زد 470 چطور لب تابی هست؟
قیمتش در کشورهای همسایه چند هست مثل دوبی و عراق. همچنین قیمت بدون گارانتیش در ایران چند هست
یو اس بی 3 ساپورت میکنه و ...
زد 470 چطور لب تابی هست؟
قیمتش در کشورهای همسایه چند هست مثل دوبی و عراق. همچنین قیمت بدون گارانتیش در ایران چند هست
یو اس بی 3 ساپورت میکنه و ...
y470 لپتاپ جدید لنوو مدل خوبی هست
نمیدونم.به صورت تقریبی 200 هزار تومان بیشتر از قیمت وبسایت لنوو.
usb 3 هم داره...
الان کسی میدونه y470 یا y570 تو دبی اومده و با کانفیگ i5 قیمتش چنده؟
با سلام
من با توجه به رشتم که مهندسی مکانیکه ،و نرم افزارهایی که با اونها کار میکنم(مثل کتیا،آباکوس،متلب)،و لزوما نیاز به یه لپ تاپ جون سخت و خرکار ،به این نتیجه رسیدم که بایستی سری lenovo thinkpad رو انتخاب کنم و با توجه به پولم دیروز این لنوو رو خریداری کردم با گارانتی سازگار :
lenovo thinkpad e520
cpu :i3 sandy bridge 2.1
hdd : 500g
ram: 2
graphic : intel
2.3 کیلوگرم
به قیمت 785000 خریدم...با توجه به اینکه تو همون زمان یکی از دوستان ایسوس خرید با قیمت 960000 با این مشخصات :
cpu:i7 sandy bridge
hdd:500g
ram:4
graphic: 1gig real
3kg
من حس میکنم که انتخاب اشتباهی کردم...دوستان که بیشتر واردند لطف کنن و بگن به نظرشون انتخاب من اشتباه بوده یا نه
چون واقعا فکر اینکه با اندکی افزایش پول میتونستم لپ تاپ بهتری بگیرم آزارم میده
ممنون![]()
لب تاب شما لب تاب خوبی هستش اما ارزش قیمت پرداختی را نداره ، البته از لحاظ کانفیگ چون این سری لب تابهای لنوو از لحاظ کیفیت ساخت در بالاترین سطح هستش و به همان میزان قیمتش بالاست.
با این مشخصات از سایر برند میتونستید با 700 یا کمتر از آن لب تابی با همین کانفیگ بخرید.
از برند لنوو فکر کنم G470 و سری z قیمت مناسبی دارن.
من اگه بودم 100 تومان روی این پول میذاشتم و Z470 را میخریدم که قویتره
شاید قبلش مشاوره میکردید میتونستید لب تابی بگیرید که کانفیگ بهتر نسبت به قیمت داشته باشه اما بازم شانس آوردید از لنوو خریدید چون لنوو با کیفیت ترین مارکه مخصوصا سری تینک پد
مطمئن باش لنوو مخصوصا این سری سالها برات کار میکنه و صداش در نمیاد.
شما میتونید رم لب تابتون رو به 4 گیگ ارتقا بدین
اما اگه کارهای گرافیکی با بازی انجام میدین اشتباه خریدین چون گرافیکش ضعیفه
Last edited by zimka_14162; 19-07-2011 at 12:47.
ممنون
من مشکلم این بود از وقتی با برند لنوو آشنا شدم و درگیر سری thinkpad شدم..چون لپ تاپ قبلیم dell بود و بی نهایت بی کیفیت(حین ران کردن کتیا سی پی یوش سوخت!!)، میخواستم لپ تاپی که میگیرم سخت جون باشه (چون run کردن نرم افزارای مکانیک فشار زیادی به لپ تاپ میاره)، واسه همین thinkpad که سری مهندسی هست رو گرفتم.بازی هم اصلا نمیکنم.
به هر حال کاریه که شده ،شاید بعدا به این نتیجه برسم که خرید thinkpad با توجه به شرایطم کار عاقلانه ای بوده..بازم ممنونم از راهنماییتون
تینک پد انتخاب خوبیه.
لنوو هم قطعات با کیفیتی داره و هم کیفیت ساخت بالایی داره و اصلا در آن شکی نیست.
کمتر فروشنده ای پیدا میشه یه ایراد از لنوو بگیره اما از سونی میگیره و میگه قیمتش بالاست
از انتخابتان هم پیشیمان نمیشوید مطمئن باشید. اما پیشنهاد میکنم رم لب تابتان را حداقل به 4 گیگ ارتقا بدین![]()
کیفیت تصویر مانیتورش چطوریه؟
کیفیت مانیتورش قابل قبوله اما به سونی رفیقم نمیرسه یه ال ای دی بک لایت متوسط
من یه دونه y560p خریدم...ازش صدای وزوز میاد...همین ناراحتم کرده می ترسم ایرادی داشته باشه...تازه 2هفتس خریدم نمیدونم برم به یارو بگم؟وقتی گوشتو می چسبونی به لپتاپ محسوس صدا رو میشنوی وقتی هم که در حال کار کردنه صدا رو میشنوی البته ضعیفبه نظر شما عادیه؟و اینکه چه جوری چک کنم که سی پی یو لپتاپم جزو سری مشکل داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)