پرایدت عالی بود.........
![]()
پرایدت عالی بود.........
![]()
آخ جون پراید .
هاچ بک هم بذارید ، جزء ماشین های برو و سریع باشه ...
این پراید اسپرتش هست:
اینم هاچ بک:
![]()
سقف ماشین را پایین تر بیار.
عقبش صاف تر کن.
این بیشتر به رنو میخوره تا پراید.
لطف داری عماد جان . راستی قیمت بازی تو چه مایه ها هست؟ بیشتر از 4 هزار تومان نیست؟![]()
والا هنوز تعداد دی وی دی هاش هم معلوم نیست چه برسه قیمت...
اصلا شاید مجوز ندن ...
ولی اینترنتی سعی می کنیم بفروشیم و برو بچه های p30 هم که تو اولویت قرار دارند...![]()
ببخشید این جی تی ای داره کم کم تبدیل میشه به IV ؟ من خودم می خرمش
رو گرافیکش زیاد کار می کنیم و گرافیک خوبی واسش می ذاریم..
البته طبق گفته ی پارسا setup بازی رو طوری طراحی می کنیم که فرد با توجه به سیستمش که بازی بهش بخوره گرافیک مورد نظر رو انتخاب کنه و استفاده بکنه...
با توجه به enb ها و ...
امین (همونی که داره یه بازی جنگی می سازه )عضو گروه ساخت بازی جی تی ای تهران هست...
اینجا که باز شد و کی این همه صفحه رفت جلو؟
من چقدر دیر خبر دار شدم
این پراید رو بدون بلو پرینت ساختم.
یعنی از روی عکسهایی که گرفته بودم.
بعد هم که بلو پرینتشو یکی از بچه ها اسکن کرد از روی دفترچه با اون هماهنگش کردم، و اینکه چون از سری کارهای اولیم بود دیگه زیاد جالب نشده ولی سعیم رو کردم که شبیهش بشه
بعد هم که بچه ها زحمت کشیدن تبدیلش کردن. بعد هم اسپورت
یک نکته که هست رو هم اینجا بگم.
یکی از بچه ها گفته بود که گروهای زیادی میخواستن این بازی رو بسازن ولی ولش کردن.
باید بگم اولین کسانی که این کار رو شروع کردن میرمحمد و چند تا از بچه های همینجا بودن که یک سری ماشین ساختن( 2یا 3 سال پیش) و میخواستن این بازی رو بفروشن. که چند تا شرکت (vnvو...) اومدن و این ماشین ها رو دانلود کردن و ریختن تو بازی و شد همین بازی هایی که به نام جی تی ای ایران و تهران و ...
که البته جلوی این شرکت گرفته شد و باهاشون برخورد شد.ولی دیگه دیر شده و تو هر شهری افراد زیادی هستن که دارن این بازی رو رایت میکنن و میفروشن.
البته هنوز هم این گروه پایداره و هم مجوز ساخت و هم مجوز فروش داره.
در ضمن این رو هم به عماد گفتم که فروش این بازی به صورت غیر مجاز هیچ سودی برای شما نداره و فقط زحمت هاتون به باد میره.
شما یک سال زحمت میکشید و این بازی رو میسازید و بعد بدون مجوز میدین بیرون.
و یا بین بچه های گروه تقسیم میکنین.( که اونها هم میدن به دوستان و همینجور ادامه داره)
چی میشه؟
کافیه یک نسخش به دست همین شرکتهایی که گفتم برسه و یا یکی از همین دوستا لطف کنه و رایت کنه و بده مغازه های بیرون بفروشن براش.
همه ایران پر میشه و شما هیچ کاری نمیتونید بکنید.![]()
قبول دارم vnv فقط رادیو فارسی به بازی اضافه کردم. مشتی پیکان و پرشیا و چند موتور عوض کرد.شما مثل شرکت vnv که نیستید؟با اینکه همش هزار تومان دادم به بازی پشمنون شدم که خریدمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)