تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 39 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

داره خودمونی میشه Hanzo_Hattori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روش باز کردن اسلحه ی چهارم Hideyoshi toyotomi:
    دردرجه ی سختی chaos در Shizugatake بازی کنید توشییه ماییدا را قبل از این که کتسوییه شیباتا به او فرمان حمله دهد و کیجی ماییدا را قبل از این که به پایگاه شما برسد به ترتیب شکست دهید تیم تدارکات نمایان میشود اسلحه ی چهارم را از آن ها بگیرید و مرحله را بطور معمول به پایان برسانید.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

روش گرفتن اسلحه ی چهارم ماگوییچی سایکا :
    در منطقه ی اسکاپ فورم هونوجی بازی کنید ر رجه ی سختی کهاس و یک اسب بردارید در جلوی شما یک دسته راید به یک روستایی حمله کرده اند این روستایی را نجات داده و به سمت دروازه ی سمت راست بروید و رانمارو موری و نو را شکست دهید.
    به سمت جلو حرکت کده و بع از عبور از دروازه ی دوم به سمت چپ بروید و به پایگاه نوبوناگا ادا بروید و اورا به سعت شکست دهید.بعد از دروازه ی جنوبی قلعه خوارج شوی و تمام منطقه را برای پیدا کردن تیم تدارکات و گرفتن اسلحه از آنها جست و جو کنید بعد از آن شما باید کوتارو فوما را شکست دهید و بعد مرحله به همراه داشتن اسلحه چهارم ماگوییچی سایکا به پایان میرسد.

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

روش باز کردن اسلحه ی چهارم میتسو هیده آکچی :
    در مرحله ی دریم و دردرجه یسختی کهاس بازی کنید . اول به کتسوییه حمله کنید و اورا بکشید بعد به ماسامونه حمله کنید و اورا بکشید سپس به کیجی یورش ببرید و اورا بکشید آنگاه به یوکیمورا درس خوبی دهید و در آخر به کانتسوگو حمله ورشه و دخلشو بیارید بعد به سمت پایگاه اصلی اییاسو برید تادا کاتسو هوندا رو بکشید و در وازه را باز کنید در همین موقع تیم تدارکات ظاهر میشود بعد از گرفتن این اسلحه ازآنها به کوتارو حمله کنید و در آخر هم دخل اییاسو رو بیارید. (آفیسر های دیگر را بکشید و نگذارید به مین کمپ شما حمله کنند).

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

روش آنلاک کردن اسلحه یچهارم کانتسوگو :
    در درجه ی کهاس و مرحله ی دریم کانتسوگو ابتدا کاگکاتسو یوسوگی را تا مین کمپ از ست ماسامونه داته نجات بدین و ماسامونه رو بکشید و بعد همه ی ژنرال های اطراف را بکشید سپس به هانزو اینا و تاداکاتسو حمله کنید و آنهارا شکست دهید. تیم تدارکات ظاهر میشود و شما باید اسلحهرا از آنها بگیرید و سه آفیسر دیگر را بکشید.
    روش بدست آورن اسلحه ی چهارم ماسا مونه داته :
    در مرحله ی می کاتا گاهارا وردرجه ی کهاسبازی کنید . همه ی ژنرال های دشمن را بکشید به غیر از اییاسو و تمام ژنرال های خود را زنده نگه دارید. سپس قلعه های شرقی و غربی را به تصرف خود در بیاورید و بعد به پایگاه وسط حملهو موساشیرا شکست و پایگاه را تصرف کنید. بعد به سمت شمال شرقیبروید و کمین دشمن را نابود کنید .و بعد وارد اردو گاه اییاسو شوید هانزو را شکست دهید اییاسو در خارج از قلعه ظاهر میشود فورا به بیرون رفته و اینا و تاداکاتسو و یگر آفیسر ها را شکست دهید تیم تدارکات نمایان میشوسلاح را از آنها بگیرید و به اییاسو حمله کنید.
    روش آنلاک کردن اسلحه ی چهارم نینی:
    شما باید نیرو های جدا شه در سمت شرق را نجات دهید و سپس قلعه ی ایواساکی را تصرف کنید و بعد به سمت قلعه ی اصلی اییاسو بروید درآنجا تا داکاتسو اینا و هانژو را میبینید هانزو بعد از چند لحظه بطور مخفیانه به پایگاه اصلی شما حمله میکند پس فورا به سمت میانبر نینجا بروید و هانژو را قبل از رسیدن به قلعه ی اصلی شماشکست دهید سپس به ایوا ساکی برگردید و تادا کاتسو و اینا را شکست دهید بعد یاسوماسا و اوجیشیگه نیوارا بکشی ددر این لحظه تیم تدارکاتوار میشو سلاح را ازآن ها بگیرید و به طور معمول ادامه ی مر حله ا تمام کنید.
    روش آنلاک کردن اسلحه ی نهایی ساکون شیما :
    درسختی کهاس و در منطقه ی سکیگاهارابا زی کنید . همه ی ژنرال های دشمن را بجز اییاسو بکشید و تمامی ژنرال های خود را ژنده نگه داریدو نگذارید ماگوبی فوس به ماتسو کستل نزدیک شود تمام خائنین را بکشی و اجازه ندهید هیدیاکا کوبایاکاوا خائن شود. تیم تدارکات از کناره ی جنوبی نقشه ظاهر شده و به سمت غرب میدود این تیم را نابو و اسلحه ی خو را برداریدو دخل اییاسو رو بیارید.

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

روش آنلاک کردن اسلحه یچهارم کانتسوگو :
    در درجه ی کهاس و مرحله ی دریم کانتسوگو ابتدا کاگکاتسو یوسوگی را تا مین کمپ از ست ماسامونه داته نجات بدین و ماسامونه رو بکشید و بعد همه ی ژنرال های اطراف را بکشید سپس به هانزو اینا و تاداکاتسو حمله کنید و آنهارا شکست دهید. تیم تدارکات ظاهر میشود و شما باید اسلحهرا از آنها بگیرید و سه آفیسر دیگر را بکشید.
    روش بدست آورن اسلحه ی چهارم ماسا مونه داته :
    در مرحله ی می کاتا گاهارا وردرجه ی کهاسبازی کنید . همه ی ژنرال های دشمن را بکشید به غیر از اییاسو و تمام ژنرال های خود را زنده نگه دارید. سپس قلعه های شرقی و غربی را به تصرف خود در بیاورید و بعد به پایگاه وسط حملهو موساشیرا شکست و پایگاه را تصرف کنید. بعد به سمت شمال شرقیبروید و کمین دشمن را نابود کنید .و بعد وارد اردو گاه اییاسو شوید هانزو را شکست دهید اییاسو در خارج از قلعه ظاهر میشود فورا به بیرون رفته و اینا و تاداکاتسو و یگر آفیسر ها را شکست دهید تیم تدارکات نمایان میشوسلاح را از آنها بگیرید و به اییاسو حمله کنید.
    روش آنلاک کردن اسلحه ی چهارم نینی:
    شما باید نیرو های جدا شه در سمت شرق را نجات دهید و سپس قلعه ی ایواساکی را تصرف کنید و بعد به سمت قلعه ی اصلی اییاسو بروید درآنجا تا داکاتسو اینا و هانژو را میبینید هانزو بعد از چند لحظه بطور مخفیانه به پایگاه اصلی شما حمله میکند پس فورا به سمت میانبر نینجا بروید و هانژو را قبل از رسیدن به قلعه ی اصلی شماشکست دهید سپس به ایوا ساکی برگردید و تادا کاتسو و اینا را شکست دهید بعد یاسوماسا و اوجیشیگه نیوارا بکشی ددر این لحظه تیم تدارکاتوار میشو سلاح را ازآن ها بگیرید و به طور معمول ادامه ی مر حله ا تمام کنید.
    روش آنلاک کردن اسلحه ی نهایی ساکون شیما :
    درسختی کهاس و در منطقه ی سکیگاهارابا زی کنید . همه ی ژنرال های دشمن را بجز اییاسو بکشید و تمامی ژنرال های خود را ژنده نگه داریدو نگذارید ماگوبی فوس به ماتسو کستل نزدیک شود تمام خائنین را بکشی و اجازه ندهید هیدیاکا کوبایاکاوا خائن شود. تیم تدارکات از کناره ی جنوبی نقشه ظاهر شده و به سمت غرب میدود این تیم را نابو و اسلحه ی خو را برداریدو دخل اییاسو رو بیارید.

2. این کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SH-Extreme Gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام.

امروز میخوام طریقه آزاد کردن دو شخصیت زن Samurai Warriors 2 یعنی Okuni و Ranmaru Mori رو بهتون بگم.

Okuni:

برای آزاد کردن Okuni باید Sugoroku رو یه دور تموم کنین. به این صورت که: با یه شخصیت قوی مثل Tadakatsu Honda یا Keiji Maeda بازی کنین. شما میتونین مقدار امتیاز رو انتخاب کنین. مثلا 5000.
    زیر صفحه یه نقشه هست که توش 3 تا علامت ضربدر هست. شما باید با انداختن تاس به این مکانها برید و پرچمها رو بگیرین. هر کس زودتر بتونه پرچمها رو بگیره و 5000 امتیاز رو بدست بیاره برنده میشه.
    اگه شما برنده بشین Okuni توی حالت Free Mode آزاد میشه.

Ranmaru Mori:

برای آزاد کردن Ranmaru Mori شما باید مراحل Ranmaru's request توی Survival Mode رو تموم کنین. به این صورت که:

*شما باید در طبقه 1F مرحله Ranmaru's request 1 رو تموم کنین. تا مرحله Mitsuhide's request و Keji's request باز بشه.
    *سپس باید مرحله Mitsuhide's Request 1 در طبقه 11F رو تموم کنین. تا مرحله Mitsuhide's Request 2 توی طبقه 21F باز بشه.
    *مرحله Mitsuhide's Request 2 رو تموم کنین تا مرحله Ranmaru's request 2 در طبقه 31F باز بشه.
    مرحله Ranmaru's request 2 رو تموم کنین تا Ranmaru Mori توی حالت Free Mode باز بشه.

باید توجه کنین که مراحل رو درست انجام بدین. مثلا در بعضی جاها مثل Ranmaru's request 1 به شما کارهایی میگه که باید همون کار رو انجام بدین. اگه اشتباه انجام بدین دیگه مرحله Mitsuhide's Request 1 توی طبقه 11F باز نمیشه.
    کسی که انگلیسیش خوب باشه میتونه بدون درد سر تموم کنه. پس دقت کنین.

اگه باز هم سوال داشتین بهم بگین.
    Last edited by SH-Extreme Gamer; 15-08-2011 at 17:20.

4. 2 کاربر از SH-Extreme Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

میشه بگید شما دقیقا در چه ساعاتی از روز به این تایپیک سرمیزنید تا ماهم سوالاتمون رو بپرسیم؟ چون همین که من یه سوال میپرسم بعد از ظهر میام چک میکنم که جواب گرفتم یا نه و میبینم که جوابندادین و فردای همون روز میبینم که نوشته آخرین پست قبل از چک کرن من در روز قبل بوده و این منو گیج میکنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

میشه بگید شما دقیقا در چه ساعاتی از روز به این تایپیک سرمیزنید تا ماهم سوالاتمون رو بپرسیم؟ چون همین که من یه سوال میپرسم بعد از ظهر میام چک میکنم که جواب گرفتم یا نه و میبینم که جوابندادین و فردای همون روز میبینم که نوشته آخرین پست قبل از چک کرن من در روز قبل بوده و این منو گیج میکنه.

سلام.

من واقعا شرمنده شما هستم.
    مواقعی که بیکار میشم به این تاپیک میام. ساعات خاصی نیست.

برای اینکه جبران کنم هر چی سوال داری بپرس. قول میدم همه رو جواب بدم.

7. این کاربر از SH-Extreme Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دستت درد نکنه اما شما چرا شرمنده ای من از شما باید عذر بخوام که اینجوری حرف میزنم ولی منظور من این چیزی نیست که شما فهمیدی من فقط میخوام بدونم اگه یه وقت یه سوالی پرسیدیم به خودمون بگیم کی بیایم جوابو ببینیم که جوابم رو هم گرفتم
    والبته خیلی خیلی ممنونم اما سوال خاصی ندارم جز این که روش کوتارو کنشین گینچیو میتسوناری زود تر بزارین البته روش تاداکاتسو رو هم میخوام هرچندکه بدبختیه بازم به خاطر این که شمارو به خاطر حرفام ناراحت و عصبانی میکنم عذر میخوام

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

البته Okuni و Ranmaru Mori برای پلیر 2 توی استوری مود هم آزاده . اینطور نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من یه عذر خواهی بزرگ به شما بدهکارم چون ازاون موقعی که تواین تایپیک پست دادم اولا شما بودی که جوابامو دادی و دوما ازآموزشاتت استفاده کردم اما حتی یه تشکر خشک و خالی نکردم و فقط از شما توقع زیاد داشتم
    اولا: مـــــــــــــتــــــــــ ــــــــشــــــــــــــــ ـــکـــــــــــــــــــرم
    دوما: ببـــــــــــــــــخـــــ ــــــــــــشــــــیـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــد
    اولا:
    دوما:

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام.

هانزو جون واقعا لطف داری. نیاز به تشکر نیست من وظیفه ام هست هر چی میدونم به شما بگم.
    به روی چشم. اونهایی که میخوای رو زودتر میذارم.
    راجع به Okuni و Ranmaru Mori هم حرف شما درسته. من منظورم توی بازی تک نفره بود. توی بازی دو نفره برای دسته دوم قابل انتخاب هستن.

از این به بعد میخوام روش آزاد کردن اسلحه ها رو بذارم.

12. 2 کاربر از SH-Extreme Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام.

هانزو جون واقعا لطف داری. نیاز به تشکر نیست من وظیفه ام هست هر چی میدونم به شما بگم.
    به روی چشم. اونهایی که میخوای رو زودتر میذارم.
    راجع به Okuni و Ranmaru Mori هم حرف شما درسته. من منظورم توی بازی تک نفره بود. توی بازی دو نفره برای دسته دوم قابل انتخاب هستن.

از این به بعد میخوام روش آزاد کردن اسلحه ها رو بذارم.

دســـــــــــــــتـــــــ ــت درســـــــــــــــت...

14. این کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روش آنلاک کرن اسلحه ی چهارم Oichi :
    در سختی chaos و درمرحله ی Dream اوییچی بازی کنید. کمی صبر کنید.Okuni به شما میپیوندد-Nagamasa به کمک شما می آید اما کمین میخورد اورا نجات دهید. و به سمت پایگاه Nobunaga Oda حرکت کنید و اورا شکست دهید. Nene که دشمن شماست را میبینید اورا فعلا شکیت ندهید بعد دستور میگیرید که ازکیوماسا محافظت کنید این کار با کشتن No امکان پذیراست بعد از آن Ina و Tachibana ظاهر میشوند آنهاا شکست دهید و بعد Ranmaru Mori ظاهر میشود اورا شکست دهید Okuni که دشمن شماشده را بکشید و سپس دخل Nene را بیارید بعد تیم تدارکات (واحد انتقال) ظاهر میشود اسلحه را از آنها بگیرید و No را که دوباره برگشته شکست دهید.

16. این کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •