داش مهرداد خدایی نمیدونم چی بگم ولی ایرانسله هم بدک نیست روی اینترنت یک طرفه فکر کن.با ایرانسله هم سندت رو برقرار کن احتمالا این مخابرات بهشتی دلش میخواد یه خورده مشترکاشو اذیت کنه تو چرا خودتو ناراحت میکنی از در نشد بری از دیوار برو
همین فردا برو یه وایمکس بگیر با اینترنت یه طرفه کانکت شو.تو که همین اینترنت رو داشتی حالا نحوه ارسالت فرق میکنه .
اگه نه با 128 راضی هستی همین فردا برو توی مرکز ببین یه چیزی بهت بگم یوزر و پسوردت دست مرکزه و اگه هم خواستی مستقیم میتونی با خود مرکز تماس بگیری با همون اتاق کنترل شمارش رو من دارم
.gif)
ببین فقط کافیه پیش شماره ای که داری رو اینجوریبزنی .
نمیدونم تلفنتون چنده ولی شماره مراکز اینجوری میشه که الان مثلا مال ما که مرکز جعفریه با 2240 0000 و 4تا صفر اضافه وصل میشه به اتاق کنترل خود مرکز و مستقیم با خود امسئولش صحبت کردم و گفتم که کانکشن من ایراد داره و پورت HTTP بسته است . دقیقا همون روزی که زنگ زده بودم 1899 و اهنگ ترکیه رو پخش میکرد نا امیدانه به این شماره زنگیدم و جواب هم داد !!!
حالا بهت نمیگم از کجا کش رفتم
.gif)
فقط نمیدونم شماره تلفن شما چنده در ضمن من ساعت 8 شب زنگ زدم یعنی یه نفر اونجا مداوم مسئول هستش میتونی همین الان هم زنگ بزنی فقط طبق روشی که گفتم الان شماره مرکز کنترل جعفری اینه 22400000
که راحت بهشون زنگ زدم تو هم یه امتحان بکن بهش بگو بی زحمت این یوز پسورد منو عوض کنین بهش بگو فعلا یه چیز موقت بزاره تا سر هفته بری خدمتشون .
تنها کاری که میتونستم برات بکنم همین بود.
اگه شما ناراضی هستی خواهشا از بقیه مایه نذار دلیل نمیشه چون تو ناراضی هستی ( که فکر هم نکنم یه دقیقه هم از وایمکس استفاده کرده باشی ) بقیه هم ناراضی باشند .
یه سر به تاپیک ایرانسل من بزن میفهمی چقدر راضی هستند ....
.gif)