تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 82 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

گیرز هم باید همین کار می کرد اصلا بازی می ساخت کارکتر اول دام یا تای یه فلش بک به گذشته اونا بعد مثلا به قبل از زمان زندان مارکوس اینا همه اش کلی سوژه ناب هستم نمی دونم چرا اینجوری از کنارشون ساده میگزرن.
    آخه عزیز من چرا اینقدر زود قضاوت میکنی؟
    اصلا معلوم نیست قراره گیرز بعد از سه چی باشه.
    این گیرز خیلی پتانسیل داره هم از لحاظ گیم پلی و هم از لحاظ گرافیک

مسعود شماره 2 بازی نسبت به شماره یک برتری خاصی نداشت(یعنی اونقدر برتری تداشت که بشه اسمشو گذاشت شماره 2 بیشتر شماره 1.5 بهش برازنده تر بود) تو میانگین امتیازا هم این مورد بود امتیاز شماره 1 بیشتر بود....... .
    اصلا پیشرفت بازی رو به امتیازاش نگاه نکن.
    مثلا فیفا 10 میانگین امتیازاش 90 بود ولی 11 چیزی حدود 88 . در صورتیکه بازی بسیار بهتر شده!!
    گیرز شماره اولش 94 بود و شماره دوم 93 ... همچی پسرفت خاصی نبوده
    گیرز اول خیلی نکته های جدید داشت اصلا نمیشه گفت چون نسخه دوم نمرش کمتر شده ( اونم یکی بوده) اصلا پیشرفت نداشته.
    نسخه دو گرافیک خیلی خوب شده بود.
    سلاح هاش بیشتر شده بود
    محیط هاش مثه نسخه اول خیلی خاکستری نبودن.
    این سری فقط ضعف داستان همین. به نظرم بهترین بازی با داستان متوسط هست!

مراد نمی شد گیم پلی کلی رو بیشتر از این بهبود داد.
    مگه روی سلاح ها و مد ها و این چیزا کار می کردن.
    ولی الان کینکت هست. مایکرو گفته 2011 سال کلا مال کینکته
    وقتی کیلیفی از الان میگه بازی سه گانه نیست حتما چیزهایی هست که داره همچی میگه. من حرف یاوه ازش نشنیدم یا وعده های سر خرمن که بسیاری از سازنده های دیگه اینکارا رو میکنن.

خلاصه باید دید چی مشه.. هنوز زوده قضاوت کرد

بچه های من یکم صبور باشید : دی
    بازنشسته ها ریش سفیدای فرومن دیگه ......پیر شدن
    نگاه دو روز نشده بازنشسته شدیم پیر هم کردن ما رو با 20 سال سن : دی

2. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آخه عزیز من چرا اینقدر زود قضاوت میکنی؟
    اصلا معلوم نیست قراره گیرز بعد از سه چی باشه.
    این گیرز خیلی پتانسیل داره هم از لحاظ گیم پلی و هم از لحاظ گرافیک
    بابا سه شماره رو تو 4 سال دادن خیلی زیاده دیگه......بهتر بود به جای شماره 3 یه اسپین اف بدن خیلی بهتر بود..... .

اصلا پیشرفت بازی رو به امتیازاش نگاه نکن.
    مثلا فیفا 10 میانگین امتیازاش 90 بود ولی 11 چیزی حدود 88 . در صورتیکه بازی بسیار بهتر شده!!
    گیرز شماره اولش 94 بود و شماره دوم 93 ... همچی پسرفت خاصی نبوده
    گیرز اول خیلی نکته های جدید داشت اصلا نمیشه گفت چون نسخه دوم نمرش کمتر شده ( اونم یکی بوده) اصلا پیشرفت نداشته.
    نسخه دو گرافیک خیلی خوب شده بود.
    سلاح هاش بیشتر شده بود
    محیط هاش مثه نسخه اول خیلی خاکستری نبودن.
    این سری فقط ضعف داستان همین. به نظرم بهترین بازی با داستان متوسط هست!
    بالاخره پیشرفت نداشته دیگه مسعود حالا چه یه نمره چه 2 نمرهپیشرفت یعنی mass effrect2 .یعنی unchrted 2.......و گرنه بالا بردن گرافیک و اضافه کردن چند تا اسلحه که نمیشه پیشرفت(اینا تو هر بازی اتفاق می افته)

مراد نمی شد گیم پلی کلی رو بیشتر از این بهبود داد.
    مگه روی سلاح ها و مد ها و این چیزا کار می کردن.
    ولی الان کینکت هست. مایکرو گفته 2011 سال کلا مال کینکته
    وقتی کیلیفی از الان میگه بازی سه گانه نیست حتما چیزهایی هست که داره همچی میگه. من حرف یاوه ازش نشنیدم یا وعده های سر خرمن که بسیاری از سازنده های دیگه اینکارا رو میکنن.
    منم همینو دارم میگم دیگه.......گیم پلی گیرز واسه این نسل ته کشیده .........

من واست گاد اور وار رو مثال میزنم .واسه شماره 3 سازنده ایده جدیدی نداشت ولی موکول کردنش واسه نسل بعد باعث شده همون ایده ها رو با رنگ و لعاب بهتری بده بیرون و موفق واقع بشه(گرچه اونم دیگه میلک شده)

بهرحال این یه چیز سلیقه ای هستش ....ولی به نظر من کلیفی باید از بانجی و کوجیما یاد بگیره که چطور یه عنوان رو یه قول آرش اسطوره می کنن........... .
    .
    .

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بالاخره پیشرفت نداشته دیگه مسعود حالا چه یه نمره چه 2 نمرهپیشرفت یعنی mass effrect2 .یعنی unchrted 2.......و گرنه بالا بردن گرافیک و اضافه کردن چند تا اسلحه که نمیشه پیشرفت(اینا تو هر بازی اتفاق می افته)

مراد گرد و خاک به پا می کند!! غیرتی میشود !!!اینفدر عصبانی شده اسم همه بازی ها رو با هم قاطی کرده ! دی:
    ولی نظر من به نظر مراد در کل نزدیک تر است
    مسعوت جان عارضم خدمتت که ببین من کی می گم بازی از شماره سه به بعد افت می کنه اساسی ، مگر اینکه به قوله علی یه ریبوت اساسی توی سری رخ بده . تا کی میتونیم بزنیم شکم لوکاست ها رو جر بدیم یا کاور بگیریم بترکونیمشون ؟ یدفعه ای بره تو ژانر مخفی کاری جالب میشه !!مارکوس و سه رفیق کله پوکش با اون لباسا از درو دیوار اویزون شن جالب میشه

6. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

مراد من دقيقا يادمه وقتس هم كه شماره ي سه بازي انونس شد تو همين حرف ها رو ميزدي كه شماره سه بد از آب در مياد ( كه ميدونم به خاطر تعصب خاصي است كه روي بازي داري )
    الان هم دوباره همون حرف ها رو داري ميزني :دي
    الان كه فعلا نه به داره نه به باره :دي
    مطمئن باش كه گيرز اگه بتونه ( كه فكر كنم بتونه ) نسخه ي سوم رو با موفقيت پشت سر بزاره ، اون قدر طرفدار پيدا ميكنه كه ديگه نسخه ي بعد بازي كاملا تضمين شده باشه ! البته الان هم با اين طرفداران نسخه ي سوم تضمين هست ...
    +
    اصلا كي گفته بيشتر بازي ها بايد سه نسخه باشن ؟ ! يه چهارگانه شايد بخواد كليفي بي بسازه ! :دي
    و همون طور كه پير انجمن مسعود خان دو لول : )) گفتن هميشه كليفي با يه نو آوري و سويپرايز بازي عرضه ميكنه ...
    و البته اين كه گيرز 2 كاملا مكمل گيرز 1 بود .. يعني شايد بگي گيرز 2 مثله 1.5 بود ، ولي گيرز 1 و 2 با هم ميشد گيرز 3 :دي ( اميدورام فهميده باشي چي گفتم :دي )

+
    كليفي كه نگفته نسخه ي بعد بازي رو هم 2 سال ديگه ميده ! شايد 5 سال ديگه بده :دي
    براي همين نگران نباش مراد :دي
    ميدونم كه وقتي شماره 3 بياد و بازي كني بيشتر منتظر شماره 4 ميشي :دي

8. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نگاه کنید اپیک کاری نمی کنه تا بازی دچار افت بشه... اصلا محصولی بوده اینا بدن بیرون و پسرفت داشته باشه؟
    اره... Unreal Tournament III نمونه یک پسرفته!
    بابا سه شماره رو تو 4 سال دادن خیلی زیاده دیگه......بهتر بود به جای شماره 3 یه اسپین اف بدن خیلی بهتر بود..... .
    مراد جان! به نظر خودم مشکل کار, فاصله بین یک و دو بود چون دیگه زیادی نزدیک هم بودش اما فاصله زمانی بین نسخه دو و سه که کاملا مناسبه... 2007 - 2008 - 2011

10. 7 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دیگه چون علاوه بر ریش سفید انجمن(یعنی مسعود جان خومان) ناظر و مدیر انجمن هم در این مورد به من نکاتی رو گوشزد کردن من همینجا اعلام می کنم منتظر شماره 3 می مونم..... .

شهاب جان امیدوارم همونطوری باشه که تو میگی..... .(امیدوارم)

اره... Unreal Tournament III نمونه یک پسرفته!
    هومان جان چطوری دلت میاد به این ابر بازی بگی پسرفت.......خداییش من با ut3 زندگی کردم(البته قبول دارم نسبت به دو چیز شاخی نبودولی عالی بود)

.
    .
    Last edited by halflife g; 24-12-2010 at 21:48.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من ارادتمند همه دوستان گل هستم.
    به جز چند تا گل و گیاه و امدن این خانم تازه وارده انیا. به جمع (که معلوم نیست در این مدت چرا لباس جنگ نپوشیده چه کار می کرد فقط فک میچرخوند پشت بیسیم و جو گیر شده امده که انشاالله بر سرنوشت همسر دام منجر بشه امین) و ریش سفید شدنشون در هیچ زمینه ای تا به حال پیشترفت نداشته حتی در این ویدئو ها که میبینم گرافیک مخصوصا کمی به لطف گیاهان زنده شده همین.
    که البته باید صبر کرد و دید......

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

به جز چند تا گل و گیاه و امدن این خانم تازه وارده انیا. به جمع (که معلوم نیست در این مدت چرا لباس جنگ نپوشیده چه کار می کرد فقط فک میچرخوند پشت بیسیم و جو گیر شده امده که انشاالله بر سرنوشت همسر دام منجر بشه امین) و ریش سفید شدنشون در هیچ زمینه ای تا به حال پیشترفت نداشته حتی در این ویدئو ها که میبینم گرافیک مخصوصا کمی به لطف گیاهان زنده شده همین.
    حیف که نمیخوام تاپیم منحرف شه وگرنه 3 4 تا مثال میاوردم ببینم چه جوابی داری بدی .

15. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حیف که نمیخوام تاپیم منحرف شه وگرنه 3 4 تا مثال میاوردم ببینم چه جوابی داری بدی .
    ای بابا مگه نظر گفتن هم مشکل داره ...من اون چیزهایی که دیدم رو میگم...
    مگه 3 یا 4 تا مورد دیگه هم واسه گفتن داره ....عجب.....بزرگ بوده
    بهتره یوبی سافت بیاد یه کمی هم از درو دیوار بالا رفتن رو به اینا یاد بده بلکه گیم پلی تغییر اساسی ببینه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بابا حامد تو که بازی رو نابود کردی......

انصاف از لحاظ گرافیکی که شماره 3 نسبت به 2 چند برابر پیشرفت شماره 1 به 2 رو داشته.....اگه تریلر ingame اش رو hd ببینی پی به حرف من میبری....... .منبع نور مستقیم هم تو این شماره زیاده و باعث شده بازی از لحاظ نور پردازی باحال بشه.......... .

تازه داستانش هم خوب شده.....نزدیک به 10 شخصیت جدید وارد بازی شدن که هر کدوم داستانی دارن ومهمتر از اون کلا یه حزب جدید وارد بازی شده....... .

ولی گیم پلیش تغییر زیادی نداشته این شماره......(باید دید قسمت داستانیش اون تغییر رو ایجاد می کنه یا نه)
    .
    .

18. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •