تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 32 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خوب ديگه 2010 بايد در مورد سري هاي جديد بحث بشه
    در مورد همه سري ها مثل ال جي يا سامسونگ و همين g10‌ما تاپيك داريم كه بچه ها نظراتشون رو بگن

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته مدلهاي جديد اومده ولي من ديروز 42 s10خريدم كسي ميتونه برا كاليبره كردنش راهنمايي كنه؟

4. 2 کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته مدلهاي جديد اومده ولي من ديروز 42 s10خريدم كسي ميتونه برا كاليبره كردنش راهنمايي كنه؟
    کالیبر استاندارد نمیشه باسه همه تلویزیون ها داد چون بسته به نوع تصویری که می بینی ( sd یا hd یا fullhd ) و شدت نور محیطی که هستی و فاصله از تلویزیون و عینکی بود یا نبودن بیننده فرق می کنه.
    مال من g10 هست و چند بار تنظیماتی که بچه ها یا سایت ها پیشنهاد داده بودن رو گذاشتم ولی جالب نبوده.
    مثلا بیشتر پیشنهاد شدت روشنایی 100 و مود دینامیک دادن ولی ما تو وضوح sd گذاشتیم 53 و نرمال

پیشنهاد می کنم یک ساعت خودت وقت بزاری و جایی بشینی که معمولا همه میشینن و تنظیم کنی تا انجور که احساس می کنی خوبه در بیاد.

6. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در مورد كاليبره كردن همونطور كه دوست عزيزمون گفتند كاملا متفاوت هست و به نظر سليقه محيط نوع سورس ها منابع نوري اطراف و.... بستگي داره و به نظر وسليقه شما

8. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من هفته پیش بعداز یه شب تا صبح مطالعه ۷۰-۸۰ صفحه مطلب در مورد تلویزیونهای HD رفتم از فروشگاه پاناسونیک خ شریعتی یه G10 خریدم به قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ و سی هزار تومان هم برای حمل و نصب دادم. دوستان توجه کنند اگر دسترسی به سورس HD ندارند طرف این تلویزیون نروند چون از خریدشون پشیمان میشوند. من ----- HD دارم و شرینگ اینترنتی. لذت دیدن جام جهانی در کانال سویس HD وصف ناپذیره . واقعا خداست .فکر کنم فقط تلویزیونهای ۵-۶ میلیونی بتونند چنین حالی به بیننده بدن. دیدن فیلم در کانال SKY HD محشره کلا بعداز ۲۰ سال ماهواره داشتن تازه فهمیدم تلویزیون و ماهواره و HD یعنی چی واقعا یه دنیای دیگه است .

10. 7 کاربر از arshamv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

من هفته پیش بعداز یه شب تا صبح مطالعه ۷۰-۸۰ صفحه مطلب در مورد تلویزیونهای HD رفتم از فروشگاه پاناسونیک خ شریعتی یه G10 خریدم به قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ و سی هزار تومان هم برای حمل و نصب دادم. دوستان توجه کنند اگر دسترسی به سورس HD ندارند طرف این تلویزیون نروند چون از خریدشون پشیمان میشوند. من ----- HD دارم و شرینگ اینترنتی. لذت دیدن جام جهانی در کانال سویس HD وصف ناپذیره . واقعا خداست .فکر کنم فقط تلویزیونهای ۵-۶ میلیونی بتونند چنین حالی به بیننده بدن. دیدن فیلم در کانال SKY HD محشره کلا بعداز ۲۰ سال ماهواره داشتن تازه فهمیدم تلویزیون و ماهواره و HD یعنی چی واقعا یه دنیای دیگه است .
    داداش خیلی تاثیر داره؟رسیورتو با hdmi به tv وصل کردی؟نمیدونی که 720 پخش میشه یا 1080 ؟

12. این کاربر از apachi7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باهات موافقم
    تو تلویزیون های جدید مخصوصا سایز های بالای 37 تاثیر تصویر hd خیلی زیاده
    مخصوصا از لحاظ جزئیات.

داداش خیلی تاثیر داره؟رسیورتو با hdmi به tv وصل کردی؟نمیدونی که 720 پخش میشه یا 1080 ؟
    اره ..... اگر تاثیر نداشت که این سازنده ها و تصویر سازها سرمایه گذاری هنگفتشون رو صرف ایجاد استاندارد hd نمی کردن
    اگر می خوای یک تاثیر اولیه اش رو درک کنی اگر بتونی بازی های Pc یا کنسول هارو یک بار در وضوح 640*480 ( که SD است ) و یک بار در وضوح 1280*720 ( که میشه HD ) و یک بار در وضوح 1920*1080 ( که میشه fullhd و بازی های محدودی در کنسول های بازی این حالت رو پشتیبانی می کنن ولی تو pc تمام بازی ها ساپورت می کنن ) رو در حالی که بقیه تنظیمات گرافیکی یکسان و متوسط هست ( نه مینیموم - بعضی ها رو دیدم که فقط رو مینیموم تنظیمات ولی در روزروشن های بالا بازی می کردن تو این حالت حس دقیق نداری ) از تلویزیون نگاه کنی متوجه تفاوت های تصویر به راحتی میشی.
    اگر دو تا فیلم یکسان با وضوح متفاوت هم داشته باشی باز می تونی تشخیص بدی.
    در کل وضوح sd در زمان استاندارد شدنش هنوز تلویزیون سایز 32 ان موقع کمیاب بود باسه عموم و هنوز کیفیت دستگاه های فیلم برداری ضعیف بوده و بیت رت ها پایین بود ایجاد شده بود و ان زمان این کیفیت تصویر استاندارد بود ولی با پیشرفت تکنولوژی در ساخت تلویزیون های بزرگتر و دوربین های دقیقتر فرمت sd دیگر نه از لحاظ اندازه تصویر نه از لحاظ بیت رت نمی تونه بیشتر از این رشد کنه و برای پخش های حاضر مناسب نیست
    بخاطر همین استاندارد hd در دو نوع وارد شد که بالا سایز هاشو گفتم .
    این استاندارد هدفش نمایش جذئیات بیشتر در تلویزیون های سایز های بزرگ هست که الان در بازار عمومی شده.
    کیفیت و جذئیات تصاویر تو این استاندارد خیلی بیشتر از sd هست.
    Last edited by zed2; 23-06-2010 at 00:56.

14. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باهات خیلی موافقم ولی کیفیت sd تو g10 مثل خود sd میمونه نمیشه توقع زیادی داشت ایرادایی که تو نت از این تی وی میگیرن واسه sd به خاطر نرم بودم و یکمی بلوری بودن فیلمای sd روی این تی ویه که به نظر من تصویر sd اینجوری قشنگترم هست ولی یه چیزو واقعا راجب این تی وی خودم تجربه کردم اونم رزولوشن hd وقتی اولین بار کسی کیفیت hd روی این تی وی ببینه همونجا خشک میشه واقعا دوست ندارم اغراق کنم ولی کیفیت hd روی g10 آدمو میخکوب به معنی واقعی میکنه.

16. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

امير حسين جان بايد ر.س.ي.و.ر .ي كه ميخري دقت كني 1080p رو ساپورت كنه چون اكثرا 720p هستند بعدم تعداد شبكه هاي fullhd كمتره نسبت به 720p
    اگر هم از كارت استفاده ميكني بايد دقت كني s2 ساپورت باشه مثل sky s hd2.qbox.proof
    همونطور كه دوستان گفتند كاملا تاثير داره شما يك sd ببيني با يك fullhd
    Last edited by t_tanhayam; 23-06-2010 at 10:10.

18. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تصویر G10 رو در ورودی SD به کلیه LCD های موجود در بازار ترجیح میدم، من تمامی دستگاه هام یا کامپوننت هستند یا HDMI خیلی تاثیر داره چون کابل کامپوزیت کمی نویز و افت کیفیت داره، ولی به هر حال رنگ و کنتراست رو به اون افت کیفیت تو کشیدن تصویرش ترجیح میدم به تصویر LCD یا همون LED/LCD ها، البته این مورد رو بگم اسپیکر هاش صدای راضی کننده ای نداره یکم بم هست و شفافیت لازم رو نداره ولی از نظر پنل ورودی و خروجی فوق العاده هست هیچ کمبودی نداره، راستی من 1.480 گرفتم و هزینه ارسال و نصب هم رایگان بود شما کمی گرون نگرفتید؟

تا اینجا دارم پست میزارم یک موردی رو بگم، کلیه ی G10 هایی که قبل از عید وارد بازار شده بود مشکل فنی داشت و بردشون میسوخت ماله من و 2 تا دیگه از آشنایان که قبل از عید براشون گرفتم بعد از چند هفته استفاده سوخت و شرکت روی گارانتی برد رو عوض کرد امیدوارم ماله شما اون مشکل رو نداشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •