تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 237 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام...چند قته که با یونیتی آشنا شدم...3d max رو بلد هستم و متوجه شدم که به راحتی وارد این برنامه میشه...الان دو روزه دارم با unity کار میکنم و به نظرم جالب هستش...کم کم هم تمامه صفحات رو دارم مرور میکنم...

اما در همین ابتدای کار سوالی برام پیش اومده.
    گفتید free این نرم افزار بعضی چیز هارو نداره؟ یعنی سایه گذاری رو هم نداره؟؟؟؟ خب لیسانسش رو نمیشه گیر آورد؟ مثه max????
    راستی اگه من کارهایی که میسازم تویه max رو همونجا بهشون texture بدم بعد بیارم تویه unity دچار مشکل میشم؟

در کل من تازه کارم و از این به بعد زیاد به این تاپیک سر میزنم امیدوارم که بچه ها من رو هم قبول کنن و بهم کمک کنن ا راه بیفتم !!!

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام...چند قته که با یونیتی آشنا شدم...3d max رو بلد هستم و متوجه شدم که به راحتی وارد این برنامه میشه...الان دو روزه دارم با unity کار میکنم و به نظرم جالب هستش...کم کم هم تمامه صفحات رو دارم مرور میکنم...

اما در همین ابتدای کار سوالی برام پیش اومده.
    گفتید free این نرم افزار بعضی چیز هارو نداره؟ یعنی سایه گذاری رو هم نداره؟؟؟؟ خب لیسانسش رو نمیشه گیر آورد؟ مثه max????
    راستی اگه من کارهایی که میسازم تویه max رو همونجا بهشون texture بدم بعد بیارم تویه unity دچار مشکل میشم؟

در کل من تازه کارم و از این به بعد زیاد به این تاپیک سر میزنم امیدوارم که بچه ها من رو هم قبول کنن و بهم کمک کنن ا راه بیفتم !!!
    سلام عزيز
    شما اولين كاري كه بايد انجام بدي اينه كه پست 96 رو بخوني
    forum.p30world.com/showpost.php?p=5184978&postcount=96

توي اين پست توضيح دادم كه چه جوري از نسخه ي Pro استفاده كنيد و همينطور كلي هم آموزش گذاشتم كه استفاده كنيد

نكته ي مهمي كه توي Export مدل ها وجود داره اينه كه بهتره مدل اكسپورت شده FBX باشه البته شما ميتوني max. رو هم توي يونيتي ايمپورت كنين ولي FBX ( مخصوصا از نظر انيميشن داشتن مدل ) بهترين مدل هست

اگه توي مكس به مدل تكسچر بدي و بعدش بياري يونيتي ممكنه متريال هات از حالت عمقي ( Map )‌ كه دارن به حالت معمولي تبديل بشن ( يعني اينكه موقع ايمپورت ، متريال از مدل جدا ميشه و توي يه فايل جدا متريال ها بوجود مياد و از حالت مپ به حالت معمولي تبديل ميشن و بايد دوباره متريال هارو به آبجكت نسبت بدي ) به خاطر همين متريال هارو جداگونه اكسپورت كن يا اگه پلاگينش رو نداري توي همون يونيتي ميتوني متريال بسازي ... بستگي به مدل هم داره تكسچر مدل آدم رو توي مكس بسازي بهتره
    پيشنهاد ميكنم با برنامه ي Modo هم مدل بساز كه خيلي كارت رو سريع انجام ميده و خيلي با يونيتي هماهنگ هست

3. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

کرکی دیگر برای یونیتی2.6 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

توي سايت روسي يونيتي ميتوني ويدئوش رو ببيني
    unity3d.ru

چند تا عكس از يونيتي 3 :

بقيه رو به صورت لينك ميزارم :
    کد:
    اين عكس هارو حمزه ي عزيز برام فرستاده كه صميمانه ازش تشكر ميكنم

منظورت رو نفهميدم
    يه خورده بيشتر توضيح ميدي ؟
    یعنی یه تیکه انیمیشن رو بهش اضافه کنم!یعنی الان برای مثال دشمنا رو کشتم و می خوام یه فیلم نشون بدم!می تونم اون فیلم رو بسازم و به موتور اضافه کنم؟

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

یعنی یه تیکه انیمیشن رو بهش اضافه کنم!یعنی الان برای مثال دشمنا رو کشتم و می خوام یه فیلم نشون بدم!می تونم اون فیلم رو بسازم و به موتور اضافه کنم؟
    آره میشه...همه موتورها میتونید Movie رو پخش کنند!

8. این کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.

از این که این فروم هر روز فعال تر میشه بیشتر خوشحال میشم.

1-در مورد انتخاب زبان سی شارپ رو انتخاب کنید تا با آشنا شدن با مفهوم واقعی شی گرایی در مورد پروژه های دیگه مشکل نداشته باشید.در ضمن در محیط سی شارپ کمتر کد می نویسید و سریعتر هستید و کد ها نظم بهتری دارن.

2-برای اموزش سی شارپ هم من چند کتاب توی بلاگم قرار دادم می تونید به انها رجوع کنبد.اگه کافی نبود بگید تا منابع بیشتری رو معرفی کنم.هم در مورد سی شارپ و هم یونیتی.

موفق باشید.

10. 2 کاربر از miladigs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نظر من بهترین ویژگی یونیتی 3 استفاده از beast برای نورپردازی هست که هنوز باورم نمی شه این ویژگی فوق العاده برای یونیتی رایگان هست . کسانی که آلن ویک رو بازی کردن می فهمن این نورپردازی beast چه قدرتی داره. درصد زیادی از قدرت آنریل هم به خاطر سیستم light mapping اش هست.

احسان جان اون مشکل rotation هم من با هاش دست و پنجه نرم کردم واقعا چیز عجیبیه . یکی از تفاوت های که داره اینه که از x , y, z ساده استفاده نمی کنه و محور 4 تایی داره و برای استفاده ازش باید از quaternion استفاده کنی .

یکی دیگه از چیزهای که تازه فهمیدم اینه که درسته که نیاز به تعریف نوع متغیر مثلا int یا str یا real ندارین ولی اولین داده که به متغیر داده می شه نوع متغیر رو تعیین می کنه مثلا من سعی کردم که متغیر به این شکل تعریف کنم

کد:
    بعد بهش این مقدار رو دادم

کد:
    که چون این متغیر از نوع صحیح شده بود مقدار رو رند می کرد و اون دقت رو که لازم داشتم به من نمی داد . این کنسول یونیتی هم اشکلات رو درست نشون نمی ده و ادم رو گیج می کنه.
    Last edited by Prince_ of _Persia; 27-07-2010 at 10:36.

12. 2 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اين مطلب رو توي تاپيك مقايسه گذاشته بودم ... اينجا هم نقل قول ميكنم :

چنانچه ديده شد در : God of War 1 & 2 ، Gears of War 1 & 2 ، Gran Turismo ، Killzone 2 ، Mirror's Edge , Alan Wake

Beast Lightmapping

Unity 3 features industry's best lightmapping technology: Beast. Used in lots of AAA hits, Beast is typically licensed at up to $90,000 per title, but it's included with your Unity license for free. Beast lightmaps interact beautifully with real-time dynamic lights. As objects come closer, Unity fades to real-time lighting, giving you full shading details.

Beast چیست؟
    Beast یک میان افزار فوق الاده قدرتمند برای تهیه LightMap است. شما با Beast میتوانید بعد از طراحی مرحله خود و قرار دادن مدل ها و نور ها یک LightMap تهیه کنید. این کار باعث میشود که پردازش برای تاثیرات نورها در محیط Real-Time به شدت کاهش یافته و کارایی بالا برود.

تصور کنید که انجینی را در اختیار دارید که در زمان اجرای بازی تاثیرات تمامی نورها را بصورت آنی (Real-Time) مورد پردازش قرار دهد، حتی اگر شما قویترین کارت گرافیک جهان را در اختیار داشته باشید باز هم این کار شدیدا سنگین و زمان بر است، به همین دلیل انجین شما توانایی پردازش بیش از 10-15 منبع نور را نخواهد داشت.

بنابر این مشکلات زیادی برای طراحی بازی و بخصوص بخش نورپردازی آن خواهید داشت. حال اگر انجین شما Beast را در اختیار شما قرار دهد پس از طراحی یک مرحله از بازی یک LightMap میسازید، با این کار کلیه تاثیرات نور با دقت و حوصله کافی توسط انجین محاسبه میشود، هم اکنون وارد بازی میشوید و با بهترین تاثیرات نور و همینطور بالاترین کارایی بازی میکنید.

حال ممکن است برایتان سوالی پیش بیاید:

اگر در محیط مرحله مدل متحرکی باشد تاثیرات نوری که توسط Beast ساخته میشود ثابت خواهد بود!؟

در جواب باید گفت خیر در بازی تمامی محیط زنده است و هیچ نور ثابتی نداریم.

پس چطور ممکن است که کل محیط بازی پردازش شود ولی کارایی کم نشود!؟

جواب این سوال ساده است، برای مثال شما مرحله ای با وسعت بسیار زیاد میسازید (برای مثال شهری مانند شهر بازی Mirror's Edge) حال ممکن است شما در بازی بخواهید تا 1 کیلومتر آنطرف تر را نیز ببینید در اینجا Beast محدوده ای را مشخص میکند و در نزدیکی شما تمامی نورها و سایه ها بصورت Real-Time پردازش میشود. یعنی تا آنجایی که لازم است تمامی نورها و سایه ها و تاثیرات آنها پردازش میشود و در مکانهایی که خیلی دور است و یا دیده نمیشود پردازشی صورت نمیگیرد و چون قبلا از آن محل LightMap تهیه شده است تصور میکنید که تمامی نورها در حال پردازشند.

آیا Beast میان افزار معتبر و قابل اطمینانی هست!؟

شاید بتوان به یقین گفت بهترین و قویترین ابزار برای تهیه LightMap در بازی های کامپیوتری همین Beast است. زیرا امتحان خود را به بهترین شکل ممکن پس داده و نمره کامل را گرفته است! حتما میپرسید چرا؟

زیرا از Beast در بزرگترین بازی های تاریخ استفاده شده است!!! بازی هایی که همیشه در عرصه گرافیک جزو بهترین ها بوده اند، بازی های God Of War III ، Gears Of War 1&2 ، Killzone 2 ، Mirror's Edge ، Gran Turismo و دهها بازی بینظیر دیگر همگی برای نور پردازی از Beast کمک گرفته اند، یعنی بزرگترین انجین های جهان برای تهیه LightMap از این میان افزار بهره میبرند.

شاید Unreal Engine 3 و Gamebryo معروفترین انجین هایی باشند که از Beast استفاده میکنند اما حقیقت این است که کمتر شرکت و استودیویی در جهان وجود دارد که از Beast در بازی هایش استفاده نکرده است!

خب فکر میکنم به خوبی با Beast و کارایی آن آشنا شده باشید حال چرا این میان افزار مورد بررسی قرار گرفت؟

به احتمال زیاد مطلع هستید که در انجین Unity3D 3 قرار است از Beast استفاده شود! قیمت این میان افزار برای هر عنوان بازی بیش از 90000 دلار است! اما طبق گفته های سازندگان یونیتی شما با خرید لایسنس این انجین میتوانید بصورت رایگان از Beast استفاده کنید! لایسنس یونیتی هم اکنون 1500 دلار است و این یعنی امکانات عجیب و باور نکردنی با کمترین قیمت!

به گفته سازندگان انجین یونیتی نسخه 3 این انجین قرار است تابستان امسال عرضه شود و قیمت آن نیز همان 1500 دلار خواهد بود، البته در طراح پیش فروش نسخه جدید یونیتی شما میتوانید با 1200 دلار آنرا سفارش دهید!
    یونیتی جدید امکانات دیگری مثل پشتیبانی از دایرکت ایکس 10 و 11 ، HDR ، بروز رسانی PhysX و... نیز خواهد داشت + موارد بسیار زیادی که از خیلی از آنها بی اطلاع هستیم اما همین ابزارها به تنهایی میتواند دلیل خوبی باشد برای خرید یونیتی.

در آخر سوالی دارم که خوشحال میشوم به آن پاسخ دهید، آیا با چنین سرعت پیشرفتی در یونیتی میتوانید به یقین بگویید آنریل 4 از یونیتی 4 بهتر خواهد بود؟

عكس هايي براي نشان دادن قدرت يونيتي توي اين زمينه ( اين دو عكس از بازي هاي يونيتي هست ) :

اين آقا بالاييه (!)‌ تصويرش بدون هيچ افكتي هست و فقط از لايت مپ استفاده شده توش !

14. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

من اون ويدو هايي رو كه مبگي رو نگاه كردم تمام كاس هارو مبرنه رو c شارپ ميره تو java خودش بعد تبديل ميكنتش به c شارپ كه نمي فهمم چطوريه (‌ درس colider )‌
    بعد اينكه رزولوشن زايد كردن يه ايراده كه هوشمند زياد نميشه چون كلي از كارت گرافيك رو اشغال ميكنه
    در مورد اين جابجايي ها كه گفتي همه اينارو امتحان كردم به حيچ وجه جواب نداد

احسان جان اون مشکل rotation هم من با هاش دست و پنجه نرم کردم واقعا چیز عجیبیه . یکی از تفاوت های که داره اینه که از x , y, z ساده استفاده نمی کنه و محور 4 تایی داره و برای استفاده ازش باید از quaternion استفاده کنی .

یکی دیگه از چیزهای که تازه فهمیدم اینه که درسته که نیاز به تعریف نوع متغیر مثلا int یا str یا real ندارین ولی اولین داده که به متغیر داده می شه نوع متغیر رو تعیین می کنه مثلا من سعی کردم که متغیر به این شکل تعریف کنم

کد:
    var moveprec=0;
    بعد بهش این مقدار رو دادم

کد:
    moveprec=20 & time.deltatime;
    که چون این متغیر از نوع صحیح شده بود مقدار رو رند می کرد و اون دقت رو که لازم داشتم به من نمی داد . این کنسول یونیتی هم اشکلات رو درست نشون نمی ده و ادم رو گیج می کنه.
    دوست عزيزم واقا ممنونم يه دست تست ميزنم با خبرتون ميكنم
    Last edited by ehsan_wwe; 27-07-2010 at 03:20.

16. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام.
    تویه unity بهترین راه برای ساخت طبیعت (زمین های ناهموار ) همون terrain هست؟؟؟
    کار باهاش آسونه...اما یه مشکلی دارم...حالا که به طبیعت تکسچر دادم و همین طور هم نور خورشید...اما سایه ها روی محیط terrain نمیافته در حالی که اگه یه پلن رو زیر اجسام بذارم سایه ها دیده میشن...mesh renderer رو هم رویه terrain گذاشتم اما فرقی نکرد...میشه کسی کمکم کنه؟؟؟؟

و یه سوال دیگه...الان چطور رویه person controller یه جسم بذارم که دیده بشه؟؟؟ منظورم یه چیزی مثه تفنگه (تفنگ رو تویه مکس ساختم، اما نمیدونم چطور تفنگ رو با person controller فیکس کنم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •