من هر ترم رشتم رو تغییر دادم یعنی هر دوره میرفتم یه آموزش از راه دور که هر کدوم یه رشته برام میزدن آخرش رفتم دولتی بزرگسال دیپلم رو گرفتم
بگو من میخوام رشتم رو عوض کنم برام تجربی تطبیق میدن
من هر ترم رشتم رو تغییر دادم یعنی هر دوره میرفتم یه آموزش از راه دور که هر کدوم یه رشته برام میزدن آخرش رفتم دولتی بزرگسال دیپلم رو گرفتم
بگو من میخوام رشتم رو عوض کنم برام تجربی تطبیق میدن
سلام
من در حال حاضر پیش دانشگاهی هستم.
سال قبل یعنی سال سوم، دو تا درس نهایی رو تبصره زدم.
میخواستم بدونم که امسال هم میتونم یک یا دو درس رو تبصره بزنم یا نه؟
ممنون![]()
جالبه.
اگر من ثبت نام کنم به نظرتون میتونم هم تغییر رشته بدم و هم پیش بخونم و کنکور تجربی بدم?
میخوام پزشکی ورزشی و یا علوم مربوط به ورزش بخونم،نظرتون در مورد تربیت بدنی چیه?
یکی از دوستان گفت باید کار و باشگاه رو ول کنم و بچسبم به درس،یعنی تا این حد??!
خیلی ممنون
سلام من کنکوری 94 هستم
من شهریور سه تا درس رو افتادم
1-اینجا به من گفته بودن میتونم تا دی ماه تو مدرسه خودم بمونم و پیش رو بخونم ولی ثبت نامم نکردن و الان سوم تو مدرسه خودمون غیر حضوری برداشتم
3-بزرگسالان گفت که تا دیپ نگیرم پیش ثبت نامم نمیکنه و با توجه به این نظام نیم سالی واحدی من نمیتونم پیش رو تو خرداد ماه تموم کنم و پیش من تا پایان شهریور ماه طول میکشه
حالا سوالم اینه
1- چقد از موارد بالا درسته؟
2-اومدیمو من امسال کنکور قبول شدم و خواستم برم دانشگاه اوقت تکلیف این مدرک پیش دانشگاهی نداشته ی من چیه؟
یعنی هم میخواین درس های پیش دانشگاهی رو بخونین و هم یه رشته دیگه ثبتنام کنین؟
من شاید منظورنتون رو متوجه نشدم الان شما اگه دیپلم ناقص دارین و میخواین تو رشته تجربی تغییر رشته بدین که خوب موقع ثبتنام میگی من میخوام تجربی بخونم مورد نداره
ولی اگه میخواین درس ها پیش رو بگیرین و بعد تو همون ترم یه رشته دیگه برین فکر نکنم چون شما برای دریافت دیپلم تجربی مثل دبیرستان باید از اول شروع کنید مثلا با یه دیپلم دیگه فقط پیش تجربی رو بگیرین قبول نمیکنن اینا اطلاعات شما رو میزارن تو سیستم و اون سیستم طبق برنامه ای که براش تعریف شده بهت میگه چه درسی رو باید بگذرونی مثلا تو رشته تجربی
اره منم اصلا خبر نداشتم ولی دی برام انتخاب واحد کردن من دو ماه بعدش رفتم پروندم رو گرفتم اگه انتخاب واحد نمیکردن باید میرفتم خدمت
تا دی تو همون مدرسه هستی هر واحدی رو که پاس کردی هیچی ولی اون واحدی که پاس نکردی تا دی میری آموزش از راه دور یا بزرگسال برات انتخا واحد میکنن
در مورددانشگاه هم اکثر دانشگاه ها با یه تعهد اوکی میکنن یعنی شما میری برا ثبتنام بعد میگی دیپلم من آماده نشده ولی تا یه ترم دیگه یه دو ترم دیگه میارم براتون حالا اینا یا یه تعهد میگیرن ازت یا اینکه میگن یه نامه بیار از مدرسه که بزرگسالان هم برات نامه میزنه در حال تحصیل هستی
یعنی هم میخواین درس های پیش دانشگاهی رو بخونین و هم یه رشته دیگه ثبتنام کنین؟
من شاید منظورنتون رو متوجه نشدم الان شما اگه دیپلم ناقص دارین و میخواین تو رشته تجربی تغییر رشته بدین که خوب موقع ثبتنام میگی من میخوام تجربی بخونم مورد نداره
ولی اگه میخواین درس ها پیش رو بگیرین و بعد تو همون ترم یه رشته دیگه برین فکر نکنم چون شما برای دریافت دیپلم تجربی مثل دبیرستان باید از اول شروع کنید مثلا با یه دیپلم دیگه فقط پیش تجربی رو بگیرین قبول نمیکنن اینا اطلاعات شما رو میزارن تو سیستم و اون سیستم طبق برنامه ای که براش تعریف شده بهت میگه چه درسی رو باید بگذرونی مثلا تو رشته تجربی
سلامی دوباره.
بله، میخوام هم پیش بخونم و هم تغییر رشته بدم.
دیپلم ناقص نیستم.دیپلم انسانی دارم البته بدون پیش.الان میخوام برم تجربی،نمیدونم باید چی کار کنم:-(
رفتم راه دور گفتن ما همچین کاری نمیکنیم،چون آموزش پرورش ایراد میگیره!
حالا نمیدونم،تو آبان ماه دولتی بزرگسالان ثبت نام دارن؟
مرسی
اره تو هر ترمی تا آخرین لحظه ثبتنام میکنن
خوب میتونی خیلی راحت تغییر بدی مشکلی نیستش که از انسانی میخوای بری تجربی موردی نداره
حتما آموزش از راه دور منظورتون بد متوجه شد
شما برنی یه آموزش از راه دور دیگه بگو میخوام تغییر رشته بدم به تجربی دیگه حرفی از پیش نزن اینا یه خورده اطلاعاتشون کمه خودشون برات تطبیق میدن
من که از راه دور بودم هر ترم رشته عوض میکردم چون رشته ای که میخواستم رو نداشتن ولی برای دریافت پول از واحد عمومی ثبتنامم میکردن بودن کسایی که از تجربی اومدن فنی یا از فنی رفتن انسانی
کسی نبود به ما جواب بده؟!؟!؟!
یک درس
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
یعنی با وجود استفاده از دو تبصره توو سال قبل،
امسال هم یه دونه درس رو میتونم بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)