خوب همونطور که در تمام سایت ها آمده:
کیفیت HDMI بهتر از Component
و کیفیت Component بهتر از Composite
حالا اگه یه بنده خدایی بگه: به این مشخصاتی که شرکتا دادن نمیشه اعتماد کردو، بعد یه رویو هم بده بگه که AV بهتر از HDMI هستش...، خوب اون بحثش جداست (ツ)
استرانگ یکی از بهترین مارک هاست . هم کیفیت سخت افزاری بالایی داره و هم ساپورت نرم افزاری خوب.
خودم به شخصه مدل های 4622xII, 4652, 4610II, 4800 رو تجربه کردم . هر کدومشون، در زمان خودشون، در مقایسه با ----- های دیگر ، از کیفیت بالاتری برخوردار بودن.
شاید ----- های iClass یا CobeRevo رسیورهای بدی نباشند ولی با اطمینان کامل بهت میگم که فعلابه پای 4910 نمی رسند.
ناگفته نماند که 4910 قابلیت ----T (دیجیتال TV ) هم دارد و شما رو از خریدن setopBox بی نیاز می کند.
تنها مسئله ای که هست ، قیمت 4910 هستش که زیاده. راستی، شما هم یه قیمت بگیر و اینجا PM بگذار
در ضمن 4910 یک مدل بیشتر نداره که پشتش به صورت لیزری حک شده Made in China . مواظب باش که به اسم کره ای اصلو این حرفا ، گرونتر بهت ندن
(ناگفته نماند که من نمیگم 4910 بهترین ----- دنیاست ولی جزو بهترین هاست و در ایران هم فعلا number One هستش)
Strong 4910
----S/S2+T, MPEG-2/4, H.264
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Strong 4910 - manual (3 MB)
کد:
Strong 4910 - PDF Brochure (96 KB)
کد:
سایت رسمی Patch استرانگ (Wizkid)
کد:
سایت فرعی برای دست رسی ساده تر به Patch استرانگ
کد:
انواع ----- ، دیش، LNB و ... همراه با قیمت
کد:
یادت باشه که فقط از Patch نوشته شده توسط wizkid استفاده کنی و Patch های متفرقه رو روی دستگاه نریزی.
آخرین پچ wizkid برای 4622xII ورژن 1.42 هستش.
`*.♥.*´¸.•´*.♥.*´¸.•´ღ♥STRONG♥ ღ`*.♥.*´¸.•´*.♥.*´