سلام دوستان
من بين مدل هاي سامسونگ6980 و الجي76100 و همچنين ايكسويژن 3d100 ردد موندم كيفيت تصوير واينكه پخش سه بعدي و پشتيباني از زيرنويس هم واسم مهمه.لطفا راهنمايي كنيد.
سلام دوستان
من بين مدل هاي سامسونگ6980 و الجي76100 و همچنين ايكسويژن 3d100 ردد موندم كيفيت تصوير واينكه پخش سه بعدي و پشتيباني از زيرنويس هم واسم مهمه.لطفا راهنمايي كنيد.
سلام دوستان !
من می خوام تلویزیون بخرم ! چند روزه هر چی گشتم بین سونی و سامسونگ هر کس یه چیزی می گه ! من امروز یادم اومد که ایکس ویژن هم تلویزیون داره ! دوستانی که تجربش را دارن لطفا بفرمایید که میشه روی ایکس ویژن و شارپ حساب کرد ؟ اصلا قابل مقایسه با سامسونگ و سونی هستن ؟
یک سایت آنلاین برای خرید یا قیمت گرفتن این دو مدل سراق دارین ؟
ممنون میشم سریع جواب بدین .
با تشکر
من دیروز ال ای دی 42 اینچ x.vision مدل KD30 قیمت کردم 1950000 - بعدنمایندگی اسنوا هم سر زدم- اسنوا 42 اینچ قیمت کردم 2350000 !!! برام جالب چرا اسنوا گرونتره . از فروشنده پرسیدم که گفت اسنوا پنل ضدضربه داره بعدبا مشت 2 تاضربه محکم به پنل تلویزیون زد که تلویزیون هیچ تغییری توی تصویرش ایجاد نشدمن می خوام تلویزیون بخرم ! چند روزه هر چی گشتم بین سونی و سامسونگ هر کس یه چیزی می گه ! من امروز یادم اومد که ایکس ویژن هم تلویزیون داره ! دوستانی که تجربش را دارن لطفا بفرمایید که میشه روی ایکس ویژن و شارپ حساب کرد ؟ اصلا قابل مقایسه با سامسونگ و سونی هستن ؟
یک سایت آنلاین برای خرید یا قیمت گرفتن این دو مدل سراق دارین ؟![]()
مگه تلویزیون قراره ضربه بخوره یا هر روز پرتاپ بشه؟ مگه لپ تاپه؟ به نظرم چرت گفته
در مورد کیفیت ایکس ویژن خودشو از نظر کیفیت واقعا آورده بالا و به نظرم با اسنوا و صنام و اینا فرق داره یه مقدار
سلام
ببین االان یه سری تلویزیون رو کلب با هم مقایسه کردی
به نظر من شارپ و سونی که ژاپنی هستن کیفیتاشون تو یه مایست . بستگی به قیمتی که داره انتخاب کن
بین شارپ و سامسونگ حتما شارپ بهتره
بین سونی و سامسونگ ، سوتی بهتره
بین ساکسونگ و ایکس ویژن ، فرقی داره ولی سامسونگ گرونتره
Last edited by همساده; 17-12-2012 at 10:48.
آره نظر منم همینه - شرکتهای ایرانی توانایی رقابت با پنل کره ای مرغوب x.vision ندارن در برندهای خارجی هم فکر نکنم شرکتی توانایی رقابت با شارپ داشته باشه . چون فقط شارپ از پنل مرغوب ژاپنی استفاده میکنه - ولی میگن پنل VT50 ممکنه در حد شارپ باشه ولی بازم من بعید میدونم!!!
دیگه بگو سامسونگ از همه بدتره و خیال خودتو راحت کن
الان سامسونگ بهترینه
اگه میشه لینک دانلود عکسهایی که برای تست پیکسل سوخته گذاشتین رو اصلاح کنین تا قابل استفاده باشه
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما
داخل اینترنت سرچ کن عکسها پیدا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)