سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون
[Fujitsu LifeBook NH570]
سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون
[Fujitsu LifeBook NH570]
آقا تو رو خدا كمك كنيد چند روز ديگه ميخوام فوجيتسو ah530 با كانفيگ 2گيگ رم و 250 گيگ هارد و cpu دو هسته اي p6100 2.0ghz و 3 مگ كش و قيمت 560 تومن با گارانتي بهين. بنظرتون ارزش داره بگيرم بيشتر هم ميخوام دستگاه زيبا و بادوام باشه و واسه كاراي دانشجويي ميخوام و اگه بتونه يكي دوتا بازي مثل portotype رو بياره خيلي خوب ميشه اگه نكته اي هست قبل از خريد بايد توجه كنم بهم بگين دمتون گرم .
سلام دوست عزیز
یکی از اقوام سی پی یو 5 رو گرفته فقط بدون که ویندوزش اصل نیست و اینکه هدیه یا تخفیف نوروزی یادت نره بگیری و برای وصل شدن به پریز برق باید تبدیل بخری ، برای فامیل ما که اینطوری بود
نوت بوکی حرفه ای برای کاربران حرفه ای شرکت ژاپنی-آلمانی فوجیتسو نیز همانند تمام تولید کنندگان رایانه های همراه، مدل هایی مختص پردازش های سنگین گرافیکی دارد. مدل LifeBook NH-570 نیز یکی از این محصولات است که برای فعالیت های سنگین گرافیکی بهینه شده است.
این نوت بوک از صفحه نمایشی 18.4 اینچی با وضوح تصویر 1680x945 پیکسل برخوردار است. در نتیجه اندازه ی بزرگ صفحه نمایش باعث می شود دیدن فیلم های بلوری، انجام کار های گرافیکی و بازی های کامپیوتری با این لپ تاپ لذت بخش باشد. از دیگر ویژگی های این مدل که توسط بهین تکنولوژی پشتیبانی می شود می توان به درایو بلوری کمبو، سنسور تشخیص اثر انگشت، تاچ پد با قابلیت استفاده از دو انگشت به صورت همزمان اشاره کرد.
این نوت بوک از ظاهر بسیار زیبایی بدلیل استفاده از سطحی مشکی و براق، برخوردار است. لبه های آن نیز با استفاده از استیل مات پوشش داده شده که به زیبایی آن افزوده است.
دیگر مشخصات فنی این محصول عبارت اند از پردازنده ی اینتل Core i5 با فرکانس 2.26 گیگاهرتز با 3 مگابایت حافظه ی نهان، چهار گیگابایت حافظه ی DDR3 با امکان ارتقا تا هشت گیگابایت، یک ترابایت هارد دیسک، کارت گرافیک انویدیا GT330 با یک گیگابایت حافظه ی اختصاصی اشاره کرد. هم چنین این نوت بوک از انواع پورت های ارتباطی هم چون USB، HDMI، گیگابیت اترنت، eSATA و غیره پشتیبانی می کند تا در این زمینه نیز NH 570 محصول کاملی باشد.
گفتنی است شرکت فوجیتسو برای این مدل نیز از صفحه کلید مقاوم در برابر مایعات استفاده کرده و کلید های Numeric را نیز در این صفحه کلید تعبیه کرده است. لازم به ذکر است که باتری این محصول 8 سلولی بوده و توانایی تامین انرژی مورد نیاز را برای حدود چهار ساعت دارا است.
من قرار بود AH-530 بگیرم. نظرم عوض شد. الان LH بهترین جایگزین واسه AH هست. تازه 14 هم هست!
به نظرم اگر کسی گرافیک واسش مهم نیست بره Lh بگیره!
من دو ماه هست T900 رو خریدم
عکس و مقاله در مورد این مدل در لینک زیر هست دوستانی که دنبال تبلت هستند نگاهی به این لینک بندازن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب من fujitsu ah530 hd6 گرفتم.
cpu core i7 2.8 4 meg که با turbo boost تا 3ghz میره.
گرافیک ati 6530 1gb که تا 4g شیر میشه.
ram 6 gig ddr3 که 5.86 usable داره.
کیفیت LED هم که خیلی خوبه.نور و تفکیک خوبی داره.
تنها عیبش اینه صداش ضعیفه که اونم میشه با یه بلنگو 10 تومنی یو اس بی رفعش کرد.
بازی های transformers-hot pursuit-darksider رو با آخرین گرافیک روان اجرا میکنه.
بازی crysis 2 رو روی اخرین گرافیک با فریم حدود 22 اجرا میکنه که عالیه.چون همین بازی رو برای تست کارت ها امتحان میکن!.میشه گفت کارتش همون ati 5650 است البته یه مقدار قویتر.هم بشتر شیر میشه هم gpu بهتری داره.
توصیه میکنم حتما گارانتی بهین رو بگیرین چون تعویض میکنه نه تعمیر که هیچ لپتاپی همچین گارانتی نداره!
پشتش که نوشته المان.بارکد و اینام زدم همون المانه.فروشندم گفت هر موقع واست ثابت شد المان نیست برشگردون!
کیفیت ساخت واستحکامش هم نسبت به dell خیلی بهتره.
هر چیزه دیگه ای هم باشه در خدمتم.
سلام دوستان می خواستم بدونم جوری می توانم دکمه های کیبرد روی لب تاپ مثلا کم و زیاد کردن صدا را فعال کنم آِا درایوری داره اسمش چیه مدل لب تاپم 5505 esprimo هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
باید درایور مربوط به کیبورد رو نصب کنی
لینک درایور های مدل شما در لینک زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خیلی ممنون از راهنماییتان ولی وقتی مدل را انتخاب می کنم Download denied due to Legal Requirements این پیغام را می دهد
ممنون می شوم بفرمایید درایور کیبرد 5505 اسمش چی هست که دانلودش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)