دوست عزیز میشه توضیح بدین چطور می فهمین این Side Quest ها کجاست؟
آخه مثل ماموریت های اصلی نشون نمیده که باید کجا رفت، راهی نداره که بشه فهمید؟
تو این نسخه ساید کوئیست هارو اصلا تو نقشه بهتون نشون نمیده، خودتون باید برید دنبالش، برای مثال:
می بینید چندتا سرباز جمع شدن جلوی غار دارن در مورد یه نفر گم شده صحبت می کنن، می رید طرفشون و باهاشون صحبت می کنید و کوئیست رو می گیرید، یا مثلا میرید مبارزه، یه نفر بهتون پیشنهاد کار میده و این طوری کوئیستش رو می گیرید. در کل باید خودتون دنبال کوئیست باشید چون رو نقشه هیچ چیزی مشخص نشده، باز به نظر من این حالش بیشتره، از یه طرف با این محیطی که درست کردن واقعا آدم کیف می کنه توش قدم بزنه از یه طرف دیگه، هم اطراف رو خوب می گردید هم داستان کامل میاد دستتون ولی خوب باید خیلی وقت بزاری !!
شاید باورتون نشه من ساعت 9 صبح نشستم پای بازی تا الان که ساعت 8ـه(البته خودتون زمان ناهارو و ... رو کسر کنید
) !!!!
توی درگن ایج هم شما یه آدم ِ عادی هستید ، ولی اونجا اصلا" من انتظار ِ چیز ِ خارق العاده ای رو نداشتم اما اینجا دارم . توی ویچر ، یه دنیایی رو آفریدن که شگفت انگیزی توش موج میزنه و آدم انتظار داره وسط ِ این همه آدم معمولی و تعداد ِ دیگه ای ویچر ، گرالت یه اسپل ها یا اکسسوری های خاصی داشته باشه . این رو واسه آسون شدن نمیگم چون اتفاقا" این که بعد از مدت ها چند بار میزنم از آخرین سیو برم تا بلکه نمیرم خیلی داره بهم مزه میده . اون چیزای خاص رو اضافه میکردن ، بازی رو هم سخت تر میکردن .
من اشتباه کردم رفتم واسه خودم اطراف این شهری که مال ِ لوردو هست رو گشتم و کشتم و اینا تازه فهمیدم ساید کوئست داشته ...
البته تو دراگن ایج تو اون بازه ی زمانی داستان شما یه آدم معمولی بودین(بعنی تو زمان خودش) ولی کلی اسپل و قابلیت داشتید... در کل تو دراگن ایج هم شما هیرو بودید!! هیرو می تونه هر شخصیتی باشه، از Tuaren بگیر تو Wow و Hawke در راگن ایج تا Superman و Batman همه یه هیرو بودن، حالا بعضی از اینا توانایی های خاص داشتن، بعضی ها هم مثل بتمن آدم های معمولی بودن با امکانات خاص خودشون، ولی منظورم اینه که این حرکتشون که گرالت زیاد با بقیه فرق نداره یه نکته ی مثبت هست، که تو کمتر بازی شاهد اون هستیم.
با قسمت های لایت شده هم عجیب موافقم!!
بازی چند تا دی وی دیه؟؟
میگن 5 تا.درسته؟
2 تا DVD9 هست.
4 تا DVD5.
ادیت:
بچه ها اولین DLC Pack بازی هم اومد(قبلی مشکل داشت)، برای دانلود به تاپیک زیر برید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه هایی که چپترهای بالاترن این قسمت رو تا حدودی از دست دادن D:
Mysterious Merchant (a special character that will appear in each chapter offering unique items for sale)l