اوه چقدر روک گفتی
اره مشکلی نداره که بخوایم بگیم آتیش سوزی ولی انصافا گرم میشه بعضی وقتا
نه؟
f116 بایوسو که آپ کردیم یه کوچولو تغییر کرد اما همچنان گرم هستش
اوه چقدر روک گفتی
اره مشکلی نداره که بخوایم بگیم آتیش سوزی ولی انصافا گرم میشه بعضی وقتا
نه؟
f116 بایوسو که آپ کردیم یه کوچولو تغییر کرد اما همچنان گرم هستش
بچه ها یه سوال دیگه :
من از چند نفر شنیدم که روی cpu های Core i نمیشه، غیر از ویندوز اورجینال خودش، ویندوز دیگه ای نصب کرد.
مثلا بهم گفتم توی مدل Sony F11/CGX که 64 بیته و ویندوز اش هم Win 7 64bit ی، نمیشه Win XP نصب کرد و نهایتا میشه Win 7 32 bit یا Win Vista 64 bit نصب کرد.
البته یه نفر هم بهم گفت که این حرفا بیخوده.
واقعیت ماجرا چیه؟ میشه یا نمیشه؟
(من به خاطر اینکه کارم برنامه نویسیه و ممکنه توی هر بازه از زمان، احتیاج به سری IDE و DB داشته باشم، نگران این موضوعم که به خاطر اینکه فقط Win 7 64bit میشه روی این مدل لپ تاپ نصب کرد، بعدها از خریدش پشیمون بشم).
تو حالت عادي كه نمي شه XP ريخت ولي اگه بتوني هم به درد نمو خوره،چون XP نمي تونه از هسته هاي پردازنده به خوبي استفاده كنه وعملا خيلي از توان پردازنده بي استفاده مي مونه!!![]()
اورجینال بودنش رو مطمئن نیستم ولی این چه کاریه آدم برگرده به عقب؟ اگه برنامه ای هم داشته باشی که نیاز به ویندوز XP داشته باشه ویندوز 7 پروفشنال رو نصب کن....
فکر کنم بیشتر این مواردی که گفتید در حد حرف باشه مثلا اون موقع که من میخواستم F111 بگیرم میگفتند این لپ تاپ یه سر وصدایی راه میندازه که نگو خداییش من که تا به حال ازاین لپ تاپ هیچ صدایی نشنیدم به جز در مواردی که گیم بازی میکنی اونم خیلی کم طبیعیه....
اینطور که من توی مشخصاتش خوندم، روی این مدل لپ تاپ انتخابی من، Win 7 Professional نصبه![]()
ممنون از همگی و پیش به سوی خرییییییییییییییییییییید![]()
من بهت قول میدم پشیمون نمیشی حتما بخر ....ویندوز 7 پروفشنال هم داشته باشه چه بهتر....
از سري f اسم مدلي كه صفحه كليدش روشن ميشه يعني زير كليداش چراغ داره رو ميخواستم
براي خريد رفته بودم كه يه فروشنده خيلي ازش تعريف ميكرد
فقط اينكه سري f بود يادم مونده
برای اون سری از سری های F که فکر کنم با پسوند FX تموم میشن این قابلیت رو دارند تو مدل های آمریکایی رو مطمئن نیستم...مثل لپ تاپ خود من F111FX/B این قابلیت رو داره....
مرسي
تكليف اين چيني آمريكاييم روشن كنيد
كدوم بهتره؟
با هم برابرن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)