مجيد جان چند هفته اي ميشه كه كمپاني PcTools اقدام به بلوك كردن IPهاي ايران نموده و امكان آپديت مستقيم محصولات اين كمپاني بدون استفاده از پ ر و ك س ي وجود نداره.
مجيد جان چند هفته اي ميشه كه كمپاني PcTools اقدام به بلوك كردن IPهاي ايران نموده و امكان آپديت مستقيم محصولات اين كمپاني بدون استفاده از پ ر و ك س ي وجود نداره.
خيلي زحمت كشيدي اما خودم قبلا اين كارو كردم ولي با صحفه زير مواجه شدم:
![]()
خب من از سایر دوستان پرسیدم که آیا Syware Doctor ایران را تحریم کرده یا خیر
و طبق گفته دوستان تنها راه آپدیت محصول ، استفاده از فی-لت-ر شکن هستش
دوستان عزیزم خداوکیلی من گیج شدم میشه جواب این چند تا سئوال رو لطف کنید:
1) از کدوم ورژن استفاده کنیم که کرک معتبر داشته باشه که کار کنه و آپدیت هم بشه (همچین نسخه ای هست؟؟؟؟)
2) اگه ممکنه یه ورژن که سریال معتبر داره رو به همرا سریال بهم معرفی کنید .
3)با توجه به تحریم باید از ------ برای آپدیت استفاده گرد ؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟
ممنون
ضمنا" از لینک معرفی شده در صفحه اول تایپیک هم نمیشه برای دریافت اکانت یکساله استفاده کرد پیغام زیر ظاهر میشه که مربوط به قضایای تحریم هستش. راه حل ؟؟؟؟
"
PC Tools must comply with all US and national laws and export regulations. Therefore, PC Tools products are prohibited for export or re-export to Afghanistan, Cuba, North Korea, Iran, Iraq, Syria and Sudan or to any country subject to relevant trade sanctions under US and national laws around the world. You are receiving this message because you and/or your email address have been identified as originating in one of the aforementioned countries and we are prohibited from releasing this download. For more information on US export laws generally, please contact the U.S. Department of Commerce, Bureau of Industry and Security (BIS) at:for more information on US trade sanctions programs, pleaseکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-شما ميتونيد از سريال بجاي كرك استفاده كنيد تا يكسال بدون دردسر آپديت كنيد چرا كه كركهاي موجود ممكنه بعد از مدتي از كار بيفتند.
2-لينك دريافت سريال معتبر 1 ساله در تاپيك معرفي شده و خود شما هم تست كرديد(در پايين).
3-بايد با استفاده از نرم افزارهاي پ ر و ك س ي و تعريف proxy در قسمت Setting برنامه Spyware Doctor اين كار را انجام دهيد.اينكه شما از كدام برنامه ف ي ل ت ر شكن استفاده كنيد اعداد مربوط به IP و شماره Port باهم فرق ميكنه.
شما بايد با استفاده از برنامه ها يا سايتهاي ف ي ل ت ر شكن اقدام به ورود به آدرس مربوطه كنيد چرا كه كمپاني PcTools اقدام به بستن و بلوك كردن IP هاي ايران نموده است.
ما به سایتش کاری نداریم. برای دسترسی برنامه به فایلهای آپدیت باید از --- استفاده کنید.
Spyware Doctor را از کجا دانلود کنم.
همانطور که در پست اول توضیح داده شده است، برای دریافت سریال قانونی اقدام کردم. اما ایمیل و سریالی که برای من ارسال شده است، برای Internet Security است.
لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by IntelCentrino; 16-01-2009 at 10:37.
سريال براي برنامه Spyware Doctor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محل ذخیره آپدیت این برنامه کجا هست ؟
میخوام بعد از نصب ویندوز دوباره آپدیت ها رو کپی کنم
Last edited by MVP77; 24-01-2009 at 00:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)