ولی فکر نکنم اوزیل با این قیمت به هیچ تیمی بره
ولی فکر نکنم اوزیل با این قیمت به هیچ تیمی بره
جلسه اشلي كول و آنچلوتي؛ ستاره انگليسي به رئال مي رود؟
باشگاه رئال مادريد علاقه زيادي به خريد اين ملي پوش انگليسي دارد و براي جذب او حاضر است پيشنهادي 25 ميليون پوندي به چلسي ارائه دهد
سايت گل- اشلي كول، مدافع تيم چلسي، به كارلو آنچلوتي سرمربي آبي ها گفت كه قصد دارد به تيم رئال مادريد بپيوندد تا بار ديگر زير نظر ژوزه مورينيو كار كند.
به گزارش نشريه نيوز آو د وورلد، كول هفته گذشته در تمرينانت چلسي 20 دقيقه به طور خصوصي با آنچلوتي صحبت كرد. گفته مي شود اين ملي پوش ايتاليايي به سرمربي تيمش گفته كه قصد دارد پس از حاشيه هايي كه در مورد زندگي خصوصي اش در مطبوعات به وجود آمده است، در خارج از انگليس به كارش ادامه دهد.
يك منبع نزديك به باشگاه چلسي در مصاحبه با اسپورت آو د وورلد گفت:" جلسه بسيار دوستانه اي بود اما اشلي كول صراحتا اعلام كرد كه به دليل مسائل شخصي ترجيح مي دهد باشگاه را ترك كند. او به آنچلوتي گفت كه از ترك چلسي بسيار ناراحت است و از اينكه در موفقيت آميز ترين دوران چلسي پيراهن اين باشگاه را به تن كرده، بسيار خوشحال است."
باشگاه رئال مادريد علاقه زيادي به خريد اين ملي پوش انگليسي دارد و براي جذب او حاضر است پيشنهادي 25 ميليون پوندي به چلسي ارائه دهد.
اين منبع اضافه كرد:" اشلي مي داند كه آنچلوتي او را مي خواهد اما فكر مي كند كه انتقال به يك باشگاه خارجي تنها راه فرار از توجه رسانه ها بعد از اتفاقاتي است كه در زندگي خصوصي اش رخ داد."
اشلي كول اخيرا از همسرش سابقش، شريل توئيدي، خواننده معروف گروه "گرلز الود" جدا شد.
ویا: تعجب می کنم که چرا تورس در لیورپول مانده !
داوید ویا، ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که پس از صحبتهایی که در اردوی ماتادورها در آفریقای جنوبی داشته، تعجب می کند که تورس چرا آنفیلد را ترک نکرده است
سایت گل- داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا معتقد است که این آخرین فرصت برای لیورپول در مسیر حفظ فرناندو تورس است. ال گواخه در صحبتهایی اعلام کرده که از اینکه ال نینیو در بازار نقل و انتقالات تابستانی، رختکن لیورپول را به مقصد چلسی ترک نکرده، واقعا متعجب شده است.
ویا در صحبتهایی که در روزنامه دیلی استار منتشر شده، اعلام کرد که انتظار داشته تا پس از آنکه لیورپول در کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان ناکام ماند، تورس رختکن این تیم را ترک کند.
ویا در صحبتهایی اعلام کرد که پس از کنار رفتن رافا بنیتس، مربی اسپانیایی لیورپول و روی کار آمدن روی هاجسون برروی نیمکت مربی گری این تیم، قرمزپوشان مهاجم اسپانیایی شان را از دست خواهند داد. او در این رابطه گفت:« واقعیت این است که اندکی متعجب شده ام، چرا که به نظر می رسد که ال نینیو در لیورپول باقی خواهد ماند.»
ال گواخه ادامه داد:« پس از صحبتهایی که در اردوی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی میان من و تورس رد و بدل شد، فکر می کردم که او به چلسی خواهد رفت. فکر می کنم که این سران چلسی بودند که حاضر به پرداخت رقم درخواستی لیورپول نشدند؛ چرا که اگر بدین ترتیب نبود، مطمئنم که تورس رختکن تیمش را ترک می کرد.»
ویا معتقد است که سران آنفیلد در صورتی که خواهان حفظ تورس در رختکن تیمشان هستند، می بایست شرایط تیمشان را بهبود دهند. ویا در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« این آخرین فرصت لیورپول برای حفظ تورس است. آنها می بایست نشان دهند که قادرند تا در تمامی عرصه ها در طول فصل به مبارزه بپردازند و در غیراین صورت تورس رختکن این تیم را ترک خواهد کرد.اگر لیورپول نتواند عنوان قهرمانی ای را به دست بیاورد، مطمئنم که تورس تابستان آینده به چلسی خواهد رفت.»
منم میگم زیاده .
ولی من اصلا با اوزیل حال نمیکنم .
اصلا کلا از آلمانیها خوشم نمیاد .
اسنایدر: مورينيو روزي مربی يونايتد و سهشیرها خواهد شد
اين هافبك هلندي معتقد است كه ليگ برتر همچنان ليگ مورد علاقه مورينيو است و اين سرمربي پرتغالي روياي بازگشت به جزيره را در سر دارد.
سايت گل- وزلي اسنايدر، هافبك تيم اينتر، معتقد است كه ژوزه مورينيو در آينده هدايت تيم ملي انگليس و تيم منچستريونايتد را برعهده خواهد گرفت.
اين هافبك هلندي معتقد است كه ليگ برتر همچنان ليگ مورد علاقه مورينيو است و اين سرمربي پرتغالي روياي بازگشت به جزيره را در سر دارد.
اسنايدردر مصاحبه با نشريه نيوز آو د وورلد گفت:" فوتبال انگليس بيش از هر ليگ اروپايي او را هيجان زده مي كند و من فكر نمي كنم كه ترديدي در مورد بازگشت او به ليگ برتر وجود داشته باشد. فقط مسئله زمان مطرح است. به نظر من او چند سال ديگر هدايت منچستريونايتد را به عهده مي گيرد. يه مربي بزرگ بازنشسته مي شود و يه مربي بزرگ ديگر جاي او را خواهد گرفت. البته اگر همزمان با مربي گري منچستريونايتد، هدايت تيم ملي انگليس به او پيشنهاد شود، من مطمئنم كه او هدايت شياطين سرخ را به عهده خواهد گرفت. او دوست دارد هر روز با بازيكنان در ارتباط باشد اما در تيم ملي تنهاست.
من و ژوزه مورينيو در اينتر دوستان خوبي بوديم و در صحبت هايي كه با هم داشتيم او گفت كه مي داند با بازيكنان انگليسي چطور كار كند.
وقتي او هدايت منچستريونايتد را به عهده گرفت، اتحاديه فوتبال انگليس بايد پيشنهاد مربيگري تيم ملي انگليس را نيز به او بدهد. و با توجه به صحبت هايي كه داشتيم، من فكر مي كنم او زماني هدايت سه شيرها را نيز به عهده خواهد گرفت.
با بازيكناني باكيفيتي كه انگليس در اختيار دارد، مربي اي مانند مورينيو مي تواند آنها را به مدعي قهرماني جام جهاني تبديل كند. اگر اتحاديه فوتبال انگليس آماده باشد، من مطمئنم كه مورينيو مي تواند در جام جهاني 2014 آنها را به موفقيت برساند."
2010/8/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی خوشش میاد ؟منم میگم زیاده .
ولی من اصلا با اوزیل حال نمیکنم .
اصلا کلا از آلمانیها خوشم نمیاد .
ولی خب وقتی اسنایدر رو نمی تونیم بگیریم حداقلش اینو با این قیمت مناسب باید بگیریم ... !
خبر بد برای من یونایتدی ها!
آندرسون تصادف سختی رو متحمل شد... البته شانس آورده نجات پیدا کرده، چون ماشینش منفجر شده!!:
Anderson hospitalised after car crash
Manchester United midfielder Anderson was fortunate to survive a serious car crash in Portugal on Saturday morning. The Brazilian spent several hours in hospital after the accident, which occurred in Braga, in the north of the country. Witnesses claimed he was pulled unconscious from the vehicle shortly before it exploded. It was reported last night that the crash is now subject to a police investigation. Anderson, 22, had spent the night at the Sardinha Biba nightclub before leaving in his Audi R8. The crash occurred at 7AM when the car came off the road and hit a farm wall before entering a field. Two other people, a man and a woman, were in the car with Anderson. All three were treated for whiplash, concussion and shock. Anderson, who is currently recovering from a knee injury, is now set to return to United to continue his rehabilitati
Last edited by pcforlife; 02-08-2010 at 16:37.
توافق چلسي و بنفيكا براي انتقال راميرس
سايت گل- پس از بازي هاي درخشاني كه راميرس در جام جهاني براي تيم ملي برزيل انجام داد، شايعات زيادي در مورد جدايي او از باشگاه بنفيكا منتشر شد اما به نظر مي رسيد كه باشگاه پرتغالي تمايلي براي از دست دادن اين ستاره 23 ساله ندارد.
اما نشريه ركورد به تازگي گزارش داده است كه باشگاه هاي بنفيكا و چلسي براي انتقال اين بازيكن سابق كروزيرو به توافق رسيده اند. گفته مي شود كه آبي هاي لندن براي به خدمت گرفتن اين ملي پوش برزيلي 22 ميليون يورو پرداخت خواهند كرد.
باشگاه بنفيكا اخيرا نيمي از حق مالكيت اين بازيكن را به قيمت 6 ميليون يورو به يك شركت سرمايه گذاري فروخت و اين به آن معناست كه اكنون تنها 11 ميليون يورو به باشگاه پرتغالي تعلق خواهد گرفت. البته آنها سال گذشته براي خريد اين بازيكن از كروزيرو تنها 7 ميليون يورو پرداخت كرده بودند و به اين ترتيب از فروش او 10 ميليون يورو سود خواهند كرد.
بنفيكا روز يكشنبه در ديداري دوستانه مقابل استون ويلا 4-1 به پيروزي رسيد اما راميرس در اين ديدار به ميدان نرفت تا مصدوميت احتمالي مانع از انجام اين انتقال نشود.
هنوز هيچ يك از دو باشگاه چلسي و بنفيكا اين انتقال را تاييد نكرده اند اما انتظار مي رود باشگاه پرتغالي طی چند ساعت آتی به طور رسمي اين خبر را تاييد كند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غیبت تورس در اولین دیدار لیگ برتر مقابل آرسنال
سایت گل- به احتمال قریب به یقین، فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی باشگاه لیورپول قادر نخواهد بود تا در اولین دیدار تیمش در رقابتهای لیگ برتر که مقابل آرسنال برگزار می شود، تیمش را همراهی کند.
تورس همچنان از مصدومیتی که در دیدار فینال رقابتهای جام جهانی برایش ایجادشده بود، رنج می برد.
این ستاره 26 ساله ،روز یکشنبه و پس از بازگشت از تعطیلات تابستانی اش، به تمرینات لیورپول بازگشت. البته مصدومیتی که در دیدار فینال رقابتهای جام جهانی و در مقابل هلند برای او ایجاد شد، مانع از آن شد که تورس بتواند به صورت کامل به تمرین بپردازد
بدین ترتیب او قادر نخواهد بود تا در دیدار پنجشنبه شب تیمش در مرحله مقدماتی لیگ اروپا مقابل رابوتنیکی به میدان برود و شانس بسیار کمرنگی برای حضور در اولین دیدار قرمزپوشان در لیگ برتر مقابل آرسنال دارد. این دیدار یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه میررر، سران باشگاه لیورپول عجله ای برای بازگشت تورس ندارند و از همین رو به احتمال قریب به یقین روز نوزدهم آگوست ، تاریخ بازگشت ال نینیو به زمین مسابقات خواهد بود.
در حالی که تورس همچنان با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند، روی هاجسون، مربی جدید لیورپول به شدت مراقب آن است که ال نینیو تا زمانی که به اوج آمادگی نرسیده، به زمین چمن بازنگردد.
منچستر به دنبال لاسانا ديارا
سايت گل ـ باشگاه منچستريونايتد قصد دارد لاسانا ديارا هافبك فرانسوي رئال مادريد را به خدمت بگيرد و شايد اين بازيكن به زودي سانتياگو برنابئو را به مقصد الدترافورد ترك كند.
به گزارش رسانههاي اسپانيايي باشگاه مادريدي پس از خريد سامي خديرا از اشتوتگارت قصد دارد يكي از هافبكهاي دفاعياش را در بازار نقل و انتقالات به فروش برساند و لاسانا ديارا گزينه نخست اين باشگاه است.
از سوي ديگر سر الكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ ميخواهد يك بازيكن بزرگ را به تركيب تيمش اضافه كند و گفته ميشود كه ديارا يكي از بازيكناني است كه مدنظر سرمربي اسكاتلندي است.
باشگاه منچستريونايتد به زودي پيشنهاد رسمياش براي خريد اين هافبك 25 ساله ارائه خواهد داد و بايد ديد كه پاسخ رئاليها به پيشنهاد آنها چه خواهد بود. گفته ميشود رئاليها براي فروش ديارا 24 ميليون يورو ميخواهد. او ژانويه 2009 با 20 ميليون يورو از پورتسموث به رئال پيوسته بود.
ستاره سیگاری منچستر یونایتد لو رفت
روزنامه سان چاپ انگلستان عکسی را از وین رونی به انتشار رسانده که در آن در حال سیگار کشیدن است.
به گزارش شبکه ایران،در حالی که وین رونی در حال سپری کردن تعطیلات تابستانیاش است، عکسی از او در حال سیگار کشیدن در پایان یک جشن گرفته شده است. انتشار این عکس در روزنامه سان انگلیس، جنجال فراوانی را به همراه داشته است و البته تمام روزنامههای انگلیسی این عکس را منتشر کردهاند.
روزنامه سان در گزارشی که در رابطه با این عکس منتشر کرده، به این نکته اشاره کرده که قطعا سرالکس فرگوسن پس از انتشار این عکسها با وین رونی به صحبت خواهد پرداخت.
این در حالی است که روز یکشنبه منچستریونایتد در کامیونیتی شیلد مقابل چلسی قرار خواهد گرفت و قطعا با اتفاقی که رخ داده، وین رونی قادر نخواهد بود تارقابتهای این فصل را در اوج آغاز کند.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)