دوستانی که خریدن لطفا محل خرید با قیمتو برام من پیام خصوصی بزنند ویک سوال اینکه ایا منو فارسی خوبی داره شنیدم منو خوبی نداره؟ یو اس بی بهش میخوره یا نه؟
دوستانی که خریدن لطفا محل خرید با قیمتو برام من پیام خصوصی بزنند ویک سوال اینکه ایا منو فارسی خوبی داره شنیدم منو خوبی نداره؟ یو اس بی بهش میخوره یا نه؟
سلام.9704 usb می خوره و منو فارسی نداره .از نمایندگیهای philips.فکر کنم الان حدود 4الی 4200 باشه
چند اینچش؟
46 اینج.دوست عزیز
میشه بگید نمایندگی فروش فیلیپس در تهران کجاست ؟؟؟
اگه ممکنه چند مدل LCD بعلاوه قیمت هم معرفی کنید . در ضمن پشت LCD ها زده ساخت کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکیش ولیعصر بالاتر از تقاطع عباس آباده .
جمهوری بین ولیعصر و شیخ هادی.همه ساخت یجا نیست معنولا مدلای بالا برای مجارستان.9704 من برای مجارستان.اصلیتم که هلند
همانطور كه يكي از دوستان فرمودند بالاتر از تقاطع وليعصر وعباس اباد يكي هم جمهوري پاساژ شركا ولي فكر كنم نمايندگي شيخ هادي عوض شده باشه البته شايد و يكي هم توي سه راه امين حضور
سلام
بعد از خوندن مطالب این فروم به فیلیپس علاقه مند شدم. لطفا بفرمایید با بودجه زیر 2 تومان آیا می توانم یک ال سی دی 40 تا 42 اینچ فیلیپس داشته باشم؟ چه سری و چه مدلی ارجحیت دارد؟ امکانات نت تی وی برایم مهم نیست. ممنون
چند مدلش رو قیمتهاشون رو میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟
مدلهای 40 و 42 اینچ ؟؟؟
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)