تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 598 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بخاطر اینه که گوشی 16 میلیون ساپورته
    و افکتیو رنگش همون65 هزار رنگه

دقیقا مثل گوشی های ویندوز موبایل سامسونگ که 16 میلیون بودن ولی ویندوز 65 هزار رنگ رو نشون میداد

2. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال !؟

با توجه به اینکه x10 mini pro و mini .. سیستم عاملشون اندروید هستش و ورژن اون 1.6 ... 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنن .. همه جا که بحث بود گفتن این یه محدودیت از سیستم عامل اندروید نسخه 1.6 هستش که نمیتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه .. پس چرا x10 mini 16 میلیون رو میتونه با توجه به اینکه نسخه 1.6 بهره میبره ؟
    اونا هم رنگاشون محدود به 65k هست ولي خب تو مشخصات X10 تو سايت هايي مثل gsmarena گفته نشده 16m و داخل پرانتز بنويسه 65k موثر ولي تو مشخصات mini و mini pro گفته شده.
    زياد نميشه به مشخصات گوشي ها تو اين سايت ها و مخصوصا جديدا gsmarena اعتماد كرد. مهم چيزيه كه خود كمپاني ها تاييد ميكنند ، كه تو اين مورد خود سوني اريكسون تاييد كرده كه سخت افزار 16m رودارند ولي با توجه به محدوديت 1.6 به 65k محدود شدند.

4. 2 کاربر از gorgin83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید TFT capacitive touchscreen, 16M colors مشخصات x10 mini هستش .. یعنی عملا 16 میلیونرو ساپورت میکنه با توجه به اینکه 1.6 هستش ... دیگه محدودیتی نداره 1.6 اگه ساپورت میکنه !

6. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با توجه به اینکه x10 mini pro و mini .. سیستم عاملشون اندروید هستش و ورژن اون 1.6 ... 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنن .. همه جا که بحث بود گفتن این یه محدودیت از سیستم عامل اندروید نسخه 1.6 هستش که نمیتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه .. پس چرا x10 mini 16 میلیون رو میتونه با توجه به اینکه نسخه 1.6 بهره میبره ؟
    اتفاقا چند روزي هست كه اين سوال ذهن منو هم به خودش مشغول كرده بود... خيلي مسخره هست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان این تاپیک های خریدتون کاملا سردرگم کنندس! یکی می گه پک کامل گرفتم هندزفری بلوتوث روش بود. یکی میگه از قشم گرفتم هندزفری مث آینو روش بود یکی می گه پک من هنزفری بلوتوث نداره ای بابا قضیه چیه؟ من معمولا از سایت گوشی شاپ خرید می کنم مطمئنه بنظرتون؟ چرا پک های متفاوتی ارائه شده؟ یا اینکه فروشنده ها بدلخواه اینور اونورش می کنن؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

دوستان این تاپیک های خریدتون کاملا سردرگم کنندس! یکی می گه پک کامل گرفتم هندزفری بلوتوث روش بود. یکی میگه از قشم گرفتم هندزفری مث آینو روش بود یکی می گه پک من هنزفری بلوتوث نداره ای بابا قضیه چیه؟ من معمولا از سایت گوشی شاپ خرید می کنم مطمئنه بنظرتون؟ چرا پک های متفاوتی ارائه شده؟ یا اینکه فروشنده ها بدلخواه اینور اونورش می کنن؟
    تنها و اصلی ترین جای مشکل پیش فروشنده هاست که انصاف(انساف،انثاف)ندارند و بعضی از وسایل داخلی رو بر میدارند و به صورت جداگانه می فروشند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

تنها و اصلی ترین جای مشکل پیش فروشنده هاست که انصاف(انساف،انثاف)ندارند و بعضی از وسایل داخلی رو بر میدارند و به صورت جداگانه می فروشند
    دوست من اين حرفي كه ايشون ميگن راست ميگه ...
    اما من يه چي ديگه ميگم...
    باور كنيد وقت بزاريد بريد از يه جا كه نشونت بدن بخرين خيلي بهتره تا گوشي شاپ يا هر جاي ديگه...
    اين مورد هندزفري هم ظاهرا اينه كه پك هر كشوري فرق داره...بعضي از كشورها بلوتوث دارن بعضي نه ....
    توي تهران هم بچه ها با بلوتوث خريدن به قيمت 670 - 700 ...پس برو تهران و خوب بگرد يا هر شهر ديگه و مطمن باش كه گيرت مياد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من تو خود سایت سونی اریکسون پیدا نکردم صفحه ای رو که محتویات داخل جعبه گوشی رو معرفی کنه! اگه می دونین لینکش چیه واسم بزارین
    دوستان من شهرستانم نمی تونم به این و اون هم اعتماد کنم چندبار از گوشی شاپ خرید کردم همونی بوده که می خوواستمش

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان من تو خود سایت سونی اریکسون پیدا نکردم صفحه ای رو که محتویات داخل جعبه گوشی رو معرفی کنه! اگه می دونین لینکش چیه واسم بزارین
    دوستان من شهرستانم نمی تونم به این و اون هم اعتماد کنم چندبار از گوشی شاپ خرید کردم همونی بوده که می خوواستمش
    خب پس يه تماس بگيريد باهاشون و سوالاتون رو بكنيد تا بهتر بتونيد تصميم بگيريد...

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا نرم افزار پخش divx xvid avi براش هست؟ کیفیت پخش فیلمش چجوریه؟
    اصلا نرم افزار براش خوب میاد؟

14. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •