سلام دوستان ...
عجب تاپیک خوبی ، تو نت کلی گشتم درباره عینک و اینا اطلاعات پیدا کنم آخرشم هیچ جا بهتر از اینجا نبود
من شماره چشمم خیلی بالاست، موقع رانندگی و تو روز هم به دلیل نور آفتاب اذیت می شم واسه همین تصمیم گرفتم یک عینک طبی آفتابی تهیه کنم، تا اونجاییکه پرس و جو کردم دو روش وجود داره :
1- اینکه عدسی طبی عادی رو بخری بعد بدی روش رنگ کنن که هم کیفیتش کمتره هم اول باید لایه های آنتی رفلکسو ایناش از روش پاک بشه که به عدسی آسیب میزنه ...
2- به کارخونه سفارش بدی که از اول یک عدسی رنگی که طبی هم باشه به طور خاص برای من تولید کنن که کیفیتش بهتره ...
مسلمه که اینکه سفارش بدی خوده کارخونه با متدهای تایید شده خودشون این کارو بکنن بهتر از روش اوله ...
حالا سواله من اینه که بهترین برندهایی که عدسی طبی سفارشی میزنن چه برندهایی هستن و چه جوری میشه از اصل بودنشون و کیفیتشون مطمین شد؟ مثلا من یه مارکیو سفارش بدم ولی عینک ساز از همین عدسی های سفید استفاده کنه و روشو رنگ کنه جای اصلش قالب کنه ؟
به طور خاص به من برند های v.i.p یا privo رو پیشنهاد کردن ...
در مورد i&g هم پرس و جو کردم با اینکه در زمینه عدسی های طبی خیلی خوبه عدسی طبی رنگی سفارشی تولید نمی کنه و عدسی های رنگیش طبق روش اول رنگی میشن ...
ممنون میشم منو راهنماییم کنین ...