دوست عزیز اگه اینو به صورت torrent میزاشتی راحت تر نبودی ؟
بعد کسانی که اینترنت پرسرعت دارند دانلود میکردن از شما و یه دفعه کلشو آپلود میکردن برای دوستان دیگه
دوست عزیز اگه اینو به صورت torrent میزاشتی راحت تر نبودی ؟
بعد کسانی که اینترنت پرسرعت دارند دانلود میکردن از شما و یه دفعه کلشو آپلود میکردن برای دوستان دیگه
احسان جان مثل اینکه پست قبلی من رو ندیدی.نوشته شده توسط EhsanHF
من سی دی نارسیس رو دارم اگه خواستی پیغام بذار
دوستان اذيت نكنن ديگه ! اولا ايشون داره اينجا آپلود ميكنه چون هدف داره كافيه امضاي منو ببينيد . ثانيا كساني كه ميخوام بخرند اينجا پست ميديد ايشون نااميد ميشن . هركي ميخواد دانلود كنه هركيم نميخواد ديگه نياد اذيت كنه.
مهم نیست pishi جان ، وقتی یه نفر به اصطلا ح مدیر که وظیفش نظم دادن به یک تاپیک هست ، به جای این کار خودش هم می یاد پستی نا مربوط می ده ، چه توقعی از دیگران می شه داشتنوشته شده توسط piishii
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همه عذر میخوام . شرمنده . دیگه تکرار نمیشه
ايشون كرك رو قرار دادهنوشته شده توسط br0991
و مدير كرك هستند چه ربطي به نظم اين بخش داره نمي دونم![]()
اقا نمیشه اینترنت پرسرعتا تو هر شهری بگیرن رایت کنن به ما م بدن . پول رایتش به حسابشون واریز میشه![]()
من تا کی بشینم با این سرعت افتضاح دان کنم؟
![]()
ونوس جان . تمام مشکل من هم همینه . شما میتونی به پیشی جون ( PIISHII ) بگی . ایشون توی مشهد هستند و میتونن روی سی دی بریزن و پست کنن . اما اونهایی که خطوط پر سرعت دارن که دیگه از همه راحت ترند و دیگه نیازی به این کارها ندارن .
Raico هم که سی دی نارسیس رو داره . دیگه مشکلی نیست . ماشاا... توی انجمن ها همه جورش رو داریم . ( بزنم به تخته )
دوستان خوبم در مورد پست كردن سي دي و .... ميشه تاپيكي در متفرقه ايجاد كنيم و صحبت رو اونجا دنبال كنيم
من هم سعي مي كنم كمك كنم
ولي اين تاپيك هدفش چيز ديگه اي هست لطفا موارد رو طبق موضوع تاپيك پيش ببريم
دوست خوب من ، ایشون اگه یک یوزر معمولی هم باشند با لا خره با ید سر مشق دیگرن با شند ، نه اینکه وقتی یه نفر پست نا مربوطی در این تا پیک زدند ایشون هم اون فرد رو همراهی کنند ، اگه کسی کرک این نرم افزار رو می خواد ایشون باید فرد مورد نظر رو به تا پیک دیگری را هنمایی کنند نه اینکه جواب ایشون رو در این تا پیک بدهند که بچه های دیگر به دنبال ایشون به راحتی بحث رو عوض کنند ، هر چند این قضیه زیاد برای من مهم نیست و توقعی ندارم و فقط خواستم به پیشی عزیز بگم که ناراحت نباشه و من به خاطر این چیز ها نا امید نمی شمنوشته شده توسط MaFia
Last edited by br0991; 27-04-2006 at 14:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)