تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 32 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 316

نام تاپيک: تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام خوندن کتاب dictionary oxford که کلا انگلیسی هستش خوبه ؟ به درد میخوره ؟
    می خوام هر روز چند صفحه تا اونجایی که هر روز می تونم بخونم رو بخونم کامل .. آیا خوبه کلا یا نه ؟ یا وقت تلف کردنه ؟
    یه راهنمایی بکنید ممنون/.
    کتاب ویرایش سال 2001 هستش با جدید ها چه فرقی داره ؟
    سلام

دیکشنری کتاب مرجع هست، برای مطالعه نیست.
    فقط وقتی به مواردی برمی‌خورید که معنیش رو نمی‌دونید یا می‌خواید کاربردهاش رو پیدا کنید، به دیکشنری مراجعه می‌کنید.
    تجربه ثابت کرده روخوانی دیکشنری فایده‌ای نداره، چون کلمات خیلی زود از خاطرتون میرن ...

من خودم در عرض سه ماه، از ساعت 12 هر شب تا 6 صبح روز بعد، یه دور کامل، به شکلی موشکافانه دیکشنری آکسفورد رو خوندم و چیزهایی که می‌خواستم از توش درآوردم، اما بعد از چند ماه هیچ یک از واژگانی که حتی نوت برداشته بودم هم یادم نموند !

اول مشخص کنید هدفتون از خوندن دیکشنری چیه ...
    یادگیری لغات ؟!‌

برای این کار پیشنهاد می‌کنم از کتاب‌های یادگیری لغت مثل 504 استفاده کنید. نتیجه‌ی بسیار بهتری می‌گیرید

2. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

با تشكر از شما دوست عزيز شما چه پكيجي رو به من معرفي ميكنيد من كلا هدفم ايلس هستش و فقط واسه اين

ميخوام زبان بخونم به نظرتون بهترين پكيج چي ميتونه باشه ؟ اون دي وي دي كه داريد شخصي هستش يا نه تو بازار

گيرم مياد ؟ اگر شخصي هست هزينه رو براتون ارسال ميكنم شما اون رو برام پست كنيد ممنون از كمك شما دوست

عزيز كه اينقدر سريع به سوال من پاسخ داديد
    برای دریافت این مجموعه و راهنمایی بیشتر از طریق ایمیلی که براتون ارسال کردم با من در ارتباط باشید. به علت تخصصی بودن بحث از ادامه این مطلب در این بخش خودداری می کنم .

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

سلام خوندن کتاب dictionary oxford که کلا انگلیسی هستش خوبه ؟ به درد میخوره ؟
    می خوام هر روز چند صفحه تا اونجایی که هر روز می تونم بخونم رو بخونم کامل .. آیا خوبه کلا یا نه ؟ یا وقت تلف کردنه ؟
    یه راهنمایی بکنید ممنون/.
    کتاب ویرایش سال 2001 هستش با جدید ها چه فرقی داره ؟
    این کار هیچ فایده ایی نداره . واسه تقویت لغت کتاب های بسیاری وجود داره که خیلی مفید تر هستن . به خاطر سپاری لغات تنها از طریق درک در متن ممکن و صحیح هست. اگر خواستید می تونم چند تا از کتاب های معروف تو این حوزه علاوه بر 504 واژه خدمت شما معرفی کنم .

4. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام

دیکشنری کتاب مرجع هست، برای مطالعه نیست.
    فقط وقتی به مواردی برمی‌خورید که معنیش رو نمی‌دونید یا می‌خواید کاربردهاش رو پیدا کنید، به دیکشنری مراجعه می‌کنید.
    تجربه ثابت کرده روخوانی دیکشنری فایده‌ای نداره، چون کلمات خیلی زود از خاطرتون میرن ...

من خودم در عرض سه ماه، از ساعت 12 هر شب تا 6 صبح روز بعد، یه دور کامل، به شکلی موشکافانه دیکشنری آکسفورد رو خوندم و چیزهایی که می‌خواستم از توش درآوردم، اما بعد از چند ماه هیچ یک از واژگانی که حتی نوت برداشته بودم هم یادم نموند !

اول مشخص کنید هدفتون از خوندن دیکشنری چیه ...
    یادگیری لغات ؟!‌

برای این کار پیشنهاد می‌کنم از کتاب‌های یادگیری لغت مثل 504 استفاده کنید. نتیجه‌ی بسیار بهتری می‌گیرید
    برای دریافت این مجموعه و راهنمایی بیشتر از طریق ایمیلی که براتون ارسال کردم با من در ارتباط باشید. به علت تخصصی بودن بحث از ادامه این مطلب در این بخش خودداری می کنم .

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

این کار هیچ فایده ایی نداره . واسه تقویت لغت کتاب های بسیاری وجود داره که خیلی مفید تر هستن . به خاطر سپاری لغات تنها از طریق درک در متن ممکن و صحیح هست. اگر خواستید می تونم چند تا از کتاب های معروف تو این حوزه علاوه بر 504 واژه خدمت شما معرفی کنم .

راستش واسه یادگیری می خواستم
    504 هم pdf شو هم فارسی هم انگلیسی دارم من اونو هم 5 درسشو خوندم من ! دیگه الان نخوندم ...
    راستش می خواستم سواد انگلیسیم بره بالا و خوب بتونم مقالات یا اخبار انگلیسی رو بتونم بخونم .
    و هم چنین سال آیند ارشد برام کار ساز باشه همین /. ولی در حالت کلی هم می خوام یاد بگیرم /.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

راستش واسه یادگیری می خواستم
    504 هم pdf شو هم فارسی هم انگلیسی دارم من اونو هم 5 درسشو خوندم من ! دیگه الان نخوندم ...
    راستش می خواستم سواد انگلیسیم بره بالا و خوب بتونم مقالات یا اخبار انگلیسی رو بتونم بخونم .
    و هم چنین سال آیند ارشد برام کار ساز باشه همین /. ولی در حالت کلی هم می خوام یاد بگیرم /.
    کسی جوابی نداره اصلا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

کسی جوابی نداره اصلا ؟
    واسه تقویت زبان به منظور گوش کردن اخبار و ... شما اول باید یک دیکشنری مطبوعاتی خوب داشته باشید. اون خیلی بهتوون کمک می کنه . یکی از بهترین ها تو این حیطه کتاب فرهنگ مطبوعاتی آقای اسماعیل سلامی هست . اون رو حتما تهیه کن که حسابی به کارات میاد . یعنی بیشتر از 504 که اسم اش روش هست شما به یک کتاب مطبوعاتی باید داشته باشی . در مورد لغت هم 1100 واژه و GRE و کتاب هایی مشابه اون هم می تونه خیلی بدرد ات بخوره . اینها رو واسه این معرفی می کنم چون هدف ات قوی شدن درک مفهوم هست. تو ارشد هم این کتاب هایی که واسه لغت معرفی کردم حسابی ازشون سوال میاد.

8. 2 کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه توصيه جدي به كساني كه تازه ميخوان زبان رو شروع كنن فريب تبليغات رو نخوريد ياد گيري هر زباني حداقل دو سال زمان ميخواد

10. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majidabed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران، تهران - Tehran, Iran

پيش فرض

سلام به همه
    یه راست می رم سر اصل مطلب:

اول باید بگم حتماً تو یه کلاس زبان ثبت نام کنید چون بدون کلاس زبان اجبار و برنامه ریزی زمانی و غلطگیری ندارید.
    و اگه می خواید واقاً اوستای زبان بشید باید نیت استادی داشته باشید و نگید میخوام زبان یادبگیرم که فقط باش کلاس بذارم( منظورم اینه باید عشق زبان بشید و همه زندگیتون شبانه روز بشه زبان اونوقت بعد از دو سال می تونید ادعا کنید که یه چیزی بلدید)

برای شروع کار من با RosetaStone شروع کردم که مقدمات رو یادم داد و منو تاحد خیلی خوبی بالا کشوند (من روزایی بوده که تو 24 ساعت 8 درس از روزتا استون رو کار کردم، عشق زبان یعنی این) و بعد از تموم کردنش رفتم سراغه محصولات Lingvosoft که دوتا نرم افزارش بیشتر از همه برام جالب و مفید بود یکیش دیکشنری عکسی بود که با فلش کارت کلی کلمه یادمون میده یکی دیگه دیکشنری جمله ای که با فلش کارت کلی جمله پرکاربرد یادمون میده. همین طوری که دارید اینا رو کار می کنید روش بومی شدن من رو هم امتحان کنید به این صورت که:
    یه سریال انگلیسی گیر بیارید بعد نیت کنید که روزی یک قسمتش رو حتماً کامل جملاتش رو یادبگیرید و درک کنید و اگه دفعه بعد شنیدید متوجه بشید بعد برید زیرنویس فارسی و انگلیسی اون رو دانلود کنید
    بعد نرم افزار subtitleEdit رو دانلود کنید و از منوی اولش گزینه compare رو بزنید حالا دوتا زیرنویس رو جلو هم میندازه که باهم مقایسه کنید
    پیشنهاد من اینه که اول یه قسمت از سریال رو بدون زیرنویس ببنید و بعد زیرنویس انگلیسی اون رو اونایی که خودتون معنیشو میدونید که هیچ اونایی که نمیدونید با compare از معنی فارسیش حفظ کنید و بعد فیلم رو دوباره بدون زیرنویس کار کنید و بعد برید سراغ قسمت بعد اگه خواستید. اگه هم خواستید جفت زیرنویس ها رو با هم تو یه لحظه پخش کنید می تونید از KMPlayer استفاده کنید.
    فقط بگم بهتره فیلم رو بازیرنویس نگاه نکنید منظورم اینه که زیرنویس فارسی رو جدا ببینید بعد فیلم رو ببنید خیلی بیشتر رو یادگیریتون تاثیر میذاره تا اینکه زیرنویس رو فیلم باشه و موقع دیدن فیلم متن فارسی رو زیرش بخونید این کار فقط باعث میشه زبان فارسی تون تقویت بشه .
    باورتون نمیشه من این روش رو انجام دادم تو قسمت اول 5 درصد حرفارو بی زیرنویس می فهمیدم ولی وقتی قسمت دهم رو دیدم بدون اینکه زیرنویس رو بخونم شاید 80 درصد یا بیشتر رو راحت درک می کردم.
    پیشنهاد بعدی من برای تقویت نوشتارتونه دنبال سایت هایی که penpal یا همون دوست نامه ای برای یادگیری زبان دارن بگردید و تو یکیشون عضو بشید
    من خودم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم و راضی بودم و بعد از عضویت دنبال دوستای جدید بگردید و سعی کنید براشون نامه بنویسید بعد که نامه رو نوشتید متن نامه رو کپی کنید و دنبال یه سایت یا نرم افزار غلط گیر املایی بگردید من سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می دم و متنتون رو توش بریزید و غلط گیری کنید و به نامه برگردید و دستی غلط هایی که اونجا داشتید رو درست کنید تا یادتون بمونه (متن درست رو کپی پیست نکنید چون غلط هاتون یادتون نمی مونه) اینجوری نوشتارتون خیلی قوی میشه و احتمالاً دوست خارجی تون خیلی بهتون تو نامه نگاری کمک می کنه و با جوابهاش می تونید چیزای جدید یادبگیرید. اگر هم نمی دونستید چجوری شروع کنید می تونید یه نامه فارسی بنویسید و با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعی کنید کلمه های اونو به انگلیسی برگردونید و سعی کنید نامه انگلیسی بسازید بعد با سایت یا نرم افزار غلط گیر سعی کنید غلط اونو بگیرید راستی اون سایت اسپل چکر قابلیت بررسی گرامری رو هم داره . بعد نامه رو بفرستید، تا همینجاش که ترس رو کنار گذاشتید و از مسخره شدن نمی ترسید باعث میشه دوست خارجی تون کلی چیز بهتون یاد بده.
    اینا عمده چیزایی بود که من یادم بود.
    اگه باز یادم اومد میگم ولی باز تکرار می کنم بدون کلاس زبان اینا هیچ اجباری براتون درست نمی کنه که وقت برای یادگیری زبان بذارید.
    هرجاهم هرکی مشکل داشت بگه راهنماییش کنم.
    ضمناً من کم به اینجا سر میزنم باهام از طرق زیر در ارتباط باشین

دنبال دوستایی می گردم که در مورد زبان به هم کمک کنیم:
    yahoo id: majidabed
    msn: majidabed@live(dot)com
    googletalk: majidabed

yahoo,live,google,facebook and ... ID: amirmohamad9270
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از majidabed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض انتخاب استاد، باتشکر از دوست قبلی که در این مورد نوشته بود

در مورد استاد باید یه تجربه شخصی بهتون بگم
    ما یه استاد داشتیم به نام خانم اگه اشتباه نکنم زهرا کوچعلی، همینجا ازش هزار بار تشکر می کنم که خیلی بهم تو زبان کمک کرد.
    روز اولی که اومد سر کلاس آخر کلاس حالمون ازش بهم می خورد، حرف که میزدیم می پرید وسط حرفمون و غلطمونو میگرفت بعد می گفت حالا از اول بگو، حالمون گرفته می شد و همه چی از یادمون می رفت ولی بعد فهمیدیم اون ترم بخاطر اینکه مجبورمون می کرد غلطهامون رو همون لحظه درست کنیم غلط هامونو حفظ نمی کردیم و ایرادهای خودمونو دوستامونو پیدا می کردیم و بهترین شیوه بود، هرچند سخت بود و حال گیر ولی بیشترین بازدهی رو داشت
    همون سال یه استاد دیگه هم داشتیم که اصلاً غلطامونو نمی گرفت و ما فکر می کردیم داریم درست می گیم و غلطهامونو حفظ می کردیم
    و یه استاد دیگه هم داشتیم که صبر می کرد ما تمام بحثمون تموم بشه آخر سر می گفت که مثلاً فلان جا غلط داشتی و درستش اینه که باز باعث می شد ما یادمون نمونه که اون غلط هست و به غلط های دیگرون هم توجه نکنیم.
    پس یادتون باشه که دنبال استادی بگردید که همون لحظه غلطهاتونو بگیره و صبر کنه و سختگیر هم باشه
    این موضوع تو فری دیسکاژن خیلی مهمه چون هزار تا لغت از خودتو دوستات حفظ می کنی
    ضمناً آموزشگاه به محض اینکه متوجه شد تمام بچه های کلاس می خوان دوباره با اون استاد برداردن دیگه اون استاد رو عمومی نداد و فقط کلاس خصوصی بهش می داد که باعث شد ما همه از اون آموزشگاه دربیایم.

دنبال دوستایی می گردم که در مورد زبان به هم کمک کنیم:
    yahoo id: majidabed
    msn: majidabed@live(dot)com
    googletalk: majidabed

yahoo,live,google,facebook and ... ID: amirmohamad9270
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 5 کاربر از majidabed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض در مورد تافل و ایلتز

سلام
    یکی از دوستای من که 4، 5 ساله داره زبان کار می کنه و یه امتیاز نسبتاً خوب تافل داره، همین الان که باهاش صحبت می کردم به من گفت دنبال تافل نباش، چون خز شده و گرفتنش هم راحت تر از آیلتزه و هیچ جایی هم قبولش ندارن گفت یه راست دنبال آیلتز باش،
    یه چیزایی در موردش تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته گفتم بگم شاید به دردتون خورد.
    Last edited by majidabed; 06-03-2012 at 11:07.

16. 3 کاربر از majidabed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

راستش رو بخواید:
    باید کلمات رو تکرار کنی
    با کلمات توی ذهنت بازی کنی
    حتما به 1سفر خارج برید و انگلیسی صحبت کنید(بعد از کمی یاد گیری)
    سعی کنید متن های اینگلیسی رو هم بخونید.
    متن آهنگ مورد علاقه ی شما که به زبون انگلیسی هست رو پیدا کنید بعد با آهنگ پیش برید.
    این تجربیات من بود

18. 3 کاربر از amir h1999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •