برادران واسه pc اومده بریم تو کارش؟
چند تا پست قبل رو میخوندی بد نبودا عزیز ! تاپیک کم کم داره با پست های بی ربط شلوغ میشه ....برادران واسه pc اومده بریم تو کارش؟
اینم جواب شما :
نه عزیز نسخه کنسولی هست !
نسخه pc هنوز تو بازار نیست ! کرک هم نیومده تا اونجا که خبر دارم !
دوستان pc باز توجه کنن وقتی نسخه pc اومد و دوستان تهیه کردن تو همین تاپیک میگن ... پس no spam لطفا ( به کسی بر نخوره ها ... )
بله.
نسخه Extended Edition برا PC اومده.
Dead Space 2:Extended Edition
لینک مستقیم
15 گیگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin.P30; 23-01-2011 at 21:46.
امروز مسخه 360 را گرفتم .
در یک کلام باید بگم فوق العاده بود ، البته حدود نیم ساعت فقط بازی کردم ولی تو همین مدت کم کحسور گرافیک و گیم پلی و جو عالی بازی شدم .
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید .
ممنون محمد جان بابت اطلاعاتت و شایان عزیز و مسعود عزیز....
دوستان فکر کنم گرافیک بازی همون باشه قسمت اولش....چه طوری...
منظورم اینه که اگه یه مقایسه از لحاظ زمانی هر دو بازی بکنیم فکر نکنم گرافیک اونی باشه که بگیم شاهکار..؟
کههر دو در همون زمان خودشون خوبن؟؟
درسته..؟؟
Last edited by Layken; 23-01-2011 at 23:34.
نه گرافیک اونطوری که بگیم شاهکار نیست , در حد و اندازه خودش خوبهمنظورم اینه که اگه یه مقایسه از لحاظ زمانی هر دو بازی بکنیم فکر نکنم گرافیک اونی باشه که بگیم شاهکار..؟
اینطوری بگم که نه عالیه نه ضعیفه
در حد قابل قبولی هست ...
آره دقیقا همینطوریه...منظورم اینه که اگه یه مقایسه از لحاظ زمانی هر دو بازی بکنیم فکر نکنم گرافیک اونی باشه که بگیم شاهکار..؟
درسته..؟؟
اما همون گرافیک نسخه اول هم نیست... در مجموع بازی گرافیک خوبی داره و مشکلی خاصی نیست توش
یه جوری اصلا خوشم نمیاد اینطوری جدا باشهتنگش بزنه به همراه مشکلات بهتره ! میدونی که چرا ....
هومان که جواب من رو نداد چندتا پیام بهش دادم ! فکر کردم هنوز واس سرما خوردگی نیومده نت
احساس میکنم اینطوری یه مقداری توهین هست!!
مثلا جای این اسپم های ما مثلا یکی بیاد بگه نسخه PC کی میاد چی میشه؟
باید سعی کنیم همدیگه رو تحمل کنیم...
لبجندم رو پسندیدی؟ : دیراستی مسعود نسبت به اون عکس قبلی که ازت دیده بودم خوشگل تر شدی : دی
راستی تو مگه یوزرت رو بایکوت نکرده بودی؟
با احتمال خیلی زیاد لازمه. بازیهای جدید همشون ap دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)