تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط میتونم بگم خوشحالم(همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم )
    تشکر از اینتر
    نمیدونم چرا اینقدر از بارسلونا بدم میاد
    ازتک تک بازیکناش به غیر از زلاتان که اونم الان ازش بدم میاد
    این تیم بارسا دست امیر قلعه نویی هم بود تا اینجا بالا میومد : دی
    سرمربی هم نداشتن بازم تا اینجا بالا میومدن
    نمیدونم بازی بارسا چه نکته تاکتیکی قابل توجهی داشت

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توو بین کل پست هایی که دوستان دادن پست تو واسم خیلی جالب بود کسری!
    حالا به ترتیب جواب میدم...
    نه عزیزم ، فقط runner نيست كه از بارسا دفاع میکنه.منم هستم ، خیلیای دیگه هم هستن!منتهاش من وقت نکردم بیام جواب بدم!درست عین ال کلاسیکو که وقتی رئال جلوی 80 هزار تماشاگر خودش توو برنابئو مقابل بارسا کم آورده بود و داشت ثمره ی خریدهاشو میدید وقتی اون دوتا گل رو خورد فقط داشتم به حرفای شما و بیشتر هوادارای رئال فک میکردم که از قبل خودتونو برنده میدونستین وقتی بازی تموم شده بود همتون یه افسردگی کوتاه مدت گرفته بودین و پشیمون بودین از نظردادناتون قبل از بازی!
    حالا دیگه طرفدارای بازسا شدن سست عنصر؟!بیخیال بابا!سست عنصر ماییم یا شماهایی که واسه بردن بارسا دست به دامن اینتر شدین؟!؟!؟!
    هروقت بارسا بازی برگشت رو برد بعدا در مورد تعداد طرفدارای بارسا هم بحث میکنیم...
    یه جایی یه حرفی در مورد شورت والدس زدی ، من نمیدونم چرا شورت بازیکنا مهمتر از بازیشون شده ولی بگم بازیکن شورتشو بکشه بالا خیلی بهتر از اینه که شورت پاره بپوشه!میدونی چی میگم که؟!
    ====================
    و اما بازی ، دوستان اغلب منو میشناسن!من هرگز قبل از بازی پیش داوری نکردم ، هرگز تیم خودمو از قبل برنده ندونستم و هرگز جایی درمورد نتیجه ی بازی قبل از بازی نظر ندادم.اون اوایل چرا ولی الان مدتیه نظرامو قبل از بازی نمیگم تا بعضی از دوستان بعد از بازی نقل قولش کنن!
    اینتر برد ، درست ، ولی قبول کنید سفر با اتوبوس اونم 900 کیلومتر اصلا راه کمی نیست ، بارسا اصلا اون بارسای همیشگی نبود!تازه 3 روز قبل از این بازی هم که یه بازی با اسپانیول توو لیگ برتر داشت!دیگه چه انتظاری از این تیم دارید؟!بازیکنا کاملا خسته بودن!
    به هرحال بازم این بارسا بود که توو 10 ، 20 دقیقه ی اخیر داشت روو دروازه ی اینتر فشار میاورد و اگه بدشانس نبود میتونست یه گل دیگه رو هم جبران کنه.این بازی که تموم شد.یه بازی برگشت مونده که امیدوارم بارسا بتونه روحیه شو بدست بیاره و اینتر رو شکست بده...
    مجتبی جان، من و شما از قدیمیا اینجا هستیم! حداقل، تو طرفدار بودن خیلی قدیمی هستیم و خدمون بهتر از هر کسی اینو میدونه!

اما، من خیلی ناراحت شدم، که بعضی ها ( نه شما! ) هر طرف باد بوزه، همون وری میرن! خیلی ها 4تا پست بیشتر ندارن، کارشون اینه بیان اینجا به ما تیکه بندازن! مشکلی نیست، تیمشون نتیجه میگیره، حقم دارن. اما حق توهین ندارن!

توهین، همون شورت پاره کاسیاس هست، که یادم نیست کی، اومد بعد اون بازی مسخره کرد و گفت.... اینم جوابش!

ضمن اینکه، چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است! کجان اون طرفدارای به ظاهر 2 آتیشه بارسا؟!

چطوره بارسا قبلا برای سه جام بازی میکرد و میبرد، اما الان برای دو جام بازی میکنه، چون با اتوبوس اومدن بد بازی کردن؟

==============================

میخوام ببینم، الان ژاوی به داور پریده، جریمه میشه یا نه!

از همه ی اینا گذشته، خودت میدونی که من از برد بارسا و قهرمانیش، خیلی بیشتر خوشحال میشم، تا حذفش! چون دوست دارم پرچم اسپانیا بالا باشه.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حالا همچين ميگين اتوبوس انگار ازين اتوبوس هاي لگن مملكت خودمون بوده . اتوبوس بوده تجهيزاتش از خونه ي منو شما كامل تر بوده !
    مداركش هم موجوده . تيم رويايي كه با اين چيزا نبايد خسته بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    تبریک به اینتر

ولی کاملا مشخص بود که بارسا به خستگی بازیکنانش باخت نه به قدرت اینتر ...

وقتی هر سه روز یه بازی داشته باشی، دوتا دربی بزرگ(ال کلاسکو+دربی بارسلون)رو پشت سر گذاشته باشی
    1000 گلیومتر با اتوبوس مسافرت کنی بعد بیا جلوی اینتر ، خب مشخصه که از نظر قدرت بدنی کم میاری و خسته هستی....
    در صمن یادمون نره که انری+اینیستا هم تو زمین نبودن...(اینیستایی که پارسال بارسا روقهرمان گرد)
    طرفدار هر تیمی باشی اگه بازی دیشب رو نگاه می کردی مشخص بود که اون چیزی که باعث برتری اینتر شد ، قدرت و تکنیک بازیکنهای اینتر یا تفکر مورینیو نبود....

به هرحال باشناختی که از مورینیو دارم، خیلی سخته که بارسا بتونه تو نیئو کمپ 2تا بیوفته جلو(البته به شرطی که مورینیو ترکیبت تیم رو واسه 0-0 بسته باشه)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس با این حساب این سنگین ترین شکست دوفصل اخیر بارسا میشه دیگه ؟
    شما بهتره حرف نزنی چون همین رئالیه قزمیت هم حذف شده از لیگ قهرمانان هم از بارسا باخت

چه عقده ای الان پست ها رو خوندم واقعا این عقده ی بزرگ رو باید خالی میکردید از برسا ممنونم که باخت وگرنه شما ها باید چی کار میکردید البته ارسنالو یادتون نره چجوری شد

تبریک تو نیو کمپ بهتون تبریک میگیم چه دور برداشته همه رو جمع کنید بابا

شما بهتره جک نگی پپ تو بازی با رئال نشون داد بهترین مربیه دنیاست تو نمیفهمی مشکله خودته
    1- دوست عزیزم اصولا یک مقوله ای به نام ظرفیت پذیرش شکست وجود داره ( که البته در بسیاری از افراد این پدیده وجود نداره ) و بد نیست انسانها در شرایط شکست عنان اختیار از کف ندهند تا عواقب رفتار و گفتارشون گریبانشون رو نگیره .

2- ادب مرد به ز دولت اوست .

3- برای من خیلی عجیبه که چرا وقتی بارسا به اینتر باخته برخی از دوستان میان و حرف از رئال میزنند ، و چیزی که لازم به ذکره اینه که وقتی رئال باخت اکثر ما رئالیها اومدیم و به دوستان بارسایی تبریک گفتیم و (همینطور وقتی منچستر حذف شد) تیمشون رو شایسته پیروزی دونستیم ، اما حالا که بارسا باخته اونم توی بازی ای که به نظر من کاملا نتیجه عادلانه ای رقم خورد (و میتونست شکست سنگین تری هم بوجود بیاد ) حرف از شانس اینتر و ناداوری و بارسای 6 جامه و پپ نابغه ... به وسط میاد ، در حالیکه چیزی که مهمه ((( میزان حال فعلی است ))) و البته اینکه 90 دقیقه دیگه هنوز باقی مونده .
    وقتی هر سه روز یه بازی داشته باشی، دوتا دربی بزرگ(ال کلاسکو+دربی بارسلون)رو پشت سر گذاشته باشی
    1000 گلیومتر با اتوبوس مسافرت کنی بعد بیا جلوی اینتر ، خب مشخصه که از نظر قدرت بدنی کم میاری و خسته هستی....
    در صمن یادمون نره که انری+اینیستا هم تو زمین نبودن...(اینیستایی که پارسال بارسا روقهرمان گرد)
    طرفدار هر تیمی باشی اگه بازی دیشب رو نگاه می کردی مشخص بود که اون چیزی که باعث برتری اینتر شد ، قدرت و تکنیک بازیکنهای اینتر یا تفکر مورینیو نبود....
    البته شرایط هر 3 روز یک بازی برای اینتر هم بوده ( دوبازی با فیورنتینا و یک بازی هم یووه ) ، و اینکه 1000 KM هم یکسره نپیمودند بلکه یک شب گویا در پاریس اقامت فرمودند . و بر خلاف شما من فکر میکنم بارسا به تفکرات مورینیو باخت.
    Last edited by Ezel; 21-04-2010 at 12:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داوری افتضاح بود و کاملا یه طرفه خطایی که باید رویه پدرو بگیره را برعکس میگیره پنالتی هم که ....
    ایسلند هم که شانس ما...
    امااااااااااااااااا
    یه بازی برگشتی هم هست اونوقت هموطن که هیچی اگه بابای مورینیو هم بزارند داور جلوی 98 هزار تماشاچی جرعت نمیکنه طرف اینتر را بگیره
    بارسلونا بد شانس ترین تیم دنیاست

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اما حالا که بارسا باخته اونم توی بازی ای که به نظر من کاملا نتیجه عادلانه ای رقم خورد (و میتونست شکست سنگین تری هم بوجود بیاد ) حرف از شانس اینتر و ناداوری و بارسای 6 جامه و پپ نابغه ... به وسط میاد ، در حالیکه چیزی که مهمه ((( میزان حال فعلی است ))) و البته اینکه 90 دقیقه دیگه هنوز باقی مونده .
    البته ببخشید که من میام وسط
    این بیشتر به این خاطر هست که طرفدارن تیمهای دیگه از شکست بارسا جلوی هر تیمی بیشتر حال می کنن تا پیروزی تیم مورد علاقه شون جلوی تیمهای دیگه!و این همون مشکل اساسی هست...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مجتبی جان، من و شما از قدیمیا اینجا هستیم! حداقل، تو طرفدار بودن خیلی قدیمی هستیم و خدمون بهتر از هر کسی اینو میدونه!

اما، من خیلی ناراحت شدم، که بعضی ها ( نه شما! ) هر طرف باد بوزه، همون وری میرن! خیلی ها 4تا پست بیشتر ندارن، کارشون اینه بیان اینجا به ما تیکه بندازن! مشکلی نیست، تیمشون نتیجه میگیره، حقم دارن. اما حق توهین ندارن!

توهین، همون شورت پاره کاسیاس هست، که یادم نیست کی، اومد بعد اون بازی مسخره کرد و گفت.... اینم جوابش!

ضمن اینکه، چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است! کجان اون طرفدارای به ظاهر 2 آتیشه بارسا؟!

چطوره بارسا قبلا برای سه جام بازی میکرد و میبرد، اما الان برای دو جام بازی میکنه، چون با اتوبوس اومدن بد بازی کردن؟

==============================

میخوام ببینم، الان ژاوی به داور پریده، جریمه میشه یا نه!

از همه ی اینا گذشته، خودت میدونی که من از برد بارسا و قهرمانیش، خیلی بیشتر خوشحال میشم، تا حذفش! چون دوست دارم پرچم اسپانیا بالا باشه.
    کسری جون وسط دعوا نرخ تعیین نکن
    برو به فکر رئال باش که اگه دیشب جای بارسا بود الان سوراخ سوراخ بود

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه بازی برگشتی هم هست اونوقت هموطن که هیچی اگه بابای مورینیو هم بزارند داور جلوی 98 هزار تماشاچی جرعت نمیکنه طرف اینتر را بگیره
    با اینکه خودم بارسایی هستم در هرصورت امسال بارسا قهرمان نمیشه!اگه این مرحله حذف نشه تو فینال شکست میخوره
    چون یوفا نمیزاره یه تیم 2سال پی در پی قهرمان چمپیونز لیگ(از سال 92 که حرفه ای شد) بشه
    همونطور که پارسال نذاشتن چلسی بیاد بالا!( چون اگه میومد مثل سال قبلش تو پنالتی ها تری سُر میخورد ومن یو قهرمان میشد!)

در هر صورت امسال قهرمان لالیگا هستیم، سال بعد هم دوباره لیگ+سی.ال واسه ماست!

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب به توپ بستنی بوده که توش دو تا گل خوردن
    غیر از اون دو تا حمله بدرد بخوری نداشتن اون گلا هم به خاطر گیج بازیه دفاع بود گل مفتر از اون من ندیده بودم

هفته ی دیگه متوجه میشی خوش شانس ترین تیمه

تو نیو کمپ اینترو میترکونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •