چیزترینگش با شرکتها فرق نمیکنه؟؟؟
من که الان از یه شرکت سرویس میگیرم برای ثبت نام باید چی کار کنم؟؟؟
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
چیزترینگش با شرکتها فرق نمیکنه؟؟؟
من که الان از یه شرکت سرویس میگیرم برای ثبت نام باید چی کار کنم؟؟؟
دوست عزیز. شما میفرمایید که نظارت بر روی اس ام اس و ... وجود داره.خوب این هم امکان پذیر نیست.نظارت روی SMS ها و تلفنها و اینترنت وجود داره، این چیزیه که خودشونم تأیید کردن. ولی نه اونطوری که شما میگی 1 میلیون افغانی بزارن خطوط رو کنترل کنه اینکه خندهداره و البته خیلی سادهلوحانست بدون شک روشهای پیچیدهتری برای این کار وجود داره دوست عزیز . و البته فقط برای مسائل خاص نه هرچیزی.
معنای نظارت بر اس ام اس یا تلفن اینه که این نظارت به صورت عام برای همه اتفاق می افته، که امکان پذیر نیست.
اما وقتی کسی مظنون محسوب میشه و خطش مورد نظارت قرار میگیره، کاملا قانونی و متدواله.
اما نظارت کلی بر اس ام اس و تلفن و ... وجود نداره و اصلا محاله.
در مورد قسمت دوم فرمایشتون. اون چیزی که شما میگی پیچیده ترش هم هست. همون فیلترینگه. که به دو روش انجام میگیره.
مثلا یه سری کلمات هست که هر جا تو اینترنت تایپ کنی، فیلتره، و یه روش هم هست که محتواییه. که البته این روش با توجه به وسعت دنیای نت ، بخش خیلی محدودی رو در بر گرفته.
پس نظارت به این معنا که به صورت online کنترل بشه خطوط، وجود نداره. اما اگر به خطی بر طبق یکی از مواد و بندهای قانون جرائم رایانه ای مشکوک بشن، یا شاکی خصوصی داشته باشن با حکم دادگاه کنترلش میکنند. که کمتر از 5% این پرونده ها مربوط به استفاده غیر اخلاقی و یا مستهجنه. البته مواردی که شاکی خصوصی دارن و بحث حریم خصوصیه تعدادشون خیلی زیاده.
لازم میدونم اینجا بگم که در مورد کنترل و نظارت خطوط اینترنت آیین نامه های سفت و سختی وجود داره و به این راحتی که دوستان فکر میکنن نیست.
این ها چیزهایی بود که من لازم دونستم بگم ، با توجه به چیزهایی که خودم دیدم، و موثق هست.
حالا خود دانید.
آدرس پشتیبانی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشون از مرکز شهید توکلی گرفتن ؟! اگه اینجوریه که من فردا میرم یقه یارو رو میچسبم تا بهم ADSL بده .الان يه نمونه عيني دوست عزيز Beny-Nvidia رفتن ثبت نام كردن و سرويسشون هم وصل شده داره لذتشو مي بره. ايشون يه كابر خانگي هستن نه وكيل هستن نه قاضي نه دندانپزشك و............مسئول ADSL مخابراتتون رو ارجاع بده به تاپيك من ملتفتش كنيم. طفلك شايد خبر نداره بايد به چه كسايي سرويس بده. بهش نگفتن.
خود اونطرفم قبول داشت جاهای دیگه میدن ولی گفت توکلی فعلا نمیده .
ممنون
فعلا كه همه چيز بخوبي داره پيش ميره فقط خدا كنه اين كارا تنها بخاطر 22 بهمن نباشه و هميشگي باشه
آقا دلت خوشه ها
اونایی که با سرعت دارن دانلود میکنن وقت ندارن تست بگیرن من تست گرفتم بجاشون.
برای سرعت بالاتر مثلا 512 چه جوری میدن (دانشجو یی)
منظورم اینه وقتی که درست تموم شد هنوز هم خط رو نگاه میدارن یا اینکه نه سرعتت رو کم میکنن
اصلا آمار میگیرین کی درست تموم میشه
به چه صورتی هست
میشه یه بار 512 بگیریم همیشه از 512 استفاده کنیم یا نه !؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم![]()
Last edited by masoud_9861; 28-01-2010 at 02:02.
دوستان قبل هر گونه سوالي خوبه كه پست اول رو خوب مطالعه كنيد تمام جواب سوالات احتمالي شما اونجا پاسخ داده مي شه.
1- تمام سرويس هاي مخابرات نامحدود هستن در نتيجه مشكل دانلود شبانه ديگه وجود نداره.
3- در صورت اجرا در كل كشور بله قيمت ها يكپارچه خواهد بود.
2- فعلا طرح تو تهران اجرا مي شه. صحبتي در استان هاي ديگر فعلا نشده.
چيزترينگ؟نوشته شده توسط *IN*
اول از همه به مركز مخابراتي تون مراجعه كن از وضعيت اونجا مطمئن بشو كه سرويس دهي دارن يانه در صورت ok بودن ثبت نام كن و برو شركتي كه ازش سرويس داشتي فسخ قرار داد كن.
نوشته شده توسط ahmaad313
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر فراوان جهت اطلاع عمومي به پست اول منتقل شد.
نوشته شده توسط aliani
نه فكر نمي كنم از مركز مخابراتي توكلي گرفته باشه. اگر اينطوريه پس ديگه صحبتي باقي نمي مونه بايد صبر كرد تا ببينيم وضعيت مراكز مخابراتي همچون فرد اسدي، بهشتي و توكلي به چه صورت خواهد شد. من براي اطلاع عموم مركز شهيد توكلي رو به ليست به اصطلاح سياه در پست اول اضافه مي كنم.
براي سرعت هاي بالاتر از 512 بايد دانشجوي كارشناسي ارشد به بالا باشي. به اينصورته كه بايد معرفي نامه يا همون گواهي اشتغال به تحصيل ارائه بدي. از اونجايي كه تاريخ هر گواهي نامه مشخصه و هر گواهي براي يه ترم تمام اعتبار داره بايد به محض شروع ترم جديد و پايان اعتبار گواهي قبلي يه گواهي جديد به مخابرات ارائه بدي.نوشته شده توسط masoud_9861
پس واضح هست به محض خاتمه تحصيل ديگه 512 بي 512 تبديل به 128 ميشه.
Last edited by mehrdad38; 28-01-2010 at 09:08.
سرويست 128 هست ديگه؟ چه خوب بود مركز مخابراتي رو هم مي گفتي. خوب اما سرعت دانلود 0.11 ضربدر 1000 ميشه 110 كيلوبيت برثانيه در ادامه 110 تقسيم بر 8 سرعت دانلودت ميشه 13.75 كه براي پهناي باند 128 خوبه.
پينگ شم خوبه بد نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)