تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 674 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

شما احتمالا dlc این بازیو نمی گیرین. تو dlc جدید قدرت بازیکنان درست شدن .رینا هم الان 85 هستش.این چیزارو توی تاپیک pes2010 مطرح کنید.
    در کل به نظرم کونامی توی انتخاب قدرت بازیکنان دقت زیادی می کنه. شاید یه تعداد کمی از بازیکنان درست طراحی نشده باشن.
    ولی خیلی جالبه.انگار تنها مشکل این بازی درست نبودن رینا هستش
    بازی اون قدر مشکل داره که این چیزا اصلا توش مشکل به حساب نمیاد...
    این dlc که گفتی چی هست؟؟؟راستی اگه میشه ادرس تاپیک pes 2010 رو اینجا بزار...نوکرتم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فعلا تا هفته بعد خبر یا عکسی از بازی منتشر نمیشه به نظرم رسید یک سری نکات رو در مورد این بازی و بازی فیفا بگم بد نباشه اینا رو فقط و فقط به این خاطر میگم که دوستانی که فقط pes بازی کردن و تا الان سمت فیفا نرفتن کمی با اون بازی هم آشنا بشن به هر حال مطمئنا دونستنش برای هر گیمر فوتبال لازمه . من به هیچ وجه قصد خراب کردن هیچ بازی رو ندارم چون هر دو تا بازیو دوست دارم و مهمتر اینکه برای طرفدارن هر دو بازی هم احترام زیادی قائلم خصوصا اینکه همشون از دوستان خوب من در این انجمن هستن .
    حتما همه میدونید که من فوتبال زیاد بازی میکنم و وقت زیادی روی جزئیات این بازی میذارم و تجربه نسبتا خوبی هم از این دو بازی دارم . من اول قبل از اینکه pes باز بشم بین سالهای 96 تا 2003 میلادی یک فیفا باز تمام عیار بودم الان هم هر دو تا رو بازی میکنم . اینا رو گفتم تا بدونین از روی تعصب به یکی از این دو بازی نمیخوام چیزی بنویسم .
    فقط خواهشا این بحثو با اظهار نظر جانبدارانه ادامه ندین تا تاپیک خراب نشه .
    من قبلا شناخت نسبتا خوبی از فیفا نکست داشتم اما این چند هفته اخیر به نکات ریز بیشتری از گیم پلی این بازی پی بردم که میخوام این موارد رو با شما به اشتراک بزارم ( مطمئنا براتون جالب خواهد بود ) نکاتی که متاسفانه کمتر توی pes دیده میشه .

اول از همه باید بگم EA بدون شک تلاش بسیار زیادی کرده تا بخشهای مختلف این بازی شباهت زیادی به واقعیت پیدا کنه بعبارتی یکی از رسالتهای اصلی EA برای ساخت مجموعه سری نکست این بازی بدون شک همین مسالست . بعنوان نمونه بخش گرافیک بازی " هرچند که بدلیل عدم استفاده از نورپردازی پویا در این زمینه از PES هنوز عقبه همینطور طراحی بعضی از چهره ها که البته گفته شده امسال از تکنیک جدیدی برای خلق تصاویر چهره استفاده میکنند " اما شمای کلی بازی بگونه طراحی شده که ببینده ناخود آگاه ذهنیت تصاویر تلویزیونی بهش القاء میشه . همونطوریکه شما توی تلویزیون بدلیل دو بعدی بودن تصاویر بعضی وقتا دچار اشتباه در مسیر حرکت توپ میشد اینجا هم همینطوره مثلا ضربات سر یا شوتهایی که به سمت دروازه نواخته میشه اگه فاصله شون از تیرک کم باشه آدمو دچار تردید میکنه که توپ داره وارد دروازه میشه یا به اوت میره .
    یا در بعضی از مواقع توپهایی که مدافعین دفع میکنن دقیقا معلوم نیست اون توپ در چه مسیری در حال حرکته این مساله موجب حالتی دلهره آمیز در آدم میشه که نکنه توپ داره وارد دروازمون میشه . این حالت و این اشتباه در تشخیص حرکت و مسیر توپ توی تلویزیون بارها برامون پیش اومده نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه .
    یک مورد دیگه از بخش جنبه های بصری نوع دوربین بکار برده شده در این بازیه . این دوربین مثل دوربینهای واقعی در زمین فوتبال دارای حرکات خاصیه و دوربین صحنه به صحنه و بخش به بخش حرکت میکنه . علاوه بر این توی بعضی از صحنه ها جا میمونه دقیقا همونطوریکه که یک فیلمبردار در یک بازی فوتبال واقعی بعضی وقتا اشتباه میکنه در واقع حرکت بازیکن صاحب توپ فیلمبردار رو به اشتباه میندازه مثلا توی محوطه جریمه بازیکن شوت میکنه و در حالیکه همه انتظار دارن توپ به سمت دروازه حرکت کنه به بازیکن حریف برخورد میکنه و اینجاست که دوربین جا میمونه یا مثلا در گوشه زمین شما یک حرکت فریبنده انجام میدید که علاوه بر بازیکن حریف فیلمبردار هم فریب میخوره و دوربین جا میمونه البته در اینجا هم دقیقا مثل فوتبال واقعی این اتفاقات و اشتباهات فیلمبردار و دوربین بسیار بندرت اتفاق میفته اما باید بگیم که این اتفاقات و صحنه ها در این بازی وجود داره .
    یکی از نکات ارزشمند این بازی اینه که کارگردان اون به تمام بخشهای بازی توجه داشته و تقریبا اکثر بخشهای بازی دارای کیفیت یکنواختی هستن مگر در مواردی که بدلیل محدودیتهای موجود ( بعنوان مثال سخت افزار کنسولهای فعلی) امکان ارتقاء کیفی وجود نداشته مثل هوش مصنوعی بازی .
    از موارد برجسته دیگه ای که میشه بهش اشاره کرد تنوع بسیار زیاد در بخشهای مختلف بازی مثلا تنوع زیاد در :
    - لیگها
    - انیمیشنها
    - چمن بازی
    - بازیکنان
    - دیالوگهای گزارشگری
    - انواع و اقسام فریبها و حرکات مختلف ( من فقط چیزی حدود 50 تکنیک مختلف در این بازی دیدم علاوه بر حرکات , تکنیکها . فریبها و دریبلهای دیگه )
    - تنوع در ضربات هد و شوت
    - و ...

از موارد مهم و قابل تحسین دیگه ای که در این بازی وجود داره میشه به کامل بودن امکانات و گزینه ها در این بازی و احترام به سلیقه های مختلف اشاره کرد . بعنوان مثال این بازی دارای :
    - چند زبان گزارشگریه
    - از حیث آزادی عمل چه در بعد حرکت بازیکن ( کنترل 360 درجه ) و چه در بعد حرکات با توپ این بازی نظیر نداره ( این بازی بیش از 10 حالت مختلف برای کنترل و حرکت با توپ داره و این از جذابترین و برجسته ترین نکات این بازیه ) . با این گزینه ها میشه درجه سختی بازی رو هم افزایش داد و این برای گیمرهایی که به حد بالایی از مهارت رسیدن و عاشق مبارزه طلبی هستند یک انتخاب بسیار ایده آل و رویایی به حساب میاد . در این وضعیت شاید فقط تعدادی انگشت شمار باشند که بتونن در مسابقات یک فصل جزء 5 تیم بالای جدول قرار بگیرند . این مساله بجز سخت کردن بازی اونو بشدت واقعی میکنه .
    - تنظیم سرعت بازی در سه وضعیت مختلف

همونطوریکه بالا اشاره کردم کارگردان این بازی اهتمام بسیار زیادی بر روی شبیه سازی این بازی به خرج داده ( منظور از شبیه سازی مقوله SIMULATION ابزارهای دقیق نیست منظور شباهتهای ظاهری در این بازی و فوتبال واقعیه ) این مساله رو میشه توی گیم پلی بازی هم مشاهده کرد هرچند که معایب و نواقصی بعضا بسیار مشخص هم توی گیم پلی این بازی وجود داره اما در مجموع کار سازندگان این بازی قابله تحسینه و در این زمینه نمره خوبی میشه بهشون داد بخصوص اینکه به مساله شبیه سازی توجه ویژه ای بخرج دادن . من سعی میکنم در زیر به نکاتی در این مورد اشاره کنم .

- استفاده از سیستمی برای کنترل میزان خستگی بازیکنان در زمانیکه مسافتی رو با توپ و یا بدون توپ در حالت دویدن طی میکنن . به این شکل که بازیکن مثل فوتبال واقعی فقط میتونه یک مسافت مشخصی رو با تمام توان طی کنه و بعد از اون تواناییهای بازیکن تا حدی تحلیل میره که مهمترین اونها قدرت بدنی بازیکنه که این مساله سبب میشه یک بازیکن نتونه یک تنه کل میدون رو دریبل کنه . هر چند که اینجا هم مثل PES با بازیکنان سرعتی اگه گیمر بتونه با دقت از کنار بازیکنان حریف عبور کنه و اونو فریب بده اینجا هم میشه مسافت زیادیو یک تنه طی کرد که بخشی از این نقص ناشی از ضعف هوش مصنوعیه بازیکن تحت کنترل CPU و پردازشگره که میشه حریفو فریب داد . توی بازی فوتبال صدمهای ثانیه و سانتیمترها تکلیف خیلی از اتفاقات رو مشخص میکنن مثل همین عبور و گذاشتن حریف مستقیم . در فوتبال واقعی عکس العمل بسیار بسیار بالای بازیکنان که از سیستم عصبی و در مواردی ناخودآگاه ورزشکار نشات میگیره مانع از فریب خوردن مدافعین میشه .
    - عملکرد دروازه بانها میشه گفت خیلی خوبه فقط میشه گفت بجز در مورد شوتهای فنی و شوتهایی که بشکل چیپ زده میشه در بقیه موارد عملکرد خوبی دارن البته در بعضی از موقعیتها مثل بستن زاویه های در حالت دو به دو کمی ضعیف عمل میکنن اما اگر بخوایم به دروازه بان PES نمره 10 رو از 20 نمره بدیم راحت میشه به عملکرد دروازه بانها در فیفا حداقل نمره 16 یا 17 رو داد .
    - روی بخش صدا در این بازی واقعا خیلی خوب کار کردن . صدای تماشاگران و طرفدارن دو تیم و واکنش اونها به اتفاقات داخل زمین , سرودهای تماشاگران , تفاوت در نوع صدای تماشاگران در زمین خودی یا زمین حریف , صداهای حاشیه ای ( SFX ) مثل برخورد توپ با اشیاء مختلف از جمله تیرک , شوت زدن , هد و .... , گزارشگری بازی و موزیکهای لایسنس شده بازی و بقیه قسمتهای مربوط به بخش صداگذاری بدون اغراق بگم بخوبی رضایت گیمر رو جلب میکنه . در مجموع نمره بسیار خوبی رو میشه به این قسمت داد .
    - داور بازی هم قضاوتهای بسیار خوبی داره یادش بخیر آدم یاد داوریهای سری کارنت PES میندازه با آوانتاژهای به موقع , کارتهایی که بعد از آوانتاژ میدادن , کارتهای متناسب با نوع خطاها و مهمتر دادن کارت متناسب با موقعیت وقوع خطا و ... البته این بخش دارای ایراداتی هم هست مثلا من تا الان خطای هند توی این بازی ندیدم , پنالتی هم از سمت CPU واقعا بندرت اتفاق میفته که البته این به داوری مربوط نمیشه .
    - عدم وجود تعداد زیاد باگها و همینطور فراوانی اونها هم از نکات قابل توجه و مثبت این بازی هستند .
    - تنوع در شوتها و ضربات سر موجب شده در این مورد هم بازی شباهت زیادی به واقعیت پیدا کنه . من نمیدونم این تنوع از قبل طراحی شده و بصورت دیکته شده در بازی اعمال میشه و یا اینکه در اثر تقابل و تعامل بازیکنان مختلف ( از نقطه نظر قوای جسمانی , قدرت هد زنی , میزان پرش و .... ) این تنوع در ضربات هد و شوت به وجود میاد . به هر حال این مساله هم علاوه بر اینکه موجب متنوع شدن بازی شده , جلوه واقعی تری هم به بازی داده این مورد هم در pes متاسفانه چندان رعایت نشده .
    - در زمینه استیل و سبک بازی تیمها میشه گفت این بازی تا حد قابل قبولی عملکرد خوبی در طراحی این بخش داشته . من با نگاهی که به نوع تاکتیکهای تیمها در لیگهای مختلف داشتم متوجه شدم اصول کلی تاکتیکها برای لیگهای مختلف رعایت شده . در عمل و در زمین بازی هم با کمی دقت میشه تا حدودی این تنوع و تفاوتها رو حس کرد .
    من به چند نمونه از اصول کلی بازی تیمها در لیگهای مختلف اشاره میکنم که در بازی هم اعمال شده . همونطوریکه میدونین تیمهای لیگ برتر انگلیس و کلا فوتبال انگلیس کمتر توپو روی زمین به چرخش در میارن و بیشتر از پاسهای بلند و بازی هوایی استفاده میکنن علاوه بر این معمولا مالکیت توپ بین دو تیم خیلی سریع عوض میشه دقیقا بر عکس فوتبال آلمان و بوندسلیگا که سیستماتیک توپو به چرخش در میارن و به راحتی توپ از دست نمیدن . در فوتبال انگلیس از سانتر خیلی استفاده میشه و در فوتبال ایتالیا فشردگی در دفاع و کلا استفاده از سیستم دفاعی و تجمع در منطقه یک سوم دفاعی بین عام و خاص شهرت داره . در این بازی این مواردی که عرض کردم در سبک بازی تیمها اعمال شده اما نه در اون حد و دقتی که در دنیای واقعی از این تیمها میبینیم فقط اصول کلی این تاکتیکها رو میشه در بازی دید که قابل تحسینه .
    - قوانین فیزیکی حاکم بر حرکات بازیکنان اعم از تعادل و اینرسی در استارت زدنها , برگشتها , چرخشها , از حرکت ایستادن و سایر موارد نسبتا بخوبی رعایت شده و این عامل در کنار موسن کپچرهایی زیادی که در بازی وجود داره نمای کلی بازیو بسیار طبیعی و دلپذیر کرده . موشن کپچرهای بکار برده شده در بازی حقیقتا بازیو چشم نواز و زیبا کرده بخصوص که تنوع زیادی در این مورد در بازی میشه دید از جمله در دویدنها , راه رفتن , چرخشها , هدزنی , استپ سینه , استپ با پا, تکلهای ایستاده ( STAND ) و تکلهای کشیده ( SLIDING ) تنوع در پاسهای کوتاه و بلند و تودر , شوتها , سانتر و کرنر , فریبها , حرکات , دریبلها , حرکات و پرشهای دروازه بان همینطور مهارکردن های مختلف توپ توسط دروازه بان , ضربات ایستگاهی , استارتهای بازیکنان , حرکات آکروباتیک , راه رفتنهای مختلف , مصدومیتها و .... . این مساله سبب شده که شما در بازی میبینید که در یک لحظه هر بازیکن یک حرکت مختص به خودش رو داره که اون حرکت با یک بازیکن دیگه در زمین متفاوته علاوه بر این شما حرکات تکراری در بازی کم میبینید ( بجز حرکات عمومی مثل دویدن ها و مواردی از این دست ) . این مورد از برجسته ترین و مهمترین نکات مثبت این بازی به شمار میاد .
    - سرور قوی بازی سبب شده بازی در حالت آنلاین دارای مشکلات کمی باشه حتی با سرعتهای نه خیلی زیاد و پینگهای نه چندان کم . از نکات بسیار جالب این بخش میشه به امکان حضور 20 گیمر در دو تیم اشاره کرد که جذابیت خاصی میتونه داشته باشه .
    - بخشهای مختلف بازی که از مهمترین اونها میشه به بخش زیبا و جذاب منیجر مود اشاره کرد . در اینجا بر خلاف مستر لیگ بازیکنان هر فصل بصورت رویایی رشد غیر واقعی و نامعقول ندارن تواناییهای یک بازیکن بطور معمول تا اوج زمان بازیگریش حدود 10 واحد اضافه میشه که طبیعی اما توی مستر لیگ تواناییهای بعضی از بازیکنان تا 30 واحد و حتی بیشتر هم رشد میکنه که بازیکن تبدیل میشه به ابر انسان یا بقول گیمرهای خارجی Super Human . علاوه بر این در ضعیفترین حالت روحی بازیکن , نهایتا 5 واحد از قدرت اون بازیکن کم میشه و در ایده آل ترین حالت ( فلش رو به بالا ) 5 واحد اضافه میشه . توی مستر لیگ این موارد به ترتیب 10 واحد کم یا زیاد میشند که توان واقعی بازیکن خیلی کم یا زیاد میشه و این اصلا طبیعی نیست . در این مود براحتی نمیشه بازیکن خریداری کرد , بازیکنان واقعی تر قیمت گذاری شده اند , حواشی باشگاه بیشتره , تنوع در مربی گری تیمهای مختلف وجود داره البته به شرط اینکه عملکرد خوبی که در کارنامه مربی گری داشته باشید , آپگریت و ارتقاء بخشهای مختلف بیشتر و کامل تره ,اسپانسر رو خود گیمر انتخاب میکنه و ....
    اما متاسفانه ما در این بازی بخش جداگانه ای بنام لیگ اروپا و لیگ قهرمانان اروپا نداریم .
    - در این بازی مجوز و لایسنسهای زیاد و متنوعی اخذ شده مثل تیمها ( به همراه چیزی حدود 17 هزار بازیکن در صورتیکه توی pes حدود 7 هزار بازیکن وجود داره ) , لیگها ( حدود 25 لیگ ) ورزشگاهها , توپ و لوازم ورزشی و سایر موارد .
    - در زمینه گرافیک و جنبه های بصری , این بازی دارای نکات ضعف و قوت زیادیه که بعضی از موارد میتونه سلیقه ای باشه .
    چمن بازی در نسخه 10 بازی چندان جالب نیست هرچند که سه بعدیه اما در نسخه جام جهانی روی این بخش خیلی کار شده .
    طراحی تماشاگران میشه گفت بد نیست حرکات زیادی دارند اما حرکات مضحکی هم بینشون دیده میشه .
    این موارد طراحی خوب و زیبایی دارند : لباس و لوازم ورزشی مثل شورت ورزشی , دستکش , توپ , پرچم کمک و حرکت پرچم , ورزشگاه , تجهیزات داخل ورزشگاه مثل میکروفن و فیلمبردار و ... , نورپردازی استاتیک و نه پویا
    اما طراحی استیل بازیکنان اصلا خوب نیست بازیکنان خیلی لاغر طراحی شدن بخصوص در قسمت کمر , شونه بازیکنان هم زیاد پایین افتاده .
    چهره بعضی از بازیکنان خوب طراحی شده اما در مورد تعدادی دیگه این مساله صدق نمیکنه . تور دروازه از نمای نزدیک زیاد طبیعی به نظر نمیرسه اما خود دروازه به همراه sand bag ها یا همون میله های مهارت کننده تور خوب طراحی شده حرکت تور هم خیلی طبیعیه . لباس بازیکنان در هوای بارونی خیس میشه اما همه یکنواخت هستن همچنین اینکه رد تکلهای بازیکنان چند لحظه به خوبی روی زمین میمونه .
    منوهای بازی هم سلیقه ایه به نظر جا داشت بهتر روی این بخش کار بشه .

- نکات ریز اما قابل توجه در گیم پلی این بازی :
    - بازیکنان مثل فوتبال واقعی دنبال توپهایی که احتمال اوت شدنشون وجود داره نمیرن . اینکار باعث جلوگیری از خستگی بازیکنان میشه علاوه بر اینکه نمای بازیو خیلی زنده و واقعی میکنه . در مورد اوت شدن توپها به این نکته هم اشاره کنم که بازیکنان با هوش خودشون و با علم به اینکه موقعیت بهتری بعد از اوت شدن توپ خواهند داشت و یا اینکه تحت فشار ممکنه توپو از دست بدن در بعضی از مواقع اجازه میدن توپ حریف به اوت یا کرنر بره در صورتیکه میتونستن اون توپو صاحب بشن این مورد مصداق های مختلف زیادی در موقعیتهای متفاوت داره که بدلیل طولانی نشدن بحث جزئیات رو بازگو نمیکنم ( در این زمینه PES خیلی ضعف داره ) .
    - بازیکنان با هوش مصنوعی خودشون در مقابل شوتهای حریف قرار میگیرن و باز هم باید بگم " مثل فوتبال واقعی " مانع از ایجاد موقعیت شوتزنی ایده آل برای بازیکنان حریف میشند . در این بازی ما شاهدیم خیلی از شوتها در محوطه جریمه به بازیکنان برخورد میکنه و این از نکات جالب این بازیه ( چیزی که باز هم باید بگم متاسفانه کمتر توی PES دیده میشه ) . توی این بازی اگه دقت نکنید توپهای ارسالی شما توسط دروازه بان به حریف برخورد میکنه همینیطور سانترهای و پاسهای بلند شما . گهگداری هم توپ به داور برخورد میکنه اما بندرت . این موارد رو من توی PES ندیدم با وجود اینکه بارها سعی کردم با بازیکن خودم جلوی ارسال و شوت بلند دروازه بان رو بگیرم اما تا الان این اتفاق برام پیش نیومده چون سیستم برخورد توی PES به اون شکل طراحی شده که واقعی نیست . دروازه بان میتونه سریعا با پرتابهای بلند آغازگر یک ضد حمله باشه .
    - سیستم برخورد و تصادم بازیکنان یا همون collision detection در این بازی هم وجود داره اما بدلیل پیشرفته تر بودن موتور اصلی بازی نسبت به PES تداخل دست پا کمتر پیش میاد .
    - انحناء و کات توپ در این بازی تقریبا خیلی خوب طراحی شده فقط اگه کمی از انحناء توپ کم میشد واقعا ایده آل بود . این مساله هم به واقعی شدن بازی کم شایانی کرده.
    - فیزیک توپ و حرکات و نواسات توپ بازی هم تقریبا میشه گفت ایده آله فقط کمی توپ باید سنگین تر باشه . این مورد و مورد قبلی در PES بخوبی رعایت نشده .
    - طراحی تکنیکها و حرکات بازیکنان روی استیک یا همون آنالوگ راست بازی .
    - موثر بودن خیسی زمین بر نوسانات توپ ( هرچند که در برخورد توپ با زمین این مورد اصلا خوب رعایت نشده اما در پاسهای زمینی کاملا حس میشه که آب مانع حرکت توپ میشه ) .
    - توجه به جزئیات لوازم و وسایل بازیکنان و طراحی زیبای اونها مثل باندهای دست مخصوص هر بازیکن و ....
    - هوش بازیکنان زیاد ایده آل و در حد بازی نیست من نمیدونم شاید محدودیتها باعث این مساله شده اما به نظرم میتونن از سیستمهای پیشرفته تری در زمینه هوش مصنوعی بازی استفاده کنند مثل سیستم شبکه عصبی و یا در حدی پایین تر الگوریتم ژنتیک . حداقل رد پای مورد اول در بازیهای نسل جدید از جمله MC Rally دیده شده . به هر حال امیدواریم در آینده این بخش هم ارتقاء داده بشه .

از نقاط ضعف مهم این بازی میشه به این موارد اشاره کرد :

- مهمترین نقطه ضعف این بازی عدم وجود فردیت گرایی در این بازیه چیزی که طرفدارن PES مهمترین عامل برتری این بازی بر فیفا و عامل طرفداری خودشون از PES میدونن .
    - شوتهایی که با نگهداشتن دکمه شوت فنی زده میشه تقریبا میشه بعنوان یک فاجعه ازش نام برد . خودتون قضاوت کنید توی این بازی میشه با بازیکنان بزرگ از راه دور و از فواصلی نزدیک به وسط زمین دروازه بهترین دروازه بانها رو براحتی باز کرد .
    - شوتهایی که بصورت چیپ زده میشه . در این موارد هم انگار دروازه بانی برای دفع توپ وجود نداره .
    -از نقاط ضعف این بازی که زیادی توی ذوق میزنه تنه های بازیکنانه که اصلا طبیعی نیستن . بازیکن صاحب توپ انگار اصلا وزن و جرمی نداره .اگه شما با یک بازیکن حتی ضعیف با سرعت خودتون به بازیکن صاحب توپ بزنید اون بازیکن براحتی به کناری زده میشه و شما میتونید توپو صاحب بشید . خوشبختانه هوش بازیکنان مانع از این میشه که شما با سرعت و شتاب خودتونو به بازیکن صاحب توپ نزدیک کنید و با یک تنه توپو ازش بگیرید . در حالت توقف و استفاده از مهارت SHIELD هم میشه بدن رو در مقابل حریف سد کرد اما همونطور که گفتم فقط در حالتی که بازیکن صاحب توپ متوقف باشه .
    - سرعت یکنواخت بازی در طول 90 دقیقه ( نقصی که در PES هم وجود داره اما گفته شده توی نسخه بعدی PES اصلاح میشه ) این مورد بسیار مهمیه .
    - تشخیص چهره بازیکنان از نمای باز ( که عموما گیمرها از این نوع دوربینها استفاده میکنند ) تقریبا غیر ممکنه و این مساله سبب میشه گیمرهای حرفه ای بخوبی نتونن از قابلیتهای بازیکنان خودی و تقابل در برابر بازیکنان حریف ( شناخت بازیکنان حریف ) استفاده کنند .

اما نقاط ضعف کم اهمیت تر :
    - خطای پنالتی بسیار بندرت اتفاق میفته .
    - برخورد توپ به تیرک زیاد اتفاق میفته بشکلی که بعد چند ساعت بازی کردن گیمر متوجه میشه این مورد رو عملا به این شکل طراحی کردن تا به خیال خودشون بازی جذابتر بشه .
    - سوویچ و جابجا شدن توی بعضی از منوها با تاخیر انجام میشه این مساله در زمان سیو شدن بخشهای مختلف کاملا نمود میکنه .
    - حرکات بازیکنان بعد از به ثمر رسوندن گل از قبل طراحی شده نیست و خود گیمر مجبوره این حرکات رو انجام بده که به نظر من زیاد جالب نیست اما دوربین نمای قشنگی داره .
    - حرکات ریپلی و تکرار آهسته و مجدد صحنه ها بسیار ضعیفه هم از نقطه نظر زاویه دوربین و هم تنوع در نمایش صحنه از زوایای مختلف .
    - اعتیاد آور بودن بازی

این بازی در بخش گیم پلی نکات ریز و درشت زیادی داره که عموما نکات مثبتی هستند تا نقاط ضعف . به هر حال برآیند کلی نکاتی که در بالا اشاره کردم از این بازی یک گیم فوتبالی بسیار جذاب و قشنگ ساخته . به کسانیکه تا الان سراغ این بازی نرفتن پیشنهاد میکنم برای امتحان هم که شده چند ساعتی روی این بازی وقت بزارن تا با ظرایف و زیباییهای این بازی بیشتر آشنا بشند .
    راستش خیلی طول کشید تا این مطالب رو نوشتم اما وظیفه خودم دونستم تا چیزهایی که در مورد این بازی میدونستم به بقیه دوستان pes بازی که به تاپیک فیفا سر نمیزنن انتقال بدم تا با جزئیات این بازی بیشتر آشنا بشند اگه سوالی دارید من در خدمتون هستم .
    در ضمن من تصمیم دارم جزئیات مربوط به بازی pes رو هم توی تاپیک فیفا قرار بدم تا فیفا بازها هم بیشتر با این بازی آشنا بشند .
    Last edited by 4039; 31-05-2010 at 15:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

سلام حسين جان خوبی؟ کم پيدايي ، حسين امسال تو pes سيستم پاسکاری فيفا رو گزاشتن يا نه؟ و اينکه خبر يا عکس جديد کی منتشر ميشه؟

يکی از عيب های واقعاً بد pes اينه که بازيکن هارو با دقت نميسازن مثلاً milito رو توی فيفا و pes مقايسه کنيد ميبينيد که با ميليتو pes اصلاً نميشه بازی کرد ولی تو فيفا اونو خوب طراحی کردن ، بزاريد بهتر بگم کلاً pes بازيکن هايي که تازه وارد يک تيم ميشن رو اصلاً خوب درست نميکنه بر عکس فيفا که واقعاً بازيکن هارو خيلی خوب درست ميکنه
    Last edited by UP-SNAKE; 24-05-2010 at 22:07.

4. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام حسين جان خوبی؟ کم پيدايي ، حسين امسال تو pes سيستم پاسکاری فيفا رو گزاشتن يا نه؟ و اينکه خبر يا عکس جديد کی منتشر ميشه؟
    عزیز من شما اصلا پست بالا رو خوندین؟!
    حسین جان گفتن که عکس و اخبار جدید بازی هفته بعد منتشر میشه.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض :D

عزيز دل من ، ميگم چه روزی ديدم هفته بعد رو لطفاً spam نديد

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

يکی از عيب های واقعاً بد pes اينه که بازيکن هارو با دقت نميسازن مثلاً milito رو توی فيفا و pes مقايسه کنيد ميبينيد که با ميليتو pes اصلاً نميشه بازی کرد ولی تو فيفا اونو خوب طراحی کردن ، بزاريد بهتر بگم کلاً pes بازيکن هايي که تازه وارد يک تيم ميشن رو اصلاً خوب درست نميکنه بر عکس فيفا که واقعاً بازيکن هارو خيلی خوب درست ميکنه

سلام
    ممنون پوریا جان

درمورد سیستم پاسکاری یک چیزایی دو هفته پیش توی اخبار اومده بود اما دقیقا مشخص نشده بود میخوان چیکار کنن هفته بعد احتمالا موضوع روشن میشه .
    توی برج میلادی بعد که 7 روز دیگه اول برج ژوئن میشه قراره اخبار , تصاویر و ویدئوهای متنوعی ارائه بشه کلا برج بعد ترافیک اخبار بازیها رو داریم به خصوص که E3 هم توی این برج برگزار میشه .
    اما مهمترین رویدادهای مرتبط با این بازی که قبلا هم توی تاپیک گذاشته بودم :

اتفاقات پیش رو در ارتباط با این بازی :

1 ژوئن : اخبار جدید از قرنطینه خارج میشه بدین معنا که سایتها اجازه دارند اخبار و اظهارات خودشون رو در ارتباط با اولین پلی تست بازی روی سایت قرار بدن ( از جمله همین سایت WENB ) . با انتشار اخبار خودتون رو برای ویدئو و اسکرین شاتهای بازی هم آماده کنید . سایت یوروگیمر این موارد رو توی سایتش قرار میده .

3 ژوئن : در این تاریخ PSM3 منتشر میشه که اظهارات خودشون رو در ارتباط با پلی تستی که داشتن توی مجله ارائه میدن . هرچند که اطلاعات انحصاری خاصی در رابطه با بازی ندارن اما به هر حال این اولین مجله هست که ویژگیهای نسخه 2011 رو با قلم خودش توصیف میکنه . اجازه بدید که فراموش نکنیم اونا مصاحبه هایی که با ما داشتن رو هم در مجله قرار میدن .

15 ژوئن : مجله OPM منتشر میشه . به ضمیمه مصاحبه اختصاصی خودشون . من مطمئن هستم تصاویر و مطالب منحصر به فردی هم خواهند داشت .

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 25-05-2010 at 11:40.

9. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

با سلام...اخه بعدآ میگی این تاپیکو به جنگ تبدیل کردی؟؟؟ولی من میخوام یه چیزو بدونم...این امکانات(به قول خودت) تو کجای fifa 10 وجود داره؟؟؟؟به خدا pes 2003 از این فیفا 2010 بهتره...حاضرم به هر چی بگی قسم بخورم...البته منظور من فیفای pc هست...که نمیدونم نکست(راستی این نکست چیه؟؟؟)هست یا نه...ولی فیفای کامپیوتر از فوتبال میکرو هم بدتره....راستی کسی ادرس تاپیک pes 2010 تو این سایت رو بده اگه ممکنه...نوکرش هم هستم...اگه هم فیفای pc با فیفای کنسولها فرق داره دیگه ارزش نداره پول رو تو جیب این شرکت فیفای مفت خور بریزم...چون واقعآ مفت خوره...اهههههههههه...نباید حتی یه نفر این فیفای pc بخره تا عقل این شرکت سر جاش بیاد...یا فیفای کنسولها رو بزنه یا همون بهتر که اگه این بازی رو زد یه نفرم اونو نخره و رو دستش باد کنه و همون بهتر که این بازی رو نزنه...چون واقعآ حیفم میاد به کلمه ی اشغال که به این بازی بگم...از اشغال هم اونورتره...اه

11. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

این dlc که گفتی چی هست؟؟؟راستی اگه میشه ادرس تاپیک pes 2010 رو اینجا بزار...نوکرتم
    بفرما ادرس تاپیک PES 10
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

راستی حسين جان آخر معلوم شد که pes هم توی E3 هست يا نه؟ ليست بازی هارو که داشتم نگاه ميکردم خبری ازش نبود

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!
    ممنون از حسین عزیز بابت مطلبش نشان از دقت بالای حسین هنگام بازی فوتبال داره.............
    این مجله psm 3 هم یک مقدار جو بیشتر میگرتش فکر کنم!در هر صورت اگه تمرکز امسال روی انیمیشن نگذارن که بهتر هست برن خودشونو بکشن!پارسال هم میگفتن 300 تا انیمیشن به بازی اضافه شده فکر کنم 20 هم نمیشد!حالا میگن 1000 امیدوارم جو سازی در کار نباشه!
    سال قبل موقع بازی کردن دمو آنقدر از بازی خوشم اومده بود که حد نداشت!ولی نسخه نهایی چیزی متفاوت بود!
    Last edited by joey jordison; 25-05-2010 at 13:48.

16. 8 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •