تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 96 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ...
    عجب تاپیک خوبی ، تو نت کلی گشتم درباره عینک و اینا اطلاعات پیدا کنم آخرشم هیچ جا بهتر از اینجا نبود
    من شماره چشمم خیلی بالاست، موقع رانندگی و تو روز هم به دلیل نور آفتاب اذیت می شم واسه همین تصمیم گرفتم یک عینک طبی آفتابی تهیه کنم، تا اونجاییکه پرس و جو کردم دو روش وجود داره :
    1- اینکه عدسی طبی عادی رو بخری بعد بدی روش رنگ کنن که هم کیفیتش کمتره هم اول باید لایه های آنتی رفلکسو ایناش از روش پاک بشه که به عدسی آسیب میزنه ...
    2- به کارخونه سفارش بدی که از اول یک عدسی رنگی که طبی هم باشه به طور خاص برای من تولید کنن که کیفیتش بهتره ...
    مسلمه که اینکه سفارش بدی خوده کارخونه با متدهای تایید شده خودشون این کارو بکنن بهتر از روش اوله ...
    حالا سواله من اینه که بهترین برندهایی که عدسی طبی سفارشی میزنن چه برندهایی هستن و چه جوری میشه از اصل بودنشون و کیفیتشون مطمین شد؟ مثلا من یه مارکیو سفارش بدم ولی عینک ساز از همین عدسی های سفید استفاده کنه و روشو رنگ کنه جای اصلش قالب کنه ؟
    به طور خاص به من برند های v.i.p یا privo رو پیشنهاد کردن ...
    در مورد i&g هم پرس و جو کردم با اینکه در زمینه عدسی های طبی خیلی خوبه عدسی طبی رنگی سفارشی تولید نمی کنه و عدسی های رنگیش طبق روش اول رنگی میشن ...

ممنون میشم منو راهنماییم کنین ...

2. 2 کاربر از pooyae21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ...
    عجب تاپیک خوبی ، تو نت کلی گشتم درباره عینک و اینا اطلاعات پیدا کنم آخرشم هیچ جا بهتر از اینجا نبود
    من شماره چشمم خیلی بالاست، موقع رانندگی و تو روز هم به دلیل نور آفتاب اذیت می شم واسه همین تصمیم گرفتم یک عینک طبی آفتابی تهیه کنم، تا اونجاییکه پرس و جو کردم دو روش وجود داره :
    1- اینکه عدسی طبی عادی رو بخری بعد بدی روش رنگ کنن که هم کیفیتش کمتره هم اول باید لایه های آنتی رفلکسو ایناش از روش پاک بشه که به عدسی آسیب میزنه ...
    2- به کارخونه سفارش بدی که از اول یک عدسی رنگی که طبی هم باشه به طور خاص برای من تولید کنن که کیفیتش بهتره ...
    مسلمه که اینکه سفارش بدی خوده کارخونه با متدهای تایید شده خودشون این کارو بکنن بهتر از روش اوله ...
    حالا سواله من اینه که بهترین برندهایی که عدسی طبی سفارشی میزنن چه برندهایی هستن و چه جوری میشه از اصل بودنشون و کیفیتشون مطمین شد؟ مثلا من یه مارکیو سفارش بدم ولی عینک ساز از همین عدسی های سفید استفاده کنه و روشو رنگ کنه جای اصلش قالب کنه ؟
    در مورد i&g هم پرس و جو کردم با اینکه در زمینه عدسی های طبی خیلی خوبه عدسی طبی رنگی سفارشی تولید نمی کنه و عدسی های رنگیش طبق روش اول رنگی میشن ...

ممنون میشم منو راهنماییم کنین ...
    سلام دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم...

مثلا من یه مارکیو سفارش بدم ولی عینک ساز از همین عدسی های سفید استفاده کنه و روشو رنگ کنه جای اصلش قالب کنه ؟
    دوست عزیز عدسی داری پاکت هست مثل سیگار...وقتی عینک ساز عدسی رو میخره داخل یه پاکتهایی براش میارن که هم شماره چشماره چشم شما روش نوشته شده و هم مارک اون کاملا مشخصه..

پس به عینک ساز بگین حتما پاکت عدسیهارو موقع تحویل بهتون بده ..تا خیالتون راحت باشه

عکس از یک مدل پاکت عدسی:

4. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من جایی توی این تایپیک خوندم که فریمهای sergio martini حدود 60-70 تومنه در صورتی که من در اصفهان چند روز یش یه فریم چینی درجه یک خریدم 80 تومن بدون هیچ گارانتی (طرف اشنا بود) حالا میخواستم ببینم این به من گرون داده یا کلا گرون شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    من تازه عینکی شده ام (2 روزه)
    با چشم چپم وقتی به صورت مستقیم و عادی به نوشته ها نگاه میکنم احساس می کنم تار هستند ولی وقتی سرم را در جهت خلاف عقربه های ساعت می چرخانم نوشته ها واضح تر می شوند، دلیلش چیه؟
    دقت کنید که گردنم را به سمت چپ یا راست نمی چرخونم ها گردن مستقیم فقط سرم را در خلاف جهت حرکت عقربه های ساعت می چرخونم مثل حالتی که یک دست رو میگیرین زیر چونه و یک دست روی سر و میچرخونین، یعنی در حالت عادی یک چشم سمت چپ یک چشم سمت راست دارین ولی اگه سرتون رو در خلاف جهت حرکت عقربه های ساعت بچرخونین یک چشم میره بالا یکی میاد پایین.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز چشمان شم آسیگماتی دارن

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من 5-6 ماه پیش عینک گرفتم بهم گفت فوتوکرومیک میخوای ؟ گفتم چی هست گفت ضد افتاب هم هست گفتم باشه همین نوع میخوام بعد روز بعدش دیدم تو افتاب سیاه شده عینک رنگ خیلی جالبی نداشت تو افتاب مثه رنگ عینک هایی میشه که واسه افراد نابینا استفاده میشه حالا میخوام عوضش کنم اگه بدم عینک فروشی شیشه هاشو همون میتونه معمولیش کنه یا باید کلا عوض کنه ؟
    در ضمن شیشه فوتوکرومیک هست که رنگش هم تو افتاب قشنگ باشه مثه عینک افتابی ها ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

من 5-6 ماه پیش عینک گرفتم بهم گفت فوتوکرومیک میخوای ؟ گفتم چی هست گفت ضد افتاب هم هست گفتم باشه همین نوع میخوام بعد روز بعدش دیدم تو افتاب سیاه شده عینک رنگ خیلی جالبی نداشت تو افتاب مثه رنگ عینک هایی میشه که واسه افراد نابینا استفاده میشه حالا میخوام عوضش کنم اگه بدم عینک فروشی شیشه هاشو همون میتونه معمولیش کنه یا باید کلا عوض کنه ؟
    سلام
    باید شیشه ها کلا عوض شن
    فتوکروم درجه بندی داره یکی شما فک کنم سیاه ترینش باشه
    سواله دیگه هم اگه هست در خدمتم

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فکر نمیکنم بشه همونا رو معمولی کرد (حالا باز بپرسید شاید هم بشه ... ) ... اما عدسی معمولی ارزونه زیاد نمیشه قیمتش
    عدسی آنتی رفلکس هم میتونید بگیرید. (برای حفاظت چشمها در برابر اشعه ی الکترو مگنتیک مانیتور و ماورای بنفش خورشید این نوع عدسی ها توصیه میشه)
    ضمنا بنفش یا سبز رنگ بودنش هم زیاد تو ذوق نیست و زیاد هم معلوم نمیشه ...
    فوتوکرومیک ها هم فکر کنم فقط همون سیاه و قهوه ای تیره هست ...

11. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فکر نمیکنم بشه همونا رو معمولی کرد (حالا باز بپرسید شاید هم بشه ... ) ... اما عدسی معمولی ارزونه زیاد نمیشه قیمتش
    عدسی آنتی رفلکس هم میتونید بگیرید. (برای حفاظت چشمها در برابر اشعه ی الکترو مگنتیک مانیتور و ماورای بنفش خورشید این نوع عدسی ها توصیه میشه)
    ضمنا بنفش یا سبز رنگ بودنش هم زیاد تو ذوق نیست و زیاد هم معلوم نمیشه ...
    فوتوکرومیک ها هم فکر کنم فقط همون سیاه و قهوه ای تیره هست ...

اتفاقا انتی رفلکس هم هست هم فوتوکرومیک هست هم انتی رفلکس
    اره قهوه ایش هم دوستم داشت باز قهوه ایش بهتر از مشکیش بود مشکیاش که ضایع هست
    راستی این مسئله درسته که زدن عینک به چشم واسه طولانی مدت باعث گودی زیر چشم میشه ؟
    من واسه این موضوع فقط موقعی که میرم بیرون و دانشگاه میزنم پای کامپیوتر و خونه نمیزنم
    Last edited by Greedy; 18-03-2012 at 20:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض یه عینک خوشگل می خوام

من از اون آدم هایی هستم که باید تا آخر عمرم دائم عینک بزنم و برای همین قیافه ی عینک خیلی برام مهمه .
    من 5 سال پیش که برای خرید عینک رفته بودم کلی عینک خوشگل دیدم ( طوری که واقعا تو انتخابشون مونده بودم) و اون موقع یه عینک دو فریم پیدا کردم که همون موقع هم تقریبا تک بود و هم خیلی خوشگل و در عین حال متین و سنگین.اون موقع خریدمش 45 تومن که همون موقع هم اصلا گرون نبود .
    من معمولا هر دو سال یک بار عینک عوض می کنم و دو بار هم برای عوض کردنش رفتم ولی خوشگل تر از اون پیدا نکردم.
    روز 29 م اسفند عینکم شکست . من هم همون روز 8-9 تا عینک فروشی سر زدم ولی هر چی عینک دیدم تقریبا ساده بودن !
    نمی دونم به خاطر گرون شدنه دلاره یا تحریم یا مد جدید ! ولی حتی 1 عینک متفاوت هم نتونستم پیدا کنم . نهایت تفاوتشون روی دسته شونه!!
    فکر می کنید تو خیابون کاخ چیز بهتری گیر بیاد؟
    عینک های مارک دار خیلی گرون تموم می شن؟

14. این کاربر از polymer eng st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •