی رو استاندارد باشه عالیه.البته بعضی حالت تصویر پویا رو میپسندن مثل خونه ی ما و بعضی حالت استاندارد مثل منولی در کل اگه از کامپونت استفاده میکنید امکان استفاده از تنظیمات پیشرفته تصویر نیست و فقط به چند آپشن ساده دسترسی دارید.ولی اگه از AV استفاده میکنید تنظیمات پیشرفته برای سطح مشکی و .... وجود داره که تا حدی سلیقه ای هست.کیفیت صدا هم در هر جال عالی و واضحه ولی من استانداردو میپسندم.سیستم کاهنده نویز هارو هم خاموش کردم چون به نظرم باعث کاهش وضوح میشه.سیستم 100 هرتز رو هم بسته به برنامه هایی که بیشتر نگاه میکنید میتونید انتخاب کنید.تو بعضی سایت های ریویو من تنظیماتی رو هم دیدم که برای کاربران معرفی کردن.یه سر سایت HDtvtest بزن احتمالا بخش C650 تنظیماتی رو معرفی کرده باشه.
Last edited by ebi66_boukan; 13-08-2010 at 22:56.
motion plus رو توي اين حالت بگزارين
يكمي وقت بگزارين اين ديسكاس رو بخونيد در مورد كاليبره اين مدل بحث ونتايج خوبي گرفته شده :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)