تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 61 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 601

نام تاپيک: The Witcher 2: Assassins of Kings

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر شخصی : از کجا معلوم ماله bioware بوده باشه شاید یه فنه تعصبی بوده ( احتمالا ایرانی )
    البته مشخص نیست که این کیه و چه مسئولیتی داره. ممکنه خود طرف زیاد فن بوده و اصلا به بایوور ربطی نداشته باشه...
    یه شرکت نمیاد که الکی خودشو کوچیک کنه چون با یه امتیاز چیز خاصی تغییر نمی کنه و امتیاز یوزر های Metacritic خیلی اعتبار نداره و فقط اون میانگین امتیاز منتقد ها که توی اون جا ثبت میشه مهمه...

من فکر میکردم بازیه مالی نباشه
    ولی دیروز یه تریلر ازش دیدم واقعا منو مجذوب خودش کرد.مخصوصا مبارزات بازی
    واجب شد این هفته برم بازیو تهیه کنم
    کاملا اشتباه فکر می کردی
    فعلا که امتیازاش خیلی بالائه و احتمال داره بهترین بازی ماه بشه

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه valve ، هافلایف یا راک استار شاهکار دیگه ای ارائه نده میتونه بهترین سال هم بشه ...

اما بر خلاف ظاهر و محیطش ، خود گرالت چیز خارق العاده ای نداره ... یه سرباز با سپر هم میتونه مشکل ساز بشه حتی . غیر از اسپلها ، نه یه شمشیر ماورایی داره نه حرکت عجیبی . یه آدم عادیه 

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اگه valve ، هافلایف یا راک استار شاهکار دیگه ای ارائه نده میتونه بهترین سال هم بشه ...

اما بر خلاف ظاهر و محیطش ، خود گرالت چیز خارق العاده ای نداره ... یه سرباز با سپر هم میتونه مشکل ساز بشه حتی . غیر از اسپلها ، نه یه شمشیر ماورایی داره نه حرکت عجیبی . یه آدم عادیه
    به نظر من دقیقا یکی از قسمت هایی که بازی رو زیبا کرده همینه!
    گرالت نزادش جادوگر هست و اسپل ها و توانایی هاش اونو از بقیه متمایز کرده(به اضافه ی چشمش) ولی به قول لردو یه هیومنه ~> ممکنه بمیره، زخمی بشه یا تو دردسر ییفته.
    یه تازگی هم که داره اینه که مثل همه ی هیروهای تو داستان ها، بازی ها و فیلم ها شما با دیگران متفاوت هستید ولی تو این بازی این تفاوت دلیل بر این نمیشه که شما فناناپذیر یا خیلی از دیگران جدا باشید! می بینید که تو حین بازی حتی بعضی اوقات سربازا با این که می دونن شما ویچرید ولی ازتون نمی ترسن! بعضا ممکنم هست با شما درگیر هم بشن!
    همین خصوصیت باعث شده مبارزات به طور فوق العاده ای زیبا بشه! شما رو به چالش میندازه، بدون برنامه به هیچ عنوان نمیشه با دشمنا مبارزه کرد، باید تاکتیک مبارزه با هر موجود رو بدونید تا بتونید اونو شکست بدید و ...( البته این یکی از المان های اصلی بازی های RPG هست )
    ---------

3 روزه دارم بازی می کنم، سعی کردم همه ی ساید کوئیست هارو برم ولی هنوز چپتر یک هستم(فکر کنم اخراشم) با این حال بازی به هیچ عنوان حتی برای یک لحظه هم خسته کننده نشده برام!
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان 
    پیشنهاد می کنم برای کوئیست Rose of Rememberance حتما Triss رو با خودتون ببرید...
    Last edited by marmolak kocholo; 21-05-2011 at 16:59.

5. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

گرالت نزادش جادوگر هست و اسپل ها و توانایی هاش اونو از بقیه متمایز کرده(به اضافه ی چشمش) ولی به قول لردو یه هیومنه ~> ممکنه بمیره، زخمی بشه یا تو دردسر ییفته.
    یه تازگی هم که داره اینه که مثل همه ی هیروهای تو داستان ها، بازی ها و فیلم ها شما با دیگران متفاوت هستید ولی تو این بازی این تفاوت دلیل بر این نمیشه که شما فناناپذیر یا خیلی از دیگران جدا باشید! می بینید که تو حین بازی حتی بعضی اوقات سربازا با این که می دونن شما ویچرید ولی ازتون نمی ترسن! بعضا ممکنم هست با شما درگیر هم بشن!
    همین خصوصیت باعث شده مبارزات به طور فوق العاده ای زیبا بشه! شما رو به چالش میندازه، بدون برنامه به هیچ عنوان نمیشه با دشمنا مبارزه کرد، باید تاکتیک مبارزه با هر موجود رو بدونید تا بتونید اونو شکست بدید و ...( البته این یکی از المان های اصلی بازی های RPG هست )
    ---------

3 روزه دارم بازی می کنم، سعی کردم همه ی ساید کوئیست هارو برم ولی هنوز چپتر یک هستم(فکر کنم اخراشم) با این حال بازی به هیچ عنوان حتی برای یک لحظه هم خسته کننده نشده برام!
    پیشنهاد می کنم برای کوئیست Rose of Rememberance حتما Triss رو با خودتون ببرید...
    دوست عزیز میشه توضیح بدین چطور می فهمین این Side Quest ها کجاست؟
    آخه مثل ماموریت های اصلی نشون نمیده که باید کجا رفت، راهی نداره که بشه فهمید؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

---------

توی درگن ایج هم شما یه آدم ِ عادی هستید ، ولی اونجا اصلا" من انتظار ِ چیز ِ خارق العاده ای رو نداشتم اما اینجا دارم . توی ویچر ، یه دنیایی رو آفریدن که شگفت انگیزی توش موج میزنه و آدم انتظار داره وسط ِ این همه آدم معمولی و تعداد ِ دیگه ای ویچر ، گرالت یه اسپل ها یا اکسسوری های خاصی داشته باشه . این رو واسه آسون شدن نمیگم چون اتفاقا" این که بعد از مدت ها چند بار میزنم از آخرین سیو برم تا بلکه نمیرم خیلی داره بهم مزه میده . اون چیزای خاص رو اضافه میکردن ، بازی رو هم سخت تر میکردن .

من اشتباه کردم رفتم واسه خودم اطراف این شهری که مال ِ لوردو هست رو گشتم و کشتم و اینا تازه فهمیدم ساید کوئست داشته ...

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بازی چند تا دی وی دیه؟؟
    میگن 5 تا.درسته؟

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

هر جا ممکنه باشن،واسه پیدا کردنشون باید محیط رو بگردین
    اگه منظورتون علامتشون رو نقش ـس که باید کجا برین تا انجامشون بدین،اول باید تو journal انتخاب باشن بعدش رو نقشه معلوم میشه
    اما بعضی کوئست ها هم نیاز به جستجو خود گیمر داره و رو نقشه علامتی نیس
    بازی چند تا دی وی دیه؟؟
    میگن 5 تا.درسته؟
    4 تاشم هست
    ---------------------
    فعلا تا فصل 3 بازی خیلی قشنگ پیش رفته
    مخصوصا اول فصل 2 که خیلی زیباس
    Last edited by The Rover; 21-05-2011 at 18:52.

10. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

تو این نسخه ساید کوئیست هارو اصلا تو نقشه بهتون نشون نمیده، خودتون باید برید دنبالش، برای مثال:
    می بینید چندتا سرباز جمع شدن جلوی غار دارن در مورد یه نفر گم شده صحبت می کنن، می رید طرفشون و باهاشون صحبت می کنید و کوئیست رو می گیرید، یا مثلا میرید مبارزه، یه نفر بهتون پیشنهاد کار میده و این طوری کوئیستش رو می گیرید. در کل باید خودتون دنبال کوئیست باشید چون رو نقشه هیچ چیزی مشخص نشده، باز به نظر من این حالش بیشتره، از یه طرف با این محیطی که درست کردن واقعا آدم کیف می کنه توش قدم بزنه از یه طرف دیگه، هم اطراف رو خوب می گردید هم داستان کامل میاد دستتون ولی خوب باید خیلی وقت بزاری !!
    شاید باورتون نشه من ساعت 9 صبح نشستم پای بازی تا الان که ساعت 8ـه(البته خودتون زمان ناهارو و ... رو کسر کنید) !!!!
    توی درگن ایج هم شما یه آدم ِ عادی هستید ، ولی اونجا اصلا" من انتظار ِ چیز ِ خارق العاده ای رو نداشتم اما اینجا دارم . توی ویچر ، یه دنیایی رو آفریدن که شگفت انگیزی توش موج میزنه و آدم انتظار داره وسط ِ این همه آدم معمولی و تعداد ِ دیگه ای ویچر ، گرالت یه اسپل ها یا اکسسوری های خاصی داشته باشه . این رو واسه آسون شدن نمیگم چون اتفاقا" این که بعد از مدت ها چند بار میزنم از آخرین سیو برم تا بلکه نمیرم خیلی داره بهم مزه میده . اون چیزای خاص رو اضافه میکردن ، بازی رو هم سخت تر میکردن .
    من اشتباه کردم رفتم واسه خودم اطراف این شهری که مال ِ لوردو هست رو گشتم و کشتم و اینا تازه فهمیدم ساید کوئست داشته ...
    البته تو دراگن ایج تو اون بازه ی زمانی داستان شما یه آدم معمولی بودین(بعنی تو زمان خودش) ولی کلی اسپل و قابلیت داشتید... در کل تو دراگن ایج هم شما هیرو بودید!! هیرو می تونه هر شخصیتی باشه، از Tuaren بگیر تو Wow و Hawke در راگن ایج تا Superman و Batman همه یه هیرو بودن، حالا بعضی از اینا توانایی های خاص داشتن، بعضی ها هم مثل بتمن آدم های معمولی بودن با امکانات خاص خودشون، ولی منظورم اینه که این حرکتشون که گرالت زیاد با بقیه فرق نداره یه نکته ی مثبت هست، که تو کمتر بازی شاهد اون هستیم.
    با قسمت های لایت شده هم عجیب موافقم!!
    بازی چند تا دی وی دیه؟؟
    میگن 5 تا.درسته؟
    2 تا DVD9 هست.
    4 تا DVD5.

ادیت:
    بچه ها اولین DLC Pack بازی هم اومد(قبلی مشکل داشت)، برای دانلود به تاپیک زیر برید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه هایی که چپترهای بالاترن این قسمت رو تا حدودی از دست دادن D:
    Mysterious Merchant (a special character that will appear in each chapter offering unique items for sale)l
    Last edited by marmolak kocholo; 21-05-2011 at 19:35.

12. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

هر جا ممکنه باشن،واسه پیدا کردنشون باید محیط رو بگردین
    اگه منظورتون علامتشون رو نقش ـس که باید کجا برین تا انجامشون بدین،اول باید تو journal انتخاب باشن بعدش رو نقشه معلوم میشه
    اما بعضی کوئست ها هم نیاز به جستجو خود گیمر داره و رو نقشه علامتی نیس
    دقیقا منظورم اینه که نشون بده باید کجا بریم تا کوئست رو انجام بدیم، که شما فرمودین.
    ممنون.

14. این کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

Bouns Contenct که شامل موارد زیر هست رو به پست اول تاپیک مشکلات اضافه کردم.

Artbook
    Bonus Videos
    Game Guide
    HQ Artworks
    Making Of
    Manual
    Pamphlet & Envelope
    Papercrafts
    Soundtrack
    Wallpapers
    World Maps

+
    یک unprotected exe از بازی اومده که یه جورایی همون کرک محسوب میشه ولی با این تفاوت که هم Witcher.exe هست هم Paull.dll، خصوصیتش اینه که باعث میشه بازی بیشتر از CPU کار بکشه و فریم بهتری بده(مشکل CPU Usage رو تا حدودی حل می کنه)، تست شده، برای دانلود به پست اول تاپیک مشکلات برید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •