پرویز منظورت از med مپ ادیتور هست؟
پرویز منظورت از med مپ ادیتور هست؟
من med مدل ادیتور هست مپ ادیتور گیم استدیو wed هست !
دوستان الان رفتم دست به دامان انجمن گیم استدیو شدم با نام call of duty
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این عکس که براشون گذاشتی Attachment داخل P30World هست، اونا که نمی تونن ببینن. باید عضو شن تو یه فروم فارسی؟؟
شما سریع عکسو یه جا دیگه آپ کن، لینکشو بذار اونجا. یارو بدبخت حق داره اونو نوشته.
راستی بهتره متنشو دست کنی، اونجا دیگه همه فول اینگلیشن:
Hello ! how are you?
i have a question : how can I make a screen like this
link: Link1
This effect can run in 3D GAME STUDIO 7.0.4 pro
This game is an Open world Game . the name is King Of Streets :Bushear City
thanks in advance
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 28-05-2010 at 13:19.
دست دردنکنه مشکل کارایی با سیستم lod گیم استدیو 7 حل شد
خوش بختم منم اونجا AMIR REZAs هستمدوستان الان رفتم دست به دامان انجمن گیم استدیو شدم با نام call of duty![]()
آقاپرویز اون یارو گفت مشکل از ورژنته؟
جا داره اینجا از جانب پرنس تشکر بابت کرکی تو سایتشون گذاشتن تشکر کنم دوستان آبروموم رفت و تو پستم یکی گفت
شما ابتدا باید یک نسخه قانونی از نسخه تجاری یا حرفه ای خریداری نمایید ! لعنتی چه غلطی کردیم
Last edited by parvizamd; 28-05-2010 at 15:28.
خواهش می کنم.مگه تا حالا از کرک استفاده نمی کردی؟جا داره اینجا از جانب پرنس تشکر بابت کرکی تو سایتشون گذاشتن تشکر کنم دوستان آبروموم رفت و تو پستم یکی گفت
شما ابتدا باید یک نسخه قانونی از نسخه تجاری یا حرفه ای خریداری نمایید ! لعنتی چه غلطی کردیم
نه اشکال نداره خیال می کنن با litec داری کار می کنی. یا اگه بگه خریدی که کاربرا نمی دونن خریدی یا نه.
اشکال نداره به منم همین جوابو دادن......شما ابتدا باید یک نسخه قانونی از نسخه تجاری یا حرفه ای خریداری نمایید ! لعنتی چه غلطی کردیم
من تو قسمتshaders درباره شیدر سوال کردم گفت نسخه ی تجاری داری؟![]()
چرا از کرک تو تبیان استفاده می کردم بعد رفتم از کرک تو سایت شما استفاده کردم عجیبه lod تو موقع تست جواب میده ولی داخل موقع که بازی که پابیلش میشه هر شی که از lod استفاده کرده وقتی دوره غیب میشه؟؟؟؟ اعصابم خورد کرده
دوستان به دادم برسید کارم به کرک گیم استدیو بستگی داره اگه گیرم نیاد مجبور بی خیال گیم استدیو بشم بدر چی می خوره باید از همون سرباز وطن میرفتم udk می خریدم راستش ترسیدم خیلی سخت باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)