بخاطر اینه که گوشی 16 میلیون ساپورته
و افکتیو رنگش همون65 هزار رنگه
دقیقا مثل گوشی های ویندوز موبایل سامسونگ که 16 میلیون بودن ولی ویندوز 65 هزار رنگ رو نشون میداد
بخاطر اینه که گوشی 16 میلیون ساپورته
و افکتیو رنگش همون65 هزار رنگه
دقیقا مثل گوشی های ویندوز موبایل سامسونگ که 16 میلیون بودن ولی ویندوز 65 هزار رنگ رو نشون میداد
اونا هم رنگاشون محدود به 65k هست ولي خب تو مشخصات X10 تو سايت هايي مثل gsmarena گفته نشده 16m و داخل پرانتز بنويسه 65k موثر ولي تو مشخصات mini و mini pro گفته شده.
زياد نميشه به مشخصات گوشي ها تو اين سايت ها و مخصوصا جديدا gsmarena اعتماد كرد. مهم چيزيه كه خود كمپاني ها تاييد ميكنند ، كه تو اين مورد خود سوني اريكسون تاييد كرده كه سخت افزار 16m رودارند ولي با توجه به محدوديت 1.6 به 65k محدود شدند.
ببینید TFT capacitive touchscreen, 16M colors مشخصات x10 mini هستش .. یعنی عملا 16 میلیونرو ساپورت میکنه با توجه به اینکه 1.6 هستش ... دیگه محدودیتی نداره 1.6 اگه ساپورت میکنه !
اتفاقا چند روزي هست كه اين سوال ذهن منو هم به خودش مشغول كرده بود... خيلي مسخره هست...با توجه به اینکه x10 mini pro و mini .. سیستم عاملشون اندروید هستش و ورژن اون 1.6 ... 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنن .. همه جا که بحث بود گفتن این یه محدودیت از سیستم عامل اندروید نسخه 1.6 هستش که نمیتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه .. پس چرا x10 mini 16 میلیون رو میتونه با توجه به اینکه نسخه 1.6 بهره میبره ؟
دوستان این تاپیک های خریدتون کاملا سردرگم کنندس! یکی می گه پک کامل گرفتم هندزفری بلوتوث روش بود. یکی میگه از قشم گرفتم هندزفری مث آینو روش بود یکی می گه پک من هنزفری بلوتوث نداره ای بابا قضیه چیه؟ من معمولا از سایت گوشی شاپ خرید می کنم مطمئنه بنظرتون؟ چرا پک های متفاوتی ارائه شده؟ یا اینکه فروشنده ها بدلخواه اینور اونورش می کنن؟
تنها و اصلی ترین جای مشکل پیش فروشنده هاست که انصاف(انساف،انثاف)ندارند و بعضی از وسایل داخلی رو بر میدارند و به صورت جداگانه می فروشند
![]()
دوست من اين حرفي كه ايشون ميگن راست ميگه ...
اما من يه چي ديگه ميگم...
باور كنيد وقت بزاريد بريد از يه جا كه نشونت بدن بخرين خيلي بهتره تا گوشي شاپ يا هر جاي ديگه...
اين مورد هندزفري هم ظاهرا اينه كه پك هر كشوري فرق داره...بعضي از كشورها بلوتوث دارن بعضي نه ....
توي تهران هم بچه ها با بلوتوث خريدن به قيمت 670 - 700 ...پس برو تهران و خوب بگرد يا هر شهر ديگه و مطمن باش كه گيرت مياد...![]()
دوستان من تو خود سایت سونی اریکسون پیدا نکردم صفحه ای رو که محتویات داخل جعبه گوشی رو معرفی کنه! اگه می دونین لینکش چیه واسم بزارین
دوستان من شهرستانم نمی تونم به این و اون هم اعتماد کنم چندبار از گوشی شاپ خرید کردم همونی بوده که می خوواستمش
خب پس يه تماس بگيريد باهاشون و سوالاتون رو بكنيد تا بهتر بتونيد تصميم بگيريد...![]()
آقا نرم افزار پخش divx xvid avi براش هست؟ کیفیت پخش فیلمش چجوریه؟
اصلا نرم افزار براش خوب میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)