ford gt ولامبرگيني طراحي واقعا زيبايي داشت
وصداي اگزوز ماشين اخر پروشه و اگزوز ماشين مك لارن بنز كه از بغل بيرون زده بود[B]
ford gt ولامبرگيني طراحي واقعا زيبايي داشت
وصداي اگزوز ماشين اخر پروشه و اگزوز ماشين مك لارن بنز كه از بغل بيرون زده بود[B]
HELLBOY_HP جان ایوالله Ford قشنگی دست و پا کردی.
با اجازه !
Moda جان و HELLBOY_HP عزیز .
من خودم واقعا از دیوونه های ساختن و درست کردن ماشین هستم . چه از نظر شکل ظاهر و چه قدرت و باطن .
اگه به صفحات اول هم یک سری بزنید من چند تا پست داشتم . اما به محض اینکه بازی رو تموم میکنم ، اون رو پاک کرده و به سراغ گیم جدیدتر میرم . برای همین نمیتونم دیگه ماشین بسازم . اما پیشنهاد میکنم تاپیک رو به روز نگه دارید . شاید منم همین روزها دوباره به سراغ NFS MW برم .
نوشته شده توسط EhsanHF
دمت گرم با اين خبرت خيلي حال دادي حالا به خاطر اين خبر خوب چند تا ماشين ميزارم كه يه حال حسابي هم ما داده باشيم و حرف آقا احسان هم زمين نيفته در ضمن منتظر ديگر nfs خور هاي عزيز هم هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول يه پورشه خيلي خفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم يه مورسيه لاگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين بنز هم بد نيست
نظر يادتون نره ها ناراحت ميشم
Last edited by HELLBOY_HP; 30-11-2006 at 12:32.
گفتم حالا كه گرم شدم يه ماشين ديگه هم بزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون پورشه کاررا جی تی اولی قشنگ بود
فکر کنم بقیه را با عجله چیده بودی
بابا دستت درد نكنه ديگه با همه آره با مام آره تو مطمئني كه تو اين 4 تا ماشين فقط پورشه قشنگ بود. بي خيال ميزاريم تا بر و بچ هم نظرشون رو بگن البته اون بنز زياد به دل خودمم ننشست.
نوشته شده توسط Moda
بابا دستت درد نكنه ديگه با همه آره با مام آره تو مطمئني كه تو اين 4 تا ماشين فقط پورشه قشنگ بود. بي خيال ميزاريم تا بر و بچ هم نظرشون رو بگن البته اون بنز زياد به دل خودمم ننشست.
من که نگفتم اونا بیخودند
گفتم پورشه از همه قشنگتربود
هیچی Burnout نمیشه Nfs باید جلوش لنگ بندازه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)