بعید میدونم فعلا بشه از مودم غیر خودشون استفاده کرد,چونکه id مودماشون رو تو سیستم ثبت میکنن تا بتونی استفاده کنی.
بعید میدونم فعلا بشه از مودم غیر خودشون استفاده کرد,چونکه id مودماشون رو تو سیستم ثبت میکنن تا بتونی استفاده کنی.
دوستان عزیز
اینکه هرجا پوشش داشته باشی بتونی ببری یا امتیاز بیسیم بودن; با امکان جواب دهی در حرکت دو مقوله کاملا جدا هستند!!!![]()
شما 15 تومان رو باید بدید واسه ابنومان.
حالا میتونید از مصرف ازاد مگابایتی 100 ریال استفاده کنید یا از طرح های تشویقی که ارزونتره!
Last edited by blae; 06-02-2010 at 03:09.
نه عزیزم. زحمت این کارو برادرای دیگه,تو یه مرکزه دیکه میکشن!
خدا حفظشون کنه!!!
البته ههه بلانسبت شما ! برای خودم گفتم که یاد بگیرم !
مشکلی نمیبینم !
Last edited by KING_DESIGNER; 25-01-2010 at 18:13. دليل: یی
سرویسای حجمیش هیچ رقمه نمیصرفه
ترافیک اضافه بخوای مصرف کنی گیگی 10تومن میفته برات حداقل(با توجه به اینکه هر گیگ 1024 مگ هستش بیشتره ولی رندش میکنیم)
برای سرویسای نامحدود بالاش هم وسع اکثریت اعضای جامعه نمیرسه
فقط 64 یا 128 نامحدودش برای اونایی که نمیتونن دسترسی به ای دی اس ال داشته باشن نسبتا مناسب هستش
شما میتونی با 6 تومن یک گیگ اضافه کنی و نه 10 تومن:
همین شاتل هم داره میده 14 فکر کنم 128 رو با 3 گیگ (قبلا با 2 گیگ) هرچند شبانه مجانیه (اینم شاید به زودی شبا مجانی داد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل به نظرم برای شروع عالیه ، یادتون نیست gprs اول 10 ریال بود هر کیلوبایت ؟
الان شده 2 ریال...
به زودی بسته های تشویقی جالبی میاد که ایرانسل بسته هاش خیلی عالیه
و قیمتها هم کمتر میشه ، به نظر من همین الان هم قیمتش مناسبه به خاطر قابلیت هایی که نسبت به adsl داره و دنگ و فنگی هم نداره...
در ضمن همونطور که دوستمون گفتند استفاده در جای دیگه با استفاده در حین حرکت فرق داره ، ما قابلیت اینکه در ماشین بشینیم و در حین حرکت از اینترنت استفاده کنیم رو نخواهیم داشت ، ولی میتونیم هرجا (مناطق تحت پوشش) باشیم توقف کنیم و به اینترنت وصل بشیم از داخل ماشین مثلا...
من اگه ایرانسل 128 رو با 8 یا 10 گیگ ماهیانه بده 30 تومن همین الان میرم میگیرم (به نظرم تا 3 یا 6 ماه دیگه قیمتهاش اینجوری بشه)
ایشالله به زودی مبین نت آغاز کنه... یعنی یه اینترنت میگیریم تو همه جای ایران میتونیم استفاده کنیم
Last edited by forexet; 25-01-2010 at 19:50.
امیدوارم قیمتاش مناسبتر شه. . .
مبین نت مجبوره ارزون تر با پوشش بیشتر بده
چون ایرانسل 30 میلیارد برای مجوز 7 استان داده اما مبین نت 102 میلیارد تومن برای کل کشور
ایرانسل برند شناخته شده است {وجزو 100 برند برتر ایران} اما مبین نت این طور نیست {حتی 6 ماه پیش آگهی انتخاب نام داده بود}
ایرانسل حجم عظیمی تبلیغ کرده (تلویزیون /روزنامه / ورزشگاه ها) اما مبین نت حتی یه آگهی هم نداره
ایرنسل زودتر شروع کرده پس یه مقدار از مشتریای بالفعل رو جذب کرده
عرضه ای دی اس اله مخابرات تهران هم شروع شده پس بازهم یه تعدا مشتری کم تر شده در تهران
و ...
پس به امید مبین نت سریع تر ارزان تر کامل تر
قابل ذکر است که ایرانسل قابلیت ارائه سرویس وایمکس با استانداردهای d و e را داراست، که در حال حاضر تنها استاندارد d یا وایمکس ثابت را به مشتریان ارائه خواهد داد. استفاده از استاندارد ثابت مستلزم بی حرکت بودن مودم در هنگام دریافت و ارسال امواج است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)