با سلام
براي دريافت صورتحساب بعد از مراحل بالا رمز عبور ميخواهد!
رمز عبور را چگونه بايد تشكيل داد؟
با تشكر
با سلام
براي دريافت صورتحساب بعد از مراحل بالا رمز عبور ميخواهد!
رمز عبور را چگونه بايد تشكيل داد؟
با تشكر
نه نمیخواد! شما حتما اول 1 رو زدید و بعد گزینه ی صورتحساب و... اما صحیحش اینه که بعد از وصل شدن کلید 9 رو بزنید، بعد کلید 1 رو، اونوقت تلفنتون رو وارد میکنید، بعد از اون میگه که قبض پایان دوره رو میخواهید یا میان دوره، پایان دوره رو کامل میگه، اما میان دوره چند مورد اصلی رو میگه، در هر دو مورد مبلغ قابل پرداخت ذکر میشه - البته آخر از همه!
به این صورت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب بهتره یک توضیح کامل تری بدم که برای همه مفید واقع بشه، انشاا...
سرویس GPRS همراه اول الان حداکثر از سرعت 48 کیلوبیت پشتیبانی میکنه، این سرعت اولا به طور کامل توسط شرکت پر نمیشه و دوما باید بین کانالهای مشترک تقسیم بشه و در نهایت چیزیک ه به ما میرسه همون 4 و 5 کیلوبایت بیشتر نیست.
تکنولوژی EDGE با استفاده از متدهای کد کردن نرم افزاری، سرعت و بازدهی سرویس رو تا 3 برابر افزایش میده به همین خاطر بهش این عنوان رو دادن که مخفف Enhanced Data rates for GSM Evolution هست. خوبی قضیه اینه که شبکه های نسل 2 و 2.5 مثل شبکه ی همراه اول میتونن با کمترین تغییرات سخت افزاری این قابلیت رو فعال کنن، فقط یکسری تغییراتی در Base Station ها لازمه، حتی ممکنه همون هم قبلا وجود داشته باشه (بسته به تجهیزات ممکنه تغییرات بیشتری نیاز باشه، حالا همراه اول رو نمیدونم...). تفاوت اصلی در همون بعد نرم افزاری و نحوه ی کدینگ هست.
الان گمونم تمام مراکز استانها دارن تغییرات لازم رو برای فعالسازی EDGE انجام میدن، در تهران حدود 75% پوشش میدن و به همین زودی ها 100% خواهد شد. اما در ایران میدونید که چه از لحاظ قانونی و چه از لحاظ هزینه ای یکسری محدودیتهایی هست - همینه که کار یواش پیش میره - برای استفاده از این قابلیت باید گوشیتون چنین چیزی رو پشتیبانی کنه و منطقه تون هم چنین قابلیتی درش فعال باشه.
با افزایش مشترکان، قطعا نیاز به این فناوری بیشتر میشه - خصوصا پس از این طرح بسته های شگفت انگیز. هنوز خیلی ها خبر ندارن وگرنه مطئنم چه از لحاظ تعداد مشترکین و چه از لحاظ حجمی ترافیک افزایش پیدا میکنه و بعد دیگه استفاده از EDGE توجیح خواهد داشت. در اصل EDGE توی پروفایل نسل سوم تلفن همراه ذکر شده، اما به عنوان نسل 2.75 هم میشه ازش استفاده کرد (اینجوری کاری به مجوز اپراتور سوم هم نداریم!).
کاربردشم که معلومه، هر چیزی که سرعت بیشتر نیاز داره مثل آموزش الکترونیک، مکانیابی، تلوزیون و رادیوی اینترنتی و...
------------------------------------------
اضافه شد:
این رو یادم رفت بگم که دلیل اختلاف سرعت در مکانهای مختلف و حتی قطعی ها اینه که ترافیک هر آنتن BTS یک مقدار محدودی میتونه باشه، این ترافیک شامل صوت (تماس عادی)، مسیج و دیتا (GPRS) میشه - حالا اگه در منطقه ای تعداد کسانی که از GPRS استفاده میکنن زیاد باشه این ترافیک دیتا بین مشترکین تقسیم میشه، اگر در جایی ترافیک صوتی و مسیج زیاد باشه حتی ممکنه سرویس دیتا (GPRS) قطع بشه، اولویت اپراتور سرویس صوتی هست، مسیج و دیتا در مرتبه های بعدی قرار دارن. خوشبختانه منطقه ی ما از این لحاظ موقعیت خوبی داره...حالا از 20 گیگابایت ترافیک روزانه ی تهران یک منطقه هایی بیشتر زیر بار هستن و سرویس بی کیفیت میشه، یه مناطقی کمتر... شانستون.
Last edited by moslem-visual; 02-06-2010 at 12:30. دليل: اضافه کردن متن
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان الکی ایراد میگیرن.من یه بسته ی 24 ساعته فعال کردم و سریعا اس ام اس فعال شدنش اومد و بعد از 24 ساعت هم اس ام اس تمام شدنش اومد.سیم کاتمم دائمیه.سرعتشم 12kb در ثانیه بود در حدود 2برابر dial up.یه 300mb به راحتی اب خوردن البته با خو گوشی دانلود کردم.خدا خیرشون بده
آفرین بر این شجاعت که لااقل میای اینجا اعلام می کنی . دست مریزاد
دوست من کسایی که میان الکی که از خودشون چیزی نمیگن. بالاخره اونا هم یک مشکلی واسشون پیش اومد ه که یک چیزی میگن.
من خودم دفعه اول پک 24 ساعته رو انتخاب کردم و درست مثل شما هم خیلی رخت ازش استفاده کردم (البته سرعتم به خوبی شما نبود که خوب اون دلایل مختلفی میتونه داشته باشه) با این تفاوت که واسه من تا این لحظه که 3 روز کامل گذشته حتی 1 ریال هم رو قبضم نیومده (حتی هزینه بسته 1 هم نیومده رو قبضم !)
====================================
اما دفعه دوم که روز بعدش بسته 1 ماه رو فعال کردم تا این لحظه sms اینکه بگه بسته فعال شد و تا این تاریخ میتونید استفاده کنید نیموده.
به نظرتون چیکار کنم ؟ زنگ بزنم بهشون یا فقط دوباره برم توی سایتش و بسته رو بگیرم ؟
دوستان برا همه بسته يه ماه مشكل داره فقط 24 ساعته خوب كار ميكنه !!!
چون امروز پسرخاله ام بهم گفت دفعه اول 24 ساعته فعال كردم درست و بدون هيچ كم كسري كار كرد
دفعه دوم كه مياد 1 ماه رو فعال ميكنه هيچ تغييري ايجاد نميشه و از حسابش هم پول كسر ميكنه
موفق باشيد!![]()
حرفم را پس می گیرم آخه از من 11500 خورده بود اما امروز که زنگ زدم بهشون شکایت کردم همش را بهم بر گردوندند طرح را هم غیر فعال کردند.
باسلام
دوست عزیز من بسته 24 ساعته رو فعال کردم و باز 15000 ت اومده رو قبضم کلن این بسته های همراه اول مشکل دارن و شانسی هستن برای یکی کار میکنن و برای یکی مثل من کار نمیدن .
سلام
دوستان یه اماری بدن که تو هر شهر با gprsوصل می شن یا edge
من صبح کرمانشاه بودم باgprs وصل می شد ظهر شهر خرم اباد بودم باز با gprs وصل شد الان که ساعت 12 شبه امتحان کردن با edge وصل شد جالبه قطع وصل که می کنم یهو با edge می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)