تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 83 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز از پرايد هاي معمولي خيلي بهتر شده داخلش........
    در ضمن فرمونش هم 3 نقطه اي شده كه به نظر من نسبت به نسيم بهتر شده.....
    ببین یسری اصول تو طراحی جدید وجود داره مثل رعایت همرنگ بودن بخشهای خارجی با هم و بخشهای داخلی باهم.
    در مورد طراحی داخلی با عکسی که از داشبورد 111 وجود داره مشخصه واورنه بهش عمل کرده و هماهنگی و همرنگ بودن طرح اصلی داشبورد رو بهم زده.
    به عکسش توجه کن میبینی اومده در بخش میانی داشبورد که با زمینه ی خاکستری از جنس مواد نرم احاطه شده بشکل کاملاً ناهمگونی از پلاستیک سفت مشکی و ارزون قیمت پرایدهای قدیمی استفاده کرده.
    یه استثنا این وسط وجود داره و اون زمانیه که طراح میاد از طرح چوب استفاده میکنه یا ابداع جدید با رعایت خطوط داخلی و خارجی صورت میده تا حدودی شبیه داشبورد تیبا
    این استثنا قابل قبوله ولی نه اینکه طرح هماهنگ اولیه ی مینیاتور موجود در 141 که از خطوط بدون زاویه ی گرد و ملایم و داشبورد یک تکه و یکرنگ استفاده کرده رو بیایی بهم بزنی و یه طرح من درآوردی تر که هیچ هماهنگی درش نیست و ترکیبیه از خطوط گرد جدید و خطوط 4 گوش قدیم رو بدی بیرون!
    در 141 نگاه کن حتی رعایت بیشتر این تناسبات باعث شده حتی دکمه های رادیوپخش هم متناسب با خطوط داشبورد بصورت مدور و حلقوی طراحی شه
    البته توی ایران کی این چیزا براش مهمه یا اصلاً کی به دقایق طراحی بیرونی و داخلی توجهی میکنه.ملت بیچاره فقط دنبال یه 4چرخه ان
    ضمناً گذاشتن فرمون سه تکه که گفتی بخاطر اسپرتی تر شدنشه مثلاً
    Last edited by Penryn; 04-09-2010 at 21:07.

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

ببین یسری اصول تو طراحی جدید وجود داره مثل رعایت همرنگ بودن بخشهای خارجی با هم و بخشهای داخلی باهم.
    در مورد طراحی داخلی با عکسی که از داشبورد 111 وجود داره مشخصه واورنه بهش عمل کرده و هماهنگی و همرنگ بودن طرح اصلی داشبورد رو بهم زده.
    به عکسش توجه کن میبینی اومده در بخش میانی داشبورد که با زمینه ی خاکستری از جنس مواد نرم احاطه شده بشکل کاملاً ناهمگونی از پلاستیک سفت مشکی و ارزون قیمت پرایدهای قدیمی استفاده کرده.
    یه استثنا این وسط وجود داره و اون زمانیه که طراح میاد از طرح چوب استفاده میکنه یا ابداع جدید با رعایت خطوط داخلی و خارجی صورت میده تا حدودی شبیه داشبورد تیبا
    این استثنا قابل قبوله ولی نه اینکه طرح هماهنگ اولیه ی مینیاتور موجود در 141 که از خطوط بدون زاویه ی گرد و ملایم و داشبورد یک تکه و یکرنگ استفاده کرده رو بیایی بهم بزنی و یه طرح من درآوردی تر که هیچ هماهنگی درش نیست و ترکیبیه از خطوط گرد جدید و خطوط 4 گوش قدیم رو بدی بیرون!
    در 141 نگاه کن حتی رعایت بیشتر این تناسبات باعث شده حتی دکمه های رادیوپخش هم متناسب با خطوط داشبورد بصورت مدور و حلقوی طراحی شه
    البته توی ایران کی این چیزا براش مهمه یا اصلاً کی به دقایق طراحی بیرونی و داخلی توجهی میکنه.ملت بیچاره فقط دنبال یه 4چرخه ان
    ضمناً گذاشتن فرمون سه تکه که گفتی بخاطر اسپرتی تر شدنشه مثلاً
    نيازي به عكس نيست چون من و داداشم جفتمون 111 داريم....
    قبول دارم حرف شما رو ميتونست بهتر از اينا باشه با اين 9 ميليوني كه ميگيرن.....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در ضمن فرمونش هم 3 نقطه اي شده كه به نظر من نسبت به نسيم بهتر شده....
    ببخشید چه فرقی میکنه؟

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوست عزيز مدلي كه شما ديدي 132st يه كه همون 132 خودمونه ولي abs و داشبرد 111 رو رو اين هم پياده كردن تا ايمني خودرو افزايش پيدا كنه.......
    132st در قسمت تاپیک سایپا وجود داره میتونید اونجا بحث کنید آپشناش و داخلش مثل 111هستش صندلی های 111هم درش هست رنگ سفیدش8600 حدودا بود اینم عکساش

Last edited by irinn65; 05-09-2010 at 00:42.

5. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

دوست عزيز من فقط جواب دوستمون رو دادم......
    همين....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوست عزيز من فقط جواب دوستمون رو دادم......
    همين....
    میدونم دوست خوبم..من فقط کلی گفتم مربوط به این ماشین تاپیکی وجود داره جهت اطلاع

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به ظاهر ماشین رسید پراید واقعا قیافه بدی داشت ولی الان بسیار زیبا طراحی کردن

مثلا:داشبورد ماشین کلا تغییر دادن

اهرم های صندلی زیبا کردن اما از لحاظ کیفی با یقیه فرقی نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

رئیس اداره مکانیک و خودرو موسسه استاندارد با اشاره به وجود آبشن های مختلف برای ترمز ABS گفت: هم اکنون ترمز ABS کامل در خودروهای تولیدی استفاده نمی شود و عمده ترمزهای ABS نصب شده بدون آبشن است.
    سیستم ترمز ضد قفل به گونه ای طراحی شده است که دارای عملکرد متفاوت بر روی سطوح مختلف اعم از خاک، آسفالت، ماسه و یخ است به گونه ای که ضمن جلوگیری از قفل کردن چرخ، مسیر ترمز را نیز بر اساس نوع جاده تنظیم می کند.
    رئیس اداره مکانیک و خودرو موسسه استاندارد با بیان اینکه هم اکنون ترمز ABS کامل بر روی خودروهای تولیدی نصب نمی شود، اضافه کرد: با توجه به وجود آبشن های مختلف برای ترمز ABS، برخی خودروسازان ترمز ABS کامل را استفاده نمی کنند.
    به گفته وی، وجود آبشن های مختلف می تواند یکی از دلایل تفاوت قیمت ترمز هایABS نصب شده بر انواع خودروها باشد.
    نورافکن با بیان اینکه تاکنون مستندات مربوط به نوع ترمز های ABS مورد استفاده به موسسه استاندارد ارایه نشده است، افزود: به دنبال بررسی تکنیکی و دقیق نوع ترمز ABS مورد استفاده در خودروها هستیم.
    وی در ادامه ترمز ABS را جزو اولویت های استاندارد ندانست و تصریح کرد: بیش از این امر رعایت استاندارد های 51 گانه توسط خودروسازان مد نظر استاندارد است.
    رئیس اداره مکانیک و خودرو موسسه استاندارد خاطر نشان کرد: طبق تعهدات شرکت سایپا بدنه و چراغ خودروی پراید تقویت شده و مدل پراید 111 تا سه ماه آینده موفق به اخد استاندارد های 51 گانه می شود.
    Last edited by irinn65; 06-09-2010 at 01:25.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رئیس اداره مکانیک و خودرو موسسه استاندارد با اشاره به وجود آبشن های مختلف برای ترمز ABS گفت: هم اکنون ترمز ABS کامل در خودروهای تولیدی استفاده نمی شود و عمده ترمزهای ABS نصب شده بدون آبشن است.
    سیستم ترمز ضد قفل به گونه ای طراحی شده است که دارای عملکرد متفاوت بر روی سطوح مختلف اعم از خاک، آسفالت، ماسه و یخ است به گونه ای که ضمن جلوگیری از قفل کردن چرخ، مسیر ترمز را نیز بر اساس نوع جاده تنظیم می کند.
    رئیس اداره مکانیک و خودرو موسسه استاندارد با بیان اینکه هم اکنون ترمز ABS کامل بر روی خودروهای تولیدی نصب نمی شود، اضافه کرد: با توجه به وجود آبشن های مختلف برای ترمز ABS، برخی خودروسازان ترمز ABS کامل را استفاده نمی کنند.
    به گفته وی، وجود آبشن های مختلف می تواند یکی از دلایل تفاوت قیمت ترمز هایABS نصب شده بر انواع خودروها باشد.
    نورافکن با بیان اینکه تاکنون مستندات مربوط به نوع ترمز های ABS مورد استفاده به موسسه استاندارد ارایه نشده است، افزود: به دنبال بررسی تکنیکی و دقیق نوع ترمز ABS مورد استفاده در خودروها هستیم.
    وی در ادامه ترمز ABS را جزو اولویت های استاندارد ندانست و تصریح کرد: بیش از این امر رعایت استاندارد های 51 گانه توسط خودروسازان مد نظر استاندارد است.
    رئیس اداره مکانیک و خودرو موسسه استاندارد خاطر نشان کرد: طبق تعهدات شرکت سایپا بدنه و چراغ خودروی پراید تقویت شده و مدل پراید 111 تا سه ماه آینده موفق به اخد استاندارد های 51 گانه می شود.
    راستش اینقدر حرفهای این بابا با گفته های خودش در تناقضه و قسمتهاییش اشتباهه که فقط فرصت کردم رنگی کنم تا اهل فن خودشون قضاوت کنن
    حالا اینکه ایشون بلد نیست بعنوان یه مسوول مملکتی بره از معادلهای فارسی برای Option استفاده کنه به کنار.اینم جدی نمیگیریم که همینو داره آبشن تلفظش میکنه!
    صحبتهای ایشون درست مثل اون قضیست که یکی دو سال قبل توی مجله ی ماشین به طنز گرفته شده بود: از یکور وزارت صنایع میاد کشنده های پیشرفته و آخرین مدل Volvo رو در سال 2008 فاقد استانداردهای لازم ایران اعلام میکنه و برگشت میزنه از اینور کشنده های سرتاپا آشغال هووی چینی رو فله ای وارد میکنه((لابد استاندارهای لازم ایران رو داشته )) طوریکه حالا زیرش موندن چه خاکی بر سر کنن و ایرانخودرو بعد کلی فشار افکار عمومی مجبور شده بعد اینهمه سوانح و کشتار بیاد با کلی منت بگه فقط ABS براشون نصب میکنیم
    این جناب هم خودش داره میگه سازمان استاندارد هیچ سرش از ABS در نمیاد چون اساساً یه سیستم پیچیده ی وارداتیه و خودش داره میگه در اولویت استاندارد ما نیست! و مستنداتش رو میگه ندارن
    بعد میاد اظهار نظر میکنه که چرا آپشن نداره!
    بله ما هم در همین تاپیک قبلاً گفتیم ABS با EBD و BAS تکمیل تر میشه ولی کجا معنیش این میشه که ABS بخودی خود یه سیستم ناقصه?!؟
    خودروساهای معتبر دنبا از جمله مرسدس بزن از سال 1995 سالهای سال فقط نسلهای اولیه و ماقبل همین ABS رو نصب میکردن و حالا بعد 15 سال رسیدن به جایی که دارن سیستمهای مکملش رو نصب میکنن
    بعد اینا هنوز همین ABS رو اجباری نکردن افتادن دنبال آبشن! بقولی هنوز راه رفتن رو بلد نیستن میخوان مسابقه ی دو شرکت کنن
    این خودروسازا و این آقایان که حقوق میگیرن که فقط حرف بزنن اگه واقعاً ریگی به کفش ندارن و دلسوز مردمن بیان اول خود ABS رو یه استاندارد اجباری برای همه ی خودروهای داخلی اعلام کنن
    آبشن هاش دیگه پیشکششون!
    در ثانی چه معلوم بزودی زود واردات همین ABS از کره به تحریم نخوره دیگه سیستمهای مکمل یا بقول اوشون آبشن طلبشون.
    منکه دعا میکنم این آبشن هایی که ایشون دنبالشه هیچوقت روی پراید نصب نشه چون اونوقت بهانه ی خوبی دست سایپا میاد که پراید رو براحتی بالای 9.5 میلیون به ملت قالب کنه
    بگذریم از اینکه خودرو مونتاژکنای ما اگه واقعاً خیرخواه بودن چرا باید اجازه بدن فورد فستیوای 25 سال قبل که در تست ایمنی سال 2006 رتبه ی هولناک significantly worse than average در ایمنی گرفته هنوز در سال 2010 و با نامهای مختلف به ملت ایران قالب شه?!؟
    واقعاً آدم مفیوض میشه و روحش شاد میشه از این بیانات کاملاً کارشناسانه ی این حضرات!
    Last edited by Penryn; 06-09-2010 at 04:26.

11. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توجه شما رو به این عکس جلب میکنم.

فکر کنم خود سایپا هم نمیدونه این 111 چند تا تیپ داره.
    تا الان یکی که با داشبورد قدیمی بوده و طرح قدیم.
    یکی LX یکی هم SX اینم که SL...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •