تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 36 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 353

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون xt اولین آنـدرویـد با فلش زنون

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کیفیت فیلمبرداریش چجوریه؟واقعآ در حد HD هست؟
    عکسبرداریش از 8 مگاپیکسلای دیگه بهتره یا بدتر؟من تو GSMARENA کیفیت فوق العاده ای ازش دیدم تو عکاسی در شب با فلاش زنونش..آیا درسته؟ور در آخر محتویات جعبه گوشی چی بود؟ممنون

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

در مورد دوربین ببین تو حالت ماکرو نیست و یا اینکه شما برای عکس گرفتن فکوس میکنی یا نه
    بعدش هم ببین ورژن اندروئیدش چنده اگه لازم بود و تونستی حتما اپدیت کن

دوربین و چک کردم تو حالت ماکرو نیست تو حالت اتوماتیک هست و فوکوس هم انجام میدم و ورژن گوشیم 2.1 هست برام یه خورده زوده که برم تو کار اپدیت کرن گوشی چون میترسم کار دست گوشیم بدم این اول کاری آخه تاحالا این کارو نکردم

بابت اطلاعاتی که در اختیارم گذاشین مرسی.
    راسی گوشی رو تو روز و هوای باز چک کردم اون مسئله ای که گفتم تا حدود خیلی زیادی وجود نداره( حالت برفکی و تار) و عکسایی که تو محیط باز و روشن میگیره خوبه

نگران نباش دوست من این کاملا عادیه ... من با تاچ اچ دی هم همین مسئله رو داشتم تو فضای کم نور (مثل خونه) نویز داره ولی تو خود عکس هیچی مشخص نیست و مشکلی نداره ...اگه خیلی برات مهمه تو View Finder برفکی و نویز دار نباشه وقتی تو جای کمنور عکس میگیری brightness رو ببر بالا از تو تنظیمات

3. 3 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tagarg_yakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کیفیت فیلمبرداریش چجوریه؟واقعآ در حد HD هست؟
    عکسبرداریش از 8 مگاپیکسلای دیگه بهتره یا بدتر؟من تو GSMARENA کیفیت فوق العاده ای ازش دیدم تو عکاسی در شب با فلاش زنونش..آیا درسته؟ور در آخر محتویات جعبه گوشی چی بود؟ممنون
    فیلم برداریش خوبه و راضی کنندس فکر نمیکنم واقعا فیلم برداریش اچ دی باشه
    من عکس برداریش و با 8 مگا پیکسلای گوشی های دیگه مقایسه نکردم اما عکاسیش خوبه و وقتی انتقال میدی به کامپیوتر بهتر کیفیتش خودشو نشون میده. مخصوصا عکسایی که تو روز و محیط باز میگیری واقعا باکیفیت هست.
    نمیشه گفت تو تاریکی مطلق با فلش زنونش میتونه باکیفیت فوق العاده ای عکس بگیره حداقل به نظر من که اینطور نیست و کیفیتش مطلوب و خوب به نظر میرسه
    محتویات بسته: گوشی , کابل HDMI , شارژرگوشی , کابل USB که برای شارژر و اتصال به کامپیوتر به صورت مشترک استفاده میشه , باطری و هدفون. و البته دفترچه راهنما که تو کارتن گوشی من موجود نبود و من موقع خرید حواسم نبود بهش. ولی از اینترنت دفترچه Manual User گوشی رو دانلود کردم
    راستی تو کارتن بعضی از گوشی ها شارژر فندکی هم موجود بود که فروشنده ها بابتش 10تا 20 هزارتومن بیشتر قیمت میدادن.

---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:22 AM ----------

نگران نباش دوست من این کاملا عادیه ... من با تاچ اچ دی هم همین مسئله رو داشتم تو فضای کم نور (مثل خونه) نویز داره ولی تو خود عکس هیچی مشخص نیست و مشکلی نداره ...اگه خیلی برات مهمه تو View Finder برفکی و نویز دار نباشه وقتی تو جای کمنور عکس میگیری brightness رو ببر بالا از تو تنظیمات
    مرسی دوست عزیز خیالم راحت شد نگران بودم که نکنه مشکل خاصی وجود داشته باشه

5. 4 کاربر از tagarg_yakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش میکنم...چه جالب کابل HDMI تو خود گوشی! بابا موتورولا هم خیلی لارج تشریف دارنها

دارم فکر میکنم 4 ماه دیگه پول میاد دستم اینو بخرم بجای دیزایر...راستی شما بی زحمت HDMI رو به LCD وصل کن ببین سرعت و کیفیت چجوریاس...مرسی

7. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فیلم برداریش خوبه و راضی کنندس فکر نمیکنم واقعا فیلم برداریش اچ دی باشه
    من عکس برداریش و با 8 مگا پیکسلای گوشی های دیگه مقایسه نکردم اما عکاسیش خوبه و وقتی انتقال میدی به کامپیوتر بهتر کیفیتش خودشو نشون میده. مخصوصا عکسایی که تو روز و محیط باز میگیری واقعا باکیفیت هست.
    نمیشه گفت تو تاریکی مطلق با فلش زنونش میتونه باکیفیت فوق العاده ای عکس بگیره حداقل به نظر من که اینطور نیست و کیفیتش مطلوب و خوب به نظر میرسه
    محتویات بسته: گوشی , کابل HDMI , شارژرگوشی , کابل USB که برای شارژر و اتصال به کامپیوتر به صورت مشترک استفاده میشه , باطری و هدفون. و البته دفترچه راهنما که تو کارتن گوشی من موجود نبود و من موقع خرید حواسم نبود بهش. ولی از اینترنت دفترچه Manual User گوشی رو دانلود کردم
    راستی تو کارتن بعضی از گوشی ها شارژر فندکی هم موجود بود که فروشنده ها بابتش 10تا 20 هزارتومن بیشتر قیمت میدادن.
    مرسی دوست عزیز از توضیحات...
    قیمت الانش چند هست؟راستی با گارانتی شما گرفتی یا بدون گارانتی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

الان فکر کنم 640 بدون گارانتی هستش...فعلا بازار تق و لقه و موتورولا هم همیشه قیمت پایداری نداشته...

10. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tagarg_yakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خواهش میکنم...چه جالب کابل HDMI تو خود گوشی! بابا موتورولا هم خیلی لارج تشریف دارنها

دارم فکر میکنم 4 ماه دیگه پول میاد دستم اینو بخرم بجای دیزایر...راستی شما بی زحمت HDMI رو به LCD وصل کن ببین سرعت و کیفیت چجوریاس...مرسی
    من میخواستم HD2 بخرم اما به این نتیجه رسیدم که XT720 خواسته‏های من از یک گوشی رو بهتر جواب میده و الانم از انتخابم راضیم , احتمالا شما هم از انتخابتون در مورد موتورولا راضی هستین.

راستی من تلویزیونم متاسفانه ورودی HDMI نداره اما به محض اینکه موفق شدم که از کابل HDMI استفاده کنم حتما نتیجش و اعلام میکنم.

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

مرسی دوست عزیز از توضیحات...
    قیمت الانش چند هست؟راستی با گارانتی شما گرفتی یا بدون گارانتی؟

من از علاءالدین به قیمت 600 بدون گارانتی خریدم فکر نیمکنم که گارانتیش ارزشی داشته باشه

12. 3 کاربر از tagarg_yakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام یه کارت حافظه 8 گیگ توش نبود!؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام یه کارت حافظه 8 گیگ توش نبود!؟

مموری 8گیگ و کابل hdmi توی پک موجود داره /

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی این اقایی که خریده بود چیزی ازش نگفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •