تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 136 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مهرداد غصه نخور داداش دکل ایرانسل اون ورا راه نیفتاده ؟
    به احتمال زیاد دور و بر تپه های عباس اباد یکی بزنن سمت مطهری هم که شلوغه و معدن هرچی شرکت پولداره اونجاست باید یه زنگ به ایرانسل بزنی و یه وایمکس بگیری بخییال سرویسهای مخابرات بشو .
    این مخابرات فقط برای یه عده خوبه که میخوان از این شرکتهای مثل شاتل مهارجرت بکنن
    الکی این مسئله رو اینقده بزرگش نکن تازه فکر میکنی اینترنت هم گرفتی چندتا سایت باز میشه ؟دائم باید یه دستت توی فیلترشکن باشه وقتی ارور داد بپری توی ,ویPN .

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من چكار كنم؟ چكار كنم؟

4. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها يوزر و پسورد من هنوز تو سيستم ديتاي مخابرات تعريف نشده شما مي گين چكار كنم؟ 14 برم درخواستمو كنسل كنم يا منتظر بمونم.

من 18 اسفند ثبت نام كردم. عيدمون كوفتمون شد با اين بد قولي مخابرات.
    حالا شما که تا اینجا اومدی ، یه کم دیگه صبر کن راه بیفته ببینی کیفیتش در چه حد هست .

منم یه ساعته دارم همینو میگم حالا هم که ما خوشبختانه از اون آدمها نیستیم حداقل 256 میدادند. که قیمتش هم در شرکتهای خصوصی از 30 تومن میره بالا .
    در ثانی تخصص ما توی همین وادی کوفتی اینترنت هستش که متاسفانه بازارش محدود شده به فروش قطعه و سخت افزار و برای کار هم روی ماها حساب نمیکنن یه عده جوون رعنا و خوشچیل و موشچیل و میبرن سر کار که نه از اینترنت چیزی میدونن نه از پشتیبانی منظور منو خوب نگرفتی. آقای باهوش
    تخصص شما رو میدونستم قبلا گفته بودی (تو همین تاپیک فکر کنم) . داشتم باهات شوخی میکردم ، که شما منظور بنده رو که شوخی بود نگرفتی D:

6. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من چكار كنم؟ چكار كنم؟
    آومدم تقل قول کنم رفت رو تشکر
    خوب صبر کن الان که فرقی نمی کنه ولی سرعتش داغونه در حد دیال آپ تازه اون موقعه که gmail .... شده بود من با دیال آپ وارد می شدم به نظرم شرکت ها بهترن اما اونا هم مخصوصا سرعت بالا می دن وگرنه شبانه شون داغونه مثل صبا یا شاتل اصلا تا حالا کسی نا محدود سرعت بالا با 128 داشته ؟؟ من الان با 128 روزا با 200 دان می کنم شبا می ره رو 10!!! اینم از ...... ولی خوب دیگه.......
    شما نرفتی مخاب سر بزنی؟؟؟ تلفن و که باید بی خیال شد!!!!!!! تازه می بینی همینو کنسل می کنی بعد مرکز مخابراتی تون به دلایل ........ از شرکتها مدرک نمی گیره همینم از دس می دی به نظرم که برو گیر بده بهشون همون جا نا درست شه

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

مهرداد غصه نخور داداش دکل ایرانسل اون ورا راه نیفتاده ؟
    به احتمال زیاد دور و بر تپه های عباس اباد یکی بزنن سمت مطهری هم که شلوغه و معدن هرچی شرکت پولداره اونجاست باید یه زنگ به ایرانسل بزنی و یه وایمکس بگیری بخییال سرویسهای مخابرات بشو .
    این مخابرات فقط برای یه عده خوبه که میخوان از این شرکتهای مثل شاتل مهارجرت بکنن
    الکی این مسئله رو اینقده بزرگش نکن تازه فکر میکنی اینترنت هم گرفتی چندتا سایت باز میشه ؟دائم باید یه دستت توی فیلترشکن باشه وقتی ارور داد بپری توی ,ویPN .
    چرا بجه مردم و گمراه می کنی اینجا هیچکی ار ایرانسل راضی نی

8. این کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره بابا من 18 اسفند كه ثبت نام كردم 20 اسفند چراغ لينك مودم ثابت شديعني خط من از 20 اسفند رانژه شده ولي وقتي مي خوام كانكت بشم ارورر 691 مي ده يعني يوزر و پسورد معتبر نيست. قبل از عيدم زنگ زدم الكي گفتن درست ميشه ولي نشد.

به نظرم خط ما رو از قلم انداختن
    شما چرا توی خود مودم یوزر پس رو ست نمی کنید ببینید وصل میشه یا نه.

10. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من چكار كنم؟ چكار كنم؟
    داش مهرداد خدایی نمیدونم چی بگم ولی ایرانسله هم بدک نیست روی اینترنت یک طرفه فکر کن.با ایرانسله هم سندت رو برقرار کن احتمالا این مخابرات بهشتی دلش میخواد یه خورده مشترکاشو اذیت کنه تو چرا خودتو ناراحت میکنی از در نشد بری از دیوار برو
    همین فردا برو یه وایمکس بگیر با اینترنت یه طرفه کانکت شو.تو که همین اینترنت رو داشتی حالا نحوه ارسالت فرق میکنه .

اگه نه با 128 راضی هستی همین فردا برو توی مرکز ببین یه چیزی بهت بگم یوزر و پسوردت دست مرکزه و اگه هم خواستی مستقیم میتونی با خود مرکز تماس بگیری با همون اتاق کنترل شمارش رو من دارم ببین فقط کافیه پیش شماره ای که داری رو اینجوریبزنی .
    نمیدونم تلفنتون چنده ولی شماره مراکز اینجوری میشه که الان مثلا مال ما که مرکز جعفریه با 2240 0000 و 4تا صفر اضافه وصل میشه به اتاق کنترل خود مرکز و مستقیم با خود امسئولش صحبت کردم و گفتم که کانکشن من ایراد داره و پورت HTTP بسته است . دقیقا همون روزی که زنگ زده بودم 1899 و اهنگ ترکیه رو پخش میکرد نا امیدانه به این شماره زنگیدم و جواب هم داد !!!
    حالا بهت نمیگم از کجا کش رفتم
    فقط نمیدونم شماره تلفن شما چنده در ضمن من ساعت 8 شب زنگ زدم یعنی یه نفر اونجا مداوم مسئول هستش میتونی همین الان هم زنگ بزنی فقط طبق روشی که گفتم الان شماره مرکز کنترل جعفری اینه 22400000
    که راحت بهشون زنگ زدم تو هم یه امتحان بکن بهش بگو بی زحمت این یوز پسورد منو عوض کنین بهش بگو فعلا یه چیز موقت بزاره تا سر هفته بری خدمتشون .
    تنها کاری که میتونستم برات بکنم همین بود.

آومدم تقل قول کنم رفت رو تشکر
    خوب صبر کن الان که فرقی نمی کنه ولی سرعتش داغونه در حد دیال آپ تازه اون موقعه که gmail .... شده بود من با دیال آپ وارد می شدم به نظرم شرکت ها بهترن اما اونا هم مخصوصا سرعت بالا می دن وگرنه شبانه شون داغونه مثل صبا یا شاتل اصلا تا حالا کسی نا محدود سرعت بالا با 128 داشته ؟؟ من الان با 128 روزا با 200 دان می کنم شبا می ره رو 10!!! اینم از ...... ولی خوب دیگه.......
    شما نرفتی مخاب سر بزنی؟؟؟ تلفن و که باید بی خیال شد!!!!!!! تازه می بینی همینو کنسل می کنی بعد مرکز مخابراتی تون به دلایل ........ از شرکتها مدرک نمی گیره همینم از دس می دی به نظرم که برو گیر بده بهشون همون جا نا درست شه

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

چرا بجه مردم و گمراه می کنی اینجا هیچکی ار ایرانسل راضی نی
    اگه شما ناراضی هستی خواهشا از بقیه مایه نذار دلیل نمیشه چون تو ناراضی هستی ( که فکر هم نکنم یه دقیقه هم از وایمکس استفاده کرده باشی ) بقیه هم ناراضی باشند .
    یه سر به تاپیک ایرانسل من بزن میفهمی چقدر راضی هستند ....
    Last edited by KING_DESIGNER; 27-03-2010 at 21:06. دليل: ذکر شد.

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

داش مهرداد خدایی نمیدونم چی بگم ولی ایرانسله هم بدک نیست روی اینترنت یک طرفه فکر کن.با ایرانسله هم سندت رو برقرار کن احتمالا این مخابرات بهشتی دلش میخواد یه خورده مشترکاشو اذیت کنه تو چرا خودتو ناراحت میکنی از در نشد بری از دیوار برو
    همین فردا برو یه وایمکس بگیر با اینترنت یه طرفه کانکت شو.تو که همین اینترنت رو داشتی حالا نحوه ارسالت فرق میکنه .

اگه نه با 128 راضی هستی همین فردا برو توی مرکز ببین یه چیزی بهت بگم یوزر و پسوردت دست مرکزه و اگه هم خواستی مستقیم میتونی با خود مرکز تماس بگیری با همون اتاق کنترل شمارش رو من دارم ببین فقط کافیه پیش شماره ای که داری رو اینجوریبزنی .
    نمیدونم تلفنتون چنده ولی شماره مراکز اینجوری میشه که الان مثلا مال ما که مرکز جعفریه با 2240 0000 و 4تا صفر اضافه وصل میشه به اتاق کنترل خود مرکز و مستقیم با خود امسئولش صحبت کردم و گفتم که کانکشن من ایراد داره و پورت HTTP بسته است . دقیقا همون روزی که زنگ زده بودم 1899 و اهنگ ترکیه رو پخش میکرد نا امیدانه به این شماره زنگیدم و جواب هم داد !!!
    حالا بهت نمیگم از کجا کش رفتم
    فقط نمیدونم شماره تلفن شما چنده در ضمن من ساعت 8 شب زنگ زدم یعنی یه نفر اونجا مداوم مسئول هستش میتونی همین الان هم زنگ بزنی فقط طبق روشی که گفتم الان شماره مرکز کنترل جعفری اینه 22400000
    که راحت بهشون زنگ زدم تو هم یه امتحان بکن بهش بگو بی زحمت این یوز پسورد منو عوض کنین بهش بگو فعلا یه چیز موقت بزاره تا سر هفته بری خدمتشون .
    تنها کاری که میتونستم برات بکنم همین بود.

اگه شما ناراضی هستی خواهشا از بقیه مایه نذار دلیل نمیشه چون تو ناراضی هستی ( که فکر هم نکنم یه دقیقه هم از وایمکس استفاده کرده باشی ) بقیه هم ناراضی باشند .
    یه سر به تاپیک ایرانسل من بزن میفهمی چقدر راضی هستند ....
    ما که استفاده نکردیم اونحا ملت ناراضی هسن!!!

نمونه اش پست 582
    نوشته شده توسط ahmaad313
    فکر کنم اگه رتبه بندی کنن
    ایرانسل به درجه بدترین عرضه کننده سرویس اینترنت نایل خواهد شد!!

14. 2 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من 7 ماه صبر كردم چند ماه ديگه بايد صبر كنم تا ايرانسل تو تپه هاي عباس آباد دكل وايمكس بزنه؟ بابا مردم از بي اينترنتي. خاستيم خير سرمون با دامادمون كه تو نيوكاسله تو عيد چت كنيم مخابرات همه چيز و به هم ريخت. دامادمون ميگه الان 7 ماهه دنبال اينترنتي به نتيجه نرسيدي؟ گفت نه وقتي تو ايران مي گن 3 روزه وصله يعني 3 ماهه يا 3 ساله.

جالب بود پريروز باهاش صحبت مي كردم مي گفت اونجا اينترنت و تلفن با هم ارائه مي شن يعني از همون كمپاني كه تلفن گرفتي از همون اينترنت مي گيري اگر بر فرض محال از سرويست ناراضي بودي مي خواي بري از شركت ديگه بگيري تلفنت به شركت جديد منتقل ميشه بدون اينكه شماره تلفنت تغيير كنه.

مي گفت پول اينترنت و صورتحساب تلفن سر ماه چيزي حدود 16 پوند يعني 25 هزار تومن خودمون مي ياد. تست ش رو هم كه براتون گذاشتم حدود 7 مگابيت بر ثانيه تازه اين داماد ما خسيسه ازون ارزونا گرفته وگرنه اگر يه كم كيسه رو شل كنه پول بيشتر بده سرعت بالا هم مسلما هست. مثل اينكه 7 مگابيت تو انگليس يارانه ايه.

تو انگليس دولت تصويب كرده كه به هر بچه ي بي بضاعت كه نمي تونه اينترنت و كامپيوتر داشته باشه يه لب تاپ + اينترنت پر سرعت ( بالاي 3 مگابيت ) مي دن.

اون وقت منه بد بخت براي 128 فكستني به درد نخور بايد اين همه دق بخورم قبل از عيد دنبال كارهاي اينترنت مخابرات بودم دوتا از كلاس هاي دانشگاهمو به خاطرش كنسل كردم آخه كسي نبود بره دنبال كارهاش.

مثل اينكه قصه سر دراز داره تو 1389 هم بايد برم دنبال اين اينترنت آشغالي مخابرات با اين وضع سرويس دهي هيچ وقت نمي تونه با شركت هاي PAP رقابت كنه مطمئن باشيد.
    Last edited by mehrdad38; 27-03-2010 at 22:55.

16. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ما که استفاده نکردیم اونحا ملت ناراضی هسن!!!

نمونه اش پست 582
    نوشته شده توسط ahmaad313
    فکر کنم اگه رتبه بندی کنن
    ایرانسل به درجه بدترین عرضه کننده سرویس اینترنت نایل خواهد شد!!
    بازم همون حرف من . یه دونه یعنی همه ؟
    یعنی از نظر تو ماه دیگه ایرانسل باید وایمکسشو تعطیل کنه چون همه از دستش ناراضی هستند اگه ناراضی اند چرا تا الان که نزدیک سه ماهی میشه وایمکسش راه افتاده در حال شارژ کردن هستند ؟
    نکنه این مشترکان از مریخ اومدن ؟؟
    جالبه ؟
    دوست عزیز منم از سرویس مخابرات ناراضی ام ولی وقتی میبینم ارزونترین رو میده چیکار کنم ؟ مثل بعضیها دستم هم به جایی بند نیست که یه خط اختصاصی بگیرم ( هرچند هم بگیرم هنری نکردم مثلا دو مگ رو میدن که توی خارج 16 مگ رو بورسه )) پس با این حساب باید برم استفاده ام رو بکنم و تا حدی که میتونم از همین اینترنت و سورسها راهی برای بدست اوردن روشهای بهتری برای دسترسی به اطلاعات رو پیدا کنم.و به نظرم بهترین روش همون یه طرفه هستش . حالا بعضیها سر این قضیه مشکل دارندبه خودشون مربوطه.

من 7 ماه صبر كردم چند ماه ديگه بايد صبر كنم تا ايرانسل تو تپه هاي عباس آباد دكل وايمكس بزنه؟ بابا مردم از بي اينترنتي. خاستيم خير س..............................سي نبود بره دنبال كارهاش.

مثل اينكه قصه سر دراز داره تو 1389 هم بايد برم دنبال اين اينترنت آشغالي مخابرات با اين وضع سرويس دهي هيچ وقت نمي تونه با شركت هاي PAP رقابت كنه مطمئن باشيد.
    سلام
    اوف بابا چه خبره یواش ترمز بریدی داش مهرداد ایرانسل قضیه اش ok هستش چرا ؟ چون شرکت خصوصیه و نونش دست مردمه نمیتونه با کسی لج کنه در ثانی خود شرکت هم دفترش اونجاست توی خیابون پاکستانه
    نگران نباش مخابرات راه نیفتاد وایمکس ok هستش خیالت تخت اگر هم این یکی راه نداد پاشو بیا خونه ما استفاده بکن والا
    تلفنی که بهت دادم زنگ زدی ؟ امور مشترکین نبودها !!! دفتر کنترل بودش . باید شپیش شماره خودتو اولش میزاشتی.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

زنگ زدم كسي بر نداشت 88420000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •