من جديدا يه دونه پايونير Dvr-a11xla گرفتم 68000 تومن....فعلا كه خوب كار ميكنه...
من جديدا يه دونه پايونير Dvr-a11xla گرفتم 68000 تومن....فعلا كه خوب كار ميكنه...
plextor یا sony هر دو تقریبا ار بهترین ها و تقریبا در سطح هم هستند ولی خودو به شخصه کلیه محصولات سونی رو ترجیح میدم
میشه دلیلش را بگین که چرا سونی را ترجیح می دین ؟
سلام
من 3 سال پیش یک سی دی رایتر لایت آن گرفتم. هنوز داره خوب کار میکنه هم خوب رایت میکنه و هم میخونه. در کل ازش راضیم گرچه تعداد رایتها خیلی زیاد نبوده.
یک دی وی دی درایو ایسوز 2 سال پیش گرفتم. بد نیست اما یه مشکل داره . با هر مارک دیسک دی وی دی کار نمیکنه. بعضی از مارکها رو اصلا حریف نمیشه بخونه ( معمولا مارکهای کم اعتبار ) از نظر من این یک عیب بزرگه. اگر بخوام روزی دی وی دی رایتر بخرم ترجیح میدم ایسوز نباشه. البته هر شرکت سازنده ای معمولا چند مدل درایو داره و ممکنه این مدل من ضعیف باشه و بقیه مدلاش خوب باشن.
hajHasan بايد دي ويديرايترخود را فریموارشرا آ÷دیت کنید همه دی وی دی درایوها مشکل دارندوباید آپدیت بشوند این بخاطر متنوع بودن دی وی دی هاهست
سلام من ميگم اگر كسي در مورد دي وي دي رايتر اسفتداش معموليه Teac و در مورد سي دي رايتر شك نكنيد كه Tdk هم جزو بهترين هاست!
Last edited by Ahmad-Ra; 27-11-2006 at 21:06.
من این پست رو خوندم و میخوام یک دی وی دی رایتر بخرم![]()
آخر نفهمیدم کدوم بهتره
یه مارکی که گرفتید و ازش راضی هستید بگید میخوام بخرم
دی وی دی رام
دی وی دی رایتر
اگر قیمت هم دارید بگید.
مرسی![]()
سوني با ضمانت رهجو بگير
پلكستور چطوره ؟ خوبه ؟
دی وی دی رایتر: ایسوز - سونینوشته شده توسط شیدا
دی وی رام : لایت اون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)