تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 89 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصولا در زندگي وقتي كسي دستش به چيزهايي كه مي خواد نمي رسه،براشون جوسازي مي كنه
    سوني هم همين جوريه
    خيلي ها دوست دارن سوني داشته باشن ولي نمي تونن،به خاطر همين حرف در مي آرن
    اگه چشم هاي مبارك رو باز كني مي بيني كه هيچ گرم شدني در كار نيست چه برسه به داغ شدن
    آپديت براي بايوس هم كه گذاشتن،ديگه بهترم شده
    من با شما نيستم ها
    كلا با عقيده هايي مثل شما هستم
    شخص ملاك نيست،به خاطر همين اگه ناراحت شديد،عذر مي خوام
    اوه چقدر روک گفتی
    اره مشکلی نداره که بخوایم بگیم آتیش سوزی ولی انصافا گرم میشه بعضی وقتا
    نه؟
    f116 بایوسو که آپ کردیم یه کوچولو تغییر کرد اما همچنان گرم هستش

در آغاز فعالیت mansooreh_64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها یه سوال دیگه :
    من از چند نفر شنیدم که روی cpu های Core i نمیشه، غیر از ویندوز اورجینال خودش، ویندوز دیگه ای نصب کرد.
    مثلا بهم گفتم توی مدل Sony F11/CGX که 64 بیته و ویندوز اش هم Win 7 64bit ی، نمیشه Win XP نصب کرد و نهایتا میشه Win 7 32 bit یا Win Vista 64 bit نصب کرد.

البته یه نفر هم بهم گفت که این حرفا بیخوده.

واقعیت ماجرا چیه؟ میشه یا نمیشه؟

(من به خاطر اینکه کارم برنامه نویسیه و ممکنه توی هر بازه از زمان، احتیاج به سری IDE و DB داشته باشم، نگران این موضوعم که به خاطر اینکه فقط Win 7 64bit میشه روی این مدل لپ تاپ نصب کرد، بعدها از خریدش پشیمون بشم).

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

5 بله

بچه ها یه سوال دیگه :
    من از چند نفر شنیدم که روی cpu های Core i نمیشه، غیر از ویندوز اورجینال خودش، ویندوز دیگه ای نصب کرد.
    مثلا بهم گفتم توی مدل Sony F11/CGX که 64 بیته و ویندوز اش هم Win 7 64bit ی، نمیشه Win XP نصب کرد و نهایتا میشه Win 7 32 bit یا Win Vista 64 bit نصب کرد.

(من به خاطر اینکه کارم برنامه نویسیه و ممکنه توی هر بازه از زمان، احتیاج به سری IDE و DB داشته باشم، نگران این موضوعم که به خاطر اینکه فقط Win 7 64bit میشه روی این مدل لپ تاپ نصب کرد، بعدها از خریدش پشیمون بشم).

تو حالت عادي كه نمي شه XP ريخت ولي اگه بتوني هم به درد نمو خوره،چون XP نمي تونه از هسته هاي پردازنده به خوبي استفاده كنه وعملا خيلي از توان پردازنده بي استفاده مي مونه!!

4. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال دیگه :

اورجینال بودنش رو مطمئن نیستم ولی این چه کاریه آدم برگرده به عقب؟ اگه برنامه ای هم داشته باشی که نیاز به ویندوز XP داشته باشه ویندوز 7 پروفشنال رو نصب کن....

6. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من خیلی وقته که قصد خرید لپ تاپ دارم، بعد از کلی تحقیق در مورد برند های مختلف، رسیدم به Sony و تصمیم ام روی مدل FW بود. همون موقع ها که دیگه داشتم مدل مناسب رو واسه کار خودم انتخاب میکردم، سری F رو بهم معرفی کردن.

الان مدل F11 CGX رو انتخاب کردم ، ولی چند نفری که خودشون این سری از لپ تاپ رو داشتن (سری F) بهم گفتن که اصلا راضی نیستن و حتی یکیشون به فکر تعویض لپ تاپ هم افتاده و اینطور میگفتن که : تحقیق کردن و فهمیدن که ، به نسبت مدت زمانی که این لپ تاپ وارد بازار شده، آمار خرابی هاش خیلی زیاااده (حتی یکیشون میگفتن که کیبوردش خراب شده)

شما اطلاعی در این مورد ندارین؟

(من همه جوره از مشخصات این لپ تاپ رو دوست دارم و کاملا مدل مناسبی واسه کاره منه، اما اگه واقعا همچین مسئله ای وجود داشته باشه، نمیتونم ریسک بکنم )
    فکر کنم بیشتر این مواردی که گفتید در حد حرف باشه مثلا اون موقع که من میخواستم F111 بگیرم میگفتند این لپ تاپ یه سر وصدایی راه میندازه که نگو خداییش من که تا به حال ازاین لپ تاپ هیچ صدایی نشنیدم به جز در مواردی که گیم بازی میکنی اونم خیلی کم طبیعیه....

8. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mansooreh_64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اورجینال بودنش رو مطمئن نیستم ولی این چه کاریه آدم برگرده به عقب؟ اگه برنامه ای هم داشته باشی که نیاز به ویندوز XP داشته باشه ویندوز 7 پروفشنال رو نصب کن....

اینطور که من توی مشخصاتش خوندم، روی این مدل لپ تاپ انتخابی من، Win 7 Professional نصبه
    ممنون از همگی و پیش به سوی خرییییییییییییییییییییید

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینطور که من توی مشخصاتش خوندم، روی این مدل لپ تاپ انتخابی من، Win 7 Professional نصبه
    ممنون از همگی و پیش به سوی خرییییییییییییییییییییید
    من بهت قول میدم پشیمون نمیشی حتما بخر ....ویندوز 7 پروفشنال هم داشته باشه چه بهتر....

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از سري f اسم مدلي كه صفحه كليدش روشن ميشه يعني زير كليداش چراغ داره رو ميخواستم
    براي خريد رفته بودم كه يه فروشنده خيلي ازش تعريف ميكرد
    فقط اينكه سري f بود يادم مونده

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از سري f اسم مدلي كه صفحه كليدش روشن ميشه يعني زير كليداش چراغ داره رو ميخواستم
    براي خريد رفته بودم كه يه فروشنده خيلي ازش تعريف ميكرد
    فقط اينكه سري f بود يادم مونده
    برای اون سری از سری های F که فکر کنم با پسوند FX تموم میشن این قابلیت رو دارند تو مدل های آمریکایی رو مطمئن نیستم...مثل لپ تاپ خود من F111FX/B این قابلیت رو داره....

13. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای اون سری از سری های F که فکر کنم با پسوند FX تموم میشن این قابلیت رو دارند تو مدل های آمریکایی رو مطمئن نیستم...مثل لپ تاپ خود من F111FX/B این قابلیت رو داره....
    مرسي
    تكليف اين چيني آمريكاييم روشن كنيد
    كدوم بهتره؟
    با هم برابرن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •