چند تا پست قبلی یکی از دوستان نوشته بودند که برد میکرو های قدیمی ایرانی بوده
بنده کنجکاویم گل کرد و میکرو جان رو باز کردم دیدم بعله ساخت وطن هست :ی
چند تا پست قبلی یکی از دوستان نوشته بودند که برد میکرو های قدیمی ایرانی بوده
بنده کنجکاویم گل کرد و میکرو جان رو باز کردم دیدم بعله ساخت وطن هست :ی
من همرو میگم به ترتیب
اینم بگم بانی دو تای اولی پسر عموم بود
محتوای مخفی: نوستالژیک
الان منو به دادن اسپم محکوم میکنن ولی من کلی باش خندیدم میزارم شما هم باهاش حال کنید![]()
میکرو ..اتاری دستی ... سگا ...سونی 1... سونی 2 ...PSP...ایکس باکس اسلیم 250 گیگ...سونی3 320 گیگ...
ایکس باکس GEARS OF WAR3
یک عدد آتاری در سال 1369
یادش بخیر. عجب دورانی داشتیم باهاش!
من اولین کنسولی که خریدم آتاری بود
من اولین چیزی که یادمه خریدم میکرو بود،داییم از کیش واسم آورد،اون زمان خیلی باهاش حال میکردم،دنیایی بود واسه خودش،مخصوصا ماریوی که به خاطر نداشتن سیو هیچ وقت نتونستم تا آخرش رو برم،مامانم هم بیشتر از 3-4 ساعت نمیزاشت یه بند بشینم پاش،میومد یهو خاموشش میکرد![]()
بعدش زمزمه های سگا به گوشم رسید،رفتم خریدم،اون موقع کلی با شکل کنسولش و دسته هاش حال میردک،کلی کلاس داشت،گرافیک سونیک هم که اینجوریم میکرد!
یادمه سال 78 حدودا سگا اصل ژاپن رو خریدم 60 هزار تومن،2-3 سال بعد خریت کردم فروختمش :(
دیییگه کنسول نداشتم تااااااااا،هفته پیش که رفتم پشت شهرداری و این رو خریدم![]()
به دستگاهی که به وسیله اون میشد سی دی هم به سگا اضافه کرد دقت کنید
کلی با فروشنده صحبت کردم،این رو با بدبختی گیر انداختم،همه جا پر شده بود از سگاهای ساخت ایران !!! البته اول یه دونه از همین ایرانی ها خریدم،آوردم خونه،کار نکرد
بردم پس دادم،این رو از تو انبار واسم پیدا کرد،وزن آداپتور این برابر با وزن کل دم و دستگاه اون ایرانیس
اما واقعا خیلی خیلی دوسش دارم،کلی خاطرات رو برام زنده کرد![]()
سلام دوست عزیز من
من اولین کنسولی رو که خریدم پلیستیشین2 بود وبعد از اون پی اس پی خریدم وهمین تازگی ها ایکس باکس360 خریدم.
با تشکر از سوال شما..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)