تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 27 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اقا من پرسیدم این مغازه دار ها تو اصفهان انگار تا می ری تو مغازشون باید ازشون خرید کنی و سیستم رو ببندی نکنی سرشونو می ندازن پایین زوری جواب می دن!! انگار طرف بقض کرده می خواد گریه کنه .. یادمه چند ماه پیش 450 تومن گوشی موبایل خریدم یعنی تا پامو گذاشتم تو مغازه گفتم یه ان86 بدید وقتی پولو دادم یه قابلی نداره هیچی شمرد ...اصلا طرف یه مبارک باشه نگفت ..نمی دونم اینچجا اینجوریه یا بقیه شهرهای دیگه هم همینجوریه..
    یارو گفت که این 718 خیلی بیخود اشغاله یه پکیدشم پشت سرش بود اصلا ظاهر نداشت مثل اون عکسی هم که تو ماشینت بود فقط این محافظ طوری فلزیش روش نبود ..(اینو خود اضافه کردی؟)
    بعد مدل ام تی ایکس هم گفتم طرف گفت اصلا نشنیدم..فقط یارو می گفت 6975 عالیه ... گفتم به جز این 3 تا چیز دیگه ای نداری گفت نمی دونم چی..... قیمتش حدود یک میلیون اینا در می یاد...
    بعدم گفت یک 6975 از اون مدل قدیمی ها دست دوم تمیز یکی داره اصل با هدیونیتش حولوهوشه 110-120 در می یاد! نمی دونم دست دوم قدیمی بهتره یا یه نو بگیرم یعنی کیفیت صدا اسپیکراش بعد چند سال کوبیدن کم نمی شه
    گفت حتما هم باید یک تخته ام دی اف بزنم این تاقچه خودش به درد نمی خوره لغ می زنه! گفت البته می شه رو تاقچه خودش نظر شما چیه تخته بزنه یا رو خودش تاقچه ماشین ببره...هزینه تخته ام دی اف هم با دست مزد 15 تومن می گیره
    -کلا نظرتون راجب برخورد این یارو قیمتی که برای دست دوم 6975 می ده و دست مزدی که می گیره چیه
    اقا من خیلی گیج شدم
    سلام این اصفهان شما هم واقعا هیچی گیر نمیاد منم زمانی دنبال باند بودم ( حدود 10-15 روز پیش ) یکی از دوستان اونجا دانشجویه 1 روز کامل واسم همه جاشو گشت باند درست و حسابی گیرش نیومد mtx هم یه مغازه داشته که قیمت داد 100 تومن ( از سر گردنه هم گرونتر ) در صورتی که قیمتش 70 تومنه کلا بیخیال اصفهان شدم

2. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا من پرسیدم این مغازه دار ها تو اصفهان انگار تا می ری تو مغازشون باید ازشون خرید کنی و سیستم رو ببندی نکنی سرشونو می ندازن پایین زوری جواب می دن!! انگار طرف بقض کرده می خواد گریه کنه .. یادمه چند ماه پیش 450 تومن گوشی موبایل خریدم یعنی تا پامو گذاشتم تو مغازه گفتم یه ان86 بدید وقتی پولو دادم یه قابلی نداره هیچی شمرد ...اصلا طرف یه مبارک باشه نگفت ..نمی دونم اینچجا اینجوریه یا بقیه شهرهای دیگه هم همینجوریه..
    یارو گفت که این 718 خیلی بیخود اشغاله یه پکیدشم پشت سرش بود اصلا ظاهر نداشت مثل اون عکسی هم که تو ماشینت بود فقط این محافظ طوری فلزیش روش نبود ..(اینو خود اضافه کردی؟)
    بعد مدل ام تی ایکس هم گفتم طرف گفت اصلا نشنیدم..فقط یارو می گفت 6975 عالیه ... گفتم به جز این 3 تا چیز دیگه ای نداری گفت نمی دونم چی..... قیمتش حدود یک میلیون اینا در می یاد...
    بعدم گفت یک 6975 از اون مدل قدیمی ها دست دوم تمیز یکی داره اصل با هدیونیتش حولوهوشه 110-120 در می یاد! نمی دونم دست دوم قدیمی بهتره یا یه نو بگیرم یعنی کیفیت صدا اسپیکراش بعد چند سال کوبیدن کم نمی شه
    گفت حتما هم باید یک تخته ام دی اف بزنم این تاقچه خودش به درد نمی خوره لغ می زنه! گفت البته می شه رو تاقچه خودش نظر شما چیه تخته بزنه یا رو خودش تاقچه ماشین ببره...هزینه تخته ام دی اف هم با دست مزد 15 تومن می گیره
    -کلا نظرتون راجب برخورد این یارو قیمتی که برای دست دوم 6975 می ده و دست مزدی که می گیره چیه
    اقا من خیلی گیج شدم
    سلام
    نه نگران نباش همه جا همینجوره از بس جهان سومیم و عقب افتاده مغازه دارهامون شعور برخورد با مشتری رو بلد نیستن که البته به شعور خود طرف هم برمیگرده(انگار می خوای مفتی ازشون بگیری):
    میدونی چرا گفته 718 بیخوده چون نوش رو نداشته و می خواسته اون 6975 رو بهت بندازه(منظورم اینه که می خواسته مختو بزنه -همشون همینجورین).
    718 توی جعبش اون توریه هست و اگر دلت بخواد میزاری روش اگرم نه که هیچ درش میاری.
    ببین یک نصیحت از من چون بلا سرم اومده و تجربشو دارم:
    هیچ وقت و به هیچ عنوان وسیله برقی دست دوم نگیر اونم باند که عمر مفیدش فوقش 2 سال هست در شرایط نگهداریه خوب(اصلآ قبول نکن که پشیمون میش)
    از همینجا بفهم طرف چقدر شوت و خرفت بوده که هنوز MTX به گوشش نخورده(خیلی خجالت داره برند به این مشهوری رو نشناسی).
    به نظر من سفارش بده سایت پایونیر شاپ از اونجا لوازمت رو بگیر بچه ها خرید کردن مطمئنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من 6975 نگیر برند MTX خیلی خوبه من نشنیدم کسی بگه چیزیش بده.
    تخته رو باید حتمآ بندازی اون تاقچه خودش اصلآ تحمل بیس رو نداره و ضعیفه.
    به نظر من یارو از بیخ شوت بوده و طرز برخورد با مشتری رو هم بلد نبوده(6975 نوش بدرد نمی خوره چه برسه به دست دومش ولی برای طاقچه دستمزدش خوبه).

1-سلام من 718 ex دارم اما بدون آمپلی خداییش باند خوبیه فقط من باهاش یه مشکل دارم ماشینم گازسوزه طاقچه دوگانه سوز که گذاشتم نمیتونم اون بیس بالا رو که میخام ازش بگیرم آیا با اضافه کردن آمپلی میشه کاریش کرد
    ضبط من مارشال تصویریه البته اولویت من تصویر بود نه صدا ولی حالا عوض شده
    2- واسه دوتا باند 320 واتی آمپلی چند وات باید بگیرم اگه فرمولی داره بگید تا بلد بشیم
    آمپ GM-5400T خوب تغذیش میکنه ولی با کیفیتر از این هم هست مثل جی بی ال و ساند استریم(متاسفانه مدلش رو یادم نیست)......

4. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید خان باندا چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تست نشده هنوزززز؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    نه نگران نباش همه جا همینجوره از بس جهان سومیم و عقب افتاده مغازه دارهامون شعور برخورد با مشتری رو بلد نیستن که البته به شعور خود طرف هم برمیگرده(انگار می خوای مفتی ازشون بگیری):
    میدونی چرا گفته 718 بیخوده چون نوش رو نداشته و می خواسته اون 6975 رو بهت بندازه(منظورم اینه که می خواسته مختو بزنه -همشون همینجورین).
    718 توی جعبش اون توریه هست و اگر دلت بخواد میزاری روش اگرم نه که هیچ درش میاری.
    ببین یک نصیحت از من چون بلا سرم اومده و تجربشو دارم:
    هیچ وقت و به هیچ عنوان وسیله برقی دست دوم نگیر اونم باند که عمر مفیدش فوقش 2 سال هست در شرایط نگهداریه خوب(اصلآ قبول نکن که پشیمون میش)
    از همینجا بفهم طرف چقدر شوت و خرفت بوده که هنوز MTX به گوشش نخورده(خیلی خجالت داره برند به این مشهوری رو نشناسی).
    به نظر من سفارش بده سایت پایونیر شاپ از اونجا لوازمت رو بگیر بچه ها خرید کردن مطمئنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من 6975 نگیر برند MTX خیلی خوبه من نشنیدم کسی بگه چیزیش بده.
    تخته رو باید حتمآ بندازی اون تاقچه خودش اصلآ تحمل بیس رو نداره و ضعیفه.
    به نظر من یارو از بیخ شوت بوده و طرز برخورد با مشتری رو هم بلد نبوده(6975 نوش بدرد نمی خوره چه برسه به دست دومش ولی برای طاقچه دستمزدش خوبه).

......
    سلام..مرسی بابت اون قسمت اول که نوشتی و همینطور دوست قبلی که دست رو دلم نزار که پره راستی من اینجا فقط زندگی می کنم اصفهان ماله اوناس من نمی خوام جنس بنجل می ندازی..اقا من تو سایت پایونرشاپ هستم این سایت انگار ماله اصفهان هست درسته؟؟ توش ادرس اینجوری زده اصفهان - شیخ صدوق جنوبی - مجموعه تجاری ارمغان - پلاک 432
    یعنی این یک فروشگاهی مغازه ای چیزی هست دیگه..؟ اگه اینجوریه که مستقیم می رم پیشش هم می خرم هم طرف تخته رو نصب کنه از سایتشون معلومه که کارشون درسته یعنی ظاهرش که اینه
    راستی متاسفانه ام تی ایکس رو موجودی نداره تموم کرده و کلا محصولات دیگه رو انتخاب کردم هیچ گزینه ای برای سفارش اینترنتی کالا نداره فقط یک جزئیات داره می شه پس چجوری می شه خرید کرد؟
    در مورد نصبش کاره سختیه؟؟ چون من یکی سراغ دارم تو کاره ام دی اف هست بش ابعاد بدمmdf رو به رنگ دلخوام و اندازه در می یاره.اسپیکرو می زارم توش و دو تا فیشه وصل می کنم به اسپیکر دیگه...درست می گم؟
    Last edited by midnight1234; 12-10-2010 at 09:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

بله
    شما میتونین با اضافه کردن آمپ تا حدود زیادی بیس و بلندی صدا رو افزایش بدین
    حتی بسته به آمپ میتونید کیفیت صدا رو هم افزایش بدین
    اگه میخواین از حداکثر قدرت باندتون استفاده کنین باید یه آمپ بگیرین که معمولا توانش روی هر کانال 20 درصد بیشتر از باندتون باشه که با کم شدن ولتاژ و ... از حداکثر داشته هاتون استفاده کنین
    کسی میتونه یه امپلی خوب با کیفیت و مناسب 718 بهم معرفی کنه قیمت زیر 100 تومن

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون- آره احتمالا تو در بودن باند ها باعث لرزش ميشه
    والا حتما ميخوام فلش بخوره
    و با عرض شرمندگي بگم كه با اين پول مي خوام حداكثر كيفيت و بيس اي كه ميشه داشت رو رديف كنم، بخصوص اينكه چون فعلا پوا آمپلي بستن ندارم اگه باند خودش بيس مطلوبي داشته باشه برام رضايت بخشه.
    بين 200تا 250 بشه با كل هزينه هاي جانبيش مثل نصب و طاقچه و....
    ممنون
    سلام
    چرا شرمندگی دوست من دشمنت شرمنده باشه
    برای پخش من بهتون 4150sd رو معرفی می کنم که قیمتش طرفای 130 هست و مشخصاتش هم اینه:

DEH-4150SD
    خروجی 50*4 وات - WMA/MP3/AAC/CD --ریموت کنترل- پورت USB
    2RCA pre-outs
    3باند اکولایزر پارامتریک
    دارای ورودی AUX از جلو دستگاه
    ورودی USB از جلو دستگاه
    ورودی SD پشت پنل
    قابلیت نصب ریموت کنترل سیمی (اینترفیس)

و برای اسپیکر هم به ترتیب:
    Mtx XT693

قیمت : ۶۸۰۰۰ تومان

Kenwood KFC-HQ718

قیمت : ۷۷۰۰۰ تومان

JBL GTO937

قیمت : ۵۹۰۰۰ تومان
    که با نصب طاقچه و دنگ و فنگش یک 230-240 تومنی میشه(اما خوب چیزی میشه اگر اسپیکر mtx رو ببندی)
    سلام..مرسی بابت اون قسمت اول که نوشتی و همینطور دوست قبلی که دست رو دلم نزار که پره راستی من اینجا فقط زندگی می کنم اصفهان ماله اوناس من نمی خوام جنس بنجل می ندازی..اقا من تو سایت پایونرشاپ هستم این سایت انگار ماله اصفهان هست درسته؟؟ توش ادرس اینجوری زده اصفهان - شیخ صدوق جنوبی - مجموعه تجاری ارمغان - پلاک 432
    یعنی این یک فروشگاهی مغازه ای چیزی هست دیگه..؟ اگه اینجوریه که مستقیم می رم پیشش هم می خرم هم طرف تخته رو نصب کنه از سایتشون معلومه که کارشون درسته یعنی ظاهرش که اینه
    راستی متاسفانه ام تی ایکس رو موجودی نداره تموم کرده و کلا محصولات دیگه رو انتخاب کردم هیچ گزینه ای برای سفارش اینترنتی کالا نداره فقط یک جزئیات داره می شه پس چجوری می شه خرید کرد؟
    در مورد نصبش کاره سختیه؟؟ چون من یکی سراغ دارم تو کاره ام دی اف هست بش ابعاد بدمmdf رو به رنگ دلخوام و اندازه در می یاره.اسپیکرو می زارم توش و دو تا فیشه وصل می کنم به اسپیکر دیگه...درست می گم؟
    سلام
    نمی دونم اصفهانه یا نه ولی خوب یک سر بزنی هم ضرری نداره.
    کنار همون توضیحات نوشته روش خرید یک نگاهی بنداز.
    نه نصبش کار سختی نیست خیلی هم راحته-اگر تو کاره ام دی اف هست که ماشین رو ببر پیشش تا خودش دقیق اندازه بگیره و برات درستش کنه-آره فیشش رو هم میزنی به همون فیشهای اسپیکر عقب.

کسی میتونه یه امپلی خوب با کیفیت و مناسب 718 بهم معرفی کنه قیمت زیر 100 تومن
    سلام
    این عالیه اگر گیرت بیاد(ممکنه قیمتش تا 120 هم باشه ولی می ارزه)
    JBL GTO75.2II 2 Channel Amplifier

Power Output: 97 watts RMS x 2 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N
    145 watts RMS x 2 channel at 2 ohms,
    14.4V supply and ≤ 1% THD + N
    Signal-to-Noise Ratio: 82 dBA (reference 1 watt into 4 ohms)
    Dynamic Power: 190 watts at 2 ohms
    Effective Damping Factor: 6.39 at 4 ohms
    Frequency Response (–3dB): 10Hz - 90kHz (-3dB)
    Maximum Input Signal: 5.5V
    Maximum Sensitivity: 230mV Output Regulation: .069 dB at 4 ohms

9. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام,خوب عیبی نداره ما اینجا دور هم جمع شدیم برای کمک به همدیگه.
    بله راهش اضافه کردن یک جفت باند 718(معمولی باشه نه از سری ای اکس به این خاطر میگم که معمولی مقاومتش 4 اهمه ولی ای اکس 3 اهم هست و توی دراز مدت به آمپ پخشت آسیب میرسونه) هست و هر وقت هم خواستی می تونی یِک آمپ 2 کانال بندازی روش که اونموقع صداش خیلی بهتر میشه.
    هدیونیت همون پخش یا به اصطلاح ظبط هست.
    نه ببین توان باندهای فابریک اونقدر کمه که اصلآ ارزش اضافه کردن آمپلی رو نداره و خود پخش تا حد ممکن جوابشون رو میده اما خوب ضعیف هستن و کاریش نمیشه کرد جز اضافه کردن همون باند.
    الان یک 5 ساعتی هست داشتم مطالب فرومهای دیگه هر چی درمورد سیستم های صوتی بود رو می خوندم
    تصمیم گرفتم ام تی ایکس رو بگیرم و اگه گیرم نیومد که نمی یاد به احتمال 90 درصد 718EX بگیرم چون ظاهرا صدای تیوترش بهتر مدل معمولیش هست و بیس ایناشم مثل قبل هست و جدید تر اون مدل معمولی هست..فقط این موردی که شما گفتید 3 اهم هست منو به شک انداخته چیکار کنم ؟؟یعنی اگه زیاد ولم بدم هدیونیت خراب می شه؟؟
    اگه مسئله ای جدی نیست بگید برم فردا بخرم..
    در مورد mdf هم هر چی گشتم یک نمونه عکس پیدا کنم از تاقچهmdf که برای 141 طراحی شده باشه پیدا نکردم !
    چون باید به طرف بگم چجوری در بیاره کارش کابینت ام دی اف هست نه سیستم
    طرف خیلی با حوصله هست و دقیق در می یاره دوست دارم کارو بدم دست این بابا ...هنوزم موندم اصلا تخته ام دی اف رو به کجای ماشین می خوان وصل کنن ... پشت صندلی که خالیه چیزی نیست به کنار ها که اصلا جا نداره..منکه عین همون تاقچه فابریک رو به صورت ام دی اف در بیارن . تو این صمینه راهنماییم کنید...
    این سوال اخرم بپرسم بهترین محل قرار گیری باندها کجاست چون تاقچه 141 پهن تر هاج بک شماست بهتره باندها نزدیک شیشه صندوق باشه یا یکم جلو تر نزدیک به صندلی ها و فاصلشون از هم زیاد باشه یعنی نزدیک باندهای فابریک ماشین باشه یا وسط کنار هم بزارم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الان یک 5 ساعتی هست داشتم مطالب فرومهای دیگه هر چی درمورد سیستم های صوتی بود رو می خوندم
    تصمیم گرفتم ام تی ایکس رو بگیرم و اگه گیرم نیومد که نمی یاد به احتمال 90 درصد 718EX بگیرم چون ظاهرا صدای تیوترش بهتر مدل معمولیش هست و بیس ایناشم مثل قبل هست و جدید تر اون مدل معمولی هست..فقط این موردی که شما گفتید 3 اهم هست منو به شک انداخته چیکار کنم ؟؟یعنی اگه زیاد ولم بدم هدیونیت خراب می شه؟؟
    اگه مسئله ای جدی نیست بگید برم فردا بخرم..
    در مورد mdf هم هر چی گشتم یک نمونه عکس پیدا کنم از تاقچهmdf که برای 141 طراحی شده باشه پیدا نکردم !
    چون باید به طرف بگم چجوری در بیاره کارش کابینت ام دی اف هست نه سیستم
    طرف خیلی با حوصله هست و دقیق در می یاره دوست دارم کارو بدم دست این بابا ...هنوزم موندم اصلا تخته ام دی اف رو به کجای ماشین می خوان وصل کنن ... پشت صندلی که خالیه چیزی نیست به کنار ها که اصلا جا نداره..منکه عین همون تاقچه فابریک رو به صورت ام دی اف در بیارن . تو این صمینه راهنماییم کنید...
    این سوال اخرم بپرسم بهترین محل قرار گیری باندها کجاست چون تاقچه 141 پهن تر هاج بک شماست بهتره باندها نزدیک شیشه صندوق باشه یا یکم جلو تر نزدیک به صندلی ها و فاصلشون از هم زیاد باشه یعنی نزدیک باندهای فابریک ماشین باشه یا وسط کنار هم بزارم
    سلام
    یک کلام mtx حرف نداره تو این رنج قیمت.
    اگر ولوم ندی زیاد همون 718ex هم مشکلی پیش نمیاره(البته این مشکل بیشتر برای باندهای 2 اهمی پیش میاد)ولی احتیاطش رو نگه دار(اگر بستیش حواست باشه هفته اول با ولوم پایین خوب تا یک هفته آبندیش کن تا مشکل احتمالی پیش نیاد هر چند که اصلآ این کار لازمم نیست ولی خوب احتیاط شرط عقله).در ضمن مدل ex هر چی هم باشه بهتر از مدل معمولی هست و حداقلش اینه که جدیدتره.
    با خیالت راحت بگیرش.
    اینم تنها عکس mdf که از تاقچه 141 دارم(ماشین یکی از بچه های فروم تی تی هست)

راستی ماشینم پراید معمولی هست.ام دی افش باید از نظر اندازه همون باشه ولی نمی خواد اون قوس رو داشته باشه.بانده رو نزدیک صندلی عقب بزار و یک مقدار هم از هم فاصله داشته باشن بهتره مثل همین عکسه(البته این خودش برای هر باندش که ارتکوئیک وی تک 693 هست کیک پنل ساخته که زیاد به کار شما نمیاد و به نظر خودم پشتش توی صندوق باشه بهتره و بیس پر تری میزنه البته ایشون بیسشون از سابش تامین میشه و با این کار کیک بیس رو تقویت کردن).

Last edited by H.Operator; 14-10-2010 at 23:25.

12. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

سلام دوستان گلم
    راستش من میخوام یه جفت باند برا 206 تیپ 2 بگیرم
    ضبطم از این jvc آشغالی هاست میخوام یه جفت باند بدون آمپلی فایر و ارزون قیمت بگیرم(نخندین)
    سیستم حرفه ای نمیخوام فقط میخوام با این جفت باند یه جونی به ماشین بدم یعنی صدای بیشتر و اگر بشه یکم هم بکوبونه
    حالا چند تا سوال دارم
    میخوام از سایت پایونیر شاپ خرید کنم ساکن اصفهانم میشه؟
    خواستم ببینم تفاوت باند Pioneer TS-A6963S که 38 تومنه با باند مثلا کنوود 718 70 تومنی چقدره؟ آخه من که ضبط پیشرفته و آمپ هم ندارم فکر کنم زیاد تغییری تو صدا نداشته باشه؟
    راستی مارک ساند استریم خوبه یا نه؟
    و اینکه سایز باند تو کیفیت تاثیر داره؟ آخه 718 ها نسبتا بزرگترن
    کلا چه باندی پیشنهاد میکنید که زیاد هزینه پام بر نداره(اگه همین پایونیر 38 تومنی خوبه تا همینو بخرم)
    راستی گفتم 206 تیپ 2 یعنی باند عقب نداره ! نصاب میتونه این باند ها رو به عنوان باند عقب کانال کشی کنه
    راستی بازم نخندین میخوام طاقچه رو mdf بذارم
    لطفا کمک کنید خیلی خیلی ممنون میشم
    Last edited by rozy_1500; 15-10-2010 at 23:28. دليل: اسپیکر => آمپلی فایر

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان گلم
    راستش من میخوام یه جفت باند برا 206 تیپ 2 بگیرم
    ضبطم از این jvc آشغالی هاست میخوام یه جفت باند بدون اسپیکر و ارزون قیمت بگیرم(نخندین)
    سیستم حرفه ای نمیخوام فقط میخوام با این جفت باند یه جونی به ماشین بدم یعنی صدای بیشتر و اگر بشه یکم هم بکوبونه
    حالا چند تا سوال دارم
    میخوام از سایت پایونیر شاپ خرید کنم ساکن اصفهانم میشه؟
    خواستم ببینم تفاوت باند Pioneer TS-A6963S که 38 تومنه با باند مثلا کنوود 718 70 تومنی چقدره؟ آخه من که ضبط پیشرفته و آمپ هم ندارم فکر کنم زیاد تغییری تو صدا نداشته باشه؟
    راستی مارک ساند استریم خوبه یا نه؟
    و اینکه سایز باند تو کیفیت تاثیر داره؟ آخه 718 ها نسبتا بزرگترن
    کلا چه باندی پیشنهاد میکنید که زیاد هزینه پام بر نداره(اگه همین پایونیر 38 تومنی خوبه تا همینو بخرم)
    راستی گفتم 206 تیپ 2 یعنی باند عقب نداره ! نصاب میتونه این باند ها رو به عنوان باند عقب کانال کشی کنه
    راستی بازم نخندین میخوام طاقچه رو mdf بذارم
    لطفا کمک کنید خیلی خیلی ممنون میشم
    سلام
    خوب خیلی کار خوبی می کنی که می خوای اسپیکر بگیری.
    خوب اول از همه اینکه اون اسپیکر همون باند خودمون هست که انگلیسیش میشه اسپیکر و منظور شما مطمئنآ آمپلیفایر بوده که هیچ موردی نداره هر وقت دوست داشتی و مایه اومد دستت بعدآ اضافه می کنی.
    چه دلیلی داره که بخندیم مگه ما برتری نسبت به همدیگه داریم که بخوایم دیگری رو کوچک حساب کنیم و بخندیم و هیچ عیبی هم نداره و فرقی هم نداره یکی بخواد با 50 تومن اسپیکر ببنده و یک بخواد با 3 تومن سیستم ببنده در هر دو صورت طرف با توجه به بودجش اقدام کرده که هیچ چیزش هم خنده دار نیست.
    سایت پایونیر شاپ هم واسه خرید خوب و مطمئنه.
    چرا تغییر داره من خودم صدای این دو باند رو با پخش معمولی کنوود شنیدم و واقعآ تفاوت داشتن.
    من یک عکس واسه شما میزارم شما خودت قضاوت کن و ببین مگنت(قسمت پایین اسپیکر که آهنربا دورش است و توی بیس خیلی تاثیر گذاره)کدوم بزرگتره:
    کنوود 718

پایونیر 6963

و در ضمن قدرت کنوود 80 وات هست که بعدآ با گذاشتن یک آمپلی براش صداش وحشتناک میشه د ر حالی که قدرت پایونیر 40 وات هست که ارزش آمپلی نداره پس متوجه میشی که چرا اینقدر اختلاف قیمت دارند.
    ساند استریم هم آره خوبه من صداش رو شنیدم البته اون مدلیش که 60 تا 80 تومن قیمتش هست ولی 718 ازش خیلی بهتر بود مخصوصآ توی بیس.
    من بهتون 718 رو پیشنهاد میدم که قیمتش به قدرتش می ارزه و بعدآ اگر خواستید آمپلی اضافه کنید قدرت و کیفیتش هم بیشتر میشه.
    در مورد عقب هم خود کارخونه سیم رو گذاشته ولی باند نزاشته اون نصاب خودش بلده ولی اگر تاقچه mdf هم بزاری خیلی بهتر میشه.

15. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •